67 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

67 jobannoncer

Gem
Dedicare A/S

Salgschef

Nørresundby

Se video om Dedicare A/S som arbejdsplads

Dedicare, Nordens største leverandør af sundhedsfaglige ydelser, søger en dedikeret Salgschef til at styrke teamet i Danmark.

Vi brænder for at bidrage ansvarligt og bæredygtigt til menneskers sundhed og livskvalitet ved at tiltrække og tilbyde ekspertise inden for vores fagområder. Dette opnår vi ved at matche kompetente fagpersoner i sundhedssektoren med konsulentopgaver og ansættelser. Din rolle inkluderer også ledelse af alle chefkonsulenter og rekrutteringsfunktionen i Danmark, hvor du skal sikre, at teamet arbejder effektivt og motiveret.

Dedicare A/S
Brinch & Partners søger for kunde
Gem
Brinch & Partners

Eksportansvarlig

Motiveres du af at arbejde med spændende vækstkunder, og vil du gerne have en rolle med et stort potentiale i dine markedsområder? Hvis du samtidig trives med et selvstændigt ansvar, hvor der er plads til at prøve tingene af?

Du skal udvikle og optimere salgs- og distributionskanalerne på disse spændende markeder, der konstant ændrer sig. Du skal analysere hvert enkelt marked og derefter revidere den eksisterende strategi, så markedet fortsat kan bidrage til lønsom vækst.

Indrykket:
Gem
Verisure

Portfolio Sales Manager

Glostrup

Er du en struktureret og dedikeret leder, der tager ejerskab over dit eget forretningsområde, hvor daglig performance går hånd i hånd med udvikling og optimering?

Som Portfolio Sales Manager har du det overordnede ansvar for at sikre den daglige drift af dit område, og du hjælper dine teamledere med at strukturere og prioritere deres arbejde og indsatsområder.

Du har rig mulighed for at udvikle dine personlige og professionelle kompetencer i denne rolle.

Verisure
Gem
JØRGEN KRUUSE A/S

Nordic Sales Director

Langeskov

As our Nordic Sales Director you will lead our sales operations across Denmark, Norway, Sweden, and Finland.

This pivotal role involves driving strategic sales initiatives, managing a team of sales representatives, and ensuring the achievement of sales targets and business growth in the region.

JØRGEN KRUUSE A/S
Gem
A/S Ikast Betonvarefabrik

Intern Salg Afdelingsleder

Nørresundby

Brænder du for salg og administration?Trives du i en hverdag, hvor fokus er på både drift og udvikling? Bliver du motiveret af at arbejde med salg af belægning/betonvarer?

I vores afdeling i Nørresundby, får du som afdelingsleder det overordnet ansvar for salgskontorets 2 medarbejdere og du kommer til at have fokus på drift såvel som udvikling i denne afdeling. Dine arbejdsopgaver dækker bl.a. over disponering, fakturering, salg og administration.

A/S Ikast Betonvarefabrik
KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Makita Elværktøj Danmark
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Sales Director til førende el-værktøjsproducent

Horsens

Du skal drive den videre udvikling af virksomhedens salgsfunktion. Du får ansvaret for virksomhedens samlede salg, herunder ledelse af hele salgsfunktionen, inklusive kundeservice.

Du leder 30 medarbejdere samt sikrer, at virksomhedens ambitiøse vækstmål nås både ift. den nye generation af produkter, samt den eksisterende produktportefølje.

Virksomheden og kulturen er kendetegnet ved gensidig respekt og god humor, og der er stor fokus på udvikling og trivsel.

PeopleLink søger for CTcoin A/S
Gem
PeopleLink

CEO

Odense SV

Har du en solid kommerciel baggrund i internationalt salg og salgsledelse – og er du klar til at tage det fulde ansvar for en teknisk nichevirksomhed med komplet værdikæde?

CTcoin’s forretning bygger på udvikling og produktion af nicheteknologi, som indgår i virksomhedens egne brandede produkter, i private label produkter og ikke mindst som en central OEM-komponent i store, komplekse værdihåndteringssystemer.

Gem
Falck Danmark A/S

Leder af Key Account Managers med kundeansvar til Falck Erhverv

København SV

Vores erhvervsafdeling er i rivende udvikling, og vi søger derfor en engageret og erfaren leder til vores Key Account Manager-team i Danmark. Du vil spille en central rolle i at udvikle vores portefølje og styrke det strategiske salg samt have direkte kundeansvar.

Vi tilbyder et selvstændigt job med ansvar for planlægning af egne og teamets arbejdsopgaver i en stor organisation under fortsat udvikling.

Falck Danmark A/S
Gem
Verisure

Sales Performance Manager

Glostrup

Do you have a passion for delivering analysis based on data and do you want to contribute to ensure the foundation for a solid, data-driven and decision-making framework in Verisure’ s Sales Organization?

Your main responsibilities will include:

  • Short-term operational planning including daily and weekly activities to provide inputs for improving opportunities in our sales Organization.
  • Daily management of the team, including team performances and results (KPIs), and ensuring the development of each team member.
Verisure
Peak Rekruttering søger for R&D Test Systems
Gem
Peak Rekruttering

Sales Director

Hinnerup

Du bliver leder af et salgsteam bestående af 11 medarbejdere (Marketing manager, KAM og teknisk slags ingeniører). Som Sales Director hos R&D Test Systems vil din rolle være at indgå globale netværk, og have viden om hvad der sker på virksomhedens fokusområder på globalt plan.

Derudover, så har du det overordnede ansvar for kvaliteten i salget samt at sætte retningen sammen med den øvrige ledelse. Du vil være ansvarlig for at opretholde en stærk salgspipeline samt udvikling af salgsstrategier og markedsstrategier i overensstemmelse med R&D Test Systems strategi.

Peak Rekruttering
Gem
Johnson Controls

Sales Executive – Cruise & Offshore new building (Sweden/Europe)

Joining the Cruise Sales Team as a Sales Executive, you will be the face of Johnson Controls towards our customers, and you will focus on always delivering excellent value and service with integrity.

Responsibilities

  • Sales Strategy and Execution
  • Business Development

We offer a salary that matches top industry standards.

Johnson Controls
Gem
estron a/s

Sales Director, Audio & Communication

Brænder du for internationalt salg og er du verdensmester i at skabe vækst med nye og stærke relationer i B2B-markedet inden for Audio & Communication?

Vi udvider vores salgsgruppe og søger en kommerciel kollega, som brænder for det værdiskabende salg, den gode og relationsskabende kundedialog og en kollega som vil være en proaktiv del af en salgsafdeling, hvor vi udfordrer og støtter hinanden for at skabe de bedste resultater.

estron a/s
Gem
Andel Energi

Leder for vores salgstrænerteam – Er du skarp til distanceledelse?

Vær med til at samle et team af salgstrænere og til at drive arbejdet med vores partnerskab med Elgiganten, salg og gode kundeoplevelser til helt nye højder!

Kom med på en ny super spændende rejse, hvor vi skal opbygge et nyt team med fokus på at skabe en særlig stærk kultur både i vores team og hos vores samarbejdspartnere. En kultur hvor vi anerkender og hylder indsatser og stærke resultater, som vi skaber sammen hver for sig og i fællesskab.

- Stinne
Andel Energi
Gem
UNICEF Danmark

Teamleder til Telemarketing

København NV

Vil du kickstarte din karriere som leder, og trives du i en stilling, hvor du har ansvar for både trivsel og resultater?

Vores vigtige arbejde er afhængig af frivillige bidrag, og lige nu søger vi en ny teamlederkollega, der skal være med til at motivere og uddanne vores dygtige fundraisere. Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige teamledere, og sammen er I ansvarlige for den daglige drift og afdelingens resultater.

Gem
Advansor A/S

Bid Manager for customer tenders in B2B Production Company

Brabrand

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

You will be part of the management team in Sales Engineering referring to Sales Engineering Director and take part in cross-functional projects.

Your main responsibilities will be to manage and coordinate the bidding process and to qualify opportunities for tenders and OEM’s.

We offer flexible working hours, access to our gym, and probably the best canteen you have ever tried.

Advansor A/S
TNR søger for Ellegaard Group A/S
Gem
TNR

Servicechef

Viborg og Aarhus

Du bliver P&L-ansvarlig for vores PIPE forretning, som hjælper industrivirksomheder med at optimere deres materialeflow i rør-løsninger med tilhørende tekniske komponenter.

Du får det daglige ansvar for leverance, god dialog med vore kunder, opsøgende projektsalg til nye kunder samt personaleledelse og den daglige administration. Du har det totale ansvar for vores Pipe segment, og du vil i det daglige lede en formand, to projektledere og fem fastansatte samt et team på 6-12 medarbejdere som hyres ind efter behov.

Gem
Norlys

Manager til Outbound & Retention i Norlys Erhverv

Esbjerg N

Brænder du for salg og ledelse ? Er du en resultatorienteret leder med et knivskarpt blik for den gode kundeoplevelse?

Fra din første arbejdsdag vil du mærke en energi, som er præget af et stærkt fællesskab, en udtalt vinderkultur og en høj grad af professionalisme. Du bliver leder for 7 medarbejdere i Outbound & Retention, hvis primære opgave er telefonisk salg og rådgivning til vores erhvervskunder. Dette bliver også én af dine opgaver, da du kommer til at agere spillende træner.

Norlys
Gem
Verisure

Salgsleder til Field Sales

Har du erfaring med ledelse i salgsbranchen, herunder ledelse af medarbejdere, der arbejder med opsøgende salg? Er du klar på at løfte dit eget distrikt i vores Field Sales organisation, og tage distriktet til nye højder?

Det er en spændende stilling for dig, der trives i en rolle med et stort ledelsesansvar, som ønsker at udvikle dig fagligt og personligt, og som samtidig nyder at have stor andel i andres succes - herunder for vores Teamledere og Sikkerhedskonsulenter.

Verisure
Gem
CGI Danmark A/S

Director Consulting Services – bliv leder af din egen virksomhed i CGI

Ballerup

Du får muligheden for virkelig at gøre en forskel i en ledende rolle som Director Consulting Services, hvor du får det fulde ansvar for udviklingen af din egen kunde. Du bliver ansvarlig for salg, leverance og et team af erfarne konsulenter der gør en forskel for din kunde.

Vi søger lederprofilen der sammen med et team på 15 medarbejdere, kan fortsætte den vækstrejse vi allerede er startet på.

CGI Danmark A/S
Gem
Semler Gruppen

Salgschef til Volkswagen-varebiler i Semler Mobilitys Storkundekontor

Brøndby

Har du en stærk salgsbaggrund og får du energi af det opsøgende salg? Er du god til at dyrke langvarige forretningsrelationer og har erfaring med udbud og salg til store kunder?

Afhængigt af dine styrke og kompetencer vil dine daglige arbejdsopgaver kunne inkludere opsøgende salg, pleje og rådgivning af vigtige kunderelationer, styre og byde ind på udbud, koordinering af salgsaktiviteter, samt sikre at resultater realiseres.

Semler Gruppen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV