58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Brd Klee Teamleder – Internt Salg – Åbne Transmissioner

Profil Search søger for BRD. KLEE A/S i Albertslund

Brænder du for at udvikle salget og er du den teamleder der kan sikre den fortsatte positive udvikling af vores interne salgsteam i divisionen for åbne transmissioner ? – Så har du muligheden for at komme med på vinderholdet nu.

Brd. Klee søger en teknisk velfunderet og operationel teamleder til at indgå i vores salgsdivision for åbne transmissioner. Divisionen sælger transmissionsprodukter til industri og maskinbyggere i Danmark.

Som teamleder vil du, med fokus på god kundeservice, være med til at sikre og udbygge divisionens markedsposition samt vækste salg af de enkelte produktgrupper. Med reference til divisionschefen får du ansvar for at lede og supportere det interne salgsteam som, udover dig selv, omfatter 3 engagerede og kompetente medarbejdere.

Søg information om virksomheden på www.klee.dk.

Enprom Sp. z o. o.Salgschef

Enprom Sp. z o. o., Aarhus

ENPROM er en dynamisk virksomhed, der garanterer den højeste kvalitet af tjenester i kraftindustrien.

Ansvarsområder er blandt andet:

 • At skaffe nye kunder inden for kraftteknik i Danmark
 • At skabe et professionelt forhold med kunden
 • At skabe et positiv image af virksomheden

Vi tilbyder:

 • Attraktive ansættelsesforhold
 • Udvikling af dine kompetencer og god faglig sparring
 • Nødvendige arbejdsredskaber
Webshipper ApS
Commercial Operating Officer (COO)

Webshipper ApS, Silkeborg

Vi søger en erfaren, ambitiøs og vækstdrevet leder for vores kommercielle og operationelle aktiviteter i Danmark og øvrige nordiske lande.

Som COO (Commercial Operating Officer), får du ansvaret for den kommercielle del af forretningen, herunder Salg, Marketing og Customer Health – i alt 17 medarbejdere.

Du indtræder i ledergruppen, og får sammen med vores CEO og CPO en nøglerolle i at videreudvikle forretningen og nå vores mål om årligt at fordoble vores nøgletal.

Du får muligheden for at være med på en vækstrejse, hvor du kan være med til at sætte dit præg på vejen frem. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø med positiv energi, højt humør og lysten til at bidrage.

Jobindex A/S
Salgschef med eksporterfaring til ung designvirksomhed

Jobindex A/S søger for Frederik Bagger ApS i København K

Har du erfaring med eksportsalg – gerne fra retailbranchen? Og har du mod på at indgå i et ungt team med masser af iværksætterånd?

Frederik Bagger ApS er en ung virksomhed på knap 6 år. Vores krystalglas er at finde på hylderne hos bl.a. Magasin, Illums Bolighus og Bahne. Konceptet bag Frederik Bagger er at skabe moderne og brugbare produkter af miljøvenligt krystalglas.

Vi er repræsenteret flere steder i Europa, men vi skal vækste, og her kommer vores nye salgschef ind i billedet. Strategien og kapitalen er på plads, så nu skal der eksekveres!

Vil du med, så læs mere her.

Jobindex A/S
MOCON Europe A/S
EMEA Customer Service & Engagement Manager with customer service experience & customer first attitude

MOCON Europe A/S, Ringsted

We are looking for an ambitious EMEA Customer Service & Engagement Manager with strong customer service & inside selling experience, preferably in an international context.

This new Leader will establish the Customer Service & Engagement organization and structure, with the aim to improve our ability to serve customers (incl. key accounts), partners and direct sales channels. This role is central in our ambition in creating the foundation for further growth at MOCON Europe.

Working in an international company, you should expect around +50 travel days a year.

MOCON Europe A/S
Gjensidige Forsikring
Salgschef Erhverv

Gjensidige Forsikring, København

Vores forretning er i vækst, og vi har derfor brug for en skarp salgschef til vores specialistsegmenter på erhverv. Som salgschef skal du bidrage til, at vi fortsætter og styrker denne udvikling.

Gjensidige Forsikring

Som salgschef bliver dine centrale opgaver blandt andet:

 • Salgsledelse, motivation og udvikling af segmenternes specialistassurandører og markedschefer
 • Udarbejdelse og udvikling af segmenttilpasset salgs- og markedsstrategi og eksekvering heraf
 • Salgs- og budgetansvar for segmenterne
Gjensidige Forsikring
ONLY
International Sales Manager - ONLY Division South

ONLY, Brande

Har du en stærk salgsprofil, er du drevet af at skabe resultater, og motiveres du af at lede og udvikle et team af ambitiøse sælgere?

Som International Sales Manager for ONLY Division South får du direkte reference til ONLY’s Brand Director, og dit overordnede ansvar bliver at sætte den fremtidige retning og derved udnytte det fortsatte vækstpotentiale for denne division, som omfatter landene Italien, Frankrig, Spanien, Grækenland og Tyrkiet.

Du får med andre ord det øverste salgsansvar for disse fem markeder, og du bliver således ansvarlig for, at de opstillede salgsmål indfries ved hjælp af konkrete salgsindsatser samt motivering og coaching af dine salgsteams ude i landene.

Som en del af ledelsesteamet i vores salgsorganisation vil du ligeledes være med til at fastlægge de overordnede strategier for salgsafdelingen, ligesom du har det overordnede ansvar for trivsel og performance på de enkelte salgsteams.

Indrykket: 
Hansen Toft A/SSalgschef - markedsledende virksomhed

Hansen Toft A/S søger for kunde

Ambitiøs salgschef til projektsalg i nichevirksomhed. Fokus på vækststrategi og udnyttelse af solid pipeline samt yderligere professionalisering af salgsprocessen

Vores kunde står på tærsklen til en spændende vækstrejse, da der er et stort potentiale i markedet, og virksomheden ønsker at udnytte sin ledende position yderligere efter nogle år med fokus på de interne processer.

Med reference til den adm. direktør bliver du en del af et velfungerende lederteam, hvor de kommercielle aktiviteter vil være dit ansvar. Salget, der er målrettet byggeriet, foregår dels via entreprenører og arkitekter, dels via direkte salg til offentlige institutioner og større private virksomheder samt via forhandlere på nogle få eksportmarkeder.

Indrykket: 
SORTH & COCSO

SORTH & CO recruiting on behalf of client in Central Jutland

A key role in a fast growing, international company aiming to become a leading provider of tools and tools services to the global wind industry.

The CSO position has so far been handled by the CEO of the company. To ensure continued focus and that leadership resources is allocated both to the execution of the overall strategy and to the vital sales function, our client is looking for competent and experienced CSO.

The CSO will be responsible for further development and professionalization of the sales function and will play a key role in executing the strategy to become a leading provider of tools and tool services to the global wind industry. The sales function is anchored in a matrix organization that will be further globalized in the coming years. The CSO will, in alignment with the regional management, be responsible for the global sales budget.

Indrykket: 
Randstad A/S
Strategisk salgschef

Randstad A/S søger for H. Dam Kærgaard A/S i Frederiksberg

På vegne af vores kunde H. Dam Kærgaard A/S, beliggende i Codanhus i København, søger Randstad en strategisk salgschef til at gå forrest i deres salgsafdeling. Er du en hjertevarm leder med et godt humør og god forretningssans, der nyder at få det bedste frem i sine kollegaer? Vægter du empati og ordentlighed højt i dit arbejde, samtidig med at du laver forretning til gavn for både kunden og virksomheden? Brænder du for stærke kunderelationer, og motiveres du af det strategiske arbejde samt det langsigtede salg? Så kan du være den salgschef, som H. Dam Kærgaard A/S søger.

I rollen som salgschef får du muligheden for at drive dit eget salgsteam, hvor du med et fornuftigt fundament samt værdifuld sparring kan komme hurtigt i gang med arbejdet. Du får muligheden for at forme fremtiden, hvor du skal sikre fastholdelsen af virksomhedens kultur og værdier samtidig med udvidelse og udvikling af salget.

Storstrøms Forsikring G/STeamleder til Policeafdelingen

Storstrøms Forsikring G/S, Stege

Har du lyst til at være med til at udvikle og øge kendskabet til et lokalt forsikringsselskab med dybe rødder på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn?

Selskabet er i en positiv udvikling, og søger derfor, til snarlig tiltrædelse, en teamleder til policeafdelingen. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, som skaber gode oplevelser og support til vores salgsteam, som består af assurandører og agenter samt et kunderådgiverteam med egne salgsmål.

I policeafdelingen er vores fornemmeste opgaver at servicere og vedligeholde det gode samarbejde med vores salgsteam, som formidler vores produkter til slutkunden.

Hansen Toft A/SBusiness Unit Director - Selvstændigt P/L ansvar i DK og SF

Hansen Toft A/S søger for Stenhøj Holding A/S i Barrit

Selvstændigt P/L ansvar i DK og SF

Til at varetage den overordnede ledelse af Stenhøj DK og finske Tecalemit, som er Stenhøj gruppens salgs- og serviceselskaber i DK og SF, søger vi i en strategisk og engagerende leder, som kan videreudvikle de to virksomheder. Begge selskaber er veletablerede og anerkendte på deres respektive markeder og råder over nogle af eftermarkedets bedste produkter og kompetencer. Du får reference til koncernledelsen i Italien og et tæt samarbejde med de øvrige landechefer.

Virksomhederne har specialiseret sig i at levere rådgivning baseret på mange års erfaring, når det gælder indretning og valg af udstyr til det automotive eftermarked. I rådgivningsprocessen lægges der stor vægt på at afdække værkstedsbehov i tæt samarbejde med kunderne.

Hansen Toft A/S
HOYER-rekrutteringSALGSCHEF

HOYER-rekruttering søger for kunde

Vores kunde er en veletableret og anerkendt producent af fiberoptiske produkter og til en spændende nyoprettet stilling som salgsansvarlig, søges en salgschef der med ansvaret for den udadvendte og opsøgende salgsindsats kan positionere og udvikle virksomhedens salg på det industrielle marked for dens produkter.

Virksomheden er en mindre men veletableret og anerkendt producent og forhandler af et bredt program af konkurrencedygtige fiberoptiske kvalitetsprodukter til netværksinfrastrukturer, som f.eks transceivers, kabler og medieomformere.

Stillingen er nyetableret og med reference til – og i tæt kontakt med – virksomhedens ejere får den kommende salgschef ansvaret for selvstændigt at opbygge en portefølje af BtB-kunder. Du skal selvstændigt kortlægge markedet for nye kunder i Danmark og løbende bearbejde disse gennem en vedholdende og synlig opsøgende salgsindsats.

Indrykket: 
Ericsson Danmark A/SAccount Manager

Ericsson Danmark A/S, Copenhagen

Together with the Account Managers, you will be responsible to offer highly competitive solutions. We are looking for Junior Account Managers to develop as trusted partners to our customers.

If you are in the beginning of your career journey, preferably 3-5 years of experience, and looking for working in a multinational organization with a clear development opportunity, this is for you.

The role is about selling our products and services portfolio to our main customers, telecom operators. This is a relationship management role, to be the contact point towards our customers and build trust-based partnerships. Our focus with this role will be Ericsson’s radio network portfolio. In the age of 5G, we are excited about providing offerings with our technology leadership.

Indrykket: 
Codan Forsikring A/S Bliv teamleder i Privatsikrings Kundecenter – og skab resultater via motivation og skarpe medarbejdermål

Codan Forsikring A/S, København

Kan du skabe resultater gennem andre og optimere performance i vores kundecenter? Gør du dette gennem motivation og opfølgning på mål og delmål på individniveau?

Vi udvider vores organisation i kundecenteret med et nyt ledelseslag – og søger to nye teamledere, der refererer til Kundecenterchefen og vil indgå som en del af Kundecenterets ledergruppe, der tilsammen vil bestå af de to kundecenter-teamledere samt en teamleder for Front Office Support og Salgssupport.

Du bliver leder for et team på ca. 10-13 forsikringsrådgivere, der servicerer vores kunder og samarbejdspartnere via telefon, mail og online.

Indrykket: 
Sixt Danmark A/SSalgspassioneret og kundeorienteret Supervisor til Business Center

Sixt Danmark A/S, Kastrup

Som Supervisor i Business Centeret, der består af et team af yngre mennesker på 4-6 medarbejdere alt efter sæson, agerer du spillende træner i det daglige. Du deltager selv aktivt i salg og servicering af vores kunder, men du er samtidig ”go to”-person for dine kollegaer, når der skal sparres eller træffes beslutninger, som kan være lidt mere komplekse.

Du tager ansvar for afdelingens overordnede målsætninger, vagtplan, ferieplanlægning samt den løbende optimering af vores kommunikationsplatforme, i form af vores mail og telefonsysteSixt Danmark A/S m.

Hovedansvarsområder

 • Du tager del i de daglige opgaver, samtidig med at du har ansvaret for at bemandingen og servicen i afdelingen til enhver tid er optimal
 • Du medvirker til at skabe en kultur, hvor der altid ”spørges efter ordren” så snart muligheden byder sig
Sixt Danmark A/S
Indrykket: 
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Danfoss Redan i Silkeborg

Salgsdirektør

Kan du se dig selv i et job, hvor du bliver ansvarlig for salg og markedsføring af et veletableret brand? Brænder du for ledelse og kan du motivere salg- og marketingorganisationen? Er du tekniske velfunderet, systematisk og har du styr på de interne processer? Så har vi jobbet som Salgsdirektør for Danfoss Redan, hvor du bliver medlem af vores ledergruppe og får 14 engagerede medarbejdere i dit team.

I rollen som salgsdirektør får du ansvaret for salg og marketing til Danmark, som er det primære marked, og Skandinavien. Du vil få ansvaret for en velfungerende afdeling, hvor der er en stærk holdånd omkring Redan brandet.

Afdelingen er kendetegnet ved en flad og uformel organisation, hvor en god og humoristisk omgangstone præger hverdagen.

Brinch & Partners
Indrykket: 
Hammer Andersen Sales Recruitment
Salgschef til joca a/s

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for joca i Vinderup

 • Kan du lede, drive og udvikle en salgsorganisation?
 • Har du erfaring med salg til det offentlige segment?
 • Er du kommercielt og strategisk stærk?

Så læs videre her – på vegne af joca a/s i Vinderup søger vi en salgschef.

joca a/s udvikler og leverer fremtidens affaldsløsninger joca er en af Danmarks førende leverandører af affaldsløsninger til kommuner, affaldsselskaber og boligselskaber. Virksomheden leverer effektive og fleksible affaldsløsninger til den grønne omstilling og har base i Vinderup, hvor hovedparten af de 60 engagerede medarbejdere har deres gang.

IncipiaResultatorienteret Retail Consultant (Jylland)

Incipia søger for Kvik A/S

Kan du skabe vækst – samt øge digitaliseringen i Kviks butikker?

Det bliver din opgave, at sikre at drive salget, udarbejde forretningsplaner og bidrage til at øge omsætning og resultat igennem digitalisering i alle Kvik-butikker i Jylland. Du får til opgave at skabe gode relationer med butiksnettet, samt skabe entusiasme og motivere franchisetagerne og øvrige butiksmedarbejdere, herunder at udvikle og uddanne butiksmedarbejderne.

Kvik tilbyder

 • En spændende forandrings- og sparringsopgave, som vil medvirke til at skabe endnu bedre resultater
 • En arbejdsdag hvor to dage ikke er ens samt gode udviklings- og karrieremuligheder
 • Et naturligt næste skridt i din karriere med masser af udfordrende opgaver
Indrykket: 
Hammer Andersen Sales Recruitment
Head of Agency Sales

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Cobiro A/S i København

Cobiro A/S er en hastigt voksende digital virksomhed med kontorer i København, Warszawa, San Francisco og San Diego. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og tæller i dag 70 ansatte. Cobiro leverer en all-in-one digital presence og markedsføringsplatform til virksomheder. Flere end 250.000 virksomheder fra hele verden bruger Cobiro.

Du bliver ansvarlig for det europæiske bureau-salgsteam, som har lokation i København. Teamet har i dag 6 dygtige salgspecialister, som hver dag hjælper bureauer med at opnå væsentlige fordele via Cobiros digitale løsninger. Og der er masser af kundemuligheder! Teamet består af forskellige nationaliteter og koncernsproget er engelsk. Salget foregår fra kontoret i København via online møder og telefon.

Indrykket: