94 job matcher din søgning 94 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RIK Byg Indeklima ApS Projektleder

RIK Byg Indeklima ApS, Rødovre

Virksomheden vækster, og derfor søges nu en dygtig projektleder til hovedentrepriser i hovedstadsområdet, hvor der primært vil blive tale om ledelse af underentreprenører samt egenproduktion. Sagernes størrelsesorden vil ligge mellem 50.000 kr. – 2 millioner kr.

Rik Byg Indeklima ApS tilbyder dig:

 • Spændende og udfordrende selvstændige opgaver i tæt samarbejde med ledelsen.
 • En flad organisationsstruktur med direkte adgang til ”toppen”.
 • Rig mulighed for medindflydelse på virksomhedens udvikling.
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Hovedstaden

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
RIK Byg A/S Murer søges til virksomhed i vækst

RIK Byg A/S

Har du hoved og hænder rigtigt skruet på? Brænder du for murerarbejde? Og vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst?

I Rik Byg er ingen dage ens og det betyder spændende og varierende arbejdsopgaver. Vi søger en murer, der har en grundig forståelse af murerarbejde og som udfører arbejde af høj kvalitet.

Vi er en moderne virksomhed der b.la. anvender online timeregistrering og både tildeler og styrer arbejdsopgaver digitalt. Det giver større frihed og som murer, vil du f.eks. kunne køre direkte ud til en opgave hjemmefra.

Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til Rødovre

Arbejdernes Landsbank

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank?

Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at:

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder

 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje
 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events
Arbejdernes Landsbank
Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter Lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til specialiseret rehabilitering

Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, Rødovre

Har du lyst til at arbejde i en unik sundhedsorganisation, som er førende inden for rehabilitering af polio- og ulykkespatienter? Brænder du for koordination og specialiseret rehabilitering? Og er det attraktivt for dig at blive en del af en veldrevet arbejdsplads, hvor høj faglighed og innovation er i højsædet?

Vi er et foreningsejet specialhospital, som årligt modtager 1500 patienter i behandling og rehabilitering. Som lægesekretær vil du sammen med to lægesekretærkollegaer og to medicinstuderende stå for sekretariatsbetjening for hele hospitalets rehabiliteringstilbud med et særligt fokus på husets fire overlæger.

Gem
DAB
Kontorassistent, Rødovre

DAB

Rødovre Boligselskab, der administreres af DAB, søger en kontorassistent til selskabets 20 boligafdelinger med i alt ca. 2.100 lejemål. Sammen med dine 30 kollegaer skal du varetage den daglige drift af afdelingerne.

I dit arbejde skal du varetage beboerkontakten i ejendomskontorets åbningstid, sørge for fakturering, kontering og lettere økonomistyring. Du skal endvidere sortere post, udleje selskabslokaler og udarbejde beboerskrivelser.

Endelig skal du bistå ejendomslederen med en række administrative opgaver i Office og boligadministra­tions­systemet EG-bolig.

DAB
dao
Kvalitetskonsulent BTB

dao, Rødovre

Se video om dao som arbejdsplads

Er du god til at tale med mennesker, har et højt drive og brænder for at skabe den gode kundeoplevelse? Så er det dig, vi mangler til vores Kundeserviceafdeling BTB hos dao.

Arbejdsopgaver

 • Behandling af henvendelser fra erhvervskunder inden for breve, aviser, magasiner og pakker
 • Reklamationsbehandling
dao
Dansign A/S
Serviceminded kundesupporter

Dansign A/S, Rødovre

Kunne du tænke dig en selvstændig og central rolle med stort ansvar og indflydelse?

Se video om Dansign A/S som arbejdsplads

Vi værner om vores gode arbejdsklima og vores unikke samarbejde på tværs af alle arbejdsområder. I Dansign er der højt til loftet, og vi har en flad organisationsstruktur.

Som en del af vores kundesupport får du en central rolle, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i afdelingen omkring kundesupport og udførelse af løsninger for virksomheder, forhandlere m.m.

Dansign A/S
Jobindex
Deltidsmedarbejder til Finansafdelingen

Jobindex søger for Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S i Rødovre

Har du interesse for kontor og økonomi? Og kan se dig selv arbejde i en uformel virksomhed med passionerede medarbejdere?

Så læs mere her.

Jobindex
Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S Stærk sælger/salgskonsulent til brancheførende virksomhed

Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S, Rødovre

Skal du med på Racoon-holdet? Vi har et fantastisk team, men vi mangler dig til at styrke salgsafdelingen.

Kan du gøre trappevask sexet, spændende og nærværende samt skabe tillid hos nye potentielle kunder? Nyder du salget i alle dets faser og nærmest ser salg som en kunstart? Så bør du søge. Du har fast skrivebord i Racoon, men er lige så ofte ude ved kunderne.

I Racoon tror vi på mennesker. Vi er glade for at gå på arbejde hver dag og gøre en forskel. Vi vil være de bedste til det vi gør. Det forventer vi også af dig.

Orion Postordre ApS Butikschef - barselsvikariat

Orion Postordre ApS, Rødovre

Er du resultatorienteret, og brænder du for butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores ORION-butik i Rødovre Centrum?

Du har ansvaret for butikkens drift og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal.

Flügger A/S
BI Data Warehouse Specialist with Microsoft BI stack experience

Flügger A/S, Rødovre

I BI-teamet har vi mange forskelligartede ansvarsområder. Vi støtter vores organisation strategisk, taktisk og operationelt. Vi står selv for hele BI værdikæden. Framework, arkitektur, governance, projektstyring, stakeholder management er vores ansvar.

Dit primære fokus er udvikling af vores Enterprise Data Warehouse, med fokus på framework, arkitektur og backend udvikling.

Du vil få kontakt med en bred vifte af interessenter på tværs af Flüggers forretning, og vi forventer, at du er imødekommende, serviceminded og har et forretningsorienteret fokus.

Flügger A/S
AG Gulve A/S Bogholder til Gulvbranchen

AG Gulve A/S, Rødovre

AG Gulve A/S er en kvalitetsbevidst, ambitiøs og spændende virksomhed, der fortsat vil være toneangivende inden for branchen. Samlet er vi ca. 100 ansatte fordelt på administration, montører og konduktører/byggeledere. Vi udfører og projekterer alle typer af gulve og er en af de førende virksomheder i Danmark indenfor gulventrepriser.

Vi søger en all-round bogholderi-medarbejder med godt humør og som ikke er bange for nye opgaver og udfordringer og som gerne vil være en del af vores bogholderi og vores administrations-team. For den rette kandidat er der tale om favorable ansættelsesvilkår.

Vi tilbyder:

 • En dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone
 • En spændende hverdag der aldrig bliver kedelig
 • Engagerede, dygtige og sjove kolleger
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Miljøstyrelsen
Kemikalieenheden i Miljøstyrelsen søger ny kollega med stærke sundhedsfaglige kompetencer til vurdering af kemiske stoffer

Miljøstyrelsen, Odense

Brænder du for at være med til at sikre, at vores sundhed beskyttes mod uønskede effekter af kemikalier, og er du en dygtig formidler – både i skrift og tale? Så er det dig, vi mangler som sundhedsfaglig medarbejder i vores Kemikalieenhed.

Vi søger en medarbejder til opgaver, som primært omhandler fastsættelse af sundhedsmæssige kvalitetskriterier for kemiske stoffer for drikkevand, jord og luft. Dette arbejde indebærer tæt samarbejde med andre fagkontorer i Miljøstyrelsen med henblik på at prioritere hvilke stoffer, der skal fastsættes kvalitetskriterier.

Miljøstyrelsen
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV