2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kontor Syd A/SFILIALCHEF MED LOKAL FORANKRING SØGES

Kontor Syd A/S, Haderslev

Efter mere end 30 år på posten har vores nuværende filialchef i Haderslev valgt at drosle ned på arbejdsopgaverne og gå på nedsat arbejdstid. Vi søger derfor en ny filialchef i Haderslev.

Du skal være lokalt forankret i nærområdet, hvor du også har et godt netværk, som du kontinuerligt vil udvikle. Vi tror på gode lange relationer og investeringer i vores nærområder, og støtter op om byens udvikling, kultur og erhvervsliv.

Rollen som filialchef vil være en kombination af ledelse og salg, hvor en af hovedopgaverne er at vedligeholde og udvide vores gode kundeportefølje, bestående af alt fra private til store landsdækkende virksomheder.

ARBEJDSOPGAVER

  • Udvikle og forme butikken i samspil med hovedsædet i Sønderborg
  • Personaleledelse og administrative opgaver
  • Ansvarlig for Kontor Syd salgskonceptet i Haderslev og omegn
Abena
Kommercielt stærk tilbudschef til ny strategisk nøglefunktion

Abena, Aabenraa

Har du erfaringen til at tage hånd om tilbudsprojekter fra første kundedialog til aflevering af det mest optimale tilbud, og kan du holde hovedet koldt, når det går stærkt og styre projekterne sikkert i mål til tiden?

Har du vindermentalitet og ved, at de gode sejre kommer gennem samarbejde, hvor du selv går foran som det gode eksempel på holdet, og trives du med en central rolle i organisationen, hvor du med din projektledererfaring er med til at sikre det fremtidige salgs- og kundegrundlag?

Så kom med på vores succesfulde hold via denne nyoprettede nøglefunktion som vores tilbudschef.

Abena