29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danfoss A/S
Transformation Expert - Indirect Cost (ID: 17018)

Danfoss A/S, Copenhagen, Nordborg or Silkeborg

As a Transformation Expert, you will be assigned to specific projects in our factories for up to 6 months.

You will be leading the projects to achieve strong contribution margin improvements by optimizing the Total Cost of Ownership (TCO) within Indirect Cost that affect the Factory Performance. You will be working in a truly multicultural environment with highly qualified colleagues from all over the world.

We have a global footprint and therefore it is important that you have the flexibility and willingness to travel approx. 50% - 70% of the time and to work in all our factories. You will be assigned a region and mainly support factories within this region. When not on-site we offer the opportunity of home working.

Danfoss A/S
Rimeco Aktieselskab
Stærk miljø- og affaldsprofil

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Brænder du for miljø- og affaldshåndtering? Er du stærk til projektledelse i forhold til myndighedshåndtering? Har du indsigt i driftsforhold og erfaring med at analysere data? Kan du systematisk koordinere virksomhedens miljøarbejde?

Rimeco er en stærk og dynamisk spiller i genvindingsindustrien. Vi indsamler, oparbejder og sikrer genanvendelse af alle former for metalaffald, og som et nyt produkt nu også plastaffald. Vi er en virksomhed i rivende vækst, og vi har valgt at sætte alle kræfter ind på at opnå målet om 100 procents genanvendelse.

Derfor søger vi dig.

Rimeco Aktieselskab
X-Yachts A/S
Projektleder for udvikling af motorbåde

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Beskæftigelsesministeriet

Er du en person, der kan holde mange bolde i luften og samtidig have sans for detaljen? Kan du motivere og inspirere medarbejdere i et længerevarende udviklingsforløb? Vil du gå forrest i udviklingen af fremtidens motorbåde samt sikre, at eksisterende modeller driftes optimalt?

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job hos X-Power, som er en del af X-Yachts i Haderslev; En dansk, privatejet virksomhed med datterselskab i Polen med i alt 310 ansatte. X-Power har lanceret sin første motorbåd i år og har store vækstplaner! Du bliver ansvarlig for at lede et udviklingsteam bestående af højt kvalificerede bådebyggere i DK samt være bindeled til vores fabrik i Polen.

X-Yachts A/S
Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen i Ribe søger en udviklingskonsulent

Færdselsstyrelsen

Kan du drive tværgående udviklings- og forandringsprocesser? Har du erfaring med effektiv ledelsesbetjening? Har du også en værktøjskasse fyldt med proces- og implementeringsredskaber – og er du god til at bringe dem i spil? Så er du måske vores nye kollega.

Meningsskabende ledelse med fokus på læring samt at skabe rum til handlekraft er en del af Færdselsstyrelsens ledelsestænkning og grundlaget for den kultur, vi ønsker udviklet.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Planlægge, designe og facilitere workshops og udviklingsforløb i sammenhæng med styrelsens store organisationsændring herunder onboarding, teamlederunderstøttelse mv.
 • Understøtte implementeringen af diverse strategier m.m. i de enkelte teams, både ved udarbejdelse af implementeringsværktøjer, men også i form af konkret procesfacilitering.
Færdselsstyrelsen
Comentum ApSProjektleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Aabenraa, Rødekro, Haderslev eller Kolding

Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst. Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere især en stor nøglekunde, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Virksomheden henvender sig til egne kunder, men indgår også som underleverandør i andres entrepriser. Dit daglige arbejdssted kan tilpasses din bopæl, og den afdeling der ligger tættest på.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne. Du besidder en naturlig autoritet og gennemslagskraft, og du har en forretningsorienteret tilgang til opgaverne.

Comentum ApSProjekt- og entrepriseleder

Comentum ApS søger for Garant Høi Tæpper A/S i Haderslev

Garant Høi Tæpper A/S, der er en del af Høi-gruppen med afdelinger i Aabenraa, Rødekro, Haderslev og Kolding, er Sønderjyllands førende leverandør af tæpper og gulvbelægninger. Virksomheden henvender sig både til det professionelle og det private marked, og der er tale om veldrevet forretning i fortsat vækst.

Det høje aktivitetsniveau gør, at der til at servicere en bred vifte af større og mindre projekter for erhvervskunder, søges en Projektleder med indgående kendskab til branchen. Du får domicil i Haderslev, og er du allerede lokalkendt med et etableret netværk i området er det en fordel.

Den rette kandidat til jobbet har en solid erfaring med at styre projekter og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører. Du er vant til byggemøder, hvor du samarbejder med andre leverandører og samtidig får skabt den nødvendige plads til at I kan få gennemført projekterne.

Danfoss A/S
Mechanical Engineer Leading Strategic Projects (ID: 14498)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding or Vejle

Do you thrive in an environment where you push the edge of technology and develop outside of the box solutions? Can you ask the right questions to challenge the status quo and produce step-change? Can you see the big picture and develop resilient solutions that can be implemented considering the business life cycle and costs? Then you could be our new Mechanical Engineer.

You will join an innovative team consisting of both R&D and Supply Chain Integration specialists. In this collaborative setting, we are working in a project base environment with both traditional and agile methodologies. You will not only maintain an existing product portfolio, but also be part of developing new products and product platforms.

Danfoss A/S
Planet Huse A/S
Bygningskonstruktør til projektering af fritidshuse

Planet Huse A/S, Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt i Autocad og Revit
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
 • kunde- og leverandørkontakt

Din hverdag er præget af lige dele tegnings- og dokumentationsudarbejdelse til produktionen samt kundedialog i forbindelse med realiseringen af kundens boligdrøm.

Planet Huse A/S
BESTSELLER
Technical Project Manager

BESTSELLER, Haderslev

Brænder du for at skulle skabe struktur i standarder og logistiksystemer, og bliver du motiveret af at deltage i spændende og ambitiøse projekter på daglig basis?

Som vores Technical Project Manager får du en alsidig koordinerende projektlederrolle, hvor din primære opgave er skabe struktur i vores tekniske standarder og IT-systemer. Du vil ligeledes deltage i projektet omkring udviklingen af BESTSELLERs tekniske standarder, hvor det er alpha omega, at du kan bevare et kontrolleret overblik af udviklingen.

Konkret vil dine overordnede ansvarsområder indebære:

 • Koordinere, deltage i og styre tekniske projekter
 • Koordinere og styre tekniske opgaver og procesoptimeringer under drift
 • Kalenderstyre, mødeindkalde og lede projektmøder
Invita Køkkener
Salgskonsulent

Invita Køkkener, Aabenraa og Kolding

Kan du lukke et salg og samtidig imødekomme det, dine kunder drømmer om? Og vil du have masser af udviklingsmuligheder i en stor dansk virksomhed, hvor du bliver en del af et af stærkt brand? Så søg stillingen som salgskonsulent hos Invita Aabenraa og Kolding!

Som salgskonsulent hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed. Med i købet får du fantastiske kolleger og mulighed for at opbygge en solid salgskarriere, du hele tiden kan udvide med nye kompetencer. Vores høje præstationsniveau skaber en professionel atmosfære, hvor vi sammen når nye højder i branchen.

Du får ansvaret for dine opgaver og dine kunder – både i butikken og på mail og telefon. Hver køkkenløsning, du skaber med kunderne, er unik og baseret på kundens behov.

Invita Køkkener
Abena
Senior Digital Development Manager

Abena, Aabenraa

Er du en erfaren senior projektleder med et digitalt mindset, der brænder for at skabe fremdrift og optimere processer? Har du erfaring med at drive spændende IT-projekter, og motiveres du af at skabe resultater med og gennem andre?

Med reference til Group eCommerce Manager får du ansvaret for et team af tre kompetente og engagerede projektledere med hver deres eget fokusområde. Du vil som Senior Digital Development Manager få en nøglerolle i de kommende års digitale strategiske projekter, hvor du i vidt omfang vil være med til at sætte præg på rejsen og de tiltag, der skal gøres samt være med til at sætte rammerne for den videre udvikling og retning.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • teamledelse af Development teamet, der arbejder med såvel PIM og eCommerce
 • planlægning og drift af alle udviklingsprojekter ift. PIM og eCommerce (Sitecore)
 • budgetopfølgning og afrapportering (eksternt bureau)
Abena
Danfoss A/S
Pricing Manager ID: 17617

Danfoss A/S, Silkeborg, Kolding, Nordborg or Vejle

Danfoss Climate Solutions Is looking for a Pricing Manager to join our team. Are you ready for a visible position that gives a wide exposure and network throughout the Danfoss organization? Do you excel in pricing strategies, reporting and analytics? Then you should join our team in “Pricing and Contract Excellence”.

You will be part of a team of 8 colleagues working with “Pricing strategy”, “Processes and tools”, and “Reporting and Analytics”.

In the position as pricing manager you will have the focus on improving our performance management reports and processes.

Danfoss A/S
ECCO Sko A/S
Senior Project Manager

ECCO Sko A/S, Tønder

Can you navigate through cultures and time zones while you transform data and information from various research teams into perfectly tuned full-scale marketing campaigns?

As our new marketing senior project manager, you will be orchestrating the complicated process of creating marketing projects throughout the globe.

This is a job of endless possibilities. If you are adaptable and on when it comes to stakeholder management, you can end up almost anywhere,” says Maria Holm Gude, Global Manager, Global Marketing.

ECCO Sko A/S
Danfoss A/S
Senior Specialist, Total Rewards (m/f/d) (ID: 17732)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, Copenhagen, Silkeborg, Hamburg or Flensburg

Danfoss is looking for a Senior Specialist, Total Rewards to join our Corporate Human Resources, Compensation & Benefits team.

Responsibilities for this position include, but are not limited to, the following:

 • Run C&B processes according to the HR – cycle in cooperation with other Center of Excellence colleagues, Regional HR and people managers.
 • Coordinate and communicate in all aspects of the C&B processes towards relevant business stakeholders and people managers, enabling HR colleagues and people managers to comply with principles and rules of the Total Reward Corporate Standards.
Danfoss A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Danfoss A/S
Senior Project Manager (ID: 17681)

Danfoss A/S, Nordborg, Lappeenranta, Longmont, or Nanjing

To enable us to achieve our global Editron strategy we are looking for a senior project manager responsible for driving successful project execution

You will be responsible for global manufacturing projects in Editron, you will be a key player in the team taking care of all project-related topics, from initial ideas through to successful execution.

Your responsibilities:

 • Lead global footprint projects, localizing manufacturing in relevant regions around the world
 • Lead implementation of manufacturing setups ensuring our growth strategy enables the needed capacity in our factories
 • Lead the manufacturing implementation in large NPD projects implementing new products.
Danfoss A/S
Danfoss A/S
Group Strategy, Director (m/f/d) (m/f/d) (ID: 17601)

Danfoss A/S, Nordborg or abroad

As we strive to take global leadership in our key segments, join us to solve the strategic opportunities posed by major tailwinds like Electrification, Climate Change and Decarbonization, among others.

As Director in the Group Strategy team you will work in close collaboration with the SVP of Group Strategy as well as senior stakeholders across Danfoss to:

 • Develop an in-depth understanding of the business and focus on issues ranging from organic growth, go-to-market strategies, customer experience, organizational development, and operational efficiency.
 • Provide competitor benchmarking, identify market trends and key industry intelligence, business models, consumer knowledge, and develop global strategic initiatives.
Danfoss A/S
Fonden Universe Science Park
Show- & attraktionskoordinator søges til Sønderjyllands største oplevelsespark

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Kan du lide at optræde og være i rampelyset, kan du få andre til at shine på en scene, interesserer du dig for naturvidenskab og teknologi, og kan du formidle det inspirerende og entusiastisk? Er du vild med at skabe mindeværdige gæsteoplevelser både selv og gennem andre, og trives du med en afvekslende og spændende dagligdag? Så er du måske vores nye show- & attraktionskoordinator?

Dine primære opgaver

 • Optimere og drifte vores forskellige shows, evt. med mulighed for at indgå i udvikling af shows med eksterne
 • Uddanne og udvikle vores dygtige sæsonmedarbejdere i gennemførelse af shows og arbejdsfunktioner ved de forskellige attraktioner
 • Indgå i en områdevagtfunktion, hvor opgaven på vagten er at sikre, at hele Oplevelsesområdet performer og leverer mindeværdige oplevelser til vores gæster
Fonden Universe Science Park
Danfoss A/S
Sourcing Project Manager m/f/d

Danfoss A/S, Nordborg, Neumuenster, Lappeenranta, or Vantaa

Danfoss Editron is looking for an experienced Sourcing Project Manager to run the procurement-related projects, such as finding new suppliers for needed components and products, comparing suppliers and participating in supplier process assessments to make an impact for quality parts.

If you take the challenger as our new Sourcing Project Manager; you will be the liaison between R&D, production, and suppliers to ensure production-friendly and cost-efficiency design. An important part is also to be the link between centralized Danfoss Category Management and Division to ensure that we follow Category Strategies in New Product Development (NPD) sourcing and product cost down projects. In this position, you will be providing feedback to R&D on future portfolio possibilities based on market trends.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Head of DBS Capability Building

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Business System (DBS) is looking for an experienced Head of Capability Building who will be sharpening the approach for capability building for key stakeholders across Danfoss. Together with your DBS colleagues you will drive the training and capability agenda to ensure that we always have the relevant offerings on all levels.

Your primary responsibility will, as a first step, be to upgrade the approach and the DBS Capability offering across the Danfoss group. This includes the following steps:

 • Re-identify key stakeholders across Danfoss Build the training offering concept
Danfoss A/S