62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS Vi søger vikarer til vores døgn- og aflastningstilbud

Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS, Kirke Hyllinge eller Kirke Såby

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed med skole, døgn- og aflastningstilbud beliggende i naturskønne omgivelser i Lejre Kommune. Aflastningstilbuddet er beliggende i Kr. Hyllinge mellem Roskilde og Holbæk og vores døgntilbud i Torkilstrup ved Kirke Såby.

Hos os er det vigtigt at skabe trivsel og udvikling for vores børn og unge. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme, og vores værdier bygger på anerkendelse, tillid, ressourcesyn, udvikling og troværdighed. Frisk luft og motion er en del af dagligdagen sammen med sund økologisk kost uden gluten, mælk og sukker.

Til vores døgntilbud søger vi vikarer, der primært kan arbejde aften/nat i hverdage, weekender og helligdage. Til vores aflastningstilbud søger vi vikarer, der kan arbejde weekender (torsdag-mandag) i ulige uger og på helligdage.

Drosthuset
Pædagog søges til socialpsykiatrisk §107/§108 botilbud

Drosthuset, Hvalsø

Drosthuset i Hvalsø søger en pædagog til en 30-timers stilling.

Drosthuset er et midlertidigt botilbud for voksne mennesker, som har behov for støtte i hverdagen. Der er plads til 10 beboere, som alle bor i en stor 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad.

Dine arbejdsopgaver kan være:

 • At støtte beboerne i alle de basale omsorgsfunktioner som f.eks. aftaler med læge, tandlæge og psykiatri, og at der gives støtte til indkøb, madlavning, tøjvask og rengøring af egen bolig.
 • At vejlede, støtte og motivere beboerne til sunde rutiner, givende aktiviteter og forfølgelse af drømme, samt at hjælpe beboeren med det de udfordres af.
 • At indgå i en tværfaglig kollegial medarbejdergruppe, hvor der samarbejdes om at sikre beboerne trivsel og udvikling.
Drosthuset
Osted Fri- og Efterskole Være én – men én iblandt?

Osted Fri- og Efterskole, Lejre

Osted Friskole søger en læsevejleder/specialunderviser og dansklærer pr. 1. august 2022.

Brænder du for læsning og dansk? Er du til skøn morgensang, vilde emneuger og fantastiske fællesskaber? Trives du i en dagligdag med glade børn, morgentrætte unge og (s)kønne kollegaer? Er du med på fredagshygge med kollegerne? Og kan du lide rejser og lejrskoler – hvert år? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi søger en dygtig indskolingsdansklærer, der skal være omdrejningspunktet ift. skolens specialundervisningstilbud. Du skal udover dansk- og specialundervisning være klasselærer i indskolingen. Endvidere skal du varetage en koordinatorrolle omkring skolens samlede specialundervisningsindsats.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Region Sjælland Pædagog, specialområdet, fuldtidsstilling i dagtilbud

Region Sjælland, Hvalsø

Pædagog med interesse for autismeområdet søges.

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores faglige kompetencer. Sparring, feedback, kurser og efteruddannelse er en del af vores hverdag.

Region Sjælland

Vil du være en del af Himmelevs interne skole eller dagtilbud?

Lige nu søger vi en dygtig pædagog med specialpædagogiske kompetencer, der kan støtte elever i hhv. undervisningen inden for det regionale specialområde og i vores dagtilbud.

Du vil blive tilknyttet et af vores 3 skoleteams, som alle består af fagligt dygtige og imødekommende mennesker.

Region Sjælland Lærer, fuldtidsstilling

Region Sjælland, Hvalsø

Lærer med interesse for autismeområdet søges.

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores faglige kompetencer. Sparring, feedback, kurser og efteruddannelse er en del af vores hverdag.

Region Sjælland

Lige nu søger vi en dygtig lærer med specialpædagogiske kompetencer, der kan undervise elever inden for det regionale specialområde.

Du vil blive tilknyttet et af vores 3 skoleteams, som alle består af fagligt dygtige og imødekommende mennesker.

Skolen er en integreret del af døgninstitutionen. Skolen følger folkeskoleloven. Vi opstiller tydelige og meget konkrete udviklings- og læringsmål i elevernes individuelle undervisnings- og behandlingsplaner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Hoffmann A/S Serviceelektrikere

Hoffmann A/S, Glostrup, Skibby, Allerød eller Lejre

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor serviceelektrikere til snarlig tiltrædelse.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

 • Du er uddannet elektriker, er faglig dygtig, og kvalitet er en værdi, du sætter højt.
 • Du er serviceminded, troværdig og fleksibel.
 • Du er løsningsorienteret og nysgerrig på nye og spændende udfordringer.
 • Du tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt, men samtidig være en holdspiller.
Hoffmann A/S
Dueslaget Opholdssted For Børn Og Unge
Opholdssted for børn og unge søger engageret socialpædagog 37 timer ugentligt

Dueslaget Opholdssted For Børn Og Unge, Hvalsø

Er du uddannet pædagog og har du erfaring inden for specialområdet? Og vil du være en del af en teoretisk velfunderet organisation, hvor høj faglighed og hjerte følges ad?

Vi er en socialpædagogisk behandlingsinstitution, drevet som en selvejende fond og efter serviceloven § 66 stk.1, nr. 6. Vi har plads til 7 børn og unge mellem 12-17 (efterværn 18-22) år, med alvorlige sociale eller følelsesmæssige vanskeligheder. På Dueslaget arbejder vi ud fra en psykodynamisk tilgang og en udviklingspsykologisk forståelse, sat ind i en miljøterapeutisk ramme.

Vi lægger vægt på vores hjemlige omgivelser, der inviterer til omsorg, nærhed, dialog og samvær. Samtidigt har vi opbygget en organisation, med 8 fagligt stærke medarbejdere, hvor struktur og tilbud om en troværdig relation med tydelige voksne går hånd i hånd.

Fjordskolen v/Ingvald Kamarinum
Lærer til udskolingen

Fjordskolen v/Ingvald Kamarinum, Kirke Hyllinge

Vi har brug for en lærer, der har kompetencer til at undervise i udskolingen.

Fjordskolen er et socialpædagogisk dagbehandlings- og skoletilbud til børn og unge, som ikke kan indgå i et normalt skolemiljø. Vores målgruppe er børn med diagnoser, herunder blandt andet autisme spektrum forstyrrelser, ADHD, ADD, OCD, Oppositionel adfærdsforstyrrelse, skolevægring mv.

Vores vision er at bidrage til at give eleverne glæden ved at lære tilbage. Gerne i et omfang så en afgangsprøve kommer inden for rækkevidde. Derudover ønsker vi at finde og udvikle elevernes personlige ressourcer og kompetencer, så de bliver livsduelige og selvforvaltende i eget ungdoms- og voksenliv.

Fjordskolen v/Ingvald Kamarinum
Lægerne Holbækvej I/S Konsultationssygeplejerske

Lægerne Holbækvej I/S, Hvalsø

Vi er en dejlig lægepraksis i hjertet af Midtsjælland med knap 5000 patienter.

Vi søger en sygeplejerske ca. 24-28 t/uge med mulighed for øgning i timetal på sigt. Du skal indgå i vores team bestående af 4 faste læger, 1 ansat læge, 1 sygeplejerske og 3 sekretærer.

Vi er en praksis i rivende udvikling, så fleksibilitet og mod på nye opgaver er et must. Vi ønsker en fagligt skarp sygeplejerske, gerne med erfaring fra f.eks. skadestue, akutafdeling, praksis el.lign. Det er meget vigtigt for os, at patienterne bliver mødt med venlighed og åbenhed, og føler sig velkomne hos os.

Sofiehøj Friskole Administrativ medarbejder

Sofiehøj Friskole, Kirke Hyllinge

Vores dygtige regnskabskyndige administrative medarbejder stopper. Vi hører meget gerne fra dig snarest, hvis din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring gør, at du er fortrolig med flere af følgende opgaver:

 • Lønkørsel, herunder ferietillæg, feriefridage, ændringer i ansættelser, indarbejdelse af overenskomstbestemte ændringer, kørselsgodtgørelse, diæter og merarbejdstimer samt opgørelse og indberetning af personalets løn
 • Refusionssøgning, rettidig søgning hos de relevante instanser, fraværssedler og statistiske indberetninger vedr. personale
 • Søgning af tilskud og diverse opgørelser, bl.a. vikartilskud, opgørelse til Fordelingssekretariatet og revisor

Vi forestiller os en 20-timers stilling til dygtig regnskabskyndig medarbejder på en friskole, hvor du bliver en aktiv del af et rigtig godt arbejdsfællesskab.

ConvaTec, Infusion Care
Operatører - Nathold

ConvaTec, Infusion Care, Lejre

Vil du være en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Vi er i rivende udvikling og udvidelse med nye produktionsfaciliteter. Drives du af at gøre en forskel og har du et ønske om at arbejde i en verdensomspændende virksomhed, som har specialiseret sig i behandling af kroniske sygdomme såsom Diabetes og Parkinsons? Hvis ja, er du måske en af vores nye operatører til produktionen.

Produktionen foregår i renrum og består af forskellige automatiserede samleprocesser, automatisk pakning, kontrol og dokumentation. Som operatør vil dine hovedarbejdsområder være at:

 • overvågning og support på automatiske procesmaskiner, påfyldning af materialer og mindre fejlretninger.
 • support og overvågning af pakkerobotter, samt påfyldning af materialer.
ConvaTec, Infusion Care
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Osted Fri- og Efterskole Pædagog og pædagogmedhjælper til den frie børnehave Fristedet i Lejre

Osted Fri- og Efterskole

Vi har 2 ledige stillinger til pædagoger med åbne arme og bankende hjerter i vores vidunderlige børnehave. Vi søger pr. 1/8 både en uddannet pædagog og en pædagogmedhjælper. Der er som udgangspunkt tale om faste stillinger på 30-37 timer/uge.

Børnehaven Fristedet er en lille fri (privat) børnehave med ca. 45 børn. Vi bruger naturen og udelivet i hverdagen, ligesom musiske og kreative aktiviteter har høj vægt. Vi har til huse i dejlige bygninger med enestående udendørsfaciliteter, bl.a. egen sø og skov. Ud over vores egen legeplads benytter vi os også af friluftsbygningerne ved langhuset ”NaturVærket” og den tilhørende båldal.

Som fri børnehave har vi en enestående mulighed for at indrette os på den måde, som vi finder bedst. Denne frihed er vi rigtig glade for, og den betyder, at der ikke behøver være langt fra idé til handling.