43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
Esbjerg Kommune
Udviklingskonsulent med sans for analyser og samarbejde på tværs

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave for udsatte børn, unge og voksnes velfærd? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så er stillingen som udviklingskonsulent i Sekretariat for Borger & Arbejdsmarked noget for dig.

Som udviklingskonsulent får du en bred opgaveportefølje med særligt fokus på Esbjerg Kommunes opgaver med børn, unge og voksne, der er udsatte, psykisk sårbare eller har et handicap. Vi er i gang med en sammenlægning af det specialiserede børne- og voksenområde. Det betyder, at vi sam- og gentænker vores områder.

Din opgave bliver at bidrage til processen med analyser og projektledelse. Samtidig er området under økonomisk pres, så vi har fokus på, hvordan vi sikrer en høj faglighed og en god ressourceudnyttelse.

AQUA-TEKNIK A/S
Projektleder

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

AQUA-TEKNIK A/S søger en dygtig projektleder til at forestå vandbehandlingsprojekter – store som små – indland som udland.

Hovedansvar for projektering af udvalgte projekter. Ansvaret omfatter blandt andet planlægning, styring, kvalitetsdokumentation samt projektøkonomi.

AQUA-TEKNIK A/S
Ørsted Markets & Bioenergy
Senior/Lead Business Developer til at drive udviklingsprojekter

Ørsted Markets & Bioenergy, Gentofte eller Skærbæk ved Fredericia

Vil du være med til at spille en central rolle i den grønne omstilling ved at udvikle vores nuværende forretning og påvirke centrale rammevilkår?

Så har vi brug for dig som Senior/Lead Business Developer i Bioenergy Development & Regulation, hvor du vil være ansvarlig for at drive udviklingsprojekter inden for systemydelsesmarkederne samt deltage aktivt i det kommende strategiarbejde i Bioenergy.

Ørsted

Vi tilbyder et job, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på den grønne omstilling. Du vil blive en del af et ekspertteam med høj faglighed om regulatoriske forhold og den grønne omstilling generelt samt ’best in class’-viden om fjernvarme, el og systemydelser. Der er højt til loftet og god stemning.

Ørsted Markets & Bioenergy
Viking Life-Saving Equipment A/SIngeniør

Viking Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og levere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

VIKING søger lige nu en dygtig ingeniør til vores Engineering-afdeling. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og være en del af en global virksomhed som har til formål at beskytte og redde menneskeliv, så er du kommet til rette sted.

Vil du med ombord?
Som ingeniør hos VIKING får du en vigtig rolle i forhold til at sikre, forbedre, videreudvikle og vedligeholde kvaliteten af vores udstyr og sikkerhedsløsninger.

HusCompagniet A/SByggeleder til kvalitetshuse i Sønderjylland

HusCompagniet A/S, Esbjerg

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5 år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på én gang.

Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
Bravida Danmark A/S
Beregner til el-afdeling

Bravida Danmark A/S, Kolding

Kan du bevare overblikket og holde fokus på opgaverne i travle situationer? Brænder du for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver? Har du erfaring med beregning og udarbejdelse af tilbud? Så er du måske vores nye beregner til el-afdelingen i Kolding.

I kraft af den stigende efterspørgsel og øgede aktivitet søger vi en dygtig beregner, der vil indgå i vores kompetente team i el-afdelingen i Kolding. Det bliver dit ansvar at sikre hurtig og præcis tilbudskalkulation og du vil sætte et væsentligt præg på afdelingen og den videre vækst. Dertil vil du i nogen grad få ansvaret for egne mindre projekter.

Med reference til afdelingschefen bliver dine opgaver:

 • Kalkulation og beregning af el-opgaver i fag, teknik, hoved- og/eller totalentrepriser.
 • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører.
 • Deltagelse i besigtigelser og møde hos rådgivere/bygherre.
Bravida Danmark A/S
UC SYD
Pædagogisk konsulent på tyskområdet

UC SYD, Haderslev

Vores dygtige tyskkonsulent har fra august fået nye opgaver, og på Center for Undervisningsmidler (CFU) mangler vi derfor en konsulent på tyskområdet.

Du skal søge stillingen, hvis du er dedikeret underviser med praksiserfaring og med særlig viden og kendskab til tyskområdet i grundskolen, og du samtidig har lyst til at arbejde med projekter og projektledelse, fx i forbindelse med fondsfinansierede projekter, INTERREG-projekter og andre grænseregionsprojekter.

En anden del af denne stilling handler om at være opsøgende, udvikle, ansøge om og være tovholder på projekter i tæt samarbejde med relevante partnere. Fx har vi netop fået en positiv tilbagemelding på en projektansøgning, som omhandler brobygning på tyskområdet mellem grundskole og gymnasium. Et projekt, som du vil blive tovholder på for CFU.

UC SYD
Lidl Danmark K/S(Junior) Project Manager Accounting, Finance and Tax

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Brænder du for at arbejde med projekter, IT-systemer og de daglige opgaver i Accounting, Finance og Tax? Og vil du sætte dit præg på udviklingen i afdelingerne på Lidl Danmarks hovedkontor? Så er du måske vores nye (Junior) Project Manager.

Om jobbet

 • Projektorienteret arbejde i Accounting og Finance
 • Test af SAP FI/MM system releases
 • Supportere og eksekvering af tekniske test

Vi tilbyder

 • Mulighed for at præge jobbet, virksomheden og din egen faglige udvikling
 • Grundig oplæring, herunder vil du blandt andet skulle én til to uger til Tyskland og et andet Lidl land i Europa på et introduktionsforløb
 • I Danmark vil du gennemgå grundig træning i de forskellige afdelinger, herunder Accounting, Finance og Merchandise Accounting. Dette vil sikre at du har de bedste forudsætninger for at fungere i krydsfeltet mellem afdelingerne
Lidl Danmark K/S
Boligkontoret DanmarkDriftschef til Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Ribe (genopslag)

Boligkontoret Danmark

Kan du sætte retning og skabe fremdrift og kvalitet i din opgaveportefølje? Ønsker du en indflydelsesrig rolle og en spændende og udfordrende hverdag? Og ønsker du at blive en del af en organisation, hvor nøgleordene er nærvær, ordentlighed og samarbejde på tværs? Så er du måske vores nye driftschef.

Som driftschef får du, i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer på kontoret, det overordnede ansvar for drift og vedligehold af bygninger og boliger for nogle af de boligselskaber, vi administrerer fra vores afdelingskontor i Ribe.

For at få succes i jobbet skal du have driftsmæssig/teknisk ekspertise og være god til økonomistyring. Samarbejde og kommunikation med de beboervalgte bestyrelser er en stor del af jobbet.

Energinet
Proceskonsulent med erfaring i projekt- og transformationsledelse

Energinet, Fredericia

Vil du være med til at styrke Energinets profil på vej mod klimaneutralitet i vores kerneopgave?

Energinet

Så har du chancen nu, hvor Energinet som led i sin indsats for klima og bæredygtighed søger en ny kollega til projekt- og transformationsledelse af Energinets klima- og CSR-indsats. Energinet arbejder med FN’s verdensmål, er medlem af UN Global Compact og har i 2020 besluttet ambitiøse klimamål.

For at nå i mål med vores ambitioner inden for bæredygtighed styrker vi nu indsatsen på området. Rollen er nyetableret, og du får mulighed for at gøre brug af din knowhow og erfaring til at være med til at styrke og definere dette område af vores forretning.

Energinet
DELPRO A/SPROJECT MANAGER til DELPRO i Vamdrup

DELPRO A/S

Til ledelse af egne projekter søger DELPRO i Vamdrup en erfaren PROJECT MANAGER.

Dine primære opgaver vil være projektledelse med ansvar for økonomi og løbende fakturering, tidsplan, sikkerhed og kvalitet. Desuden vil du sammen med de øvrige projektledere udvikle og optimere afdelingens evne til at styre projekterne. Du vil som hovedregel blive involveret i projekterne allerede i tilbudsfasen.

Vi forventer, at du minimum har et par års erfaring som projektleder inden for håndværksprægede områder som eksempelvis installationsbranchen, bygge-/anlægsbranchen eller tilsvarende. Din faglige baggrund er ikke afgørende, men en teknisk indsigt og lyst til at arbejde inden for et teknisk område er vigtig.

Energinet
Erfaren ingeniør med projektlederevner til udvikling af fremtidens højspændingsstationer

Energinet, Fredericia

Vær med til at etablere og udbygge el-stationer i Danmarks 132-400 kV-højspændingsnet. Hvis du har lyst til at arbejde i en udviklings- og projektorienteret afdeling, der har ansvar for den el-tekniske del af stationsetableringer og tæller nogle af de bedste kompetencer inden for AC- og DC-højspændingsteknik, kan du se frem til at arbejde i et spændende og dynamisk miljø med rig mulighed for faglig sparring.

Energinet

”Som afdelingsleder lægger jeg vægt på at skabe en kultur, hvor det er sjovt at gå på arbejde og hvor der er fokus på at udvikle sig. Vi har derfor fokus på den gode sparring og finder fælles motivation i at være med til at bygge fremtidens elnet,” fortæller afdelingsleder Kim Søgaard.

Energinet
Lidl Danmark K/SProject Manager med fokus på købmandskab og planlægning

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Lidl er i vækst og til vores hovedkontor søger vi en analytisk, energisk og struktureret Project Manager med flair for godt købmandskab til et barselsvikariat. Du bliver en den af kampagneafdeling tilhørende vores indkøbsafdelingen. Afdelingens overordnede mål er at skabe og planlægge Danmarks bedste tilbudsavis til vores kunder hver uge.

Om jobbet

 • Stillingen er i den nationale afdeling, hvor den primære opgave er at planlægge vores tilbudsavis, så planlægning skal være en del af dit DNA
 • Afdelingen arbejder med en langsigtet planlægningshorisont, så du skal evne at have mange bolde i luften på en gang
 • Du bliver ansvarlig for den overordnede planlægning, som bl.a. indebærer udvalg af produkter, beregning af mængder, fastlæggelse af salgspriser, opbygning af avisen ud fra de informationer, der er givet. Du skal agere som var det din egen ”købmandsforretning”
Lidl Danmark K/S
Danløft a/s
Projektleder/tekniker

Danløft a/s, Aabenraa

Til vores administration i Aabenraa søger vi en dygtig Projektleder/Tekniker. Du vil i samarbejde med vores salgsafdeling, produktionspartnere, samt danske og udenlandske leverandører få ansvaret for egne kranprojekter.

Du har det fulde projektansvar fra tilbudsfasen gennem projektstyringsfasen samt aflevering og efterkalkulation af egne kranprojekter. Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Tæt samarbejde med kunder, salgsorganisation og produktionspartnere.
 • Projektstyring samt opfølgning af projekter hos vore underleverandører.
 • Koordinering af samarbejdspartnere i ind- og udland.

Danløft tilbyder gode arbejdsforhold i en velkonsolideret virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle personlige- og faglige kompetencer.

Danløft a/s
ArwosIngeniører og projektledere til forsyning

Arwos, Aabenraa

At passe på vores miljø er både en fælles opgave og et fælles ansvar. Arwos tilstræber at give naturens ressourcer uspolerede videre til de generationer, der kommer efter os. Det er dét, vi er sat i verden for. Derfor hedder Aabenraa Kommunes forsyningsselskab Arwos, navnet betyder “Vores arv”.

Arven bærer vi med respekt for forbrugernes forventninger, og vi løfter ansvaret med blik for de kommunale krav og nationale regler. Derfor ønsker vi i stigende grad at have greb om udviklingen og forme fremtidens forsyning.

I Arwos Vand og Spildevand viser de nyeste analyser, at der fremover skal investeres mere end tidligere, så værdien af vores anlæg kan opretholdes. Derfor har Arwos netop fået gennemført en ekstraordinær takststigning på spildevandsområdet. For at kunne gennemføre flere investeringer i vores anlæg og samtidig effektivisere vores drift, har vi brug for nye kollegaer.

Jørgen Lund Frederiksen A/STømrerformand/byggeleder

Jørgen Lund Frederiksen A/S, Kolding

Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S bliver du som tømrerformand/byggeleder en del af byggeledelsen, der til daglig har ansvaret for mindre bygge-/serviceopgaver, hvor fællesskabet er en vigtig del.

Som tømrerformand/byggeleder håndterer du byggeprocessens mangeartede opgaver fra tilbudsfasen, byggestyring, ledelse af medarbejdere og aflevering af opgaven til aftalt tid og kvalitet samt kontakten til bygherrer, rådgivere etc.

Jørgen Lund Frederiksen A/S tilbyder et selvstændigt job med et stort ansvar i en virksomhed med gode værdier og hvor trivsel, arbejdsmoral og det gode arbejdsforhold vægtes højt. Du bliver en del af et erfarent team i en velfunderet og jordnær tømrer- og snedkervirksomhed med en flad organisationsstruktur og 43 års erfaring. Der vil være mulighed for faglig og personlig udvikling.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Lead Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

Siemens Gamesa

As Lead Engineer (Technical Project Manager) for secondary structure you will be the leading person from System Integration that connects all involved internal stakeholders throughout the entire project implementation, from early sales phase to commissioning. You will entirely be the responsible person for a successful implementation of all our secondary structure deliverables towards the execution project.

Your main task will be:

 • Participation in customer meetings, providing technical knowledge towards technical sales.
 • Providing technical support towards suppliers during manufacturing (First Article Inspection (FAI), Pre-assembly, Installation and commissioning.
 • Creating resource and project detailed planning in form of man hour budgets and project timelines.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Lidl Danmark K/SProjektleder til byggeteknisk afdeling

Lidl Danmark K/S, Kolding

Til Lidls byggeteknisk afdeling med nuværende base i Kolding, søger vi en ambitiøs projektleder. Du skal have masser af gåpåmod, være klar til at tage ansvar i forbindelse med udarbejdelse af fremtidens standard for dagligvarebutikker. En standard som hele detailbranchen vil skue i mod.

Som projektleder i byggeteknisk afdeling vil du få stor indflydelse på, hvordan fremtidens butikker skal udføres samt processen forinden. Du vil ydermere være med til, at udføre KS og bistand ift. butiksbyggerierne, udvikle og beskrive retningslinjer, ajourføre og optimere vores byggeprogram m.v.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en virksomhed i kraftig vækst, der vil udfordre og udvikle dig såvel fagligt som personligt
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor
 • En spændende og varierende arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at planlægge arbejdsdagen
Lidl Danmark K/S
Abena
Marketingkoordinator med stærke digitale kompetencer

Abena, Aabenraa

Kan du bidrage med solid marketingerfaring samt effektiv styring af marketingprojekter, og har du forståelse for de digitale marketingdiscipliner? – Så er dette barselsvikariat lige noget for dig, og vi har brug for din hjælp hurtigst muligt, for vi har travlt.

Vi leverer kreative løsninger hver dag
Som marketingkoordinator bliver du en del af vores innovative og kreative univers. Du kommer til at indgå i Abena Group Digital & Marketing, hvor du sammen med dit team er i kontakt med hele Abena og leverer høj service til hele organisationen.

I tæt samarbejde med dine erfarne kolleger løser du opgaver, hvor du bl.a.

 • koordinerer en bred vifte af marketingelementer
 • planlægger og udformer en række faste publikationer
 • står for projektledelse og scoping af større og mindre marketingprojekter
Abena
DIN ForsyningUdbudskoordinator

DIN Forsyning, Esbjerg

Har du erfaring med udbud og kontrakter? Og kan du planlægge og lede udbudsprocesser? Er du herudover analytisk og kvalitetsbevidst, og sætter du en ære i at levere til tiden? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Indkøb og Lager.

I Indkøb og Lager arbejder vi med indkøb af varer og tjenesteydelser til brug i driften, i projekter og i administrationen. Vi består af to teams. Det ene team arbejder med indkøb af varer til dagligdagen samt lagerbeholdning, modtagelse og udlevering af varer. Det andet team arbejder med udbud og kontrakter og bistår med rådgivning og sparring, når kollegaer skal sende opgaver i udbud. Som vores nye kollega bliver du en del af udbudsteamet, og dine primære arbejdsopgaver består bl.a. i at:

 • Planlægge og lede udbudsprocesser
 • Gennemføre konkurrenceudsættelser og EU-udbud og implementere kontrakterne i organisationen
 • Rådgive og sparre med kollegaer