4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Administrerende Direktør til Møns Bank A/S

KAR+CO, Stege

Møns Bank søger en direktør, der med reference til bestyrelsen bliver ansvarlig for bankens daglige drift og udvikling.

Direktøren leder bankens medarbejdere gennem en stærk og dedikeret ledergruppe. Han/hun får tillige et tæt samarbejde med bestyrelsen såvel som bankens repræsentantskab. Dette samarbejde har i Møns Bank en særlig dimension i forhold til den lokale forankring. Sparringspartnerrollen i forhold til bestyrelsen er en vigtig del af stillingsindholdet.

Du tilbydes en helt unik og central nøglerolle med spændende og udfordrende ledelsesopgaver i en veldrevet bank med stort potentiale til fortsat udvikling som succesfuldt selvstændigt pengeinstitut.

KAR+CO
Gem
AgroMarkets A/S
Direktør søges

AgroMarkets A/S

Vores direktør har søgt nye udfordringer, så vi leder efter en ny, der vil være med til at styrke vores position som Danmarks vigtigste handelsrådgivere. Vi er en lille virksomhed med en flad organisation, så opgaverne er mangeartede. Baglandet er til gengæld stort.

Du skal lede en lille dynamisk organisation, der betjener kunder og ejere i hele Danmark. Vi arbejder alle primært hjemmefra, så du skal evne at lede og motivere på distancen. Du får ansvaret for udviklingen af forretningen og kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelse, ejere og deres medarbejdere om bl.a. produkt- og projektudvikling. Du bliver også ansvarlig for opfølgning, økonomi og administration.

Du arbejder hjemmefra, og det er ingen hemmelighed, at vi står tidligt op. De internationale markeder holder ikke nødvendigvis fri, når Danmark gør. Så det er dem, der afgør, hvornår vi arbejder og holder ferie. Lønnen er attraktiv og forhandles ud fra dine kvalifikationer.

AgroMarkets A/S
ProfilpartnersAdm. direktør - der kan stå i spidsen for virksomhed med godt potentiale

Profilpartners søger for VPD Bearbejdning i Regstrup

Med et vist kendskab til metalbearbejdning og/eller beslægtede brancher.

Som ny administrerende direktør hos VPD bearbejdning får du god mulighed for at være med til at præge både den måde, man arbejder på, virksomhedens renomme og ikke mindst virksomhedens fremtidige succes.

Du træder nemlig ind i virksomheden på et meget gunstigt tidspunkt, hvor virksomheden i maj måned i år blev overtaget af en industriel ejer, som ønsker at videreudvikle virksomheden.

Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende metalbearbejdningsvirksomhed med brede kompetencer inden for spåntagende bearbejdning, laser, rørskæring, buk og stans, laser gravering, bearbejdning af aluminiumsprofiler og meget mere.

Gem
Kommunaldirektør til Sorø Kommune
Vil du være kommunaldirektør i en velfungerende, velledet vækst-kommune?
Sorø Kommune, Sorø
Altinget
Indrykket: