2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Sydbank
Strategikonsulent

Sydbank, Aabenraa

I dette job får du en hverdag tæt på Sydbanks direktion og de projekter, der gør Sydbank til en stærkere bank. Her er ambitionsniveauet højt, og vi har derfor forventninger til din selv-stændighed, proaktivitet og ansvarlighed.

Som strategikonsulent skal du gennemføre interne og eksterne analyser - såvel kvalitative som kvantitative - og med fokus på at levere indsigt og viden, der kan danne grundlag for faktabaserede beslutninger. Med udgangspunkt i konkrete projekter skal du selvstændigt forme dine løsningsoplæg og tilvejebringe den nødvendige information til dine analyser.

Du evner at omsætte dine analyser og anbefalinger til letforståelige beslutningsgrundlag, der kan kommunikeres til direktionen. Det falder dig derfor naturligt at udarbejde ledelsesmaterialer af høj kvalitet, hvad enten det er i notatform eller i præsentationer.

Sydbank
Flügger A/S
Business Analyst med baggrund fra Retail

Flügger A/S, Kolding

Er du en stærk analytiker, der brænder for at skabe optimeringer samt udvikle og vedligeholde salgsværktøjer og pricing systemer? Mestre du evnen til at sikre fremdrift på dine opgaver og projekter?

Som Business Development Analyst hos Flügger får du ansvar for at udvikle og vedligeholde data og salgsanalyser til vores sælgere og Flügger ”Own stores” i hele landet. Du er den, der udvikler og vedligeholder styringssystemerne i butikkerne og vedligeholder og implementerer vores pricing set up.

Da du vil få en central supportende rolle overfor et større butiks- og salgsteam, er det et væsentligt succeskriterie i jobbet, at du har en stærk forretningsforståelse og et kommercielt mindset.Dine øvrige primære fokusområder:

  • Udarbejde forecast for det danske markedet
  • Udarbejde analyser og indgå i sparringfælleskaber med stakeholders ved større kommercielle kundeprojekter
  • Producere rapporter til diverse brancheforeninger
Flügger A/S