89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 89 resultater.
Esbjerg Kommune
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!

Esbjerg Kommune

En unik mulighed for at blive en del af det grønne hold i Esbjerg Kommune.

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Esbjerg Kommune
Digitaliseringskonsulent til tværgående projekter i Digitalisering & IT

Esbjerg Kommune

Har du erfaring med projektledelse? Kan du sætte dig ind i komplekse processer? Kan du se dig selv som bindeleddet mellem interessenter, it-konsulenter og leverandører? Kan du have mange bolde i luften? Er du klar til en hverdag fuld af udfordringer og spændende opgaver? Så er du vores nye Digitaliseringskonsulent.

Esbjerg Kommune sætter fokus på tværgående digitalisering af kommunen, derfor søger Digitalisering & It en digitaliseringskonsulent til en 3-årig stilling.

Vores nye Digitaliseringskonsulent har en god forståelse for mulighederne i digitalisering og trives med at være drivkraft i digitaliseringsprojekter, der går på tværs af hele kommunen.

Din opgave bliver at kordinere og bidrage til at omsætte kommunens digitale ambitioner til tværgående initiativer, f.eks. tværgående høringsportal og styrkede digitale onboardingprocesser.

DGI
Konsulent til E-læring og online kurser

DGI, Vingsted

Har du erfaring med E-læring som digital platform? Kan du løfte vores faglighed, viden og kompetencer inden for E-læring? Så er du måske den konsulent vi leder efter.

Vi har ambitioner om at omsætte forskellige idrætsfagligheder og viden om foreningers udfordringer og potentialer til E-læring samt finde en didaktisk metode der fungerer digitalt. Arbejdsgruppen for pilotprojektet bliver din sparringspartner i starten, og målet er at 2-3.000 kursister indenfor en række idrætter får glæde af E-læring det første år. Herfra udbredes tilbuddet løbende til alle de emner og målgrupper, hvor det giver mening.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du:

 • kan skabe tillid gennem samarbejde
 • har engagement i og godt kendskab til foreningslivet
 • kan drive E-lærings-, webinar- og online kursus-dagsordenen til nye højder
Würth Danmark A/S
IT-projektleder

Würth Danmark A/S, Kolding

Kan du se dig selv lede strategiske IT-projekter og drive en digital transformation, samtidig med at du supporterer CIO’en med at styre porteføljen af opgaver og projekter i IT-afdelingen - så er du måske Würth Danmarks nye IT-projektleder!

Unik System Design A/S

I denne udfordrende og udviklende nøglestilling får du muligheden for at lede udviklingen og implementeringen af komplekse IT-løsninger til vores kunder samt til den interne organisation. Du vil typisk have ansvaret for flere projekter ad gangen og for koordinering og optimering af opgaver på tværs af virksomheden. Du igangsætter og fuldfører projekterne inden for de aftalte rammer for tid, indhold, økonomi og kvalitet.

Din succes i jobbet vil hænge sammen med dine gode evner til at etablere tætte relationer til forskellige organisatoriske niveauer og funktioner samt til eksterne samarbejdspartnere i såvel indland som udland.

Würth Danmark A/S
Indrykket: 
airteam a/s
Projektleder

airteam a/s, Kolding

Vi søger en projektleder til vores afdeling i Kolding, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb
airteam a/s
Indrykket: 
LEGO System A/SAutomation Specialist

LEGO System A/S, Billund

Do you dream of working with high-end automation architecture for development and design of automation/software for LEGO equipment?

As Automation specialist, you will be a key person to drive, support and develop automation architecture for development and design of high-end automation/software for LEGO equipment. More specifically, you will:

 • Provide technical guidance and automation architecture for development and design of automation/software for equipment in close collaboration with suppliers and mechanical designers
 • Ensure a modular approach for a robust software design from an operational and safety point of view
 • Align with all project management rules, relevant norms, directives and EHS requirements

©2020 The LEGO Group

Indrykket: 
MT Højgaard A/S
Projektchef - Renovering - Kolding

MT Højgaard A/S

Kan du styre et renoveringsprojekt i mål fra start til slut? Er du entreprenant helt ud til fingerspidserne og klar til at sidde for bordenden ude i skurvognen?

Lige nu søger vi en projektchef med overblik, solid erfaring og et stærkt drive. Det er vigtigt, at du har erfaring med renoveringsprojekter, så du kan håndtere de uforudsete udfordringer, der altid dukker op, når vi renoverer. Du bliver en del af vores Byggerisektion, der arbejder med projekter i Jylland og på Fyn.

Du får en central rolle i at sikre en byggeproces med høj kundetilfredshed, hvor du er garant for en høj medarbejdertilfredshed og har fokus på gode økonomiske resultater. Du kan forvente at skulle drøfte økonomi og risiko med dine kolleger og nærmeste leder i en fast rytme, så der hele tiden er styr på projektet.

Indrykket: 
Eldorado A/S
Kategoriansvarlig

Eldorado A/S, Haderslev

Du vil blive en særdeles vigtig ressource i arbejdet med at holde momentum på udvikling af nye og eksisterende produkter.

Sammen med indkøb, salg og marketing vil du i stillingen som Kategoriansvarlig blive et vigtigt led på tværs af hele organisationen. Du vil primært være bindeled mellem indkøb, salg, marketing og vores leverandører, men bliver også tovholder i kommunikation mellem vores interne logistik-, indkøbs- og salgsafdeling.

Du vil i stillingen blive ansvarlig for:

 • At styre og drive strategiske udviklingsprojekter fra designoplæg til færdigt produkt
 • At styre og følge op på tidsplan, økonomi og kvalitet på de enkelte udviklingsprojekter
 • At sørge for de nødvendige certifikater og godkendelser under udvikling af nye produkter
Eldorado A/S
Indrykket: 
Frontmatec Tandslet A/S
Projektleder til fødevareindustrien

Frontmatec Tandslet A/S

Synes du ledelse af store projekter på op til 10 millioner Euro lyder spændende, og er du måske maskiningeniør eller produktionsteknolog med mod på næste udfordring – så læs videre…

Som projektleder får du det overordnede projektansvar for en række projekter hos vore danske og udenlandske kunder og skal derfor sikre, at de skræddersyede kundeprojekter afleveres til aftalt tid, kvalitet samt økonomi.

Du vil sammen med vores team af dygtige medarbejdere i salg, produktion og indkøb skulle:

 • Sikre gennemførelse af projekter i henhold til virksomhedens projektmodel, dvs. fra kontraktoverdragelse, installation og idriftsættelse af anlæg ved aflevering til kunden.
 • Have den primære kundekontakt under projektforløbet.
 • Lede tekniske projektteams i projektets Engineerings fase.
Frontmatec Tandslet A/S
Indrykket: 
Coop Danmark A/SProjektudvikler - Vestdanmark

Coop Danmark A/S, Vejle

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste ejendomsteam?

Coop er i gang med at restrukturere og effektivisere ejendomsfunktionens organisation og processer og har brug for stærke kompetencer.

Om stillingen

 • Afsøge markedet for nye egnede lokationer til Coop og Brugsforeningerne.
 • Afsøge markedet for flytning eller optimering af Coops eksisterende butikker.
 • Forhandling med grundejere/udlejere om vilkår for udvidelse af Coops butikker

Coop tilbyder en løn der modsvarer erfaring og kvalifikationer. Du får firmabil, pension, sundhedsforsikring, mulighed for at leje feriehuse i Danmark og Europa til favorable priser samt flere rabatordninger.

Indrykket: 
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Team Lead - Offshore Development Projects (Tower & Foundations)

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa

As Team Lead for the PMTF Development Team you will be leading our highly dedicated Project Managers, who drive and manage all Tower & Foundation related Development Projects across our organization.

As Team Lead within the PMTF department you will make sure your team is capable of reaching all targets in a proper working environment.

Your assignments will cover but not be limited to:

 • Lead, manage and mentor your team incl. 1:1 dialogues with team members
 • Build team to support continuous growth
 • Team coordination and planning incl. forecasting of competence needs to cover future portfolio
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Danfoss A/S
One ERP Process Deployment Lead PLM (ID: 14985)

Danfoss A/S, Nordborg

As the Deployment Lead, your role is being functional project manager in our ONE ERP program. You will lead roll-in activity on behalf of the functional team, from the beginning of a release to go live, where the duration of each release is 11 months.

Danfoss A/S

You have the full responsibility of the functional activities in a release, which entails leading activities through milestone planning, coordinating with stakeholders, and ensuring good communication flow between central team and business.

In addition, responsibilities also include planning, coordinating, and facilitating i.e. workshops, fit-gap analysis and you will in this role get the opportunity to utilize and develop your toolbox related to all areas of project management.

Danfoss A/S
Indrykket: 
Færdselsstyrelsen
Webredaktør

Færdselsstyrelsen, Ribe

Færdselsstyrelsens hjemmeside skal optimeres; vi skal have de absolut bedste brugerrejser, skarpe tekster som taler til både søgemaskiner og målgrupper – og så skal vi have en ny god kollega, der kan stå i spidsen for opgaven. Er det dig?

Vi søger en webredaktør, der kan drive vores største hjemmesideprojekt til dato: I starten af 2020 fik Færdselsstyrelsen ny hjemmeside. I 2021 skal den optimeres, så vores målgrupper får den bedst mulige oplevelse – og vores medarbejdere de bedste arbejdsgange.

Som vores nye webredaktør bliver du den projektledende og eksekverende kraft i projektet, mens Færdselsstyrelsens pressechef og kommunikationsmedarbejder bliver dine nærmeste kolleger og sparringspartnere.

Færdselsstyrelsen
Ørsted
Offshore Electrical Engineering Manager

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll be contributing to creating a world that runs entirely on green energy by ensuring that we can bring energy to shore from our massive offshore windfarms all over the world.

Join us in this role where you’ll become Electrical Engineering Manager in Substation Electrical & Commissioning Management which is responsible for electrical design, installations, and commissioning management of electrical installations.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • coordinating tasks between all stakeholders within the electrical and utility field
 • being accountable for the electrical design as well as preparing technical scope
 • leading specialists in a project
Ørsted
Indrykket: 
Phønix Tag Energi A/SByggetekniker til solcellefirma i vækst

Phønix Tag Energi A/S, Vejle

Er du vores nye byggetekniker, som skal være med til at levere fremtidens solcelleløsninger?

PHØNIX TAG Energi A/S er i rivende udvikling, og derfor søger vi en byggetekniker til nyoprettet stilling i vores montageafdeling i Vejle.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver

 • Planlægning, igangsætning og styring af solcelleprojekter
 • Klargøring til de udførende solcellemontører
 • Idriftsættelse og konfiguration af solcelleanlæg

Vi er et lille team på kontoret. Derfor er det vigtigt, at du er engageret og har det godt med at have ”mange kasketter” på i løbet af en dag.

Danfoss A/SProgramme Manager, Logistics Procurement (ID: 15052)

Danfoss A/S, Rødekro

Danfoss is looking for a program manager interested in joining a truly global position and taking on a critical role, helping us merge the logistic process of our newly acquired company Eaton Hydraulics with Danfoss upon approval.

Click here to learn more about this opportunity.
Indrykket: 
ARTOGIS a/sTeknisk IT-konsulent: Visuelle datasymbioser & open source

ARTOGIS a/s, Kolding

Deler du en ambition om at levere IT-løsninger til gavn for vand og klima – samt den ypperste kundeservice?

Vi søger en alsidig teknisk IT-konsulent med projektleder-kompetencer, til implementering og servicering af innovative og brugervenlige IT-løsninger i høj kvalitet.

Du får ansvar for at yde vores kunder kompetent bistand til effektiv udnyttelse af sago•fonto®-platformen.

Dine ansvarsområder og opgaver bliver:

 • Selvstændig løsning af kunderettede opgaver, herunder bl.a. installation og basisopsætning af software, datavisualisering, avanceret databearbejdning, behovsafdækning samt udvikling og konfigurering af løsninger.
 • Projektledelse af kunderettede såvel som interne (del)projekter, efter behørig introduktionsperiode.
 • Support- og driftsbistand ift. udvalgte kunders løsninger, typisk i kundernes eget it-miljø, herunder hotline, on-site support, test, kvalitetssikring og installation.
Nationalpark VadehavetKonsulent for natur og landskab til Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet, Rømø

Vil du bidrage aktivt til udviklingen af Danmarks internationale nationalpark, så er chancen der nu!

Nationalpark Vadehavet blev indviet den 16. oktober 2010 og er med sine 1459 km2 Danmarks største nationalpark. Vadehavet er et af verdens mest værdifulde tidevandsområder og nationalparken rummer natur- og kulturhistoriske værdier af højeste internationale værdi og er UNESCO Verdensarv.

Som konsulent i nationalparkens sekretariatet skal du arbejde med Vadehavsområdets natur og landskab, herunder især den marine natur, vandløb og vådområder, men også andre naturprojekter. Du får en central rolle i samarbejdet med lokale lodsejere, natur- og grønne organisationer, kommuner, fonde, frivillige m.fl. med at formidle, bevare og forbedre naturen og landskabet, og samtidig skal du samarbejde med Vadehavspartnere i Tyskland og Nederlandene.

MT Højgaard A/S
Projektchefer - Nybyg - Risskov og Kolding

MT Højgaard A/S

I MT Højgaard Danmark har vi fuld fart på med store bygge- og tilbudssager, og derfor søger vi erfarne projektchefer, der kan styre sagerne i mål fra tilbud til aflevering.

Trives du lige så godt ude på byggepladsen som med tilbudsarbejdet på kontoret? Er du struktureret, og kan du motivere og lede en byggesag godt i mål? Har du økonomisk overblik, og er indstillet på at samarbejde med dine kolleger for at sikre en god projektøkonomi?

Som projektchef i MT Højgaard Danmark har du ansvaret for dine sagers samlede økonomi, tid og kvalitet. Samtidig bliver du vores ansigt og vigtigste repræsentant over for kunden, og det betyder, at samarbejde, struktur og kommunikation er helt centrale redskaber i din værktøjskasse.

Indrykket: 
Puls Human Relations ApSProjektkonsulent

Puls Human Relations ApS søger for Sønderborg Vækstråd

På vegne af Sønderborg Vækstråd, søger Puls Human Relations ApS, en projektkonsulent med en stærk robot- og automationsprofil

Til en nyoprettet stilling søger vi en projektkonsulent med teknisk og forretningsmæssig indsigt fra robot- og automationsbranchen. Projektkonsulenten skal understøtte etablering og drift af en regional hub i Sønderborg, som er en del af Odense Robotics, der fra årsskiftet er Danmarks nye nationale erhvervsklynge for robot-, automations- og droneteknologi.

Arbejdet omfatter netværks-, innovations- og projektudvikling. Brobygning mellem regionale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og viden-centre indgår som et vigtigt element.