9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Hanstholm Køkken A/SKvalitetsorienteret butikschef med stort drive til ny flagship store i Esbjerg

Hanstholm Køkken A/S

Har du passion for stolt håndværk og sætter en ære i at designe unikke køkkener til den enkelte kundes ønsker? Er du til den ægte, rå natur og kan du dufte havet helt ind i showroomet, så er det dig, vi står og mangler.
Vi søger en ambitiøs butikschef med flair for god kvalitet, som finder det naturligt, at følge kunden hele vejen fra første møde i butikken til sidste greb skrues på.

Du brænder for at sælge spændende og unikke køkkener med øje for detaljerne.

Derudover er du en dygtig sælger, med udpræget evne til at sætte dig ind i kundens ønsker, kombineret med kreativitet og teknisk flair, så kunden får den bedste købsoplevelse.

LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

Hansen Toft A/SSalgschef

Hansen Toft A/S søger for Danforel i Grindsted

Kan du drive og udvikle salget til europæiske dagligvarekæder?

Til at stå i spidsen for de kommercielle aktiviteter søges en salgschef, som med reference til Danforels COO kan spille en markant rolle i forhold til at skabe den fremtidige vækst.

Stillingen giver dig ansvar for:

  • Key account management: udvikling af den eksisterende kundeportefølje, hvor der stadig er potentiale. Gennem den løbende dialog med kunderne ser du muligheder for at skabe nye koncepter inden for emballage, sortiment med mere. Forhandlinger og håndtering af komplekse kontrakter er også en del af dit ansvarsområde.
  • Etablering af kontakter til kundeemner for derigennem at skabe ny forretning. Der er mange uudnyttede muligheder på flere markeder. Du får selv en drivende rolle i at udvikle disse kunder, men får også tæt sparring med Danforels ledelse.
Hansen Toft A/S
FRONTPEOPLE A/S
BUSINESS AREA DIRECTOR

FRONTPEOPLE A/S søger for kunde

Med afsæt i virksomhedens ambitioner er der en udfordrende opgave i at bearbejde et stort uudnyttet potentiale på flere internationale markeder. Dette i forhold til fastlagte vækstmål, men også i forhold til at få skabt en endnu stærkere profil og position i markedet. Dertil er der en ledelsesmæssig opgave i at styrke og udbygge de nuværende teams, på tværs af landegrænser.

Du får ansvaret for at indfri fastsatte vækstmål for virksomhedens sortiment af standardvarer, målrettet større byggemarkedskæder, grossister mv. De primære markeder er Danmark, Tyskland og Skandinavien. Som støtte til denne opgave ydes der support fra virksomhedens forskellige back office-funktioner som kundeservice og marketing, ligesom der vil være et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger og funktioner.

Comentor A/SSalgschef

Comentor A/S søger for Norlax i Outrup

Leder med hunter-gen og stort potentiale

Norlax A/S er Danmarks største røgeri og producerer røgede fiskeprodukter til hele verden. Det kræver en stærk produktionsenhed, hvor der konstant er fokus på optimering og sikring af den høje kvalitet. Da den nuværende salgsansvarlige har søgt nye udfordringer, søger virksomheden en ny salgschef, der er ”sulten” og klar til at udvikle sig i rammen af Norlax – og herunder selv gøre en massiv salgsindsats.

Du får ansvar for et mindre salgsteam med stor anciennitet og dedikation. En væsentlig del af dit ansvar vil være eget salg og KAM med primært fokus på detailkæder i Europa og USA. Derudover skal du sikre, at marketing og salg går hånd i hånd, samt bidrage aktivt i samarbejdet med øvrige chefer om virksomhedens daglige ledelse, strategi og udvikling for at realisere ambitiøse og realistiske mål.

NuudaySalgstræner YouSee

Nuuday

Brænder du for at spille andre bedre igennem målrettet og motiverende træning i øjenhøjde?

Tør du udfordre dig selv og dine kolleger til at opnå de ambitiøse mål? Er du målrettet af natur, og har du den vilje af stål, der skal til for at få en stejl læringskurve?

Kan du svare JA til ovenstående, så kan det være dig, vi søger til teamet af salgstrænere til vores eksterne partnerskaber hos YouSee.

I rollen som salgstræner er det din fornemste opgave at skabe og understøtte en kultur, hvor vi forstår, og er yderst bevidste om, hvilken adfærd og indsats der skaber vores resultater. Det er netop via denne adfærd og de indsatser, at vi arbejder med vores samarbejdspartnere. Vi gør det at træne, og at dygtiggøre sig, kontinuerligt, til en naturlig del af vores måde at arbejde på. Dette gør vi ved at stræbe efter selv at være den forandring, som vi efterspørger. Derfor er en del af din arbejdstid dedikeret til din egen træning og dygtiggørelse.

Abena
Director – International Subsidiaries

Abena, Aabenraa

Bliv en del af ledelsen i Abena og stå i spidsen for vores udenlandske datterselskaber med en omsætning på 2 mia. kr! Du ser muligheder og handler på dem samtidig med, at du formår at udnytte de muligheder, en stor koncern i vækst giver plads til. Vi lever af at være de bedste købmænd – vil du være med?

Med reference til vores CEO er din hovedopgave at være en kompetent og inspirerende sparringspartner for vores globale organisation og sikre, at vi får den fremdrift som vores ambitiøse investeringer danner grundlag for.

Sammen med dit erfarne team på tre medarbejdere understøtter I, at alle datterselskaber udvikler sig i forhold til vores koncernstrategi, sideløbende med at I kontinuerligt arbejder med de globale salgsstrategier. Samtidig fokuserer du på vigtigheden af at forbinde de europæiske salgsorganisationer med koncernens sourcingaktiviteter i Kina, Vietnam, Malaysia og Indien.

Abena
Selectors ConsultingSalgsdirektør

Selectors Consulting søger for DYKON A/S i Lunderskov

Kan du sikre den fortsatte salgsvækst gennem coaching og udvikling af salgsstyrken, hvor du er hands-on i hverdagen?

Som ny salgsdirektør for DYKON skal du, i fællesskab med CEO, videreudvikle og dermed sikre, at DYKONs fortsatte udvikling sker gennem øget salgsvækst. Produkterne afsættes som egne stærke brands og som private label til større kæder i Skandinavien, Europa og Asien.

Som salgsdirektør indgår du i direktionen og er ansvarlig for salgsresultaterne i DYKON. Du får den direkte ledelse af salgs- og marketingafdelingen, med samlet 12 medarbejdere. Det er naturligt for dig, at være en synlig og coachende chef, der sikrer de bedste betingelser for arbejdet. Målstyring, opfølgning og konkrete handlingsplaner er væsentlige for dig, ligesom du har et højt drive for at skabe gode resultater.