20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Teknologisk Institut
Sektionsleder med flair for innovationsprocesser søges til Teknologisk Institut i Aarhus

Teknologisk Institut

Har du stærke ledelsesevner, og kan du se det store billede? Har du kompetencer inden for at skaffe fondsmidler i både Danmark og Europa, og vil du være med til at styre dansk erhvervsliv i en grøn retning? Så er du den kandidat, vi søger.

Teknologisk Institut

Du vil skulle stå i spidsen for 11 mand og råde over et af de førende kommercielle testlaboratorier i Danmark og Europa inden for feltet. Her skal du være med til, på innovativ vis, at sammensætte vores mange kompetencer og derefter styre vores forsknings- og udviklingsprojekter (FoU) i den rigtige retning.

Du kommer til at spille ind i en fælles ledelse, hvor du skal videreudvikle sektionen og være med til at bidrage til centerets strategier. Du vil få ansvaret for at skaffe fondsmidler i både Danmark og EU i samarbejde med medarbejderne og virksomhedspartnere.

Teknologisk Institut
Jyske Bank
Dygtig forretningsudvikler til Digital Relation - Forretningskoncepter

Jyske Bank

Vi søger en kollega, der skal være med til, at udvikle digitale løsninger til vores kunder og brugere. Er du en dygtig formidler, der formår at binde kunde- og forretningsindsigt sammen med IT-udvikling? Så er du måske vores nye forretningsudvikler!

Udvikling af spændende, værdiskabende produkter og koncepter til vores kunder og rådgivere er konstant et fokusområde i Jyske Bank. Derfor søger vi en Forretningsudvikler til Squad Økonomisk Overblik og Digital Signatur i Silkeborg.

Jyske Bank
HumanTrust A/S
Erhvervsdirektør med visioner

HumanTrust A/S søger for kunde

Du har nu mulighed for at lande et ambitiøst ledelsesjob i en fremadstormende vækstkommune som erhvervsdirektør for Business Horsens. Hvis du har en tung erhvervs- og ledelseserfaring og samtidig er fremsynet, så er det måske dig, der snart får glæde af det fantastiske udsyn fra kontoret på 10. etage i Horsens centrum!

Hidtil har Business Horsens primært haft et regionalt og nationalt fokus, men med dine solide ledelseskompetencer ønsker organisationen nu at tage det næste step up for at kunne tilbyde virksomheder i Horsens Kommune endnu bedre rammebetingelser.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Daglig hands-on-ledelse af Business Horsens inkl. personaleansvar for ni medarbejdere
 • Profilere Business Horsens som en attraktiv samarbejdspartner for erhvervskunder, detailkunder, Horsens Kommune, erhvervshuse og andre interessenter
HumanTrust A/S
DeloitteDo you want to contribute to business transformations that matter?

Deloitte, Copenhagen or Aarhus

Are you interested in being part of end-to-end business transformation to maximize operational efficiency? Are you invested in your own and other’s development and do you always find yourself looking for a more effective way of doing things? Then you might be the one we need!

You will join our Operations Transformation team – a highly motivated team whose everyday focus is on shaping the businesses of tomorrow. We work side by side with our clients to define and transform the way they operate to grow and embrace today’s new reality and ever-increasing focus on the customer. Furthermore, we help companies take advantage of emerging opportunities for managing and optimising the supply chain in order to maximise operational efficiency.

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/SForretningsudvikler

Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed A/S, Hellerup eller Herning/Silkeborg

Investering & Tryghed søger en Forretningsudvikler og produktansvarlig til Hellerup eller alternativt Herning/Silkeborg.

Har du en stor viden om – og interesse i – investeringsprodukter? Er du både analytisk og udviklingsorienteret? Kan du lide at styre projekter fra opstart til implementering?

Vi forventer, at du har et stort kendskab til investeringsprodukter helt generelt. Du får ansvaret for at samle trådene ift. produkter og processer i I&T og sikre, at I&T udvikler sig med en god og effektiv produktstyring. Det kommer til at foregå i tæt samarbejde med investerings-, rådgiver- og administrationsteam – men også med input fra compliance og ledelsen. Du skal være med til at sikre, at produkter og ydelser hele tiden er konkurrencedygtige, at vi står rigtigt i markedet og ikke mindst lever op til gældende lovgivning.

Børne- og Undervisningsministeriet
Data- og analysemedarbejdere der vil gøre en forskel på børne- og undervisningsområdet

Børne- og Undervisningsministeriet, Højbjerg

Ønsker du at sætte dine stærke kompetencer inden for databehandling og formidling af komplekse problemstillinger i spil? Og vil du bidrage til udviklingen af politik, analyser og beslutningsgrundlag, der gør en forskel på børne- og undervisningsområdet? Så er du måske en af de analysemedarbejdere, som vi søger i Kontor for data på Ungdomsuddannelser og VEU i Styrelsen for It og Læring.

Styrelsen for It og Læring (STIL) er et omdrejningspunkt for Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med data. I vores datakontorer indsamler, analyserer og formidler vi data på alle ministeriets områder: Dagtilbud, grundskoler, gymnasier, erhvervsskoler og voksenuddannelse (VEU). Disse data og analyser er afgørende for både kvalitets- og politikudvikling i ministeriet og på tværs af børne- og undervisningssektoren.

Børne- og Undervisningsministeriet
HedeDanmark A/S
Strategipartner (business development manager)

HedeDanmark A/S, Viby J.

Brænder du for at videreudvikle en førende grøn virksomhed i vækst? Og er du skarp til at omsætte forretningsmæssige muligheder til handling? Så er her en spændende jobmulighed!

HedeDanmark A/S

Som strategipartner hjælper du med at videreudvikle HedeDanmarks forretninger.

Du får en række selvstændige ansvarsområder, hvor du er medansvarlig for at fastlægge divisionernes strategiske retning sammen med vores divisionsdirektører – og for at bidrage til at eksekvere strategierne på effektiv vis.

HedeDanmark A/S
Innovationsfonden
Innovation Officer, Erhvervsforskerprogrammet

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for at give talenter et stærkt kompetenceløft i samarbejdsprojekter med virksomheder og universiteter, der med erhvervsrettet innovation og forskning kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer?

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du have primært fokus på Erhvervsforskerprogrammet, der investerer i talentfulde mennesker og projekter. I programmet finansierer Innovationsfonden et samarbejdsprojekt mellem en virksomhed, et universitet og en ph.d.-studerende eller en post.doc-kandidat.

Du vil have en vigtig koordinatorfunktion der omfatter både drifts- og udviklingsopgaver i tilknytning til programmet og bidrager i hele kunderejsen.

Innovationsfonden
Innovation Officer til Innobooster

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for innovation, vækst og beskæftigelse i SMV’er der kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer? Og kan du arbejde selvstændigt og beslutsomt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du primært have fokus på Innobooster programmet, der investerer i potentielle vækstvirksomheder blandt iværksættere og SMV’ere, der ønsker at udvikle og markedsmodne nye løsninger.

Du bidrager i hele kunderejsen med bl.a.:
 • Deltage i behandlingen og vurderingen af ansøgninger
 • Feedback samtaler med ansøgere
 • Servicering af vurderings- og panel-udvalg
itm8
Sustainability Manager

itm8, Herning

En unik mulighed for at indtræde i en nøglerolle med fokus på implementering af både nuværende og fremtidige sustainability initiativer i itm8 Group på tværs af forretningsområder og selskaber.

Det er helt afgørende for os at være frontløber i tech-industrien inden for sustainability, hvorfor vi søger en Sustainability Manager til en nyoprettet stilling med reference til vores Head of Group Transformation. Det er et job, der kræver, at du er både hands-on, har overblik, kan koordinere og lede – og få os til at lykkes sammen.

Du skal sikre, at itm8 bliver frontløber inden for sustainability. Vi forventer helt konkret, at:

 • Du implementerer ESG som en del af strategi- og forretningsplaner i itm8 og alle brands
 • Du løbende tage nye initiativer, igangsætter og eksekvere på disse
itm8
Gem
PostNord DanmarkSenior Project Manager til PostNord, Parcel Operation

PostNord Danmark, Kastrup, Taulov, Aarhus eller Aalborg

Er du kendetegnet som værende ambitiøs, selvkørende og med en stærk metier indenfor projektledelse? Vil du være med til at lede og drive udviklingsprojekter for at skabe en mere effektiv og agil supply chain?

Som en del af vores portefølje har vi identificeret tre overordnede programmer, hvor du vil få en gennemgående nøglerolle i at drive en række underliggende projekter for at sikre udvikling og fremdrift indenfor definerede mål i vores samlede portefølje.

Din opgave vil således indebære at definere projektet og gennem analyse udarbejde grundlaget for forskellige scenarier og konsekvensvurderinger. Du vil få ansvaret for at etablere business cases og opstille konkrete mål- succeskriterier, således at du kan bistå med anbefalinger i forhold til prioritering baseret på største samlede forretningsmæssige værdi.

Arla Foods amba
Head of Centre of Excellence, Product Lifecycle Management - Viby

Arla Foods amba, Viby J.

As the Head of the PLM Centre of Excellence (CoE), you will play a key role in securing the strategic direction of PLM, anchoring and continuously improving our PLM capabilities across the Arla business.

You will be leading the PLM CoE and setting the overall direction for PLM in Arla.

You will be leading a team of process consultants and a product master data governance manager to identify, define and deliver the initiatives that will enable us to evolve, adapt and continuously improve our product lifecycle in the years to come.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Market Intelligence Manager, Arla Foods Ingredients - Viby

Arla Foods amba, Viby J.

Are you driven by taking lead on strategic analysis of opportunities for growth in an international organisation? Do you understand how to analyse, structure and present your findings? Then you could be our choice as Market Intelligence Manager.

As Market Intelligence Manager you report directly to the Business Unit Director, you handle market intelligence, structuring, analysing and presenting data to key internal stakeholders. Your daily responsibilities include:

 • Lead on process and structure of strategic analysis and collection of business insights within strategic business unit
 • Lead on strategy and business plan follow up and development of business cases within strategic business unit
 • Lead on business unit competitor analysis
Arla Foods amba
Joint Action Analytics A/SVores nye kollega - konsulent & rådgiver til sammenhængende indsatser i offentlig sektor

Joint Action Analytics A/S, Aarhus

Joint Action er i kraftig vækst og søger derfor nu en konsulent og rådgiver til vores danske team, hvor du sammen med kollegerne, skal understøtte arbejdet med sammenhængende indsatser, i danske kommuner og regioner.

I jobbet kan du forvente, at:

 • Du bliver en del af et mindre og dynamisk team med kontorer i Aarhus og du kommer til at arbejde med kunder i hele Danmark
 • Du får store muligheder for at sætte præg på din egen rolle og udvikling
 • Du kommer til at arbejde med forskningsbaserede analyse- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer

Gennem vores tre produkter Joint Action Analytics, Joint Action Learning og Joint Action Community, tilbyder vi vore kunder forskningsbaserede analyse- og udviklingsprocesser der sikrer, at de kan dokumentere og udvikle kvaliteten af det tværgående samarbejde, omkring komplekse velfærdsopgaver.

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut søger en seniorkonsulent eller en konsulent, der kan udvikle og implementere innovative løsninger

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Brænder du for at levere innovationsrådgivning til virksomheder og organisationer, som skaber målbare resultater for disse kunder? Elsker du at drive meningsfulde og udfordrende konsulentopgaver fra idéfase til implementering?

Som en del af Innovation og Digital transformation vil dine primære opgaver bestå af:

 • Proaktiv kunde- og opgaveudvikling samt eksekvering og facilitering af udviklingsforløb hos virksomheder og organisationer
 • Gennemførelse af innovationsworkshops og forløb hos kunder med fokus på bl.a. idéudvikling, prototypeudvikling og markedsvalidering af nye ydelser
Teknologisk Institut
Grundfos A/S
Director, SC Strategic Projects

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like an opportunity to work closely with our Group VP of Supply Chain as you build and implement an end-to-end value chain in a mature company where time and resources are available? Do you have excellent change management skills and have experience in major transformations? And do you want to set your own team to help you succeed?

GrundfosHeading up your team and strategic projects, your job will be to ensure that the Group Strategy is globally implemented and that we have a best practice across the end to end value chain, so we gain a competitive advantage. Your main stakeholders are the Supply Chain leaders in the Performance Units and the Group Supply Chain function leaders.

Essentially, you will be developing a strategy and project organization with strong leadership in senior project management/change management resources – with shared resources from the business helping you and your team succeed.

Grundfos A/S
Nel Hydrogen A/SSales & Business Development Director, Northern Europe

Nel Hydrogen A/S, Herning

In the role as Sales & BD Director you are responsible for developing, managing, and maintaining business relationships with our current customers and defined leads, supporting the organization's sales strategy. You take pride in the overall strategy by effective and competent delivery of the customer’s requirements corresponding to NEL’s capabilities and product program.

The position covers many exciting responsibilities, to name a few:

 • Contribute to the development of strategies and execution plans and specific initiatives for growing the business and achieving company sales goals.
 • Act as global or regional key account manager for certain strategic accounts, and among other tasks you determine and create account plans for targeted accounts.
 • Conduct negotiations to determine contract terms and ensure profitable deals.
Norlys
Erfaren og nytænkende forretningsudvikler

Norlys, Aarhus

Er du en erfaren forretningsudvikler, som evner at se og skabe nye forretningsmuligheder, der gør en forskel for både kunder, forretning og samfund? Motiveres du af at gøre en forskel på den lange bane, og formår du at drive og formidle dine koncepter professionelt? Så har vi en spændende mulighed for dig i Norlys Digital.

Som forretningsudvikler bliver din vigtigste opgave at omsætte digitale forbruger-, markeds- og tekniske trends til nye forretningsmuligheder og herefter drive dine tiltag frem i en struktureret proces.

I teamet vil I løbende sparre med hinanden og prioritere koncepters relevans. Du vil ligeledes få en stor kontaktflade, da du samarbejder med en lang række interne og eksterne stakeholders. Du leder projekter selvstændigt, men du samarbejder samtidig på tværs af fagligheder i hele organisationen.

Norlys
Arla Foods amba
Senior Business Development Manager for Arla Denmark - Viby

Arla Foods amba

Would you like the opportunity to influence major strategic decisions in a leading FMCG business, while ensuring execution to drive long-term value?

Do you want to work in an international organization and be part of a high performing team? We are now looking for a Senior Business Development Manager who will be the in-house consultant to our Danish Leadership Team (DK LT) and be based at our head office in Viby.

This position offers you an excellent opportunity to work with strategy and business development directly with the Danish LT and other senior leaders across the organization.

Arla Foods amba
Foodjob Nordic
Operations Manager til VikingLivestock – en virksomhed i vækst

Foodjob Nordic, søger for kunde i Århus

Foodjob Nordic søger nu for vores kunde VikingDanmark en Operations Manager til VikingLivestock A/S med et godt strategisk overblik og stærk kommerciel forståelse.

Der er tale om en udfordrende, nyoprettet stilling, der skal styrke virksomhedens processer, kvalitets- og kundefokus. Operations Manager vil få driftsansvar for forretningsområdet. Stillingen refererer til VikingLivestocks direktør.

Som Operations Manager får du til opgave at sikre optimal drift, omsætning og kundetilfredshed, udvikle og implementere planlægningsværktøjer samt sørge for, at alle typer af driftsopgaver bliver udført ift. strategi og målsætning i tæt samarbejde med VikingDanmarks øvrige driftsorganisation og virksomhedens ledelse.

Foodjob Nordic