83 job matcher din søgning 83 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
TripleNine A/S
Procesoperatørelev

TripleNine A/S, Thyborøn

Vi søger lige nu en procesoperatørelev til en spændende og specialiseret produktion, hvor du vil komme til at arbejde med teknik og IT-styrede maskiner. Du vil få overblik over processerne i produktionen, og opnå en grundlæggende forståelse for, hvordan produktionen kører samt styringen heraf.

Som procesoperatørelev får du mulighed for at prøve kræfter med bl.a.:

 • Daglige driftsopgaver herunder styring, regulering og overvågning af procesanlæg
 • Fejlfinding og fejlretningsopgaver
 • Prøveudtagning og analyser samt teknisk dokumentation
TripleNine A/S
TripleNine A/S
Elektrikerlærling

TripleNine A/S, Thyborøn

Som elektrikerlærling i TripleNine får du en bred forståelse for elektrikerfaget, da du vil komme til at arbejde med et stort udvalg af tekniske områder. Det kræver stor viden og overblik at være elektriker, så du vil blive udfordret. Heldigvis vil du altid arbejde sammen med en erfaren kollega, som du kan lære af og sparre med. Der er syv elektrikere i teamet.

Vi søger lige nu en engageret elektrikerlærling, som skal medvirke til at sikre, at fabrikkens mange installationer fungerer optimalt. Som elektrikerlærling får du mulighed for at prøve kræfter med bl.a.:

 • Elektrisk og mekanisk fejlfinding
 • Optimering og videreudvikling af vores installationer
 • Reparation, installation og vedligehold af forskellige anlæg
TripleNine A/S
TripleNine A/S
Smedelærling til Thyborøn

TripleNine A/S

Som smedelærling indgår du i et team af motiverede og fagligt dygtige kolleger, som arbejder med vedligehold af fabrikkens procesanlæg. Du kommer til at arbejde med svejseopgaver og montering af udstyr og meget andet, så du vil blive udfordret. Heldigvis vil du altid arbejde sammen med en erfaren kollega, som du kan lære af og sparre med. Der er 8 smede i teamet.

Vi tilbyder:

 • En alsidig arbejdsdag med mange forskellige opgaver
 • En virksomhed med plads til udvikling
 • En læreplads, hvor du selv er med til at planlægge, tilrettelægge og udføre opgaverne
 • En del af din oplæring kan foregå på vores fabrik i Vedde/Ålesund i Norge
TripleNine A/S
ALLFLEX dan-mark Produktionsmedarbejder

ALLFLEX dan-mark, Lemvig

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst produktionsmedarbejder.

Allflex dan-mark ApS er Danmarks største øremærkeproducent. Vores formål er at levere de bedste produkter og service til landmænd og dyreejere verden over. Vores produkter sikrer dyrs identitet og sporbarhed.

Dine opgaver opfatter

 • Lasergravering af øremærker
 • Opfyldning og opvejning af materialer
 • Hjælp ved varemodtagelse
 • Lettere forefaldende lagerarbejde
Kvickly Bagermester, Kvickly, Lemvig

Kvickly

Kan du gang på gang hæve kundernes forventninger til vores brød og kager?

Hvis ja, så skulle du overveje at blive bagermester hos os. Vi ønsker nemlig at hæve barren for kvaliteten af brød og kager, der kan købes i en dagligvarebutik. Som bagermester bliver du faglig leder af 8 medarbejdere med driftsansvar for egen afdeling i BrødCooperativet i vores butik, hvor der i alt er 22 medarbejdere.

Som bagermester har du det store overblik og samtidig sans for detaljen, når du skal forkæle dine kunder og motivere dine medarbejdere til at levere det bedste, de kan.

Kystdirektoratet
Medarbejder til miljøopgaver i Kystdirektoratets drifts- og anlægsteam (vikariat)

Kystdirektoratet, Lemvig

Kan du finde vej gennem lovgivningen på miljøområdet, når det handler om statslige drifts- og anlægsopgaver? Har du lyst til at arbejde med miljøsiden af kystbeskyttelse, oprensning, samt drift og vedligehold af maritime anlæg?

Dine primære opgaver vil være ansøgning og indhentning af tilladelser i forbindelse med de drift- og anlægsopgaver der udføres i teamet. Dette drejer sig om oprensninger i havnebassiner og sejlløb samt sandindvindinger og kystbeskyttelse. I forbindelse med tilladelser skal der gennemføres udbud og rådgiverstyring, når der i tilknytning til ansøgninger om tilladelse skal udarbejdes miljø- og Natura2000- konsekvensvurderinger mv.

Kystdirektoratet
FMC
Procesoperatør Elev

FMC, Harboøre

Du får en god uddannelse med masser af fremtidsmuligheder og fuld løn i hele perioden - og så ovenikøbet i en international virksomhed med fokus på sikkerhed og inklusion. Lyder det ikke meget godt?

I dine praktikperioder hos os træder du ind i et af vores to produktionsafdelinger. Som procesoperatør er det dig, der sikrer at produktionen kører gnidningsfrit, og at sikkerheden altid er på plads.

FMC
FMC
Student Assistant

FMC, Harboøre

Efter sommerferien tilbyder FMC Site Rønland en spændende mulighed for dig, som gerne vil have et års erfaring i en international koncern.

For stillingen i registreringsafdelingen vil arbejdsopgaverne primært være søgning i og opdatering af afdelingens forskellige databaser og elektroniske arkiver, foruden arkivering, kontakt til danske og udenlandske kollegaer, kopiering, oprydning og forefaldende kontorarbejde.

FMC
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
FMC
Operator

FMC, Harboøre

Vi søger en selvstændig kedelpasser med udpræget ordenssans og flair for forebyggende vedligehold til FMC’s største fabrik på FMC Rønland til varetagelse af den daglige drift af fællesanlæggene, herunder kraftvarmeværket, central køleanlæg, central trykluft, eksternt kølevand samt produktions- og sanitærferskvand m.m.

En forudsætning af at udføre jobbet er, at du har kedelpasserbevis. Hvis du ikke har dette bevis, skal du påregne, at skulle på kedelpasserkursus af 2 x 3 ugers varighed med ca. 12 ugers praktik i den mellemliggende periode.

FMC
FMC
Project Supervisor, Temp.

FMC, Harboøre

Vil du være med til at opføre og opstarte et nyt produktionsanlæg, hvor du skal være med til at sikre, at arbejdet foregår sikkert i henhold til FMC-standarder i samarbejde med en lang række interessenter på en af de mest udfordrende fabrikker i Danmark.

Din primære opgave vil være supervision af operatører og håndværkere, som arbejder på opførsel af nyt anlæg, herunder sikre, at arbejdet på anlægget foregår i henhold til FMC-standarder og koordinere løsning af opgaver således, at opførslen af anlægget kører sikkert og følger planen.

FMC
Danmarks Tekniske Universitet Forskningstekniker til Testcenter Høvsøre - DTU Wind

Danmarks Tekniske Universitet, Bøvlingbjerg

Sektionen for Test og Kalibrering (TAC) på DTU Vind og Energisystemer søger en forskningstekniker til varetagelse af drifts- og måleopgaver i forbindelse med forskning i vindmøller på Testcenter Høvsøre, Lemvig Kommune. Du vil indgå i et team med tilkaldevagt både på Testcenter Høvsøre og Testcenter Østerild, som ligger i Thisted Kommune.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Opsætning og nedtagning af måleudstyr på vindmøller og meteorologimaster, primært på Testcentrene Høvsøre og Østerild
 • Diverse driftsopgaver. Vedligehold af anlæg, master og bygninger
 • Kalibrering, servicering og vedligeholdelse af målesystemer og måleudstyr på master og møller
Gem
Svanerent ApS
Vi søger rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Braden/Fur, Holstebro, Thisted eller Lemvig

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold, og du er med til at levere et topresultat og bliver en del af et positivt arbejdsmiljø.

Vi søger assistenter til deltidsstillinger i Branden/Fur - Thisted - Holstebro - Lemvig

 • Branden/Fur: 20 timer om ugen i med mødetid fra kl.12.00 mandag til fredag. Arbejdstid mandag, onsdag og fredag 5,75 timer. Tirsdag og torsdag 3 timer (transport nødvendig)
 • Holstebro: 15 timer om ugen med mødetid fra kl. 16:30, mandag til fredag
 • Thisted: Pr. 1/5 ca. 15 timer pr. uge, dagligt 2,5-3 timer fast arbejdssted
 • Lemvig: Pr. 1/5 12,50 timer pr. uge
Svanerent ApS
Sanistål A/S
Sanistål søger handelselev til vores butik i Lemvig

Sanistål A/S

Investér i din karriere og bliv elev i Sanistål. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt og bliver rustet til en spændende karriere i industri- og byggebranchen.

Vi tilbyder størstedelen af vores elever en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Du får en praktisk erhvervsuddannelse med fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen.

Sanistål A/S
Sunset Boulevard
Restaurantchef søges til Sunset Boulevard Lemvig

Sunset Boulevard

Har du ledelseserfaring, og har du lyst til at stå i driftens absolutte centrum i en virksomhed, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus? Så har vi det perfekte job til dig!

Sunset

Sunset Boulevard er i en rivende udvikling og leder netop nu efter medarbejdere til en helt ny type restaurant.

Kan du se dig selv i centrum for driften af en helt særlig restaurant med fokus på kvalitet, hastighed og effektivitet? Så er det måske dig, der skal være med til at skrive historie, når vi lige om lidt åbner endnu en af vores Grab’nGo-restauranter.

Sunset Boulevard
MacArtney Hydraulics
Industriteknikere til dag- og nathold, Klinkby

MacArtney Hydraulics, Lemvig

Da vi har forrygende travlt, har vi brug for flere kompetente medarbejdere og søger derfor erfarne industriteknikere til dag- og nathold.

Vi producerer emner til offshore, hydraulik og industri i hele verden. Vi har arbejdsmiljø, kvalitet og finish som nogle af vores højeste prioriteter.

Vi søger flere industriteknikere til både dag- og nathold. Du vil blive en del af et team med 38 kompetente kolleager. Du vil få en spændende hverddag med udfordringer og godt samarbejde med dine kollegaer.

MacArtney Hydraulics
FMC
HR Trainee

FMC, Harboøre

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos en international virksomhed, der er én af verdens førende virksomheder indenfor produktionen af Plantebeskyttelse og som sætter fokus på dig.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i vores HR-afdeling. Du bliver en vigtig del af HR, som udfører en bred vifte af opgaver for FMC Rønland, beliggende ved Harboøre og FMC EIC, som er beliggende i Hørsholm. Dit faste arbejdssted bliver på FMC Rønland ved Harboøre.

Som HR-trainee vil du gennemgå en bred og høj faglig uddannelse, hvor ansvaret vokser med dine kompetencer, viden og praktiske erfaringer. Du vil hurtigt få selvstændige arbejdsområder og lærer at prioritere og tilrettelægge dine opgaver.

FMC
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV