81 job matcher din søgning 81 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
ALLFLEX dan-mark Produktionsmedarbejder

ALLFLEX dan-mark, Lemvig

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst produktionsmedarbejder

Allflex dan-mark ApS er Danmarks største øremærkeproducent, og vi en del af MSD Animal Health, der er verdens førende medicinalvirksomhed. Vores formål er at levere de bedste produkter og service til landmænd og dyreejere verden over. Vores produkter sikrer dyrs identitet og sporbarhed.

Allflex dan-mark er beliggende i Lemvig, hvor vi har administration og produktion. Vi er i dag 10 ansatte i Lemvig.

Dine opgaver

 • Lasergravering af øremærker
 • Opfyldning og opvejning af materialer
 • Hjælp ved varemodtagelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Klimatorium Kreativ og skarp kommunikationskonsulent

Klimatorium, Lemvig

Lemvig Vand og Klimatorium – Danmarks internationale Klimacenter søger en alsidig kommunikationskonsulent til at fortælle vores gode historier på sociale medier og hjemmeside. Hos Klimatorium vil du få mange selvstændige ansvarsområder.

Midtjylland er med Klimatorium og en række partnere blevet udpeget til at være et erhvervsfyrtårn inden for vandteknologi og skal dermed være frontløber på området. Blandt partnerne er Region Midtjylland, Niras, Geopartner, Lemvig Kommune, Via University College, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Business Region Aarhus og en række SMV’er.

Konsortiet bag fyrtårnet er netop blevet tildelt 75,7 millioner kroner til at udvikle styrkepositionen. Tildelingen skal være med til at finansiere en række midtjyske projekter med fokus på vandområde, og bevillingen stammer fra regeringens udmøntning af EU REACT-midler.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Hjemmearbejdsplads
Gem
Vallensbæk Kommune Vil du have arbejdet “bragt til døren”, og ønsker du samtidig en arbejdsdag fyldt med nærvær, glæde og leg?

Vallensbæk Kommune

Vi søger dagplejere, der brænder for arbejdet med kommunens mindste børn, og som har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores velfungerende dagpleje.

Som dagplejer ansættes du til at passe fire børn mellem 0 og 3 år i eget hjem. Det er derfor et krav, at du er bosat i Vallensbæk Kommune, og at dit hjem kan indrettes, så det kan danne rammen om gode pædagogiske læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af et kollegialt netværk med andre dagplejere, som mødes til fælles aktiviteter og udflugter i løbet af ugen. Derudover skal du deltage i vores heldagslegestue én gang om ugen, hvor der er mulighed for kollegial sparring, planlægning og aktiviteter på tværs af børnegrupperne.

FMC
Laboratory Technician

FMC, Harboøre

Trives du med at planlægge, udføre og rapportere kemiske analyser herunder HPLC og GC, og kan du se dig selv arbejde sammen med et stærkt team i en unik global virksomhed, med et stort fokus på sikkerhed og mennesker?

Du bliver ansat i vores In Process afdeling, hvor du skal bistå med diverse fysiske/kemiske analyser, herunder HPLC og GC.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Du skal arbejde på et skiftehold, hvor der veksles mellem perioder med 12 timers vagter fra 06-18 eller 18-06. Der indgår weekendarbejde i ordningen. På årsbasis er der tale om 132 vagter.

FMC
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lemvig Vand A/S / Klimatorium Innovativ og analytisk ingeniør

Lemvig Vand A/S / Klimatorium

Lemvig Vand og Klimatorium – Danmarks internationale Klimacenter søger i samarbejde 2-3 ingeniører eller lignende med erfaring i drift af vand- og spildevandsforsyning og med lyst til at koble denne erfaring sammen med løsninger for både klimatilpasning- og klimaforebyggelse.

Vi håber du kan komme med erfaring fra vand- og spildevandsforsyning, fra en rådgivende virksomhed, kommune, region eller stat. Du må gerne være procesingeniør eller lignende med erfaring inden for vand- og spildevandsforsyning.

Det vigtigste for os er, at du aktivt har lyst til at bringe din faglighed i spil, kan omstille fagligheden til praktiske løsninger – og du brænder for det du laver.

Lemvig Vand og Klimatorium har projektmæssigt et tæt samarbejde, med fælles ambitioner om at skabe en virksomhedskultur der fordrer til at bringe viden, udvikling og fleksibilitet ind i selskaberne.

FMC
Lager- og logistikoperatør elev

FMC, Harboøre

Kunne du tænke dig at få en uddannelse som lager- og logistikoperatør? - så søger vi netop nu en elev til FMC Site Rønland.

Under din uddannelse får du fuld løn i hele perioden – og så ovenikøbet i en international virksomhed med fokus på sikkerhed og inklusion. Lyder det ikke meget godt? Det er hvad du kan forvente som elev hos FMC.

I afdelingen varetager vi mange varierende opgaver på logistikområdet, og du vil i tæt samarbejde med afdelingens 20 medarbejdere komme omkring varetagelsen af forskellige opgaver så som:

 • Optælling og optimering af lager
 • Interne logistik opgaver
 • Kørsel med gaffeltruck og terminaltraktor
FMC
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

FMC
Procesoperatørelev hos FMC Rønland

FMC

En god uddannelse med masser af fremtidsmuligheder og fuld løn i hele perioden - og så ovenikøbet i en international virksomhed med fokus på sikkerhed og inklusion.

Lyder det ikke meget godt? Det er det, du kan forvente som procesoperatørelev hos FMC. Måske er du dugfrisk fra skolebænken, måske leder du efter en ny karriere. Det er ikke så vigtigt. Hvad end din fortid, så er din fremtid hos os!

I løbet af uddannelsen veksler du mellem din skole, EUC Lillebælt i Fredericia, og dit arbejde på FMC Rønland, hvor størstedelen af forløbet vil være i praktik hos os. Efter dine 4 år vil du stå med et svendebrev i hånden, klar til at arbejde som procesoperatør.

FMC
FMC
Procesoperatørelev hos FMC Rønland

FMC

En god uddannelse med masser af fremtidsmuligheder og fuld løn i hele perioden - og så ovenikøbet i en international virksomhed med fokus på sikkerhed og inklusion.

Lyder det ikke meget godt? Det er det, du kan forvente som procesoperatørelev hos FMC. Måske er du dugfrisk fra skolebænken, måske leder du efter en ny karriere. Det er ikke så vigtigt. Hvad end din fortid, så er din fremtid hos os!

I løbet af uddannelsen veksler du mellem din skole, EUC Lillebælt i Fredericia, og dit arbejde på FMC Rønland, hvor størstedelen af forløbet vil være i praktik hos os. Efter dine 4 år vil du stå med et svendebrev i hånden, klar til at arbejde som procesoperatør.

FMC
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Lemvig - Vi søger talknusere til en unik uddannelse som outsourcingtrainee

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du er glad for tal og god til mennesker, så har vi en unik mulighed til dig.

Hos Beierholm har vi oprettet en ny trainee-uddannelse inden for outsourcing, hvor du gennem et to-årigt forløb bliver klædt på til fremtidens behov for økonomisk rådgivning. Hos os træder du ind i landets bedste rammer - og når du er færdig, vil du være dygtig til områder som financial controlling, løn, digitalisering og virksomhedsøkonomi.

Den nye trainee-uddannelse er skabt, fordi vi oplever, at vores kunder efterspørger faste kontaktpersoner, der kender deres virksomhed indgående, og som hjælper med at løfte deres økonomiske driftsopgaver samtidig med, at de optimerer deres økonomiske drift.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Triplenine A/S
Produktionscontroller

Triplenine A/S, Thyborøn

TripleNine Thyborøn søger en erfaren og kompetent produktionscontroller, som vil stå i spidsen for at strukturere og systematisere vores processer og skabe værdi.

Vi søger en resultatorienteret produktionscontroller, som har en god forretningsforståelse med blik for værdikæden. Du er udadvendt med gode samarbejdsevner og arbejder godt på tværs af organisationen. Stillingen er nyoprettet og du vil selv være med til at forme jobbet. Derfor er erfaring med produktionscontrolling et absolut must.

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

 • Produktionscontrolling
 • Driftsopfølgning herunder udbyttekontrol, som kan bidrage til udbytte- og procesoptimering
 • Udarbejdelse af kalkulationer
Triplenine A/S
Rønn Entreprenør ApS
Støbemedarbejder til stilling med stensikker variation

Rønn Entreprenør ApS, Lemvig

Har du hænderne godt skruet på, og har du erfaring med at støbe i cement? Og vil du have gode kolleger, stor indflydelse på din dag og et meget alsidigt job?

Hos Rønn Entreprenør ApS venter fire gode kolleger på at tage godt imod dig. Vi er specialister i landbrugsbygninger og industrihaller, ligesom vi laver erhvervsbyggeri, kloakarbejder, renoveringer, gravearbejde og opgaver hos private.

Vi dækker hele landet, men størstedelen af vores opgaver løser vi i det vestjyske. Opgaverne varierer i størrelse og omfang. Det kan også være, at du fra tid til anden skal være med til at udføre gravearbejde, hvis du har kompetencerne til det.

Rønn Entreprenør ApS