7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KMD A/SSales and Business Specialist

KMD A/S, Ballerup eller Odense

Vil du arbejde med forretningsudvikling og salg til det kommunale marked? Brænder du for kommunale kunder? Har du en interesse i at arbejde med salg til komplekse organisationer? Så er du profilen, vi søger i KMD.

Som person er du ambitiøs og kan udvikle og drive salget af vores løsninger til beskæftigelsesområdet med fokus på kommunerne på tværs af Danmark.

KMD A/S

Størstedelen af din tid bruger du ude hos kunderne, men du bliver selvfølgelig en del af vores erfarne salgsteam. I tæt samspil med ledelsen vil du få stor medindflydelse på salgsstrategier, kundekommunikation og forretnings- og produktudvikling.

Kernen i jobbet er bl.a.:

  • At have gåpåmod og ikke sidde at vente på at blive sat i gang, men aktivt opsøge viden og nye kundedialoger og at eksperimentere med nye måder at lykkes med det gode salg
  • Proaktivt at opdyrke og kvalificere nye kundeemner
KMD A/S
Bladt Industries A/S
Business Development Manager

Bladt Industries A/S, Aalborg, Brøndby or Lindø (Odense)

Do you want to become part of a company that contributes to accelerating the world’s green transition to renewable energy? Do you thrive with handling a wide variety of tasks and assignments? Are you driven by an inherent need to always raise the level of quality in what you do? Does joining a team who are passionately striving for superior performance sound motivating? Then you might be our new colleague!

With reference to the Chief Commercial Officer, you will be supporting the organisation with development of tools, processes, intelligence gathering and development of new ideas.

Your primary responsibilities

  • Developing and reporting on KPI’s for the Sales and Procurement departments
  • Develop market intelligence reports for key markets
  • Maintain competitor overview
Bladt Industries A/S
Erhvervshus Fyn P/SUdviklingskonsulent

Erhvervshus Fyn P/S, Odense

Erhvervshus Fyn har lagt en ambitiøs strategi, som skal indfries bl.a. gennem hjemtag af midler fra offentlige og private fonde, som er målrettet vækst – og udviklingsinitiativer på Fyn.

Vi søger derfor nu en Udviklingskonsulent til en nyoprettet stilling, som skal bistå Chef for Udvikling og Finansiering med at udvikle relevante, strategikonforme projekter i tæt samarbejde med faglige, politiske og private miljøer.

Du er en erfaren projektudvikler, som har fingerspidsfornemmelse for at navigere i forskellige interessentmiljøer med flere dagsordner. Du afbalancerer interessenters behov, og holder disse op mod virkeligheden og markedet, og trykprøver derigennem realismen i forskellige muligheder. Du har fornemmelse for dit mandat, og tør træffe informerede beslutninger i en travl hverdag.

Erhvervshus Fyn P/SProjektudvikler

Erhvervshus Fyn P/S, Odense

Vi søger en Projektudvikler til en nyoprettet stilling, som får ansvaret for at udvikle et eller flere projekter omkring fyrtårnsindsatserne i tæt samarbejde med de faglige, politiske og private miljøer, som kan drive den langsigtede udvikling af fynske arbejdspladser og vækst.

Du kommer i denne indsats til at blive en nøglefigur i eksekveringen af at sikre hjemtagning til og igangsætning af relevante projekter i samarbejde med relevante konsortier.

Du er en erfaren projektudvikler, som har fingerspidsfornemmelse for at navigere i forskellige interessentmiljøer med flere dagsordner, der skal favnes. Du afbalancerer interessenters behov, og holder disse op mod virkeligheden og markedet, og trykprøver derigennem realismen i forskellige muligheder. Du har fornemmelse for dit mandat, og tør både træffe en informeret beslutning og spørge til råds.

Gem
Bioomix ApSForretningsudvikler

Bioomix ApS, Odense

Interesserer du dig for miljø og sundhed? Har du erfaring med forretningsudvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Bioomix er et nystartet firma med fokus på at udvikle en ny generation af naturlige mikrobielle produkter til landbruget som erstatning for pesticider, antibiotika og kunstgødning. Vi er et spin-out fra Syddansk Universitet og University of Western Australia og har fået vores første store investering som del i et acceleratorprogram for nystartede virksomheder.

Som vores nye kollega får du mulighed for at bidrage til den grønne omstilling der beskytter miljøet og vores sundhed. Da vi er et lille startup, bliver du en del af et team som skal udvikle sig sammen og være med til at forme virksomheden som den vokser. Der bliver lyttet til dine ideer og du skal være med til at træffe beslutninger. Du bliver en del af en arbejdsplads hvor samarbejde, medbestemmelse, life-work balance og en positiv arbejdskultur vægtes højt.

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for Poul Schou A/S i Odense

Økonomichef

Hands-on økonomiprofil * Transformation * Forretningsudvikling og ledelse

Vi søger en af de ganske få økonomiprofiler, der kan meget mere end sit økonomiske håndværk. Du skal både kunne lede og samarbejde på alle niveauer, og via din faglighed bidrage til, at virksomheden løftes til næste niveau.

Ud over de velkendte økonomiopgaver som budget, likviditetsstyring og udarbejdelse af måneds-, og årsregnskaber, får du blandt andet ansvar for:

  • Løbende rapportering til direktion og bestyrelse, hvor du både præsenterer relevante nøgletal og med din analyserende tilgang redegør for muligheder og konsekvenser
  • Økonomisk sparringspartner i forhold til direktion og ledergruppe
  • Kontakt til det eksterne miljø i form af banker, leasing- og forsikringsselskaber m.v.
TV 2 Danmark A/SAnsvarlighedskonsulent

TV 2 Danmark A/S, Odense

Vil du være med til at vise vejen for den grønne omstilling på TV 2 og sætte retning og rammer for TV 2s arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar? TV 2 søger en strategisk og selvstændig Ansvarlighedskonsulent, som vil få en vigtig opgave med at drive TV 2s arbejde med ansvarlighed på tværs af virksomheden.

I en nyoprettet stilling som Ansvarlighedskonsulent bliver du ansvarlig for TV 2s arbejde med bæredygtighed og øvrige CSR-initiativer. TV 2s ansvarlighedsstrategi for 2025 er ambitiøs, og som ansvarlighedskonsulent skal du iværksætte initiativer, der understøtter strategien, og er i sammenhæng med husets overordnede koncernstrategi.

Du skal følge med i udviklingen inden for ansvarlighed og bæredygtighed og kunne rådgive organisationen om best-practice og inspirere til nye mål og initiativer, eksempelvis nyudvikling inden for SDG og ESG.