39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 39 resultater.
Lemvigegnens LandboforeningPlanterådgiver

Lemvigegnens Landboforening

Vi har travlt og søger derfor en planterådgiver, som skal indgå i vort team af planterådgivere. Det nordvestlige Jylland er kendetegnet ved en stor husdyrproduktion, hvoraf ca. 15% er drevet økologisk. Planteavlen omfatter såvel grovfoder, korn og andre salgsafgrøder.

OPGAVERNE ER

 • rådgivning i marken
 • sammensætning af den optimale mark- og efterafgrødeplan
 • udarbejdelse af tilskudsansøgninger og gødnings- og sprøjteplaner
 • oplæg til budgetter og assistance ved budgetopfølgninger

Vi tilbyder en arbejdsplads i en organisation, hvor samarbejde og ansvar for fælles opgaver er en selvfølge, og den enkelte har udpræget frihed til planlægning af egne opgaver.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
AktivPersonale A/S
Medierådgiver til Mediehuset Lemvig

AktivPersonale A/S søger for Mediehuset Lemvig

Kan du sælge? Og motiveres du af de gode resultater og interesserer dig for SEO, Ads, Link Building og datadrevet markedsføring så har vi et spændende job til dig i Mediehuset Lemvig.

Som Medierådgiver i Mediehuset Lemvig, bliver du udstyret med markedets stærkeste medieplatforme til at bygge netop de tværmedielle markedsføringsløsninger vores kunder har behov for. For dig falder det let at se mulighederne i disse platforme, og du formår sikkert at kommunikere budskabet til dine kunder.

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af egen arbejdsdag og salgsindsats
 • Et arbejdsmiljø, hvor der er frihed under ansvar, og vejen fra tanke til handling er kort.
 • Løn bygget på garantiløn + provision og bonus
Vestjysk Bank A/SRegnskabscontroller til Vestjysk Banks økonomiafdeling i Lemvig

Vestjysk Bank A/S

Vi søger en formidlingsstærk regnskabscontroller, som med sit personlige drive og stærke faglighed bidrager til høj kvalitet i Vestjysk Banks regnskabsarbejde.

Du vil få en spændende rolle inden for en bred vifte af opgaver, hvor din lyst til at forstå forretningen og processerne vil kobles sammen med din stærke regnskabsmæssig forståelse.

Der er tale om et ansvarsfuldt og alsidigt job, hvor du i samarbejde med regnskabsafdelingens øvrige medarbejdere bliver ansvarlig for løsning af en række opgaver.

Som regnskabscontroller vil dine arbejdsopgaver spænde bredt inden for bl.a.:

 • Udarbejdelse af månedsrapportering
 • Afdelingsrapportering
 • Budgetlægning
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobboozt ApSUnik mulighed for at blive selvstændig indehaver af danbolig-forretning i Lemvig og/eller Struer

Jobboozt ApS søger for danbolig

danbolig søger indehaver(e) med lysten til at drive selvstændig ejendomsmæglerforretning i en af landets største ejendomsmæglerkæder.

Som et led i danboligs fortsatte ekspansion søger de kandidater med lyst og evner til etablering, drift og udvikling af forretning i det vestjyske.

For at komme i betragtning som indehaver skal du være uddannet ejendomsmægler, og du skal have minimum 2 års erfaring som sælgende/kommissionerende mægler.

Indledningsvis skal du kontakte undertegnede, hvorefter du skal være indstillet på at udarbejde en forretningsplan til præsentation for drøftelse af visioner, indhold og muligheder. Du kommer ikke til at stå alene med dette, da du vil samarbejde med Gert Lauritzen fra danbolig om selve forretningsplanen og han bidrager med egne erfaringer om etablering af selvstændig ejendomsmæglerforretning i øvrigt.

Jobboozt ApS
MacArtney A/SProduct Manager

MacArtney A/S, Lemvig

Are you proud of your extensive knowledge within technical products and enthusiastic about finding the right solution for a technical challenge? Are you passionate about supporting our clients, and able to pitch the perfect set up for them? If so, then this position might be just the right match for you!

Your overall responsibilities will be within existing products in the product category Installation Tools. You will have focus on technical concepts for larger projects. To utilise your deep technical knowledge, you will participate in client meetings with sales colleagues, where your expertise is very valuable to get the best results for MacArtney and our clients.

Areas of responsibility will also include:

 • Update of data sheets and maintenance of prices
 • Ensure standard documentation
 • Ensure preparation of production basis for standard products
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Lemvigegnens LandboforeningVi søger ny skattechef

Lemvigegnens Landboforening

Vi søger en skattechef, som udover rådgivning af egen kundeportefølje også vil lede afdelingens 15 engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at jobbet kan forenes med tid til familie- og fritidsliv.

I vort spændende hus, Noatun møder du udover landboforeningens øvrige 25 medarbejdere også dyrlæger, landinspektører, arkitekt og et advokatkontor. Alt i alt rummer huset 80 arbejdspladser fordelt på 6 virksomheder.

Hovedparten af vore kunder er landmænd og vindmølleejere. Det er vigtigt, at du har en stærk skattefaglig viden og flere års erfaring i rådgivning, udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter. Vi sikrer dig uddannelse indenfor vore fagspecifikke områder.

Dag- og Døgncenter Lemvig - Labyrinten søger nye kollegaer
Vi søger nye kollegaer som er uddannet som social- og sundhedsassistenter, pædagoger eller anden social eller sundhedsfaglig uddannelse.
Lemvig Kommune, Lemvig
Jobcenter
Lomborg børnehus søger personale
Lomborg Børnehus søger 2 pædagog/pædagogmedhjælpere hurtigst muligt.
Lemvig Kommune, Lemvig
Jobcenter
Social og sundhedshjælper til fast aftenvagt i hjemmeplejen Syd
Social og sundhedshjælper med fokus på rehabilitering, søges til fast stilling på 30 timer, pr. 15.11.
Lemvig Kommune, Bøvlingbjerg
Jobcenter