50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 50 resultater.
REMONDIS A/S
Renovationsmedarbejder til indsamling af dagrenovation i Slagelse og Lejre Kommune

REMONDIS A/S

Er du vild med frisk luft, stå tidligt op, bruge din krop, og samtidig være med til at gøre en forskel?

Så er det måske dig, vi søger. REMONDIS A/S er en del af, en af verden største virksomheder indenfor renovation og affaldshåndtering. REMONDIS beskæftiger mere end 38.000 medarbejdere, på 900 lokationer i 30 forskellige lande. Vores kernekompetence i Danmark er indsamling, transport og sortering af affald. Vores kunder er private virksomheder, såvel som kommuner og statslige ministerier og institutioner.

For de rette personer vil der være tale om en fast stilling samt en stilling som afløser.

REMONDIS A/S
EDC-gruppen a/sSalgskoordinator

EDC-gruppen a/s, Hvalsø

Er du vores nye friske kollega ?

Vi er et uformelt team på 5 personer, som søger en ny kollega til at varetage opgaverne som salgskoordinator i en virksomhed, som omsætter omkring 100 meget forskelligartede ejendomme årligt. Så det er et spændende og varieret job med mange udfordringer.

Vi søger en kollega med god erfaring inden for området, og som kan se en fremtid i virksomheden i mange år.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med fleksible arbejdsvilkår.

SuperBrugsenMestersvend slagter, SuperBrugsen Hvalsø

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 69 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 6 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
ConvaTec, Infusion CareProduction Supervisor, hverdag - aften/nat

ConvaTec, Infusion Care, Osted

Drives du af en spændende og forandringspræget hverdag i en travl driftsorganisation? Finder du løbende udvikling og forbedring af arbejdsgange og medarbejderkompetencer til optimal udnyttelse af ressourcer interessant? Har du et ønske om at arbejde i en verdensomspændende virksomhed, som har specialiseret sig i behandling af kroniske sygdomme såsom Diabetes og Parkinsons? Hvis ja, er du måske vores nye Production Supervisor.

Du vil få ansvar for vores operatører og industrioperatørelever på hverdag - aften-/nathold med reference til Associate Director, Manufacturing og vil skulle samarbejde og koordinere med Produktionsleder for dagholdet omkring den daglige driftsplanlægning. Der arbejdes i medstyrende teams i produktionen og du vil have ansvaret for at støtte, til at de fungerer.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Nihola Cykler
Ladcykel-montør

Nihola Cykler, Kirke Såby

Med udgangspunkt i det gode håndværk producerer og sælger Nihola Cykler egenudviklede trehjulede ladcykler til børnefamilier, institutions- og erhvervsbrug. Udover vores velkendte familiecykler har vi også udviklet og produceret de ca. 1600 el-ladcykler til Post Danmark, der i dag benyttes til postudbringning i hele landet.

Vi har i dag eksport til omkring 350 forhandlere fordelt over 38 lande. Vi er dermed en af de største aktører på ladcykelmarkedet. Vi har modtaget den eftertragtede Gazellepris fem år i træk. Nihola er en virksomhed i løbende udvikling og har fortsat ambitioner for det danske marked og de udenlandske markeder.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Montage af nye Nihola-cykler fra råt, malet stel til færdigmonteret og kvalitetstestet cykel (hovedsageligt fire grundmodeller).
 • En stor del af vores cykler er monteret med el-motor
Region SjællandRengøringsassistent - vikar

Region Sjælland, Hvalsø

Rengøringsassistent til Himmelev - Et behandlingstilbud til børn og unge.

Har du gode kompetencer indenfor rengøring, lyst til at samarbejde med en stor gruppe medarbejdere og interesse for børn og unge, så er du måske, den nye medarbejder vi søger.

Region Sjælland

Himmelev er et regionalt behandlingstilbud for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser. Institutionen er opdelt i en døgnafdeling for 20 børn/unge, et dagtilbud og en skole.

Vi har brug for en rengøringsassistent

 • Der kan sikre en høj standard og kvalitet i rengøringen.
 • Som kan samarbejde med ledelse og kolleger.
 • Som er fleksibel og er indforstået med, at tilrettelægge rengøringen, så den tilgodeser og afstemmes ift. børnenes behov og dagsform.
Lejre KommuneLeder til Visitation og Hjemmepleje

Lejre Kommune

Du er en talentfuld leder med sundhedsfaglig baggrund suppleret med relevant ledelsesmæssig uddannelse. Du kan lede ledere og medarbejdere med forskellige fagligheder og du kender det kommunale eller regionale sundheds- og ældreområde.

Som leder af vores nye afdeling Visitation og Hjemmepleje skaber du en kultur og organisering, der sikrer sammenhængende indsatser, der bæres af en rehabiliterende tilgang og høj grad af involvering af borgeren.

 • Du sætter tydelig retning for tættere samspil mellem visitationens tildelinger og hjemmeplejens indsatser, så borgeren oplever smidighed, fleksibilitet og kvalitet.
 • Du sikrer, at løsning af opgaver, prioriteringer og ressourceanvendelse bygger på systematisk brug af data og dokumentation.
Region SjællandUnderviser til specialområdet

Region Sjælland, Hvalsø

Vil du bidrage til, at børn og unge med autisme får en god skolegang?

Himmelev er Region Sjællands døgn- og dagtilbud for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser. Der går 22 elever på vores interne skole.

Region Sjælland

Vi har brug for dygtige undervisere med specialpædagogiske kompetencer, der kan undervise elever inden for det regionale specialområde. Skolen er en integreret del af døgninstitutionen, hvilket betyder, at der er et dagligt samarbejde med Himmelevs pædagoger, psykologer, socialrådgiver og andet personale i behandlingsarbejdet. Skolen er underlagt folkeskoleloven. Vi opstiller tydelige og meget konkrete udviklings- og læringsmål i elevernes individuelle undervisnings- og behandlingsplaner.

Specialskolen BramsnæsvigPædagog eller social- og sundhedsassistent

Specialskolen Bramsnæsvig, Kirke Hyllinge

Vi søger en dynamisk, tillidsvækkende og motiverende pædagog/social- og sundhedsassistent, der brænder for arbejdet med børn og unge med udviklingshandicap.

Hos os er det vigtigt at skabe trivsel og udvikling for vores børn og unge. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme og vores værdier bygger på anerkendelse, tillid, ressourcesyn, udvikling og troværdighed.

Sansemotorik, musikterapi og læring vægtes højt. Frisk luft og motion er en del af dagligdagen, sammen med sund økologisk kost uden gluten, mælk og sukker

Lyder det som noget for dig så send din motiveret ansøgning og CV i PDF-format allerede i dag

Røde Kors Asylafdeling
Praktiske medarbejdere til Center Avnstrup

Røde Kors Asylafdeling, Hvalsø

Røde Kors asylafdeling søger fire erfarne praktiske medarbejdere til varetagelse af rengøring, serviceopgaver og aktivering af beboere på Centret Avnstrup. Der er tale om tre fuldtidsstillinger og en deltidsstilling på 32 timer om ugen.

Røde Kors

Som vores kommende kollega bliver du en del af et team af praktiske og tekniske medarbejdede. Vi ønsker os en kollega, som ser sin indsats for at sikre et velfungerende center, både for beboere og personalet, som sin vigtigste opgave. Da arbejdsfladen som praktisk medarbejder er bredt, er det vigtigt, at du er stærkt fagligt funderet, at du har flair for administrativt arbejde og besidder stærke sociale kompetencer. Arbejdet som praktisk medarbejder kræver desuden modenhed, selvstændighed, praktisk håndelag og god fysik.

Røde Kors Asylafdeling
Lejre KommuneLeder for forebyggende indsatser

Lejre Kommune, Hvalsø

Lejre Kommune er en lille kommune med store ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi arbejder innovativt med udvikling af kvalitet. Vores skoler og dagtilbud er alle vel forankrede i deres lokalsamfund og har selvstændige dygtige ledelser og engagerede medarbejdere.

Som leder for forebyggende indsatser har du fagligt ansvar for

 • kvalitetsudvikling af centrets særlige pædagogiske indsatser og den tidlige forebyggende indsats
 • koordinering og tætte praksisnære samspil med skole og dagtilbud og
 • faglig/pædagogisk ledelse af dagtilbud, heldagsklasse og specialskolen Firkløverskolen, ligesom du er leder af sundhedspleje og ressourcepædagoger.
Dansk FlygtningehjælpHjemrejserådgiver

Dansk Flygtningehjælp

DRC Dansk Flygtningehjælp søger en erfaren rådgiver til at varetage uvildig rådgivning af afviste asylansøgere om muligheder for hjemrejse og reintegrationsstøtte. Rådgivningen af afviste asylansøgere tager udgangspunkt i den enkelte asylansøgers situation og behov, herunder at der er meddelt afslag på opholdstilladelse i Danmark, og at den afviste asylansøger derfor har fået en udrejsefrist og skal forlade Danmark.

Dit primære arbejdssted vil være Borgergade, men da hjemrejserådgivningen forventes at være til stede med to rådgivere 1-2 dage ugentligt i henholdsvis Avnstrup og Sjælsmark, vil disse to centre også være dine arbejdssteder. Derudover vil der være en del rejseaktivitet med besøg til opholdscentre og Kærshovedgård mindst en gang i kvartalet. Endvidere vil der jævnligt være besøg i fængsler i alle dele af landet.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Dansk Køkkenhåndværk A/SVi søger en dygtig tømrer eller snedker

Dansk Køkkenhåndværk A/S, Kirke Såby

Firmaet blev grundlagt i 1977.

Firmaets grundidé er at lave personlige, skræddersyede køkkener, der passer både til rum og behov. Vi har ingen standardmål, men bygger fra grunden et rum med smukke møbelsektioner og spændende og anderledes detaljer. Vi producerer snedkerkøkkener i alle træsorter – sidste køkken i røget eg/kombineret med massivt træ og finer.

Vi søger en dygtig tømrer eller snedker både til montering og på værksted.

Spændende arbejdsopgaver i massivt træ med mange forskellige løsninger – så hvis du kan lide duften af træ, kig forbi og lad os tage en snak.

Velfungerende værksted med god stemning.