52 job matcher din søgning 52 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OK-Fonden
Handicaphjælper søges til kvinde - Kirke Hyllinge - Vikaransættelse

OK-Fonden

Kvindelig borger søger en vikar med opstart snarest muligt. Timerne ligger i tidsrummet kl. 07.00-15.30.

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Borgeren sidder i kørestol. Som handicaphjælper er man enten hjemme eller med borgeren på arbejde, hvor vedkommende selv kører sin handicap-bil. Der vil være personlig pleje samt oprydning, rengøring og madlavning i samarbejde med borgeren.

OK-Fonden
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Lejre Kommune Matematik- og engelsklærer søges til Osted Skole

Lejre Kommune

Er du læreruddannet, har du hjertet på det rette sted og brænder for eleverne?

Vi søger en lærer til matematik i indskolingen, engelsk, mindre fag og en del kompetencecenter-timer.

Kompetencecenter-timer er special-timer, hvor man har støtte eller specialundervisning med en mindre gruppe børn. Det kan også være matematik-vejledertimer, hvis vi finder den rette.

Vi tilbyder en fast arbejdsplads, men også mulighed for at forberede en del af undervisning uden for skolen, hvis det er det, der passer bedst.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
SPAR
Souschef til Spar Borrevejle

SPAR, Kirke Såby

I SPAR Borrevejle vil vi være kundernes foretrukne lokale dagligvarebutik, og til det har vi brug for en målrettet, kompetent og engageret souschef, der kan bidrage til butikkens udvikling.

Souschefen er en væsentlig del af butikkens omdrejningspunkt og købmandens højre hånd. Vi forventer derfor, at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft. Desuden forventes det, at du aktivt medvirker til at skabe godt samarbejde, motivation og høj trivsel blandt butikkens medarbejdere.

SPAR
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Lejre Kommune Bofællesskabet Solvang søger teamkoordinator

Lejre Kommune, Kirke Hyllinge

Bofællesskabet Solvang er et tilbud til borgere med psykiske vanskeligheder, som hører under Lejre Kommune.

Har du lyst til at stå i spidsen for og have ansvaret for den daglige drift i et team på 16 kontaktpersoner, er det dig vi søger.

Du bliver en del af Bofællesskabet Solvang, hvor der i alt bor 30 borgere og arbejder 30 faglige medarbejdere fordelt på to teams under en leder. Du bliver teamkoordinator for et team og har ansvar for den daglige drift – dvs. faglighed, strukturer, koordinering af opgaver og samarbejde i teamet. Det er en forholdsvis ny stilling, så du er med til at forme indholdet og ansvaret. </p>

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lejre Kommune Hvalsø Skole søger børnehaveklasseleder

Lejre Kommune

Vi søger en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil, og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse.

Du vil blive en del af en indskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærere og pædagoger, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. Dagligdagen er præget af et tillidsfuldt arbejde fyldt med grin og humor. Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangene.

Ny Nørremark
Pædagog/SSA samt vikarer til Team Sonnerup

Ny Nørremark, Kirke Såby

I Sonnerup har virksomheden 2 bosteder, der består af skærmede enheder samt værelser til de skønne unge borgere, der bor her.

Dagligdagens arbejde med borgeren handler om at gøre hverdagen forudsigelig efter et nøje struktureret program. Der lægges vægt på low arrousel, så borgeren kan følge med i sin hverdag.

Vi tilbyder et højt fagligt niveau, som hele tiden udfordres på personalemøder, supervision og diverse relevante kurser inden for det neuropædagogiske felt.

Der er altid mulighed for at sparre eller få støtte af sine kollegaer, da der hele tiden er fokus på trivsel i hverdagen.

Ny Nørremark
DANSK PLASTMONTERING A/S Plastsvejser/montør søges

DANSK PLASTMONTERING A/S, Lejre

Grundet en større efterspørgsel af vores ekspertise i plastsvejsning, søger vi en erfaren montør til at løse opgaver for os.

Vi arbejder på små og store projekter i hele landet, i både forsyningsfeltet – vand, spildevand, gas og strøm. Vi laver både projekter i industrien og samarbejder med store entreprisevirksomheder. Der vil også være værkstedsarbejde til præfabrikerede emner.

Det er ikke et krav, at du er USME certificeret men klart at foretrække. Vi forventer, at du er målrettet og professionel i din tilgang til projekter, og kan arbejde både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer.

World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Constructor Danmark A/S Vi søger ny kollega til vores Tekniske afdeling

Constructor Danmark A/S, Lejre

Har du en teknisk baggrund, erfaring med kalkulationer og tilbudsgivning samt et godt drive? Så har vi et job i vores tekniske afdeling. Du vil få to kollegaer, og sammen står I for at servicere vores stab af sælgere, samt kunder over hele Danmark.

Constructor Danmark er et salgsselskab i Gonvarri Material Handling. Vi leverer førsteklasses, innovative lagerløsninger der skal opfylde vore kunders behov for opbevaring, uanset størrelse eller branche.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Udarbejdelse af tilbud, kalkulationer og layouttegninger (AutoCad / Configura)
 • Projektstyring
 • Kontakt til vore fabrikker, montagefirmaer og underleverandører
Lejre Kommune Støttekontaktperson

Lejre Kommune, Hvalsø

Støtte- og kontaktpersonerne er forankret i Team Bostøtte i Lejre Kommunes Sociale tilbud til borgere med psykisk handicap samt senhjerneskader. Team Bostøtte har base i Hvalsø, hvor der også er Værested med pædagogisk personale.

Stillingen indebærer arbejde fortrinsvis i dagtimerne, men der forekommer aften og weekendarbejde.

Du kommer til at være en del af indsatsen for borgere under §82a+b, §85, §99, §104 samt åben anonym rådgivning og et Boligfællesskab for unge voksne.

seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Convatec, Infusion Care
Mould Engineer

Convatec, Infusion Care, Lejre

Are you looking for an opportunity to utilize your technical expertise and knowledge within Injection Moulding and tool design?

As our new Mould Engineer, we can offer you a central role in an exciting company in constant growth, where you will collaborate across the organization and have a great influence on the projects and processes of which you are a part.

Convatec, Infusion Care

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV