16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Kvik A/SMålrettet og erfaren Butikschef til Kvik Egå

Kvik A/S

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for at skabe resultater og overholde budgetter. En af dine stærke sider er at coache og motivere medarbejderne i butikken samt sikre fortsat udvikling af de ansatte.

Du er desuden ansvarlig for, at butikken til enhver tid lever op til Kviks koncept og kundernes forventninger.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning. Tæt samarbejde og sparring med virksomhedens ledelse og øvrige butikschefer.

Du bliver en del af et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fællesskab. Kvik Egå, er en del af Kvik Århus, der også ejer Kvik Tilst samt Kvik Viby.

Kvik A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Regional salgschef til Kemp & Lauritzen Teknikhus Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Ambitiøs regional salgschef søges til stilling i forretningsenheden Teknikhus Midtjylland.

Kemp & Lauritzen A/S

Placeret på kontoret i Tilst, og med reference til Regionschefen for Teknikhus Midt skal den regionale salgschef tiltrække, fastholde og udvikle kunder i region Midtjylland, hvor det absolutte fokus vil være tværfagligt salg til eksisterende og nye erhvervskunder og offentlige kunder.

Som regional salgschef bliver du en del af ledergruppen for Teknikhus Midtjylland. Udover at have ansvar for udvikling af salgsplaner sammen med regionschefen og afdelingscheferne i regionen, er det salgschefens opgave at samarbejde med Teknikhus Midtjyllands Service- og projektledere, så ordrerne kommer i hus.

Kemp & Lauritzen A/S
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Jysk Fynske Medier P/S
Teamleder Future leader Midtjylland

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier søger en Teamleder, som samtidig vil indgå i en 2-årig Lederaspirant-uddannelse.

Har du en salgsuddannelse, eller måske erfaring fra en tidligere stilling som teamleder eller erfaring som mellemleder i en salgsorganisation. Har du også ambitioner om at videreudvikle dig som leder, så får du her en unik mulighed for at tage ”next step” i din salgskarriere…

Som Teamleder i ny salgsenhed, i Region Midtjylland, vil du ligeledes indgå i en 2-årig Lederaspirant-uddannelse, som afvikles sideløbende. Målsætningen for os, er at skabe og uddanne vores kommende salgsledere, i egne rammer.

A.P. Møller - Maersk A/SSales Manager Specials Europe

A.P. Møller - Maersk A/S, Aarhus

As Sales Manager Specials Europe, you will become an integral part of our journey to expand the Specials footprint in Europe. You will be responsible for driving and expanding the addiction to growth in the sales team by staying on top of business signals and guiding the team to secure short and long-term opportunities.

Furthermore, you leverage the understanding of the local business environment to support development of the expand strategy for Specials in Europe region.

Your main responsibilities include:

 • Delivering revenue and gross profit targets for Europe within our verticals of Aid & Relief, Government, Projects & Air Charter
 • Managing our sales pipeline, segmentation, and preparing for accurate forecasting
 • Driving our niche products within the Maersk Group of companies
 • Developing local differentiators and formulating a business plan to support target delivery
A.P. Møller - Maersk A/S
Hammer Andersen Sales Recruitment
Salgschef til landsdækkende servicevirksomhed med store vækstambitioner – PartnerService

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Partnerservice

Ønsker du en spændende og udfordrende karrierestilling med mulighed for faglig og personlig udvikling i et performanceorienteret og professionelt miljø med en stærk entreprenørånd?

PartnerService er en dansk virksomhed med cirka 380 ansatte, der siden 2017 har været ejet af den canadiske investeringsfond Lynx Private Equity. PartnerService leverer erhvervsrengøring, vinduespolering, planteservice og en række andre produkter, der gør hverdagen renere og sundere for vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • sikre profitabel vækst via nye kunder indenfor vores strategisk udvalgte segmenter
 • planlægge og afholde kundemøder på alle niveauer i kundernes organisation – en del af møderne kommer ind via telemarketing-bureau
 • indgå i salgsledelsen og bidrage til udvikling og implementering af vores salgsstrategi
LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

Kelly Services
Branch Manager in Aarhus (m/f/d)

Kelly Services

As a branch manager you contribute significantly to our overall success. You are Kelly’s business card, you promote our image and supervise, manage and expand our branch in Aarhus. You will lead and train staff and grow branch revenue by ensuring the branch to utilise its full potential.

 • Build-up and development of the branch
 • Acquisition of new customers and support of existing customers
 • Convey the values and mission of Kelly to the staff
Kelly Services
 XL-BYG,
Byggecenterchef til XL-BYG Struer

XL-BYG

Vi søger ny leder til vores Byggecenter, som brænder for salg, for ledelse og for at give vores kunder den allerbedste service! Dit ansvar bliver fortsat udvikling af forretningen og salget i samarbejde med teamet i Byggecenteret.

Du vil få ledelsesansvar for Byggecenteret og skal samtidig være en aktiv og synlig del af bemandingen. Du vil være ansvarlig for, at I sammen altid er klar til kunderne, og at vi fortsat er kundernes foretrukne Byggecenter. Dit ansvar vil bl.a. være:

 • Synlig ledelse og udvikling af salget og kundebetjeningen
 • Optimere indkøb og disponering af varer gennem hele forretningen
 • Sikre de rette varer på hylderne
Grundfos A/S
Head of Commerce for InnovationLab

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have an entrepreneurial spirit and experience in developing commercially viable offerings from scratch? 

Grundfos

Then join us and make a real difference as you take the commercial lead in one of Grundfos’ new innovation labs  created with the purpose putting Grundfos on the map as a true SDG company.

Read more about this exciting opportunity and apply here.

Grundfos A/S
FRONTPEOPLE A/S
BUSINESS AREA DIRECTOR

FRONTPEOPLE A/S søger for kunde

Med afsæt i virksomhedens ambitioner er der en udfordrende opgave i at bearbejde et stort uudnyttet potentiale på flere internationale markeder. Dette i forhold til fastlagte vækstmål, men også i forhold til at få skabt en endnu stærkere profil og position i markedet. Dertil er der en ledelsesmæssig opgave i at styrke og udbygge de nuværende teams, på tværs af landegrænser.

Du får ansvaret for at indfri fastsatte vækstmål for virksomhedens sortiment af standardvarer, målrettet større byggemarkedskæder, grossister mv. De primære markeder er Danmark, Tyskland og Skandinavien. Som støtte til denne opgave ydes der support fra virksomhedens forskellige back office-funktioner som kundeservice og marketing, ligesom der vil være et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger og funktioner.

eurodan-huseRegionsdirektør søges til Aarhus

eurodan-huse

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet?

Til regionskontoret i Aarhus søger vi en profil, der kan lede og udvikle mennesker. Du evner at smøge ærmerne op og bore dig ned i detaljen den ene dag, og næste dag kan du hæve dig op i helikopteren og navigere på forkant i forhold til kommende udfordringer.

Du tilbydes et solidt og krævende lederjob, hvor du kan få en afgørende indflydelse på det, der sker omkring dig.

Arla Foods
Head of Commercial Excellence

Arla Foods, Viby J.

Would you like to define and drive Commercial Excellence together with channel and customer development in one of the major global players in FMCG? And are you able to drive this agenda forward in close collaboration with our European Leadership Team and Customer Leadership Team (Sales Director Board) across Arla Foods? Then this might be your next step.

The Head of Commercial Excellence reports to SVP Commercial Operations Europe and is responsible for driving, developing and delivering the Arla Sales & Customer agenda in a close collaboration with the European Leadership Teams as well as the Customer Leadership Teams.

There is a team reporting directly to the Head of Commercial Excellence. This team operates via an extensive interface directly and indirectly across the European matrix organisation, spanning across sales process, channel development, customer operations, demand planning and customer marketing.

Arla Foods
NuudaySalgstræner YouSee

Nuuday

Brænder du for at spille andre bedre igennem målrettet og motiverende træning i øjenhøjde?

Tør du udfordre dig selv og dine kolleger til at opnå de ambitiøse mål? Er du målrettet af natur, og har du den vilje af stål, der skal til for at få en stejl læringskurve?

Kan du svare JA til ovenstående, så kan det være dig, vi søger til teamet af salgstrænere til vores eksterne partnerskaber hos YouSee.

I rollen som salgstræner er det din fornemste opgave at skabe og understøtte en kultur, hvor vi forstår, og er yderst bevidste om, hvilken adfærd og indsats der skaber vores resultater. Det er netop via denne adfærd og de indsatser, at vi arbejder med vores samarbejdspartnere. Vi gør det at træne, og at dygtiggøre sig, kontinuerligt, til en naturlig del af vores måde at arbejde på. Dette gør vi ved at stræbe efter selv at være den forandring, som vi efterspørger. Derfor er en del af din arbejdstid dedikeret til din egen træning og dygtiggørelse.

PRO&CODivisionssalgschef - Metalindustrien

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Salg af skærende værktøj til metalindustrien

Vi søger en målrettet salgschef, der med godt drive kan skabe resultater og vækst ved at arbejde med såvel salgsledelse som salgsoperationelt med nogle få storkunder. Du skal befinde dig godt hos kunderne, men skal også have evnen og motivationen til at udvikle forretningsmodellen herunder markedsstrategi og salgskoncepter – også gennem øget digitalisering. Er det dig vi søger?

Med reference til den administrerende direktør for KYOCERA UNIMERCO TOOLING, får du divisionsansvaret for salget målrettet til metalindustrien. Du får ansvaret for 5 eksterne og teknisk velfunderede salgsmedarbejdere samt 5 interne medarbejdere via en intern salgsleder.

PRO&CO
Salgschef til joca a/s
Så læs videre her – på vegne af joca a/s i Vinderup søger vi en salgschef.
Joca A/S, Vinderup
Joca A/S