49 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

49 jobannoncer

Gem
Nationalpark Skjoldungernes Land

A landscape laboratory in the making - A Research Coordinator position is now open at Skjoldungernes Land National Park

Lejre

We want to create a vast landscape laboratory on at least 1,500 hectares for excellent and innovative research on transforming conventional agricultural and forestry practices into globally relevant sustainable and healthy land use solutions with perspectives on human sustenance, climate, wood production, environmental protection, ecosystems, and biodiversity.

Among other things, the Research Coordinator’s tasks will include:

  • Organizing scientific workshops to discuss the purpose and potential of a grand-scale landscape laboratory.
  • Facilitating coordination and communication between universities researchers and other stakeholders nationally and internationally to nurture the development of a landscape laboratory.
Gem
Region Sjælland

Sygeplejerske til behandlingstilbud for børn og unge med autisme

Hvalsø

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsPå Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores kompetencer. Efteruddannelse, grunduddannelse, supervision, feedback og sparring er en del af vores hverdag.

Lige nu søger vi en sygeplejerske som har interesse for sygepleje- og sundhedsfaglige opgaver ift. børn/unge indenfor autismespekteret og psykiatri. Måske er det dig?

Gem
Lejre Kommune

Medarbejder til trafikområdet

Lejre

Vi søger en ny kollega der bl.a. skal være med til at træffe myndighedsafgørelser på vejområdet og til at drive og udvikle opgaver indenfor trafikområdet, i samskabelse med kommunens borgere og andre interessenter.

Du vil blive en del af Center for Teknik & Miljø. Vi har et godt socialt miljø, hvor tillid og frie rammer under ansvar er nøgleord. Der er kort fra beslutning til handling. Vores hverdag er præget af spændende faglige udfordringer, der er med til at udvikle os.

Gem
Lægehuset Kirke Hyllinge

Lægesekretær

Kr. Hyllinge

Er du lægesekretær, social og sundhedsassistent eller farmakonom – så læs med her.

Hverdagen i vores lægehus er omskiftelig. Ingen dage er ens. Opgaverne vil være medicinbestilling, tidsbestilling, skemaplanlægning, journalføring samt andet forefaldende arbejde. Du vil modtage oplæring i det hele.

I perioder er der travlt og vi har derfor brug for en kollega, der kan have overblik selv på travle dage og evne at have mange bolde i luften. Til gengæld prioriterer vi højt at holde pauser sammen i løbet af dagen og at der er plads til at grine sammen.

Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Hvalsø

Hvalsø

SuperBrugsen Hvalsø er inde i en rivende udvikling med meget stor vækst.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

  • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
  • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
Gem
Bo- og Aktivitetsstedet Søholm

Bostedet Søholm søger socialpædagog/SSA til enkeltmandstilbud §108

Kirke Såby

Vi søger en uddannet pædagog på 37 timer, fra 1 september eller snarest herefter, til vores enkeltmandstilbud, hvor der er tilknyttet 5 faste personaler, borgeren er ikke udadreagerende.

Det pædagogiske arbejde består i at varetage borgerens behov for støtte. Udvikle færdigheder på borgerens niveau, skabe en struktureret og overskuelig hverdag gennem etikken.

Gem
Granly Diesel A/S

Applikations- & salgstekniker søges

Lejre eller Esbjerg

Vi har forrygende travlt og søger derfor en velkvalificeret salgs- & applikationstekniker (M/K) til vores Salgsafdeling i Esbjerg eller Osted (v. Roskilde).

Dine primære opgaver er:

  • Teknisk support & salgssupport til Salgsafdelingen i de forskellige faser (tilbud – ordre – levering)
  • At have ansvar for den daglige tekniske opfølgning med Cummins-fabrikkerne.

Vi garanterer dig en spændende hverdag med udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Convatec

Senior Process Development Engineer

Lejre

In the position Senior Process Development Engineer, you will be responsible for leading development of high-volume manufacturing processes for new products.

As a central member of new product development projects, you will secure duly attention to Design for Manufacturing and will develop and verify suitable and robust manufacturing processes. In parallel you will investigate the opportunities to test, mature and introduce new technologies and processes that may increase efficiency in future manufacturing.

Convatec
Gem
Lejre Kommune

Mødestabil chauffør til Teknisk Service

Hvalsø

Er du en pålidelig og ansvarlig chauffør med stærke praktiske evner og et godt humør? Har du lyst til at spille en vigtig rolle i driften af vores kommunale servicefunktioner?

Som chauffør i Lejre Kommune vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil arbejde med forskellige transport- og serviceopgaver. Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores biblioteker og daginstitutioner fungerer optimalt, og at vores kommunale elbiler holdes i god stand.

Gem
Convatec

Quality Specialist

Lejre

As a quality Specialist you will be responsible for, the validation of documentation, revalidations, and risk assessments for the specific process. You will also be responsible for systematic problem solving, deviation management, optimization of equipment and processes as well as general support for production and organizational projects.

You will have a central and cross-organizational role in connection with development projects and the implementation of new products and act as a link between production, the support team, project team, development, and maintenance.

Convatec
Gem
Specialskolen Bramsnæsvig

Vi søger 2 medarbejdere til stillinger som vågen nattevagt pr. 01.09.2024

Kirke Hyllinge

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed med skole, døgn- og aflastningstilbud. Vores døgntilbud er beliggende i Torkilstrup ved Kirke Såby.

Vi søger 2 kollegaer, der kan identificere sig med vores værdigrundlag, som bygger på tillid, anerkendelse og udvikling. Medarbejdere, der i samarbejde med kollegaerne kan skabe en struktureret og velfungerende døgnrytme, der sikrer børne-/ ungegruppens og den enkeltes udvikling.

Gem
Specialskolen Bramsnæsvig

Da vi har tilgang af nye børn søger vi en frisk, glad og superfaglig pædagog til vores børn- og ungeteam

Kirke Hyllinge

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed med skole, døgn- og aflastningstilbud. Vores døgntilbud er beliggende i Torkilstrup ved Kirke Såby.

Vi søger en ny kollega, der kan identificere sig med vores værdigrundlag, som bygger på tillid, anerkendelse og udvikling. En medarbejder, der i samarbejde med kollegaerne kan skabe en struktureret og velfungerende hverdag, der sikrer børne-/ungegruppens og det enkelte barns/unges udvikling.

Gem
Røde Kors Asylafdeling

Socialkoordinator til Center Avnstrup (deltid)

Hvalsø

Røde Kors asylafdeling søger en socialkoordinator til koordinering af det tværfaglige samarbejde og indsatsen over for særligt sårbare beboere på Center Avnstrup.

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Du bliver en del af et team med en anden socialkoordinator på centret, der sammen varetager funktionen og understøtter hinanden i det daglige arbejde. Derudover vil du indgå i et fagligt fællesskab med socialkoordinatorer på andre Røde Kors-drevne asylcentre på Sjælland og i Jylland og i et tværfagligt fællesskab med centrets andre funktioner som f.eks. socialt netværk, pædagogiske tilbud, sundhed m.fl.

Røde Kors Asylafdeling
Gem
Bygma

Pladsmedarbejder

Hvalsø

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en pladsmedarbejder til Bygma Hvalsø, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Bygma
Gem
Lejre Kommune

Teknisk servicemedarbejder

Hvalsø

Elsker du et job, hvor hver dag er unik, og hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne? Så er dette din chance for en varieret og meningsfuld arbejdsdag!

Velkommen til Teknisk Service, hjertet af Teknisk Drift i Lejre Kommune! Vi er mere end bare en afdeling – vi er et dedikeret hold, der tager os af alle kommunens bygninger, fra skoler og daginstitutioner til sportshaller.

Du vil få en inspirerende og travl hverdag og arbejde med mange typer service og håndværksmæssige opgaver på og i Lejre kommunes mange bygninger.

Gem
Convatec

Mould Engineer

Lejre

As our new Mould Engineer, we can offer you a central role in an exciting company in constant growth, where you will collaborate across the organization and have a great influence on the projects and processes of which you are a part.

Your key responsibilities:

  • Participate during the early concept phase, to secure parts design for high volume manufacturing (material selection, tolerance, mold flow analysis, design features).
  • Create input to project management, regarding tooling: timelines, cost, volumes, resources.
Convatec
Gem
Granly Diesel A/S

Diesel-/Entreprenør-mekaniker eller Skibsmontør til service og vedligehold af datacentre på Sjælland

Lejre

Vi har forrygende travlt og skal derfor udvide vores medarbejderstab med en ny velkvalificeret montør eller lignende til vores værksted i Osted.

Dine primære opgaver er:

  • at indgå i den eksisterende stab på værkstedet til løsning af de daglige jobs primært i og omkring værkstedet i Osted.
  • at udføre de daglige jobs professionelt og med service i højsædet.

Vi garanterer dig bl.a. en spændende hverdag med udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt samt løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV