15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneVicedirektør til Børne- og Ungeområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du gerne stå i spidsen for vores tværgående arbejde og sætte fokus på tidlig forebyggelse og på sundhed på børne- og ungeområdet er helt centralt? Er du den rette til at styrke den politiske betjening og sikre kvalificerede beslutningsgrundlag og stærk implementering? Så søg denne attraktive stilling som ny vicedirektør i en veldrevet kommune med store ambitioner på børne- og ungeområdet.

Som vicedirektør vil du have ledelsesansvar for dels forvaltningens ledelsessekretariat og dels fællesrådgivningen med kommunens PPR, Sundhedstjenesten med kommunens sundhedsplejersker og børne- og ungelæge samt den kommunale tandpleje. Du skal derfor både trives med at varetage det overordnede strategiske perspektiv i en række tværgående projekter, der understøttes af ledelsessekretariatet , som direktørens stedfortræder og som ansvarlig for betjeningen af de politiske udvalg på området.

Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
Digitaliseringsstyrelsen
Vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vil du være med til at sætte retning for en ambitiøs og ansvarlig digital fremtid i den offentlige sektor, hvor brug af nye teknologier, udvikling og drift af digital infrastruktur og det at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde er afgørende? Vil du være med til at udvikle og drive en organisation samt inspirere andre gennem din ledelse? Så søg stillingen som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Vores opgaver spænder således bredt fra departementale policy- og analyseopgaver, over fastlæggelse af de overordnede rammer for det offentliges it-anvendelse til udvikling og implementering af ny digital infrastruktur til alle Danmarks borgere.

Du bliver en del af direktionen, som en af to vicedirektører, der sammen med direktøren står i spidsen for ca. 300 engagerede medarbejdere.

Sundhed.dkVicedirektør

Sundhed.dk, København

Som vicedirektør udgør man direktionen sammen med direktøren, og har et betydeligt ansvar for, at sundhed.dk både er en veldrevet organisation, der leverer i overensstemmelse med parternes forventninger og en arbejdsplads, der har et godt ry og en høj trivsel, og således formår at tiltrække og fastholde højt kvalificeret arbejdskraft.

Vicedirektøren bliver sat i spidsen for de indsatser, der tilsammen skal løfte sundhed.dk op på næste niveau som veldrevet og transparent leverandør af sundheds-it til det danske sundhedsvæsen.

Det indebærer, at vicedirektøren sammen med den/de ansvarlige enhedschefer skal tage ansvar for:

  • at udvikle en ny robust forretnings- og finansieringsmodel
  • at implementere aktivitetsbaseret styring og en porteføljestyring, der giver et tydeligt prioriteringsgrundlag og gennemsigtighed internt og for sundhed.dk’s parter
Konsulenthuset ballisager A/SDirektør

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Feriehusudlejernes Brancheforening i København

Vil du være den ledende kraft i en af de mest bæredygtige ferieformer? Kan du forbedre forholdende for feriehusudlejerne? Formår du at påvirke det politiske netværk til gavn for branchen? Og kan du skabe værdi for vores medlemmer og tage et medansvar for de over 20 millioner overnatninger, som vores branche står for? Så er du måske Feriehusudlejernes Brancheforenings nye direktør.

Som direktør får du ansvaret for at drive og udvikle Feriehusudlejernes Brancheforening, der som Danmarks største overnatningsform med 20 millioner årlige overnatninger i lejede sommerhuse skaber en omsætning på DKK 20 mia. til det danske samfund.

Din opgave bliver at sikre et godt og udviklende samarbejde med de forskellige udlejningsbureauer, som formidler over 40.000 privatejede sommerhuse til europæiske feriegæster, hvilket er en industri med store perspektiver.

Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Dansk Affaldsforening , København

Dansk Affaldsforening er en interesseorganisation bestående af kommunale affaldsvirksomheder. Dansk Affaldsforening skal fremme medlemmernes interesser på affaldsområdet.

Foreningen har 56 medlemmer bestående af kommuner, fælleskommunale affaldsselskaber og modtagestationer i Danmark og på Færøerne. Medlemmerne indsamler og håndterer husholdningsaffald og erhvervsaffald fra 98 kommuner for 5,6 mio. borgere.

Affaldssektoren i Danmark befinder sig i en kompleks og udfordrende transformering. Regeringens vedtagne klimaplan sætter ny retning på området. Rammer og vilkår er under stor forandring. Det udfordrer affaldsselskabernes måde at løfte deres opgaver på - herunder deres rolle som lokal bæredygtighedsambassadør og selskabernes fokus på flere bundlinjer i regnskabet.

Mercuri Urval
Gem
Mercuri Urval
Bredt favnende og autentisk Generalsekretær

Mercuri Urval søger for KFUKs Sociale Arbejde

KFUKs Sociale arbejde søger en bredt favnende og autentisk Generalsekretær

KFUKs Sociale arbejde har siden sin start i 1947 drevet en række sociale tilbud. Igennem væresteder som Reden, herberger samt krisecentre og andre tilbud over hele landet møder vi hvert år mere end 2.000 borgere direkte i vores tilbud, men har kontakt med mange flere gennem henvendelser og vores opsøgende arbejde.

Generalsekretæren skal med troværdighed og autenticitet være en stærk leder, som både kan lede formelt og uformelt samt op, ud og ned. KFUKs Sociale Arbejdes Generalsekretær skal både sætte retning og sikre sammenhængskraft i en organisation, som har institutioner over hele landet, forskellige organisationsformer og et mindre hovedkontor i hjertet af København, der understøtter de socialfaglige indsatser over hele landet med både viden, kommunikation samt udviklings- og driftsaktiviteter.

Mercuri Urval
KAR+CO
CEO/Administrerende direktør

KAR+CO søger for ActivCare A/S i Holte

Som ny direktør er det din hovedopgave, i samarbejde med bestyrelsen, at sikre den daglige drift og videreudvikling af ActivCare A/S – og få konkretiseret og implementeret en egentlig vækststrategi med henblik på fortsat stærk udvikling af kvalitet, service og markedsposition.

I tæt samarbejde med den effektive organisation, bestående af erfarne og fagligt velkvalificerede nøglemedarbejdere, skal I skabe den fremtidige vækst, gennem styrkelse af de eksisterende sundhedsfaglige services, salgskanaler og den geografiske markedsdækning, produktbredden, målgrupper med videre.

Du får et frit og selvstændigt job i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed og koncern med et sundt udviklingspotentiale. Med direkte reference til bestyrelsen, kommer du til at stå i spidsen for virksomhedens kompetente medarbejderteam med gode erfarne kollegaer i et uformelt miljø.

KAR+CO
Kriminalforsorgen
Straffuldbyrdelsesdirektør til Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til at sætte retning for kriminalforsorgen, og vil du være med til at sikre, at kriminalforsorgen er rustet til at løfte en af de vigtigste opgaver i straffesagskæden og dermed bidrage til at skabe et trygt og sikkert samfund? Så har du muligheden som direktør for Center for Straffuldbyrdelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Straffuldbyrdelsesdirektøren har det overordnede ansvar for den daglige drift og udvikling i direktoratets Center for Straffuldbyrdelse, som styrer og udvikler de koncernfælles opgaver i kriminalforsorgen inden for områderne jura, sikkerhed, resocialisering, klientsagsbehandling, udrejse og kontrol og tilsyn.

Straffuldbyrdelsesdirektøren skal være en udviklings- og resultatorienteret leder med organisationsforståelse, strategisk udsyn, gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Jobindex A/S
Direktør til Foreningen Nydansker

Jobindex A/S søger Foreningen Nydansker i København

Vil du være med til at sætte dagsordenen for mangfoldighed i danske virksomheder? Være med til at nytænke Foreningen Nydansker? Og skabe et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle?

Som direktør for Foreningen Nydansker træder du ind i en non-profit organisation med over 20 år på bagen.

