86 job matcher din søgning 86 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 86 resultater.
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Flügger A/S
Store Assistant - Rødovre

Flügger A/S

Er du vores nye butiksassistent i Rødovre, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter?

Som butiksassistent hos Flügger får du mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er den samme. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, eventplanlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden.

I Rødovre vil du som en del af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Du vil være en del af et team med stor fokus på at holde butikken klar til kunder og salg, hvor vi møder kunderne med høj faglighed, brugbar vejledning og rådgivning.

Dine opgaver er desuden at:

 • Deltage i salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet
 • Følge op på butikskunderne inkl. opsøgende salg
 • Analysere behov og rådgive i samarbejde med kunden.
Flügger A/S
Sygeplejerske søges til almen praksis

Lægerne Hoffmeyer & Linde I/S, Rødovre

Lægepraksis i Rødovre Centrum søger sygeplejerske til 32 timer ugentligt med start den 1. december 2020.

Vi er en kompagniskabspraksis med 2 læger, 2 sygeplejersker og 1 sekretær, beliggende på lægegangen i Rødovre Centrum. Vi søger nu en 3. sygeplejerske til en 4-dages arbejdsuge, din ugentlige fridag vil være tirsdag.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Kontroller af kronisk syge patienter, bl.a. KOL og Diabetes
 • Sygebesøg
 • Sårbehandling, vaccination, blodprøver, urinprøver, EKG, LFU m.m.
Fiskerikajen Engros ApSSkarp Disponent søges til Fiskerikajen

Fiskerikajen Engros ApS, Rødovre

Fiskerikajen søger en erfaren disponent med disciplin og god energi

Fiskerikajen er en fiskevirksomhed, som servicerer de bedste restauranter og kantiner i hele landet med fisk af højeste kvalitet. Vi er stolte over den fisk vi tilbyder vores kunder, og vi lægger stor vægt på bæredygtighed og skånsomt fiskeri. Vores motto? Respekt for havet!

Vi køber fisk hver dag fra alle danske auktioner, udenlandske agenter og direkte fra de danske kystfiskere. For at binde vores indkøbsafdeling bedre sammen søger vi derfor en erfaren disponent, der er stabil og effektiv, og som får ansvaret for, at daglige indkøb bliver korrekt registret i vores system. Vi søger en kollega, som hjælper os med at blive endnu skarpere i samarbejdet med vores lagerfolk og sælgere. Stillingen fordrer lige dele disciplin, præcision og overskud, og den er oplagt til dig, der har et godt humør og let til latter.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Marius Pedersen A/S
SALGSKONSULENT - REGION HOVEDSTADEN

Marius Pedersen A/S, Rødovre

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Til vores salgsafdeling, på regionskontoret i Rødovre, søger vi en ny kollega, der kan sælge service- og genanvendelsesløsninger - for alle affaldstyper - til små og mellemstore erhvervsvirksomheder i Storkøbenhavn.Vi tilbyder et spændende job med mange udfordringer i en travl hverdag. Med udgangspunkt fra regionskontoret i Rødovre får du ansvaret for:

 • Opsøgende salg hvor størstedelen af salget sker i ”marken”
 • Kunderådgivning til eksisterende kunder
 • Identificering og udvikling af nye kunde-emner samt fastholdelse af eksisterende kunder
Marius Pedersen A/S
RajissimoButikschefer til vores is-butikker i Ishøj Bycenter og Rødovre Centrum

Rajissimo

Som butikschef kommer du til at have indflydelse på din butiks succes, hvor din rolle bliver at drive salget gennem dig selv og personalet, og sikre at kunderne får en fantastisk oplevelse hver gang. Du skal have en positiv indstilling, vindermentalitet og drevet af at skabe resultater. Din fornemste opgave bliver at motivere og coache dit personale, ud fra Rajissimos værdier, strategi og koncept, og den vej igennem sikre succes.

Nogle af dine ansvarsområder bliver:

 • Træning og oplæring af personale
 • Sikre en optimal bemandingsplan ud fra sæson og kundeflow
 • Sikre opnåelse af mål og KPI'er i din butik
Hobbii ApSTalent Attraction Specialist

Hobbii ApS, Rødovre

Are you our newest Sherlock Holmes and have a detective's eye for spotting talent? Are you looking for the next step in your career where you will have an impact on how we shape our culture? Amazing!

Hobbii is looking for an additional "Hobster" to our People & Culture team - someone who has the winning ability to find the right people and who is excited by exploring the clues on how to make us smarter as an organization. In other words, we need an additional force to make sure that we are getting the right people on board and also figuring out how to do so in the most effective, fun and personal way!

As our Talent Attraction Specialist, you will ensure that we are on all the right platforms, but also reach out and source the top candidates who might not even think to apply. The perfect candidate has a proven track record in sourcing and attracting talent as well as a systematic and analytical approach to work.

DAB
Ejendomsassistent

DAB

Rødovre almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent.

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Slotsherrens Have I & II samt Søparken med i alt 295 lejemål.

I dit arbejde skal du sammen med dine tre kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, rengøring af vaskerier, kældergange og skralderum. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid.

DAB
Meny
Delikatesseleder

Meny, Rødovre

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

MENY er byens førende fødevaremarked og til at fastholde vores position, søger vi nu en kvalitetsbevidst og engageret delikatesseleder til vores selvbetjente delikatesseafdeling i MENY Rødovre.

Du skal blandt andet:

 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening

Du indtræder i en velfungerende ledergruppe, hvor vi står sammen om at skabe en god kundeoplevelse og en fantastisk arbejdsplads for mere end 100 kollegaer.

Vi tilbyder særdeles velordnede arbejdsforhold, weekend ordning, god løn og flere personalegoder.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

HRpeople
Tømrer/Snedkermester

HRpeople søger for Tømrer- og snedkerfirmaet Martin Friis i Rødovre

Dygtig mester med kundetække og evner til at koordinere?

I jobbet som mester hjælper du med kunderelationer samt koordinerer opgaverne, og en del af din tid vil foregå på kontoret.

Dine opgaver vil være:

 • Kundebesøg
 • Opmåling & tilbudsgivning
 • Planlægning samt koordinering af opgaver og 8 medarbejdere.
HRpeople
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Flügger A/S
Erfaren og udviklingsorienteret kemiker til innovativ udviklingsafdeling

Flügger A/S, Rødovre

Til vores udviklingsafdeling i Rødovre søger vi en ny kollega med en problemløsende og innovativ tilgang, hvor gode samarbejdsevner og stakeholder management er en del af værktøjskassen.

Flugger

Du kommer til at indgå i et team bestående af fem kemikere og fem laboranter. Vi sætter pris på en åben tone, nysgerrige spørgsmål og kollegaer, der udviser oprigtig videbegær og engagement. Lyder det som noget for dig? Så har vi jobbet og er klar til at udvikle dig videre i din karriere.

Du kan se frem til at blive endnu klogere på et område, hvor intet kun er sort eller hvidt. Vi arbejder med en stor mængde råvarer og recepter, hvilket giver næsten uendelige kombinationsmuligheder. Du er med i hele udviklingsprocessen fra fremstilling og analyse af prøver til test og vedligeholdelse af metodebeskrivelser.

Flügger A/S
Rødovre KommunePPR psykolog til Helhedstilbuddet Skovmoseskolen

Rødovre Kommune

Du kommer til at indgå som en del af PPR teamet på Helhedstilbuddet Skovmoseskolen, der udover dig som psykolog, består af fire fysioterapeuter, tre ergoterapeuter og tre tale-hørekonsulenter. I det daglige samarbejder I tæt med ledelsesteamet på skolen. Herudover bliver du en del af den samlede psykologgruppe i PPR med ti psykologer og en pædagogisk-psykologisk konsulent. Vi mødes flere gange om ugen, udvikler vores praksis, deler viden, reflekterer og sparrer med hinanden, både i de daglige opgaver, på vores faste makkermøder og på vores ugentlige teammøder.

Opgaverne i stillingen knytter sig specifikt til elever indskrevet på Helhedstilbuddet Skovmoseskolen, der er en specialskole rettet mod børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Her vil du indgå i et tværfagligt samarbejde omkring understøttelse af børnenes læring, trivsel og udvikling.

Specific Pharma
Quality Specialist, delegeret QP

Specific Pharma, Rødovre

Vi søger en QA-Specialist, delegeret QP, som skal kunne varetage ansvaret for teknisk frigivelse af lægemidler importeret fra lande uden for EU/EØC. Som QA-Specialist skal du desuden være med til at sikre kvalitetsniveauet og udvikle kvalitetsstyringssystemerne i Specific Pharma.

Du skal kunne varetage rollen som delegeret Qualified Person (QP) for teknisk frigivelse af lægemidler importeret fra lande uden for EU/EØC.

Derudover vil du have følgende arbejdsopgaver:

 • At udarbejde og opdatere SOP’er samt sikre compliance med Good Documentation Practice
 • At udføre træning af medarbejdere i definerede kvalitetsområder
 • At behandle og godkende afvigelser, reklamationer, CAPA og Change Control samt identificere trends og komme med risikoevaluerede root-cause-analysis
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY