42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Silvan A/S
Regionschef til Sjælland

Silvan A/S

Som Regionschef kommer du til at spille en helt central rolle hvor dine succeser skabes igennem dine ledere. Du bliver deres professionelle sparringspartner og skal kunne samle dem om et fælles mål. Du skal have en positiv indstilling, vindermentalitet og være drevet af at skabe resultater. Du bliver du ansvarlig for ca. 10 butikker og ca. 350 medarbejdere hvor du skal lede, træne, og udvikle vores ledere ud fra Silvans strategi og koncept.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre opnåelse af fastsatte mål og KPI ér i kæden
 • Supportere og styre en kompleks forretning ud fra et ensrettet koncept
 • Implementering af, eksekvering og opfølgning på tiltag og koncepter
Silvan A/S
Verisure
Lederaspiranter til kørende salg – Verisure/Falck Alarm

Verisure

Vi er fortsat i vækst og søger derfor ambitiøse kolleger, der drømmer om at arbejde med ledelse og på sigt kan indtræde i en rolle som Teamleder med ansvar for ét af vores Verisure- og Falck Alarm-teams til vores salgsafdelinger i hele landet.

Du vil til at begynde med indtræde i en rolle som Kørende Salgskonsulent, hvor du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde samt sikre, at alarmsystemet bliver leveret til rette tid. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks. 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
VAR Healthcare DK, FILIAL AF CAPPELEN DAMM AS, NORGE
Nordisk Salgschef i VAR Healthcare

VAR Healthcare DK, FILIAL AF CAPPELEN DAMM AS, NORGE, Hellerup

Som salgschef i Norden vil du få et centralt ansvar for salg, herunder identificering af nye kunder, salgs og markedsføringsbudgetter, samt medansvar for salgs- og markedsføringsstrategi i de nordiske lande. Du vil endvidere få ansvar for opfølgning af kontrakter samt oparbejdelse og vedligeholdelse af netværk. Du vil få personaleansvar for kundechefer/kundeansvarlige i Norden. Administration af filialen i København vil blive en del af stillingen.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et godt arbejdsmiljø og medarbejdere med høje faglige kvalifikationer og ambitioner for vores produkt og ydelser
 • Et innovativt fagmiljø med internationalt netværk og store ambitioner
 • Gode sundheds- og trivselsordninger
SuperBrugsenMentor Nonfood, SuperBrugs-kæden

SuperBrugsen

Vil du være med til at sikre kundemødet og optimere driften på Nonfood?

Vi søger lige nu mentorer, som skal supportere vores butikker:
Salgsglæde, daglig drift, inspiration, samt fastholdelse af vores koncepter i butikkerne er væsentlige faktorer i jobbet. Nøgleordene i arbejdet er høj service til vores butikker, inspirerende Skønhed og Helse, Isenkram og Tekstil-afdelinger samt sund drift.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Sikre et stærkt kundemøde på Nonfood i kædens butikker
 • Træne, coache, skabe følgeskab og motivere butikkerne
 • Skabe salgsdynamik samt salgs- og indtjeningsudvikling i butikkerne

Vi kan tilbyde:

 • Et job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder.
 • Fleksibilitet med stor frihed under eget ansvar.
 • Løn efter kvalifikationer.
Focus TelemarketingDriftsdirektør

Focus Telemarketing, Odense

Som Driftsdirektør bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og drift af Focus Telemarketing, og du skal lede, træne og udvikle vores 25 erhvervskonsulenter. Du bliver en del af den daglige ledelse, som udover dig består af en Salgsdirektør og en Administrerende Direktør.

Mere konkret bliver dine opgaver at:

 • Sikre dit teams trivsel og performance gennem målsætning, opfølgning og coaching
 • Indfrielse af salgsbudgetter
 • Rekruttering og onboarding af nye medarbejdere
 • Ressourceplanlægning
DESMI DeServe A/SGlobal After Sales Manager

DESMI DeServe A/S, Nørresundby

Til ledelse og udvikling af after sales forretning søges en erfaren Global After sales Manager, som vil komme til at indgå i ledergruppen, med direkte reference til den Adm. Direktør. Med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Nørresundby.

Som en del af DESMI A/S forsatte vækst strategi, er DESMI DeServe A/S blevet etableret til at udvikle aftermarkedet yderligere på tværs af selskaber og segmenter. Eftersom vores install base vokser i både størrelse og kompleksitet, ser vi et stort potentiale i at øge fokus på proaktivitet i vores after marked salg.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • Overordnet ansvar for salg af after marked ydelser og produkter
 • Ansvarlig for koordinering og eksekvering af after marked salg globalt. Både direkte og via vores salgskontorer og distributører
 • Udvikling af after marked koncepter til DESMI’s samlede produkt portifolio
Hansen Toft A/SHead of After Sales - Region Sjælland

Hansen Toft A/S søger for kunde

Udvikling og optimering af BTB serviceforretning med fuldt P/L-ansvar

Du vil med reference til virksomhedens CEO og medlem af den øverste ledergruppe blive P/L-ansvarlig for After Sales forretningsområdet som i dag omsætter for et tocifret millionbeløb.

Du skal tage økonomisk og ledelsesmæssigt ejerskab for en mellemstor teknisk afdeling, hvor der særligt er behov for opbygning og effektivisering på de indre linjer. Du får en væsentlig opgave ift. forbedring af indtjeningsevnen gennem blandt andet indgåelse af lukrative serviceaftaler og løbende forbedring af flow gennem udvikling/professionalisering af relevante systemer, processer og procedurer i afdelingen.

PRO&CODivisionssalgschef - Metalindustrien

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Salg af skærende værktøj til metalindustrien

Vi søger en målrettet salgschef, der med godt drive kan skabe resultater og vækst ved at arbejde med såvel salgsledelse som salgsoperationelt med nogle få storkunder. Du skal befinde dig godt hos kunderne, men skal også have evnen og motivationen til at udvikle forretningsmodellen herunder markedsstrategi og salgskoncepter – også gennem øget digitalisering. Er det dig vi søger?

Med reference til den administrerende direktør for KYOCERA UNIMERCO TOOLING, får du divisionsansvaret for salget målrettet til metalindustrien. Du får ansvaret for 5 eksterne og teknisk velfunderede salgsmedarbejdere samt 5 interne medarbejdere via en intern salgsleder.

PRO&CO
LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

Nel Hydrogen A/SRegional Sales Manager (RSM)

Nel Hydrogen A/S, Herning

Our new RSM will be responsible for the development and maintenance of relationships, with regional customers and new prospects - meeting Nel Hydrogen Fueling’s (NEL) overall strategy. The Regional Sales Manager (RSM) should be the key driver within NEL to generate and harvest business results in specific region(s) within the European market for Hydrogen Refueling Stations (HRS)

About the job position

 • The RSM should initially focus on the Benelux and Eastern Europe, identifying/building and maintaining relationships with key decision makers and influencers within the E-mobility market for hydrogen
 • The ability to network is a key element in this role and therefore you should be able to work with- and influence stakeholders/decision makers in the market
LOHFFSalgschef

LOHFF søger for kunde

Til en moderne teknologisk miljøvirksomhed søger vi en erfaren salgschef.

Virksomheden er nået til et vigtigt strategisk punkt i sin udvikling, hvor produkterne teknologisk er afprøvet med succes på forskellige segmenter og kunder. Som afløser for CEO i dele af salgsfunktionen søges der en dygtig salgschef. Salgschefen er på niveau med COO og begge refererer til CEO.

Du skal være den drivende kraft i udviklingen af salgsområdet. Herunder videreudvikling af segmenteringen, opbygge nye kundegrupper, udvikle eksisterende og eksekvere selvstændigt. Samtidigt skal du på sigt opbygge en stærk salgsafdeling med reference til CEO.

Abena
Salgschef til Offentligt salg – en lederstilling med indflydelse!

Abena, Aabenraa

Er du klar til at stå i spidsen for en 3-cifret millionomsætning?
Du er en rutineret leder, der trives med at udvikle og eksekvere salgsplaner sammen med dit hold. Du navigerer på baggrund af markedsudviklingen og evner samtidig at finde vej i komplekse kontrakter.

Du sætter retning og får ansvar
Som Salgschef er du med, hvor beslutningerne tages. Du har mulighed for både at sætte dit fingeraftryk på dagligdagens opgaveløsning samt fremtidens salg til det offentlige.

Du har det overordnede ansvar for salg på alle kundeniveauer, og du udvikler selv samarbejdet med de større indkøbsfællesskaber i kommunerne.

Dit team består af 10 salgskonsulenter og interne sælgere, der sammen dækker hele Danmark.

Abena
Kelly Services
Branch Manager in Aarhus (m/f/d)

Kelly Services

As a branch manager you contribute significantly to our overall success. You are Kelly’s business card, you promote our image and supervise, manage and expand our branch in Aarhus. You will lead and train staff and grow branch revenue by ensuring the branch to utilise its full potential.

 • Build-up and development of the branch
 • Acquisition of new customers and support of existing customers
 • Convey the values and mission of Kelly to the staff
Kelly Services
RelateIT A/S
Vil du være vores nye afdelingschef i Aalborg?

RelateIT A/S

RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg, og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateIT's tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg og forventer, at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.

RelateIT A/S
Just-Eat.dk ApSEnergisk Telesales Manager

Just-Eat.dk ApS, København

Har du mindst 2-3 års erfaring med salg over telefonen, og brænder du for at lære fra dig? Just Eat søger en Telesales Manager, der som spillende træner er klar til at tage næste skridt på sin karrieretrappe og stå i spidsen for alt vores telesalg for Danmark og Norge.

Vi forestiller os, at du i ca. 50% af tiden selv sælger og viser vejen for teamet, og at du i de resterende 50% står for salgscoaching, medlyt og salgstræning af teamet. Det er derfor vigtigt, at du forstår hvorfor, og hvordan salgets faser fungerer samt kender diverse salgsmodeller, åbnings- og lukketeknikker, og at du brænder for at lære alt dette fra dig.

Som Telesales Manager vil du have ansvaret for at hele vores telesalgsafdeling når sine budgetter. Afdelingen består af både fuld- og deltidsansatte, og da vi dækker både Danmark og Norge fra kontoret, vil du få kollegaer fra begge lande.

Bito Lagerteknik A/SManaging Director Scandinavia (m/w/d)

Bito Lagerteknik A/S, Odense

As one of the European market leaders for storage technology with more than 1000 employees and 14 subsidiaries worldwide, we need you!

For our Scandinavian subsidiary based in Denmark we are looking for a new managing director to take care of the Scandinavian market as soon as possible.

Your main tasks are:

 • Managing our subsidiary in Scandinavia (Denmark, Sweden, Finland)
 • Driver and coach of business development, acquisition of new partners
 • Responsible for achieving our sales targets in the various markets, including budgeting, controlling and business analysis
BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Gladsaxe Trælast-afdelingen

BAUHAUS, Søborg

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal være Afdelingschef i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Afdelingschef bliver din primære opgave at skabe et team at højtkvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der kan give branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Derfor er det vigtigt at du har en solid ledererfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Dine opgaver som Afdelingschef vil bl.a. bestå af at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen til at hjælpe vores kunder
 • Sikre den løbende konceptopfølgning og høje butiksstandard i afdelingen
Tieto Denmark A/S
Head of Sales Denmark, Public 360°

Tieto Denmark A/S, Holte

We are looking for a new Head of Sales for Public 360° in Denmark. Overall Sales is responsible for acquiring new customers and upselling to existing accounts. Sales also drives our marketing initiatives by events, webinars and digital campaigns. Other duties are related to bid management, agreement lifecycle management and customer satisfaction.
You will be accountable for:

 • Being people manager for a few Sales Managers and developing a well-functioning team
 • Growing Public 360° business in Denmark
 • Acquiring new clients in Denmark and leading bid process
 • Increasing pipeline by proactively meeting potential customers
 • Hands-on sales work with prospect and existing customer
Tieto Denmark A/S
Hansen Toft A/SSalgschef

Hansen Toft A/S søger for Contrast Company A/S i Viby J.

Salgschef – til spændende vækstvirksomhed med et solidt værdisæt

Dygtig leder med gode kommunikative evner og solid salgsledelseserfaring søges til vækstvirksomhed med stærke værdier og et godt navn i branchen. Du får det overordnede ansvar for salg og trives med salgsledelse, salgsstrategi samt at drive egne KAM-kunder.

CONTRAST er inde i en spændende udvikling og står over for at skulle flytte sig til næste niveau. I den forbindelse ønsker de at styrke salgsafdelingen med ansættelse af en salgschef med et stort drive, involvering og gode lederegenskaber. Virksomheden har en klar vision med en stærk tro på den enkelte medarbejder og dennes evne til at løfte opgaver og tage ansvar. Der er en høj grad af tillid og agilitet i virksomheden, hvor værdier som glæde, ejerskab, iderig, samarbejde og troværdighed er dybt forankret.

Hansen Toft A/S
Housing Denmark
HOUSING MANAGER

Housing Denmark, Hellerup

SØGES TIL GAZELLE-VIRKSOMHED MED FULD FART PÅ BOLIGUDLEJNING – OGSÅ UNDER CORONA KRISEN!

Housing Denmark Video

Brænder du for boliger og har du i forvejen et godt kendskab til lejeboligmarkedet i Danmark - og ønsker du at stå i spidsen for vores Housing Agenter i hele Danmark, så er det muligvis dig som skal være vores nye Housing Manager til vores hovedkontor i Hellerup.

Vi søger den rette person der sammen med vores Housing Agenter kan opretholde vores nuværende vækstmål for boligudlejning i Danmark og som selv har de ekstra optimeringsværktøjer som får vores processer til at køre endnu hurtigere, som sikrer vores kunder, får det vi har lovet dem, og at salgsorganisationen i samspil med vores Back Office kan bevare det vigtige overblik og strukturen i dagligdagen. Du skal fungere som chef, og samtidig være personen der kan se værdien i selv at kommissionere og udleje vores boliger.

Housing Denmark