5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DAB
Gem
DAB

Ejendomslederassistent, Rødovre

Rødovre almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomslederassistent. Sammen med dine ni kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Islevtoften, Islevtoften II, Islevparken og Islevvænge med 687 boliger.

I dit arbejde skal du varetage flyttesyn og forestå en række administrative opgaver i Office og boligadministrationssystemet EG-Bolig.

Som ejendomslederassistent skal du fungere som stedfortræder for ejendomslederen, og i den forbindelse skal du bl.a. stå for den daglige tilrettelæggelse af ejendomsassistenternes arbejde med at vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer.

DAB
ISG Danmark søger for dao
Gem
ISG Danmark

Pligtopfyldende og resultatorienteret Driftsleder

Rødovre

Til vores kunde, Dansk Avis Omdeling, dao, søger vi en kvalitetsbevidst og struktureret leder til natarbejde til distributionscentret i Rødovre.

Du bliver som leder i dao en vigtig og skattet person, og en del af en dynamisk organisation, hvor der lægges stor vægt på god og effektiv opgaveløsning inden for distribution og driftsrelaterede opgaver.

Opgaverne i rollen er varierede og alsidige og dækker daglige driftsopgaver, tæt kommunikation på tværs af organisationen og træning og udvikling af medarbejderne.

Living by Alfa

LIVING BY ALFA OG ’OLEA RESTAURANT OG BAR’ SØGER DAGLIG LEDER

Rødovre

Som leder bliver du en væsentlig del af vores community. Du vil blive daglig ansvarlig for at facilitere ’det gode liv’ i Living by ALFA, og den fulde gæsteoplevelse og gastronomien i OLEA Kitchen and Bar. Du vil få daglig kontakt til lejere, gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. Med andre ord er dette en helt unik mulighed for at udvikle og lede dit eget team af kokke og tjenere, samt vores Community Manager.

Vi tilbyder en helt unik mulighed for at sætte dit eget præg på både maden, teamet og hele forretningen. Vi mener, at alle præsterer bedst med en god work-life balance og tilbyder derfor en høj grad af fleksibilitet i hverdagen.

Living by Alfa
Gem
Ren O2 P/S

Erfaren serviceleder/kvalitetschef søges til rengøringsvirksomhed i rivende udvikling!

Rødovre

Er du god til at lede og fordele arbejdet, motivere medarbejdere, har du erfaring med rengøring? Så er du måske vores nye serviceleder.

RENO2 søger en ny serviceleder/kvalitetschef, som i samarbejde med ledelsen skal sikre, at vores kunder får den optimale service samt en rengøring i top. Dette skal sikres gennem struktureret arbejde, kontrol og vejledning af serviceassistenter, samt evnen til at finde løsninger - både hvad angår rengøringen, men også ledelsen af serviceassistenterne.

Er du en relationsstærk leder med et skarpt blik for politiske sager og et bankende hjerte for folkeskolen?

Rødovre

Vil du være med til at drive skoleområdets mange daglige opgaver samt udvikling af en stærk velfærdskommune med mange tilflyttere de kommende år?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV