101 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

101 jobannoncer

Gem
Viktech P/S

Intern salgs- & rekrutteringskonsulent til Rødovre afdeling

Er du imødekommende, værdsætter godt kontorfællesskab, ekstrovert, samt sætter en dyd i at hjælpe andre?

I Viktech søger vi en intern salgs- og rekrutteringskonsulent til vores afdeling i Rødovre. Som intern salgs- og rekrutteringskonsulent hos Viktech, bliver du ansvarlig for at rekruttere professionelle håndværkere (tømrer, malere og elektrikere), til en stor portefølje af kunder i Danmark.

Du bliver en del af et dynamisk og stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores eksterne sælger og vores kunder. Der vil være en høj grad af selvstændighed i jobbet, og du får en varieret arbejdsdag hvor en uformel omgangstone, humor og sund konkurrence er en del af hverdagen.

Gem
Flügger A/S

Legal Counsel

Rødovre

Er du en løsningsorienteret jurist eller advokatfuldmægtig, der er nysgerrig på at forbedre din forretningsmæssige forståelse? Så søger vi lige nu endnu en juridisk stærk og kommercielt interesseret Legal Counsel til vores Legal&Compliance team.

Vi tilbyder her en alsidig og fagligt udfordrende stilling i en international og børsnoteret koncern, hvor du vil blive udfordret på din juridiske kunnen og kommercielle forståelse både nationalt og internationalt.

Flügger A/S
Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

fsb
Gem
fsb

Driftsleder (32 timer)

Rødovre

Er du god til at arbejde med mennesker? Har du håndværksmæssigt kendskab og er du fortrolig med IT?

Du får ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingens 4 blokke, boliger og afdelingens grønne områder. Som person er du i stand til at arbejde selvstændigt og har gerne erfaring med at holde ejendomme.

fsb
Gem
Orion Postordre ApS

Vil du være en del af team ORION i Rødovre Centrum?

Rødovre

Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag, og er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med imens du arbejder?

Vi søger lige nu en salgsassistent på 8 timer om ugen.

Vi er et engageret og mangfoldigt team, og som vores nye kollega vil du opleve, at vores tone er direkte og uformel, og at vi lægger stor vægt på sammenholdet i teamet.

Gem
365discount

Butikschef, 365discount Rødovre

Rødovre

Vil du være med til at løfte discount til helt nye højder?

Vi er der for hinanden og dyrker fællesskabet i distrikterne – det betyder helt konkret, at vi sætter en ære i at hjælpe hinanden på tværs af butikkerne, når der er brug for det.

Vi har en klar ambition om at nappe markedsandele på discountfronten og vi er godt i gang – det vil du også se på omsætningsindekset i din butik.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
DAB
Gem
DAB

Kontorassistent, 12 timer pr. uge, Rødovre

Rødovre almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en kontorassistent. Sammen med dine fire kolleger, skal du varetage den daglige drift af boligafdelingerne i Slotsparkens Fællesdrift. Fællesdriften består af tre afdelinger, Slotsherrens have, Søparken samt Slotsherrens have II med sammenlagt 295 boliger.

I dit arbejde skal du varetage beboerkontakten i ejendomskontorets åbningstid, udleje selskabslokaler og håndterer dokumenter ved flyttesyn. Endvidere skal du bistå ejendomsmesteren med en række administrative opgaver i Office og boligadministrationssystemet EG-bolig.

DAB
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Super Total Service ApS

Rengøringsmedarbejdere søges af Super Total Service ApS til vores virksomhed beliggende i Rødovre

Rødovre

Du vil være ansvarlig for rengøring af flytteboliger, samt i mindre grad også forskellige typer ad hoc-rengøring og hovedrengøring på det meste af Sjælland.

Du vil indgå i et team, hvor der arbejdes på kryds og tværs med dine kollegaer, du skal kunne arbejde selvstændigt og have sans for god grundig rengøring.

Du får mulighed for at bruge din serviceorienterede tilgang i arbejdet, da du sammen med det team, som du bliver en del af, vil have fokus på at levere service i særklasse.

Super Total Service ApS
Gem
SH Group A/S

Skal du med på holdet, når vi servicerer de københavnske brosystemer?

Rødovre

Hos SH Group søger vi lige nu to hydrauliske teknikere til vores afdeling i Rødovre, hvorfra vi varetager ansvaret for drift og vedligehold af Københavns oplukkelige broer, blandt andet Cirkelbroen, som vi var med til at etablere i 2015.

Du behøver ikke at have et forudgående kendskab til drift og vedligehold af brosystemer, men vi ser gerne, at du har viden om hydraulik og mekaniske løsninger. Stillingen byder på alsidige opgaver, og der vil blive stillet en fuldt udstyret montør-bil til rådighed.

Vi tilbyder bl.a. et internt oplæringsforløb, tilpasset de kvalifikationer du har i forvejen samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.

Gem
Aveny A/S

Hos Aveny søger vi salgsassistenter til vores butikker på deltid og fuldtid

København, Rødovre, Ishøj eller Taastrup

Vi søger engagerede, ansvarsfulde og positive kolleger, som skal være med til at skabe fortsat succes hos Aveny. Jobbet er en enten fuldtid- eller deltidsstilling i en af vores butikker som er placeret i Rødovre, City2, København og Ishøj.

Vi tilbyder:

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • En sund og stabil arbejdsplads
 • Gode kollegaer og uformel omgangstone
 • Gode personalefordele
Gem
Skindhuset A/S

Butiksmedarbejder/lager

Rødovre

Vi søger en medarbejder med flair for skind/læder/pels eller ligenende.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Supervice vores kunder i vores 2 butikker
 • Supervice og problemløse internetbestillinger
 • Supervice og problemløse ordrehåndtering via telefon/e-mail

Vi tilbyder bl.a. et uformelt miljø med en masse engagerede gode kolleger, en meget varierende og travl arbejdsdag samt frihed under ansvar.

Gem
SteamRex ApS

Customer Experience Specialister til grøn startup-virksomhed

Rødovre

I vores Customer Excellence Center hjælper du med at identificere kundernes behov, svarer på kundehenvendelser og samarbejder med afdelinger internt samt vores steamere, for at optimere vores service overfor kunder og vores brand awareness.

Du bliver en del af SteamRex, hvor du vil få dedikerede kolleger over hele Danmark. Når du træder ind ad døren hos os på hovedkontoret, vil du opleve god stemning og et dynamisk vækstmiljø.

Vi er en arbejdsplads, hvor du kan være med til at gøre en positiv forskel.

SteamRex ApS
Gem
T. Hansen Gruppen A/S

Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

København S, Brøndby, Herlev, Rødovre, Glostrup, Valby, Kastrup

Se video om T. Hansen Gruppen A/S som arbejdsplads

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at få ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen, og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Jobindex søger for kunde
Gem
Jobindex

Erfaren regnskabsansvarlig til international koncern med kontor i Danmark

 • Vil du have det bedste fra 2 verdener – kolleger på vores danske kontor og 10.000 kolleger i mange af verdens lande?
 • Kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor humor og engagement går hånd i hånd?
 • Og har du erfaringen til at tage selvstændigt ansvar for samtlige regnskabs- og bogholderiopgaver?

Du kan se frem til et rigtig godt job i en succesfuld virksomhed med al den jobsikkerhed, det giver

- fortæller din kommende kollega

Der er flere indgange til stillingen, men det er vigtigt, at du har erfaringen til at varetage samtlige regnskabs- og bogholderiopgaver. Derudover er du vant til at være i dialog med revisorer.

Interesseret?

Gem
Pilgrim A/S

Deltidsansat til Rødovre Centrum

Rødovre

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat til en 15-25 timers stilling til vores butik i Rødovre Centrum. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

Dine primære opgaver:

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
Pilgrim A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV