8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
HumanTrust A/S
CCO

HumanTrust A/S søger for Juliana A/S i Odense

Har du et kommercielt mindset og kræfter til at træde de ekstra watt, der skal til for at løfte Juliana Drivhuse A/S til næste niveau? Er du kendt for din evne til at agere situationsbestemt og skabe tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, der skal med på vækstbølgen som ny CCO?

Efterspørgslen på virksomhedens produkter er ekstraordinær. For at udnytte vækstbølgen bedst muligt har Juliana Drivhuse A/S brug for dig, der kan løfte salget til et nyt niveau med det overordnede kommercielle ansvar for alle salgs- og marketingaktiviteter.

Som CCO får du følgende ansvarsområder:

  • Ledelse og udvikling af en velfungerende salgs- og marketingmotor på både B2B og B2C
  • Eksekvering af salgsstrategi, der sikrer vækst af uudnyttet potentiale, primært via eksisterende kunder og markeder
  • Understøtte den stærke udvikling på B2C-salget igennem konceptet Juliana Drivhuscenter i Danmark, Tyskland og England.
HumanTrust A/S
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
ERIK arkitekter A/S
Markeds- og projektchef til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som markeds- og projektchef i ERIK vil du derfor varetage flere forskellige roller. Vægtningen af de enkelte roller og det tidsmæssige forbrug på dem vil variere over tid og i takt med projekterne, men den vigtigste rolle af dem alle, vil altid at være som ambassadør for vores værdier. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du får ansvar for salg på hele Fyn. Du planlægger selv dit opsøgende salg til kendte og nye kunder og dine lokale kontakter.

ERIK arkitekter A/S
LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

Bito Lagerteknik A/SManaging Director Scandinavia (m/w/d)

Bito Lagerteknik A/S, Odense

As one of the European market leaders for storage technology with more than 1000 employees and 14 subsidiaries worldwide, we need you!

For our Scandinavian subsidiary based in Denmark we are looking for a new managing director to take care of the Scandinavian market as soon as possible.

Your main tasks are:

  • Managing our subsidiary in Scandinavia (Denmark, Sweden, Finland)
  • Driver and coach of business development, acquisition of new partners
  • Responsible for achieving our sales targets in the various markets, including budgeting, controlling and business analysis
People ExecutiveCCO - Chief Commercial Officer

People Executive søger for kunde

Stærk kommerciel profil til kapitalfondsejet produktionsvirksomhed med international afsætning

Kan du løfte de kommercielle initiativer til næste niveau af excellence? Har du gjort det før med succes? Og brænder du selv for salg, salgseksekvering, markedsudvikling og ikke mindst salgsledelse?

Virksomheden har været familieejet og et generationsskifte er delvist gennemført under nyt professionelt ejerskab. Næste skridt skal nu tages med fokus på yderligere profitabel vækst de kommende år.

Som en del af ledergruppen, og med reference til CEO, står du i spidsen for de samlede kommercielle aktiviteter i såvel Danmark som internationalt. Med salgsfunktioner lokalt og på nærmarkederne i Europa, får du ledelse af forskellige nationaliteter. Virksomheden opererer BtB på sine markeder med flere forskellige segmenter, salgskanaler og interessenter.

NuudaySalgstræner YouSee

Nuuday

Brænder du for at spille andre bedre igennem målrettet og motiverende træning i øjenhøjde?

Tør du udfordre dig selv og dine kolleger til at opnå de ambitiøse mål? Er du målrettet af natur, og har du den vilje af stål, der skal til for at få en stejl læringskurve?

Kan du svare JA til ovenstående, så kan det være dig, vi søger til teamet af salgstrænere til vores eksterne partnerskaber hos YouSee.

I rollen som salgstræner er det din fornemste opgave at skabe og understøtte en kultur, hvor vi forstår, og er yderst bevidste om, hvilken adfærd og indsats der skaber vores resultater. Det er netop via denne adfærd og de indsatser, at vi arbejder med vores samarbejdspartnere. Vi gør det at træne, og at dygtiggøre sig, kontinuerligt, til en naturlig del af vores måde at arbejde på. Dette gør vi ved at stræbe efter selv at være den forandring, som vi efterspørger. Derfor er en del af din arbejdstid dedikeret til din egen træning og dygtiggørelse.

Hansen Toft A/SSalgsdirektør til udvikling af kundeejet og markedsdrevet klubkoncept

Hansen Toft A/S søger for GF Forsikring i Odense

Udvikling af kundeejet og markedsdrevet klubkoncept

GF Forsikring har oplevet en fin vækst i de seneste år og det betyder store fordele for den kundeejede virksomheds medlemmer. For at sikre fortsat vækst og solid indtjening, søges nu en salgsdirektør til fortsat at sikre en excellent kundeoplevelse i klubberne foruden at udvikle B2B-partnerområdet til et nyt niveau.

Med reference til direktionen vil du få ansvaret for både B2C- og B2B-forretningsområdet og være ansvarlig for at samle og udvikle et effektivt ledelsesteam, der skaber resultater igennem deres medarbejdere.

Du bliver ansvarlig for at udforme delstrategier på salgsområdet og ansvarlig for videreudvikling af salgsindsatser i selskabets kundeklubber samt ansvarlig for processen omkring indgåelse og forhandling af gruppe- og partneraftaler med nøglekunder BtB.

Hansen Toft A/S