Dit arbejde vil være centreret omkring 4 områder:

  • Den daglige ledelse af 6 faste medarbejdere og en række studentermedhjælpere og praktikanter – i alt omkring 12-14 medarbejdere – alle med stor gejst for at løse opgaverne.
  • Det økonomiske ansvar – heriblandt at søge midler gennem fx private fonde.
  • Projektledelse af en række af organisationens projekter.
  • Den overordnede udvikling af Foreningen Nydansker gennem udvikling af samarbejder med medlemsvirksomheder og eksterne partnere.
Jobindex A/S
KAR+CO
Managing Director

KAR+CO søger for ConsilioNexus i Skodsborg

Som ny Managing Director bliver det din hovedopgave – i samarbejde med den kommende bestyrelse og ejeren – at sikre driften og videreudviklingen af ConsilioNexus’ relationsbaserede koncept og de tilknyttede serviceydelser.

Med udgangspunkt i en organisation bestående af erfarne og fagligt velkvalificerede medarbejdere, skal du være med til at sikre grundlaget for den fremtidige vækst. Det skal ske ved at styrke de allerede eksisterende ydelser, koncepter og salgskanaler, samt på den længere bane at vækste virksomheden yderligere.

Den hidtidige succes har i høj grad været baseret på et meget ”lean” administrativt set-up og tilsvarende egenudviklet ERP-platform, hvilket kræver, at den nye Managing Director skal være i stand til selv at have hands on på såvel forretningen som de bagvedliggende administrative funktioner og arbejdsopgaver.

KAR+CO
Gem
Nordic Headhunting ApSDirektør

Nordic Headhunting ApS søger for Kildedal P/S

Kan du stå i spidsen for at udvikle et unikt område og skabe fremtidens by i grønne omgivelser hvor fællesskaber samt det sunde og bæredygtige liv er i fokus, og hvor byen samtidig udgør et attraktivt erhvervsmæssigt kraftcenter for den danske life science branche?

I slutningen af 2019 blev Ballerup Kommune og PensionDanmark enige om at påbegynde planlægningen af Kildedal, som er et ambitiøst og banebrydende byudviklingsprojekt der skal rumme det sunde og bæredygtige liv samt være et kraftcenter og geografisk hjørnesten i den danske life science branche. Kildedal P/S er et partnerselskab mellem Ballerup Kommune og PensionDanmark.

Til det nyetablerede partnerselskab Kildedal P/S søges en direktør, som skal realisere ambitionerne og visionen for Kildedal, så byen bliver et unikt område i grønne omgivelser kendetegnende ved fællesskaber, et sundt og bæredygtigt liv samt et erhvervsmæssigt epicenter for life science branchen i Danmark.

Hellerup Idræts KlubHIK tennis søger en klubchef

Hellerup Idræts Klub

Vær en del af en af Danmarks største tennisklubber

Vi søger en klubchef til en deltidstilling på 25 timer i Hellerup Idræts Klub (HIK) tennis med start 01.10.2021 eller snarest herefter.

HIK søger en klubchef, som vil få ansvaret for tennisafdelingens administration, drift, overordnede sportslige linje, kommunikation samt den daglig ledelse af Tennisafdelingen med henblik på at udvikle klubbens store udviklingspotentiale og sikre en velfungerende Tennisafdeling.

Du indtræder i HIK’s overordnede ledergruppe og refererer til direktøren i HIK.

Vi søger en person, der har gode ledelses-, administrative- og kommunikative evner og har viljen til at tage beslutninger. Det forventes, at man tager ansvar for den daglige drift, ligesom klubchefen har ansvaret for arbejdet med at udvikle og styrke HIK Tennis.

Gem
Administrerende direktør for Danske Lotteri Spil A/S
Vil du hjælpe med at udvikle ansvarlig og nyskabende underholdning til glæde for danskerne og til gavn for fællesskabet?
Danske Spil A/S, Brøndby
Danske Spil A/S
Indrykket:
Gem
Direktør
Forandringsbureauet Operate søger en kreativ direktør.
Operate A/S, København N
Operate A/S
Indrykket: