72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 72 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
PABEjendomsfunktionær med VVS-uddannelse søges til PAB’s samdrift i Kagshusene/Brunevang

PAB, Brønshøj/Rødovre

Har du lyst til at være en drivkraft i vores tekniske team ifm. beboerservice og drift m.m., så er dette job måske noget for dig!

Vi søger en engageret, kompetent og motiveret ejendomsfunktionær til PAB’s afdelinger Kagshusene og Brunevang i Brønshøj/Rødovre. Afdelingerne har tilsammen ca. 720 lejemål og store grønne områder.

Du vil i samarbejde med din ejendomsleder og dine kollegaer have det daglige ansvar for:

 • Servicering af beboere samt udføre mindre VVS-reparationer ved lejemål
 • Ind- og udflytningssyn af lejemål (oplæring vil finde sted)
 • Fejning, oprydning, affaldshåndtering
 • Vedligeholdelse af grønne udearealer i begrænset omfang, samt snerydning i vinterhalvåret
Shape House A/S
SÆLGER/BUTIKSKONSULENT

Shape House A/S, Rødovre

Hos Shape House i Rødovre er vi i rivende udvikling og søger i den forbindelse en sælger/butikskonsulent til vores team af medarbejdere, der servicerer kunder som søger inspiration til deres badeværelse, renovering eller mindre projekter. Vi hjælper med det hele.

Shape House A/S

Du vil komme til at rådgive, inspirere og sælge kendte varemærker og ikke mindst gøre beslutningsprocessen lettere og besøget til en god oplevelse. Du kommer hele vejen rundt, lige fra modtagelse af kunden, afdækning af kundens behov, rådgivning om produkter, forhandling, bestilling af varer, opfølgning og udlevering. Du er i tæt samarbejde med ejerne og har mulighed for at påvirke udviklingen.

Du vil få en hverdag i et innovativt og til tider hektisk miljø, hvor alle hjælper alle og du er klar til at gå de meter ekstra, der gør at kunden får en god oplevelse.

Shape House A/S
Coop365Elev, Coop365 Islevbrovej

Coop365

I Coop365 ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del at et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre Coop365 til Danmarks mest ambitiøse lavpris dagligvarerkæde, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller god service. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det til en god kundeoplevelse at handle i Coop365.

I løbet af de 2 år du er under uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

SteamRex ApS
Dynamisk deltidsmedarbejder til kundeservice

SteamRex ApS, Rødovre

SteamRex er Danmarks største mobile og mest miljøvenlige bilplejeservice – og vi har travlt!

Som kundeservicemedarbejder bliver du en vigtig del af den danske organisation, og vil udover at sikre en god kundeoplevelse til virksomhedens danske kunder, skulle tilsikre et optimalt procesforløb internt, hvor du har mange kontaktflader.

Vil du hjælpe kunderne, når de har spørgsmål til virksomhedens produkter? Og finde ud af, om de har brug for andre produkter? Er du klar til at blive en del af et sjovt team og en større virksomhed, hvor din faglige udvikling bliver hjulpet godt på vej?

SteamRex ApS

Du vil indgå i et fagligt og serviceminded stærkt team og bl.a. have ansvar for følgende opgaver:

 • Kunderådgivning
 • Oprettelse af ordrer fra kunder
 • Koordinere og tildele jobs til vores Servicepartnere
SteamRex ApS
Deichmann SkoInvester i din fremtid - bliv elev hos Europas største skokæde

Deichmann Sko, København, Roskilde, Rødovre, Hillerød, Nykøbing Falster, Odense, Aalborg og Aarhus

Som butikselev hos Deichmann får du en spændende 2-årig erhvervsuddannelse med speciale i sko og læder.

Under din uddannelse vil du blive tilknyttet en butik og indgå som en del af teamet. Du vil have to mentorer under din uddannelse. Butikschefen, som har ansvar for, at du lærer faget og Deichmanns koncept gennem praktisk træning i butikken og Deichmanns uddannelsesansvarlige, som er en fast støtte gennem hele forløbet.

Skoleperioderne er fordelt på de 2 år uddannelsen varer og består af 8 ugers undervisning på skole samt en uges fagprøve. Under skoleperioderne vil du sammen med resten af elevholdet bo på skolen. Du bliver undervist af kompetente og højt kvalificerede undervisere, der selv har arbejdet i detailhandlen og undervisningen vil være målrettet det afsluttende projekt og eksamen.

Specific Pharma
Key Account Manager

Specific Pharma, Rødovre

Til at varetage salget i Danmark søger vi en dygtig og engageret kollega der på baggrund af en solid lægemiddelforståelse kan være med til at drive salget af ikke registreret medicin og medicin til lægemiddelmangel på apotekerne og hospitalerne i Danmark.

Som Key Account Manager i Specific Pharma vil du få ansvaret for at skabe vækst og maksimere salget af ikke registreret medicin til private apoteker og sygehusapoteker i Danmark.

Det bliver en af dine væsentligste opgaver at skabe og vedligeholde positive relationer til vores kunder baseret på god information, købmandskab og troværdighed. Du vil indgå i en organisation med engagerede og kompetente kolleger, som arbejder tæt sammen i forhold til strategi og mål - og her er vidensdeling er et krav.

VVS Søberg
Montør og Projektleder / Montør til forsikringsteamet på Sjælland

VVS Søberg, Rødovre

Kunderne kan lide det vi laver. Så godt at vi har brug for flere dygtige og erfarne teamkolleger på Sjælland. Søg hvis du har erfaring med VVS-spjæld/-forsikringsarbejde, og sætter en ære i ordentlighed og at gøre kunderne glade. Jobbet er meget afvekslende, og vil omhandle både monterings-, renoverings- og serviceopgaver til forsikringsselskabernes kunder. Dit arbejde kræver, at du kan løse opgaver på egen hånd og tænke kreativt.

Vi tilbyder 2 muligheder: VVS-montør eller Projektleder/Montør.

Vi tilbyder god løn, pension, firmabil, sundhedsforsikring, sociale arrangementer, et velfungerende servicecenter, der planlægger dagligdagen i samarbejde med dig, samt gode udviklingsmuligheder.

VVS Søberg
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Daki A/SErfaren skiltetekniker

Daki A/S, Rødovre

Er du vor nye skiltetekniker?

Primære arbejdsopgaver:

 • Dekoration (biler, glas, skilte mv.)
 • Layouts
 • Foliearbejde
 • Opmåling og montagearbejde

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du vil kunne bruge alle dine håndværksmæssige kompetencer og både arbejde selvstændigt og i team. Du får en attraktiv lønpakke/pensionsaftale samt ikke mindst gode kolleger og et rart arbejdsmiljø.

Flügger A/S
Communication Manager

Flügger A/S, Rødovre

Brænder du for intern kommunikation, og trives du i et dynamisk miljø? Flügger er en traditionsrig virksomhed med dybe rødder, højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi søger en stærk kommunikationsprofil, der favner bredt fagligt, kan drive projekter med sikker hånd, og som trives med at være udførende og i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Flügger er i rivende udvikling, og vores nye strategi, Going Green, sætter blandt andet retningen for et grønnere Flügger med fokus på mere bæredygtige produkter, mindre brug af plastik og reduktion af vores CO2-udledning.

Til vores hovedkontor i Rødovre søger vi dig, der har styr på din kommunikative værktøjskasse og forstår at bringe den i spil, specielt når det gælder engagerende kommunikation til medarbejdere. Vores medarbejdere er spredt geografisk, og arbejder på tværs af butiksled, administration, udvikling og produktion.

Flügger A/S
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S