5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Moesgaard Museum

Leder for Lokal Kulturarv

Højbjerg

Vi ønsker at styrke vores vidensområde og tegne et skarpt billede af museets vision om at løfte den lokale kulturarv ind i større sammenhænge.

Som leder for lokal kulturarv sætter du retningen for lokalmuseerne (Odder Museum, Samsø Museum og Vikingemuseet i Århus) og museets arkæologiske ansvarsområder i det østjyske. Med dig i spidsen får vi markante lokalmuseer med en stærk lokal historie og opbakning, samt en arkæologi der sætter den østjyske fortid ind i en større sammenhæng og danner basis for nye metodiske retninger.

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum

Leder for Verdensarv

Højbjerg

Du kommer til at stå i spidsen for ~12 fastansatte akademiske medarbejdere med kompetencer indenfor historie, etnografi, arkæologi og marinarkæologi.

Stillingen som leder for verdensarv er nyoprettet som led i en organisationsændring og der vil derfor være mulighed for at have indflydelse på afdelingen og på en forestående rekruttering af ledige stillinger.

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer på en fascinerende kulturattraktion med højt til loftet og store ambitioner. Der er tale om en fuldtidsstilling omfattet af funktionærloven med aflønning efter kvalifikationer.

Moesgaard Museum
Johnson Controls

Manager - Internal Sales & Support

Can you ensure that the marine and offshore organization has a world-class Parts Sales & Customer Support team that operates globally? Do you excel at serving customers with low response time, considering the different operational time zones? Can you support high quality standards and customer focus? If you can answer yes to this, read on!

The role is a commercial partner to the service director as part of the global leadership team and is an important contributor to achieving growth and development in our spare parts business.

Skattestyrelsen

Funktionsleder til indsatsen mod skatteøkonomisk kriminalitet

Højbjerg

Er du en tydelig personaleleder med politisk tæft, der skaber resultater gennem relationer og god ledelse? Har du blik for udvikling og fokus på kvalitet? Vil du stå i spidsen for én ud af i alt tre enheder, der sammen har til opgave at løse komplicerede sager inden for skatteøkonomisk kriminalitet? Så er du måske den funktionsleder, vi søger til Kompleks Svig 3 i Skattestyrelsen.

Du får ansvaret for at lede en enhed med 18 kompetente og dedikerede medarbejdere samt sikre et fortsat tæt samarbejde med de to øvrige enheder i projektet ’Komplekse Svigssager’.

Skattestyrelsen
Carpenter ApS

Teamkoordinator til skumproducent

Højbjerg

Vi søger 1 teamkoordinator til vort team på daghold i vores skumningsafdeling, der producerer skum til salg og forarbejdning i både ind- og udland.

Dine primære funktioner er opgaver i forbindelse med skumningsprocessen, samt daglig drift af væsentlige processer og opgaver.

Arbejdsområder

  • Klargøring af skummaskine
  • Produktion af skum

Vi tilbyder sundhedsforsikring, personaleforening, samt flere personalegoder.

Carpenter ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV