380 job matcher din søgning 380 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAB Specialkonsulent med solid projektledererfaring inden for strategisk udvikling

KAB, København

Har du erfaring med at designe, facilitere og lede større strategiske projekter? Kan du gå analytisk til værks og sikre inddragelse af mange interessenter i organisationsudvikling? Så er du måske vores nye specialkonsulent.

Dine opgaver bliver i samarbejde med dine kollegaer og ledelsen

 • At designe og facilitere processer for udviklingsprojekter med mange interessenter
 • At være driver og projektleder i implementering af udviklingsprojekter i 3B’s lokale drift
 • At være en del af en organisation, der kan levere nye ledelsesredskaber baseret på data

Du bliver en del af et udviklingsorienteret kundecenter, som servicerer Boligforeningen 3B – den største boligforening i KAB-fællesskabet.

RELOC A/S Projektkonsulent med stærke koordineringsevner søges

RELOC A/S, Rødovre

Drømmer du om at indgå i et stærkt team og samtidig være ansvarlig for dine egne projekter? Brænder du for rådgivning og koordinering, og er du klar til at gå ”that ekstra mile” for kunderne? Så er du måske RELOCs nye projektkonsulent.

RELOC A/S er en dynamisk og succesfuld konsulentvirksomhed, som rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder med en bred vifte af løsninger.

I tæt samspil med organisationens ledelse bliver du som projektkonsulent ansvarlig for at koordinere kundeprojekter fra A-Å. Du er kundens rådgivende sparringspartner og skal til en hver tid sikre et logistikoverblik og en gnidningsfri projektafvikling.

Conference Manager Tekniske projektledere og projektchef søges til udviklingsvirksomhed i vækst

Conference Manager, Virum

Du vil fra dag ét være udviklingschefens tætte sparringspartner, hvor I sammen får ansvaret for at omsætte vores udviklingsplaner til projekter og styre dem mod færdige løsninger.

Afhængig af din erfaring kan der blive tale om en ansættelse som projektchef, hvor du i parløb med udviklingschefen beslutningsmæssigt baner vejen for CMs tekniske fremtid.

Vi ser en kæmpe fordel i, at man som leder er en aktiv del af udviklingsprocessen. Kan du derfor den ene dag drøfte virksomhedens/afdelingens strategiske retning og den næste teste en ny feature eller implementere en procesforbedring i vores CRM-system, er det i vores optik en stor værdi.

Djøf Forlag Forlagsredaktør til Djøf Forlag (barselsvikariat i 15 måneder)

Djøf Forlag, København

Vil du være med til at udgive de bedste lære- og fagbøger inden for jura?

Vi søger nu en all-round forlagsredaktør, der med energi og sikker hånd kan redigere og producere juridisk faglitteratur samt tidsskrifter rettet mod de videregående uddannelser og det professionelle marked.

Forlagsredaktøren, der ansættes i et barselvikariat i 15 måneder fra d. 2. maj 2023, bliver en del af den juridiske redaktion og refererer til redaktionschefen for området.

Gem
Meyers A/S
Kommunikations- og marketing projektleder med B2B-fokus (barselsvikariat)

Meyers A/S, København

Til et barselsvikariat som projektleder for vores B2B-forretning leder vi efter dig, der er knivskarp til at identificere din målgruppe og kan udarbejde kvalitetsindhold med salg for øje. Vores kommunikation tager afsæt i råvarer, værtskab og services samt viden om fremtidens arbejdsplads.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Udvikle, planlægge og eksekvere kommunikations- og marketinginitiativer, herunder sikre en klar kampagneplan, eksekvering og opfølgning
 • Drive og udvikle B2B-kanaler for Meyers, herunder producere indhold, community management m.m.
 • Ansvar for indhold og optimering af div. web- og anmeldelsessites, herunder SEO på website
Meyers A/S
Profilpartners
Afdelingschef

Profilpartners søger for Murersvendenes Aktieselskab i Glostrup

Du får ansvaret for at vækste Danmarks ældste murer- og entreprenørvirksomhed, der igennem knap 125 år har stået for flere projekter, som man den dag i dag stadig kan se i det Københavnske gadebillede.

Vi søger en fagligt dygtig og selvmotiverende person, der kan drive og videreudvikle virksomheden. Da du både kommer til at stå for det opsøgende salg på nye projekter, ledelse af medarbejdere samt projektledelse for udvalgte projekter, kommer du til at have mange bolde i luften på én gang.

Hansen Toft A/S Innovation Manager

Hansen Toft A/S søger for Ministry of Snus A/S i Svendborg eller Storkøbenhavn

Med base i enten Svendborg eller det nye kontor i Storkøbenhavn, vil du blive en del af det samlede Brand & Innovation team, hvor du vil få ansvar for af drive Innovation Management indenfor en række områder som; produkt, brands, emballage m.m. En naturlig del af rollen er at arbejde med market- og consumer insights gennem markedstal, analyser og data til at understøtte vækststrategien.

Du vil skulle arbejde med alle facetter fra analyse af markeder, brand potentiale samt udvikling af produkter hertil.

Nøgleopgaver i rollen omfatter bl.a.:

 • At drive en innovations agenda på tværs
 • At udvikle produkt- og innovationskoncepter
 • At udvikle kampagne- og kommunikationsmaterialer
Hansen Toft A/S
Københavns Vestegns Politi Akademiker med flair for projektledelse til Forebyggelsessekret

Københavns Vestegns Politi, Rødovre

Har du erfaring med projektledelse? Vil du være med til at understøtte udviklingen af Københavns Vestegns Politis kriminalpræventive arbejde? Og synes du, det er inspirerende at skabe forandringer og vækst i det praksisnære daglige politiarbejde? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en kollega med gode projektlederkompetencer, som motiveres af udfordringer, samarbejder og har blik for kriminalpræventiv udvikling.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Projektledelse og projektunderstøttelse af strategiske forebyggelsesinitiativer
 • Professionalisering og optimering af interne processer og arbejdsgange på forebyggelsesområdet
 • Facilitering og udarbejdelse af workshops
Tryg Forsikring A/S
Projektleder til PMO i Koncernjura

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Kan du skabe sammenhæng mellem lovgivning og forretning – også når det bliver komplekst?

Vi oplever i dag en meget høj aktivitet på ny lovgivning med et stigende behov for hjælp til implementering i vores forretningsområder. Som projektleder i PMO bliver du en meget vigtig kollega i vores fælles fokus på at sikre effektiv implementering af lovgivning i vores forretningsområder.

Din rolle vil variere alt efter opgaven. I nogle projekter vil din rolle være egentlig projektledelse, mens den i andre vil være langt mere udførende i arbejdet med at finde og implementere konkrete løsninger, ligesom rollen også vil inkludere ledelsesrapportering.

Tryg Forsikring A/S
Danmarks Gymnastik Forbund
Fitnesskonsulent

Danmarks Gymnastik Forbund, Brøndby

Du brænder for fitness i forening, du formår at tænke fitness ind i konkurrenceregi, du trives i samarbejdet med mange interne og eksterne interessenter – hvis ja? Så vil vi elske at modtage en motiveret ansøgning fra dig.

Udover, at vi forventer, at du kan se dig selv løfte dine primære opgaver forbundet med stillingen, skal du have en stor forståelse og et stort hjerte for fitness – ikke mindst i forening, ligesom du skal have passion for at udvikle trænere, foreninger og udøvere.

Vi lægger vægt på ansvarlighed, stærk faglighed og et stort engagement, hvor du skal være processtærk og i stand til at agere proaktivt og udøve en stor grad af selvledelse, hvor du igangsætter, styrer og gennemfører en række forskelligartede processer i forbindelse med dine arbejdsopgaver.

HK Byg Entreprise A/S Projektleder

HK Byg Entreprise A/S, København

HK Byg Entreprise søger en dedikeret og fagligt stærk projektleder med erfaring inden for renovering.

Du vil referere til og arbejde sammen med den ansvarlige afdelingschef samt indgå som en del af produktionen.

Stillingen vil være koncentreret omkring den daglige ledelse og koordinering af de forskellige faggrupper på vores byggesager.

Som projektleder vil dine ansvarsområder bl.a. være:

 • Planlægning og udførelse af byggesager
 • Koordinering af faggrupper
 • Udarbejdelse og opfølgning på tidsplaner og stade
 • Afholdelse og opfølgning af byggemøder
 • Varetage rollen som sikkerhedskoordinator

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef Martin Steen på mas@hk-byg.dk

Deloitte Vi søger en dygtig projektleder

Deloitte, København

Brænder du for projektstyring og -ledelse og ønsker at blive en del af et stærkt socialt fællesskab? Vil du gøre en forskel for dine kollegaer og kunder samt indgå i en dynamisk og inkluderende kultur, der bygger på faglighed, nysgerrighed og samarbejde? Hvis ja, så er Deloitte Audit FSI (Financial Service Industry) det rigtige sted for dig!

Som projektleder i Deloitte Audit FSI vil du understøtte kundeteams og specialister med projektstyring på en række af Nordens største finansielle selskaber, samt global projektstyring af disse kunder. Dine arbejdsopgaver og -ansvar vil bl.a. bestå i:

 • Projektplanlægning og løbende opfølgning på projektplan
 • Lede teamet igennem projektfaserne, styre processer og koordinere opgaver på den givne account
 • Være proaktiv og sikre overholdelse af deadlines samt ledelse af teammøder og visse kundemøder
Logio Consulting A/S
Erfaren rådgiver til logistikprojekter

Logio Consulting A/S

Som rådgiver leder du logistikprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet og af både strategisk og operationel art. Du bidrager i hele processen gennem analyse, konceptudvikling og kravspecifikationer til implementering og idriftsættelse.

Vores kunder er selv videnstunge virksomheder, og det stiller store krav til, at vi som rådgivere kan bringe øget værdi til projektet. Du er derfor god til hurtigt at forstå kundens forretning og gennemføre en analyse af udfordringerne. Din erfaring, i kombination med en naturlig nysgerrighed og kreativitet, sætter dig i stand til at udvikle nye innovative løsninger for kunden ligesom du i implementeringsfasen er vedholdende med øje både for helheden og detaljen.

Logio Consulting A/S
Aasted
Project Coordinator

Aasted, Farum

Er du en dygtig koordinator med god forståelse for tekniske produkter og kvalitetssikring heraf? Brænder du for at pleje og udvikle kunderelationer og har du ydermere et ønske om at drive tekniske reservedelsprojekter og følge projektet fra ordre til levering? Så læs videre her om vores nyoprettede og unikke position!

Primære ansvarsområder:

 • ansvarlig koordinator for ordren fra kunden har bestilt delene og til leverancen er gennemført
 • ansvarlig for, at reservedelsordrerne lever op til kundens forventninger. Herunder at koordinere og styre den interne proces samt have et særligt fokus på kvalitetstjek i alle interne led
 • kontinuerlig dialog med kunden, samt yde teknisk support for at sikre en succesfuld leverance og opfølgende tiltag
Aasted
Gem
Siemens A/S
Udviklingsorienteret projektleder til at drive energioptimerende løsninger

Siemens A/S, Ballerup

Vores energisystem ændrer sig hurtigt! Energiproduktion bliver mere og mere decentraliseret, hvilket betyder, at beslutninger vedrørende styring og kontrol af elnettet bliver mere og mere komplekse. Samtidig øges verdens energiforbrug støt.

Se video om Siemens A/S som arbejdsplads Siemens er en førende leverandør af relæer og kontroludstyr, og inden for forretningsområdet Siemens Smart Infrastructure søger vi nu en projektleder til projektledelse inden for CTS-/BMS-systemer til styring af lys, varme- og ventilationsanlæg. Vores kunder er erhvervsvirksomheder inden for sundhedssektoren og private erhvervsvirksomheder i Danmark.

Ansvarsområderne er bl.a. at drive projekterne fra opstart til overdragelse til kunderne samt projektledelse, hvilket fx omfatter styring af tid, ressourcer, økonomi, kvalitet og teknik

Siemens A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Projektleder til modernisering af forskudsopgørelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Vi skal i gang med at modernisere systemerne bag forskuds- og årsopgørelsen trinvist gennem en årrække samtidig med, at vi pålideligt opkræver personskatter. Vil du være med i projektteamet bag?

I din hverdag som projektleder forventes du ud over de klassiske projektdiscipliner at kunne indgå i aktiviteter som:

 • Udarbejdelse af styregruppemateriale, projektrapportering og øvrig projektdokumentation
 • Facilitering og styring af workshops med procesejere, systemejere og leverandører
 • Procesoptimering og ændring af tilgang og metoder, med fokus på muligheder og tools fra den agile verden.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Telia Danmark Device Transformation Manager

Telia Danmark, København

Du vil blive en del af Device, Financing & Payment teamet som har ansvaret for indkøb, leverandørsamarbejde og offering på tværs af hardware kategorier. Derudover varetager afdelingen det kommercielle ansvar på hhv. finansiering, betalinger og e-sim.

Som Device Transition Manager får du end-to-end ansvar for egne projekter. Derudover vil du skulle varetage forskellige opgaver, der går på tværs af teamets ansvarsområder i form af drifts-, rapporterings- og analyse opgaver.

Helt konkret vil du bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Drive projekter på hardware, financing og payment området
 • Drive projekter på hardware området, herunder optimering af og lancering af tiltag på sustainability området
Tryg Forsikring A/S
Senior Projektleder

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Synes du, lige som os, at Office 365 platformen skaber de bedste rammer for samarbejde? Har du lyst til at være med på rejsen i mod at placere Tryg som det bedste forsikringsselskab i verden?

Som Office 365 projektleder vil du have ansvar for at facilitere vores Office 365-team og sikre dets leverancer, og du bliver en del af et IT-fagligt miljø i Trygs Business IT & Digitalisation (BID). Du får gode og kompetente kolleger både i og udenfor teamet, som insisterer på at have det sjovt, mens de gør en forskel, og som hjælper og lærer af hinanden for at sikre kontinuerlig forbedring og vækst.

Tryg Forsikring A/S
Andel Lumen Energikonsulent/-rådgiver til nyudviklet forretningsområde og grøn vækstrejse

Andel Lumen, Ballerup

Vil du udfylde en spændende konsulentrolle, hvor du arbejder med implementering af nye IoT-projekter indenfor trådløs fjernaflæsning af varme- og vandmålerforbrugsdata?

Og vil du samtidig sætte scenen for, hvordan vi forbedrer og digitaliserer vores arbejdsprocesser – så vi understøtter den grønne profil og kundernes behov?

”Du sætter dit aftryk på morgendagens selvbetjeningsløsninger i det danske land. Og du kommer i høj grad til at stå i spidsen af den grønne omstilling,” fortæller Lars Andersen, projektleder.

Rambøll
Project Controls Manager

Rambøll, Copenhagen or Esbjerg

We invite you to bring your project controls manager experience into play as you participate in a variety of exciting projects from early start-up to EPC in the Energy market.

Se video om Rambøll som arbejdsplads

Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative and empowering culture? We work to create a sustainable future and our inspiring projects and innovative solutions aim to set the standard among our peers. You will join a global company that has been growing successfully since its founding in 1945.

Rambøll

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV