8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
SuperBrugsenSalgschef Superbrugsen (Sjælland)

SuperBrugsen

En sjælden og unik mulighed for at blive en del en Danmarks bedst drevne supermarkskæder er opstået. Derfor søger vi nu en ny salgschef, der får det overordnede ansvar for 13 butikker i SuperBrugsen på Sjælland (Midtsjælland, Lolland og Bornholm).

Vi søger en kollega, der vil være med til at få SuperBrugsens strategi omsat til praksis, så vi fortsat kan være en vigtig spiller i supermarkeds-segmentet. En strategi, hvor ledelseskvalitet, vores kundemøde og at bidrage til ét Coop, der er enkelt, effektivt, digitalt og som får danskerne til at spise bedre mad – er i højsædet.

Som salgschef er din fornemmeste opgave at lede teamet af uddelere og gennem dem skabe, udvikle og vedligeholde det gode kundemøde.

LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

BAUHAUS
BAUHAUS Holbæk søger kompetent leder til vores afdeling for erhvervskunder

BAUHAUS

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en leder, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse.

Som en del af varehusets ledergruppe, vil du få et spændende og resultatorienteret job i en international virksomhed. En dagligdag, du selv kan præge, og som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for ledelsen af sælgerne i afdelingen for erhvervskunderne samt salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Dine opgaver vil primært bestå i ledelse af afdelingen samt rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning og rådgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

XL-BYGDirektør til XL-BYG Møens Tømmerhandel med potentiale til mere

XL-BYG, Stege

XL-BYG P.W. Wulff-gruppen søger en dygtig og ambitiøs leder med brancheerfaring til virksomhedens forretning i Stege. For den rette kandidat kan stillingen indenfor en årrække føre til positionen som direktør for P.W. Wulff-gruppen som led i et generationsskifte. Der er således tale om en stilling med væsentlige karrieremuligheder.

Du bliver i første omgang ansvarlig for at udvikle forretningen i Stege, herunder medarbejderne og organisationskulturen, som er kendetegnet ved stor faglighed og en høj servicegrad overfor såvel det private som professionelle kundesegment. Forretningen har et markant vækstpotentiale i sit geografiske lokalområde, men mangler en leder med stort personligt drive og øje for udviklingsmulighederne til at gå forrest.

XL-BYG
NuudaySalgstræner YouSee

Nuuday

Brænder du for at spille andre bedre igennem målrettet og motiverende træning i øjenhøjde?

Tør du udfordre dig selv og dine kolleger til at opnå de ambitiøse mål? Er du målrettet af natur, og har du den vilje af stål, der skal til for at få en stejl læringskurve?

Kan du svare JA til ovenstående, så kan det være dig, vi søger til teamet af salgstrænere til vores eksterne partnerskaber hos YouSee.

I rollen som salgstræner er det din fornemste opgave at skabe og understøtte en kultur, hvor vi forstår, og er yderst bevidste om, hvilken adfærd og indsats der skaber vores resultater. Det er netop via denne adfærd og de indsatser, at vi arbejder med vores samarbejdspartnere. Vi gør det at træne, og at dygtiggøre sig, kontinuerligt, til en naturlig del af vores måde at arbejde på. Dette gør vi ved at stræbe efter selv at være den forandring, som vi efterspørger. Derfor er en del af din arbejdstid dedikeret til din egen træning og dygtiggørelse.

Hansen Toft A/SHead of After Sales - Region Sjælland

Hansen Toft A/S søger for kunde

Udvikling og optimering af BTB serviceforretning med fuldt P/L-ansvar

Du vil med reference til virksomhedens CEO og medlem af den øverste ledergruppe blive P/L-ansvarlig for After Sales forretningsområdet som i dag omsætter for et tocifret millionbeløb.

Du skal tage økonomisk og ledelsesmæssigt ejerskab for en mellemstor teknisk afdeling, hvor der særligt er behov for opbygning og effektivisering på de indre linjer. Du får en væsentlig opgave ift. forbedring af indtjeningsevnen gennem blandt andet indgåelse af lukrative serviceaftaler og løbende forbedring af flow gennem udvikling/professionalisering af relevante systemer, processer og procedurer i afdelingen.

Salgschef
Har du ledelseserfaring og en stærk kommerciel og innovativ tilgang til løsninger?
Samson Gruppen, Toreby L
Speedrecruiters