2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CuriaInside Sales & Technical Support Manager - medlem af ledergruppen

Curia søger for Eaton i Herlev

Du får det bedste fra to verdener – Eaton med 92.000 medarbejdere bag den danske organisation med ca. 30 medarbejdere. Der er rig mulighed for personlig udvikling!

Her er en stilling hvor der er fokus på ledelsesrollen, og du får stor mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og Eaton Danmark, da man står overfor en større udvikling af organisationen samt opgradering af systemer og procedurer.

Du får også muligheden for at prøve dig selv af på distanceledelse, da nogle af dine indirekte medarbejdere, fysisk befinder sig i Budapest.

Som en del af ledergruppen i Danmark bidrager du til hele virksomhedens udvikling, og får mange internationale kontakter og kollegaer der kan hjælpe og inspirere dig.

Mapei Denmark A/SSalgschef med ansvar for Mapeis BYG-produkter

Mapei Denmark A/S, Herlev

For at styrke vores organisation i Mapei Danmark A/S, søger vi nu en Salgschef med ansvar for Mapeis BYG-produkter.

Mapei er international markedsleder inden for produktløsninger til gulve og additiver til betonindustrien. I denne stilling vil du være en del af vores danske salgsteam for produkter til byggebranchen i Danmark med et særligt ansvar for produktløsninger fra vores BYG-division.

Ansvar og opgaver vil primært være:

  • Salg og salgsudvikling i BYG-divisionen, herunder bl.a. produkter til keramisk fastgørelse, fuger, epoxy- og PU-gulve, lak og gulvspartel. Stillingen indebefatter endvidere egne salgsbudgetter i overensstemmelse med vedtagne strategier til målopfyldelse af vækst- og profitmål.
  • Lede, motivere og udvikle salgsteamet på 3 medarbejdere inden for BYG.