91 job matcher din søgning 91 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KødGrossisten
Teamleder til Telesalg

KødGrossisten, Vemmelev

Til Kødgrossisten, som er en del af Dagrofa Foodservice, søger vi en teamleder til Telesalg, som er en ny rolle. Dit overordnet ansvar er teamledelse og at understøtte udviklingen af teamet til i langt højere grad at tænke mersalg og opsalg for at øge Share of Wallet på eksisterende kunder og få nye kunder – der er udelukkende tale om salg af kød.

Du vil være den bedste i kundemødet og du vil have det bedste team med dygtige sælgere, som er professionelle, effektive og kompetente i rådgivningen og serviceringen af vores kunder. Du får en central rolle og vil i tæt samarbejde med salgsorganisationen, fagkonsulenterne, kategori (kød) og produktionen sikrer, at vi lykkedes på vores ambitioner om at vinde kød-positionen, som et særligt strategisk indsatsområde.

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling hvor du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden. Løn efter kvalifikationer.

Nikostine ApS
Salgschef

Nikostine ApS, Viborg

Nikostine ApS søger en salgschef, der med udgangspunkt i Viborg skal være med til at flytte os til det næste niveau i vores vækstrejse. I den forbindelse ønsker vi at styrke vores salgsafdeling med ansættelsen af en salgschef med et stort drive, dedikation og gode lederegenskaber. Der er pt. ansat fire salgskonsulenter.

Salgschefen bliver samtidig Teamleder for vores legeplads-montageafdeling, som består af én legepladskoordinator og to montører. Vi benytter også adskillige eksterne montører til vores opgaver.

I Nikostine hjælper man hinanden og yder en ekstra indsats for at alle i virksomheden trives både personligt og professionelt.

Nikostine ApS
CuriaSalgsdirektør til spændende vækstrejse i sund og ambitiøs virksomhed

Curia søger for Klimabrands i Pandrup

Du kan være med til at præge fremtiden for Klimabrands. Vi tilbyder en helt unik mulighed for at komme med på rejsen i en spændende vækstvirksomhed med stort potentiale.

Salgsdirektør til spændende vækstrejse i sund og ambitiøs virksomhed, med følgende ansvarsområder:

 • International salgsledelse
 • Kædebaseret salg
 • Operationel salgseksekvering - gå forrest som det gode eksempel og deltage i salgsmøder og kundebesøg efter behov
 • Arbejde med forretningsudvikling og udvikling af salgsorganisationen som helhed
 • Udvikling af produktsortimentet

Salgsdirektøren bliver en del af ledergruppen, og har ansvar for at bygge en salgsorganisation op i Skandinavien.

Danfoss A/S
Senior Manager, Sales Efficiency (ID: 21064)

Danfoss A/S, Kolding, Nordborg, Silkeborg, or Zagreb

As our newSenior Manager, Sales Efficiency, you will oversee efficiency and improvement of our sales processes and smooth running of the sales organization. Danfoss uses SalesForce to manage our sales models (OEM, Project Sales and Indirect sales), stakeholders, analytics, and reporting. You understand local sales processes and can facilitate the right adoption of relevant tools in sales. Additionally, you will:

 • Maintain the operational responsibility for our CRM roadmap and has the responsibility for positioning SalesForce as a key tool in maximizing business opportunities and offering solutions to business issues
 • Oversee the full development lifecycle from user stories, development, test and release management, working closely with our Marcom and Pricing teams as well as other Danfoss segments and IT
Danfoss A/S
TelmoreRetail Coach til Telmore

Telmore, Taastrup

Telmore er født som et online brand, men indenfor de seneste år har vi valgt at udvide vores forretning, så vi nu også er repræsenteret i fysiske butikker i kraft af vores superstærke samarbejde med Power, som er en af Danmarks største elektronik- og hvidevarekæder. Power har på nuværende tidspunkt 21 butikker og forventer at åbne endnu flere butikker de kommende år.

Derfor har vi brug for ekstra hænder til at udvikle og specialisere de dygtige salgskonsulenter, som arbejder med vores brand i Power-butikkerne på landsplan.

I rollen som Retail Coach går du forrest og elsker at tage dialogen med kunderne.

Silkeborg Ry Golfklub
Kommerciel direktør med godt "drive"

Silkeborg Ry Golfklub

 • Har du flair for at arbejde både strategisk, taktisk og operationelt?
 • Ønsker du at anvende din faglighed og dit engagement i et bredt forretningsmæssigt perspektiv?
 • Har du gode people skills og stærke troværdige lederegenskaber?
 • Motiveres du af at lykkes – både selvstændigt og i samspil med andre?

Vi søger en kommerciel direktør med potentiale til at overtage stillingen som direktør for selskaberne inden for en tidshorisont på 1-3 år.

Silkeborg Ry Golfklub
 Louis Nielsen A/S
Regional Relationship Manager/Regionschef - Sjælland

Louis Nielsen A/S, Hvidovre

Vil du bidrage til at styrke din regions performance og hermed understøtte Louis Nielsens strategi? Så kunne jobbet som vores kommende Regional Relationship Manager (RRM) være lige noget for dig!

 Louis Nielsen A/S

Da en af vores RRM’ere er blevet forfremmet og vi generelt oplever stor vækst, søger vi nu 2 RRM’ere til hver sin region; 1 til region Nordmidtjylland og 1 til København + dele af Sjælland. Dette opslag er målrettet jobbet i Københavnsområdet. Du bliver ansvarlig for at styrke din regions performance og du vil arbejde tæt sammen med vores Partnere og de interne support-teams omkring regionale forretningsplaner til at understøtte den overordnede strategi.

Som RRM er du butikkernes primære kontaktperson, og du hjælper Partnerne med at tackle deres vigtigste strategiske, driftsmæssige, finansielle og organisatoriske målsætninger.

 Louis Nielsen A/S
Wolters Kluwer Danmark A/SAccount & Relationship Management – Team Lead

Wolters Kluwer Danmark A/S, Copenhagen

We are looking for an enthusiastic Team Lead Sales to contribute in generating sales for our company.

Responsibilities:

 • Go the “extra mile” to meet sales quota and facilitate future sales
 • Represent our company, with a comprehensive understanding of our offerings
 • Train, motivate, and advise the sales team

You will report directly to the Country Manager.

Perks at Wolters Kluwer:

 • Fantastic coffee at the office
 • Good lunch
 • Sweet colleagues
 • Friday beer or soda
 • Flexibility planning your own day
 • International organization
Anticimex A/S
Proaktiv teamleder søges til intern salgsafdeling, hvor der er højt til loftet og et godt arbejdsmiljø

Anticimex A/S, Ishøj

Vil du være med til at gøre en forskel for danskerne hver eneste dag og spille en stor rolle for vores interne salgsafdeling i et yderst spændende job? Så er denne stilling på vores hovedkontor i Ishøj lige noget for dig.

Rollen som teamleder i vores interne salgsafdeling består af forskellige praktiske opgaver, hvor du får ansvaret for at motivere og være tovholder på projekter. Du bliver en vigtig del af Anticimex’ fortsatte vækst på det danske marked, hvor du er med til at sikre dygtige kolleger og et sundt og trygt arbejdsmiljø.

Dine opgaver:

 • At være tovholder i salgsafdelingen med fokus på at motivere teamet.
 • Budget- og salgsansvarlig for dine egne kunder hos Anticimex.
 • Koordinere teamets opgaver og sikre tilfredse kunder og høj kvalitet.
Anticimex A/S
SKOV A/SRegional Sales Director - Russia & CIS

SKOV A/S, Roslev

Regional Sales Director - Animal livestock – Climate and Management Solutions - Russia & CIS

Are you passionate about growing sales in the Russian market, and do you have experience with animal livestock? Can you develop and lead our sales organization to the next strategic level as our new Regional Sales Director? SKOV is looking for a result-oriented Regional Sales Director within climate and management solutions for Russia & CIS.

To be successful in the role, your role and responsibility will be to:

 • Develop, implement, and execute the market strategy for Russia & CIS.
 • Take an active part in sales activities and develop own key accounts in Russia.
 • Attract and retain a strong sales organization, focusing on performance and development.
RockpanelBusiness Manager (Salgschef)

Rockpanel, Hedehusene

Er du vores ”spillende træner” og kunne du tænke dig at tage dine ledelsesevner til nye niveauer og samtidig være med til at øge salget?

Her har du chancen for at sætte dit præg på vores salgsvækst og realisere Rockpanel-potentialet på det danske marked hvor vi har ambitionen om at gribe de store muligheder.

Du får det overordnede ansvar for, sammen med dit salgsteam, at sikre en fortsat stærk vækst efter flere år med tocifrede vækstrater. Målet er at du skal blive en del af vores hold for at skabe fremskridt for dig selv, dine medarbejdere og dine kunder.

Gem
TelenorKonsulent til Telenors salgskanal i Elgiganten

Telenor, Fredericia, Kolding eller Vejle

Er du ekspert i det personlige salg og kan du træne andre i at blive mindst lige så kompetente? Er du målrettet, udadvendt og virkelig god til at skabe og udfordre stærke relationer? Kan du være bindeled på tværs af forretningen, og formår at inspirere andre, så de følger dig, uden din tilstedeværelse? Så kan det være dig vi leder efter til Telenors team af salgstrænere til vores samarbejde med Elgiganten!

I Telenor skaber vi fantastiske forbindelser gennem ambitiøse mål indenfor både salg, service og kvalitet. I vores samarbejde med Elgiganten ønsker vi derfor at yde den bedste support til salgskonsulenterne i Elgigantens varehuse, hvorfor du får en afgørende rolle i at sikre, at de er i stand til at yde den bedst mulige service til vores fælles kunder.

Comfort Hotel Vesterbro
Inhouse Sales Manager

Comfort Hotel Vesterbro, Copenhagen

Comfort Hotel Vesterbro is gearing up and is looking for a fresh and pro manager for our booking team with an attitude to; manage, sell, coordinate and promote 400 rooms!

In the role of booking / project manager, you are part of the hotel's department manager group and you have budget and personnel responsibilities for the department. You report directly to the General Manager. The position as booking / project manager includes, among other things

 • Responsibility for the daily operation of the In house sales department
 • Structure and organization of the department
 • Collaboration with our central Revenue Manager and the other hotel departments
Comfort Hotel Vesterbro
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for SOPREMA A/S i Hedensted

Operationel Sales Manager

Vil du stå i spidsen for at sikre den fortsatte vækst og introduktion af nye innovative produkter hos en af Europa's førende leverandører af byggematerialer?

Som Operational Sales Manager bliver du en central del af virksomhedens ambitiøse strategi omkring salg og vækst i en veletableret forretning med speciale inden for tagprodukter.

Din rolle vil spænde over den daglige ledelse og sparring med to engagerede sælgere, hvor du er med til at udvikle dem, give dem de rigtige salgsværktøjer, strukturer og følge op på salget.

Du vil også selv arbejde operationelt med salg, og din hverdag vil indeholde en tæt dialog med både nuværende og kommende kunder, dækkende fra tagdækkere, rådgivere, trælaster, arkitekter med flere.

Brinch & Partners
DIS A/S
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER FOR PLANT ENGINEERING - COPENHAGEN, AARHUS OR GLOBAL

DIS A/S

DIS A/S

Are you passionate about cultivating long-term business development and playing a key role in our continued growth and development of customer relationships?

You will be the industry representative in CREADIS, where you continuously maintain and expand the relationships and are the driving force at both a strategic and a coordinating level. Your daily work will take place at the customers’ office locations as well as at CREADIS’ office, where you as a professional sparring partner uncover the customer’s needs and identify and qualify the right solution – of course in collaboration with your colleagues at CREADIS. More specifically, you will be responsible for:

 • Coordinating sales, service and marketing activities within Plant Engineering
 • Preparing sales budgets and sales goals
DIS A/S
Vestas Wind Systems A/S
Senior Sales Manager Offshore (f/m/d)

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Hamburg/Germany

Can you handle the complexity of some of the largest offshore deals in the world? Our journey towards making an impact in the world just keeps growing and our Senior Sales Managers play an exciting part, is this you?

Responsibilities

 • Face the customers jointly with the Senior Sales Package Manager throughout the entire sales process.
 • Be the head of negotiations including all aspects related to the commercial contract with support from relevant subject matter experts.
 • Direct the commercial parts and be the overall responsible for the bidding process to ensure an attractive but risk-balanced offer.
Vestas Wind Systems A/S
Gem
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde på Nordfyn

Teamleder – intern salgsafdeling

Ledelse * Optimering af processer * Digitalisering * Tværfaglige snitflader

En af dine væsentlige opgaver bliver at bevare og udvikle de gode kunderelationer, som virksomheden har. Du får ansvar for egne kunder og bliver selv en del af den daglige drift, herunder besvarelse af diverse forespørgsler og håndtering af reklamationer.

Som teamleder får du også mulighed for at sætte dit præg på afdelingens udvikling. Du bliver leder for en velfungerende afdeling med 7 interne salgskoordinatorer, som udgør ”motoren” i virksomheden. Derudover får du et tæt samarbejde med indkøb og lager omkring effektiviteten i hele resultatkæden, med fokus på optimering af processer og arbejdsgange.

Indrykket:
Lautrup-Skurup
Strategisk dygtig salgs- og eksportchef, med flair for grøntsager og høj grad af teamkultur

Lautrup-Skurup søger for Axel Månsson A/S i Brande

For GASA NORD GRØNT, søger Lautrup Skurup en resultatdrevet og tillidsskabende salgs- og eksportchef med virksomhedsansvar for Axel Månsson A/S.

Du vil i det daglige have ansvaret for GASA NORD GRØNTs salgsteam i forhold Axel Månsson A/S og yderlige tage ansvaret i forhold til samarbejdet med Axel Månsson A/S kvalitets- og logistikteam, samt GASA NORD GRØNTs kvalitetsafdeling.

Du vil få en nøglerolle i ledelsesteamet, og du leder og driver salgsafdelingen med ansvar for budgetter og realisering af salgsmål, og vi forventer, at du kan tage den operationelle rolle som en del af teamet.

Lautrup-Skurup
Lemvigh-Müller A/S
Sales Development Manager

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Motiveres du af at effektivisere og målrette salgsprocesser i en dynamisk virksomhed? Brænder du for at undervise og coache både nye og erfarne interne samt eksterne salgskonsulenter? Vil du gerne indgå i et stærkt og ambitiøst team? Så er her muligheden for at arbejde i dybden med planlægning, implementering og opfølgning på ståldivisionens salgsstrategi.

Dit udgangspunkt er kontoret i Herlev, og du vil også hyppigt besøge Lemvigh-Müllers øvrige lokationer, primært i Randers, Kolding og Odense, samt bevæge dig rundt i landet på sambesøg med ståldivisionens Account Managers.

Du har ansvaret for udvikling og gennemførelse af best practice salgsuddannelser i organisationen. Du vil bl.a. agere forandringsagent og kulturbærer ift. nye tiltag inden for salg, deltage i sambesøg med salgskonsulenter og coache dem i deres videre udvikling, samt medvirke til at drive den digitale agenda i ståldivisionen.

Oticon
Senior Director for Strategic Accounts, Private Label and Business Development

Oticon, Smørum

We are looking for a Senior Director for our Strategic Accounts, Private Label and Business Development in the Hearing Instrument Group in Demant. You will play a key role in driving our business forward by developing and growing our strategic accounts through strong collaboration between global and local functions, and ensure a profitable private label program based on business case potential and a solid understanding of market and customer dynamics.

The Senior Director is the effective liaison between needs and requirements from key accounts and accountable for translating and prioritizing these requirements into (HIG). The Senior Director is furthermore accountable for the establishment of appropriate routines and procedures to manage the HIG projects in relation to individual key accounts.

Oticon