32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Dahlin & Nielsen ApS
Projektleder – Koordinator – med speciale i el og hydraulik

Dahlin & Nielsen ApS søger for M. J. Hydraulik ApS i Holbæk

Til vores kunde M.J. Hydraulik ApS søger vi en erfaren projektleder/koordinator til hovedkontoret i Holbæk. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i lift- og entreprenørbranchen, som er i stor udvikling internt og eksternt. I dag har M.J. Hydraulik ApS 20 servicevogne og 3 værksteder.

Arbejdsopgaver

 • Programmering af PLC, microcontrollere samt HMI.
 • Du har tjek på el- og hydraulikdiagrammer – kan du tegne dem, er det et ekstra plus.
 • Beregning af tilbud inden for el- og hydraulikopgaver mv.
Dahlin & Nielsen ApS
Unomedical A/SProject Manager R&D – Medical Devices

Unomedical A/S, Osted

Are you passionate about leading people and develop products that improve people’s lives? Do you want to join a world-leading company specialized in the treatment of chronic diseases such as diabetes and Parkinson’s Disease? Then you might be the right candidate to join our R&D organization.

ConvaTec Infusion Care are experiencing growth and we are looking for experienced Project Managers to manage development projects of our new products and product upgrades.

We are transforming our business for the better. Better products. Better ways of working. And better ways of delivering for our customers and each other. We are aiming for nothing short of excellence. Join us as our Project Manager and you will do the same.

BB fiberbeton A/S
RÅDGIVER OG PROJEKTTOVHOLDER INDENFOR FIBERBETON

BB fiberbeton A/S, Lille Skensved

Vi har brug for flere kræfter til vores voksende salgs- og projekteringsteam på 11 personer bestående af tekniske tegnere, statiker og andre rådgivere og projekttovholdere. Er det dig?

Vi ønsker en medarbejder, der stortrives med kundekontakt og rådgivning.

Du vil være ansvarlig for projekter og have den primære kontakt med arkitekter og entreprenører. Du vil være ansvarlig for både dialog og projektering i de respektive projekter – store som små. Du vil trække på resten af teamet ift. løsninger, statik og ikke mindst selve tegnearbejdet.

Du vil lave tilbud og følge op på disse, samt have sparring om løsninger med arkitekter og rådgivere. Du vil tidligt i projekterne skabe montage- og håndteringsløsninger sammen med arkitekter og entreprenører. Under projekteringsfasen vil du være ansvarlig for korrekte tekniske løsninger, der virker både på byggepladsen og i produktionen.

BB fiberbeton A/S
Køge Hospital Project Team I/SJunior Construction Project Planner

Køge Hospital Project Team I/S

The Køge Hospital Project is an expansion of the current hospital in Køge, which will include a complete renovation. When the renovation is complete, it will open to extended special departments, along with new departments for research which will gather Zealand University Hospital under one single roof.

At KHPT we can offer you a job with varied and exciting tasks. The company is a joint venture between Itinera and CMB, two Italian constructors with experience building hospitals. You have the chance to be part of this international organization and contribute to an exciting project.

What to expect:

 • Close teamwork with Managers and Designers to develop and maintain schedules of the construction project.
 • Integrating multiple schedules into a master project schedule, base line and status.
Professionshøjskolen Absalon
Konsulent med erfaring for projektledelse og kommunikation

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Vil du være med til at udvikle og sikre professionelle leverancer og kommunikation om uddannelsen Diplom i Ledelse på Absalon? Så har vi lige nu en tidsbegrænset ansættelse som konsulent i Center for Ledelse og Oplevelsesdesign.

I denne rolle vil du blive bindeled mellem undervisere og aftagere på vores udvikling af uddannelsen. Du vil skulle bidrage til at sikre fokus på kvalitet i vores opgaveløsning og kommunikation med aftager og samarbejdspartnere.

Du vil primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder planlægge, designe og kvalitetssikre uddannelses- og udviklingsforløb.

Madesa ConsultingProjektchef til renoverings byggeri

Madesa Consulting søger for Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

Vi søger en projektchef med gode menneskelige egenskaber til at varetage projekterne og sikre kvaliteten til glæde for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Du vil få en bred kontaktflade og vil kommunikere og koordinere med bygherre, underleverandører, samarbejdspartnere og dine håndværks kolleger i produktionen, når du styrer dine projekter. Du bliver ansvarlig for projekter med en entreprisesum på + 40 millioner DKK, herunder igangsættelse og gennemførelse af projekter hen imod det endelige mål.

Vi tilbyder:

 • et afvekslende og spændende job i en stærk velfungerende virksomhed med gode kolleger
 • at du bliver leder for projekter, hvor flere fagdiscipliner er involveret
HRperformanceSenior projektleder til fremsynet multiforsyning

HRperformance søger for Odsherred Forsyning, Grevinge

Vil du være med til at udvikle bæredygtige og innovative løsninger til slambehandling der for alvor tager hensyn til miljøet? Og kunne du tænke dig at stå i spidsen for opførsel og renoveringer af renseanlæg og andre spændende projekter i en mindre men yderst fremsynet multiforsyning?

I Odsherred Forsyning, søger vi en topkompetent senior projektleder, med minimum 5-10 års erfaring indenfor projektledelse, der vil tage ansvar for nogle af vores spændende udviklings- og komplekse anlægsprojekter.

Som senior projektleder vil du bl.a. blive ansvarlig for at skabe succes med vores udviklings- og større anlægsprojekter i et tæt samarbejde med projektchefen og resten af afdelingen.

Vordingborg KommuneVil du udvikle Vordingborg Kommunes ejendomsportefølje?

Vordingborg Kommune

Så er du måske en af vores nye kollegaer i Afdeling for Trafik og Ejendomme, – mød os til en samtale om nyt job hos os.

Vi er en afdeling i udvikling og opslår en ny stilling som projektleder med en administrativ opgave indenfor byggeri og anlæg. Det sker i tæt samarbejde med gode og engagerede kollegaer. Sammen sikrer vi attraktive rammer i høj kvalitet.

Dine primære opgaver vil være, at:

 • udvikle og optimere kommunens bygningsmasse og kommunale arealer
 • dataindsamle og analysere m2 udnyttelse af arealer og bygningsdrift til ny anvendelse og salg
 • involvere skole- dagtilbuds- kultur og fritidsafdelinger i gode samarbejder.
Vordingborg KommuneVil du udvikle Vordingborg Kommunes byggeri og anlæg?

Vordingborg Kommune

Så er du måske en af vores nye kollegaer i Afdeling for Trafik og Ejendomme, – mød os til en samtale om nyt job hos os.

Vi er en afdeling i udvikling og opslår en ny stilling som projektleder med varierede opgaver indenfor byggeri og anlæg. Det sker i tæt samarbejde med kollegaer, byggebranche og erhvervsliv. Sammen sikrer vi attraktive rammer i høj kvalitet.

Dine primære opgaver vil være, at:

 • arbejde med varierede projekter som professionel og fagligt solidt forankret projektleder
 • udvikle projekter i alle skalaer fra det lille hurtige anlæg til større, komplekse byggerier
 • skabe kvalitet, gode energiløsninger og bæredygtighed i kommunalt byggeri og anlæg.
Vordingborg KommuneVil du udvikle Vordingborg Kommunes uderum?

Vordingborg Kommune

Så er du måske en af vores nye kollegaer i Afdeling for Trafik og Ejendomme, – mød os til en samtale om nyt job hos os.

Vi tilbyder varierende opgaver i tæt samarbejde med gode kollegaer og engagerede borgere. Sammen sikrer vi trygge og attraktive rammer, som basis for det gode liv i kommunen.

Dine primære opgaver vil være, at:

 • drifte og udvikle byrum og grønne områder i købstæder, landsbyer og på vores havne
 • arbejde med varierede projekter som professionel faglig forankret projektleder
 • indgå i borgerdialoger og samarbejde med erhvervs- og foreningsliv
 • formidle vores projekter gennem nyheder, hjemmeside og pressemeddelelser.
Vordingborg KommuneUdviklingskonsulent med politisk flair til Arbejdsmarkedssekretariat

Vordingborg Kommune

Vil du være en del af et velfungerende og dynamisk arbejdsmarkedssekretariat, der arbejder med planlægning, styring og udvikling af Afdelingen for Borger og Arbejdsmarked?

Du vil indgå i en stabsfunktion for Afdelingen for Borger og Arbejdsmarked, som rummer Jobcenter, Aktive indsatser, Borgerservice og Ydelse, Integration og Ungecenter. I Arbejdsmarkedssekretariatet beskæftiger vi os med mange forskelligartede opgaver som økonomi, administration, rehabiliteringsteamet, kommunikation, jura og betjening af Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse samt forskellige fora som Integrationsrådet, Handicaprådet og Uddannelsesrådet.

Jobbet indebærer, at du trives med både nogle af de mere enkle opgaver i dagligdagen og de mere tidskrævende og komplekse opgaver. Du er motiveret for at tilrettelægge og gennemføre processer, der understøtter gode resultater.

NIRAS
Vejingeniører med mindst 5 års erfaring

NIRAS, Holbæk

På NIRAS´s lokalkontor i Holbæk er der travlhed og vi oplever et stigende antal kunder, som efterspørger vores ydelser indenfor vejområdet. Vi søger derfor en engageret og faglig dygtig vejingeniør med erfaring indenfor projektering, projektledelse og gerne byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være projektering af både mindre og større vejanlæg samt projekterings- og byggeledelse. Vi forventer, at du har flair for kundekontakt og erfaring med gennemførelse af projekter fra de første tanker til det færdige resultat i marken.

Med base fra Holbækkontoret skal du være med til at løse opgaver på det meste af Sjælland, men du kan også sammen med kollegaer på vore mange kontorer i Danmark og Norden blive involveret i spændende og varierende opgaver på tværs af fagligheder og geografi.

NIRAS
NIRAS
Erfaren vejingeniør, anlægsingeniør til tværfaglige infrastrukturprojekter

NIRAS, Næstved

Vær med til at præge udviklingen af vores nyåbnede kontor i Næstved inden for vej- og anlægsområdet, og grib muligheden for at videreudvikle dine faglige kompetencer i en virksomhed med højt til loftet.

Vi har brug for dig, der har lyst til at indgå i et tværfagligt miljø med tråde til projekter i hele virksomheden. Projekterne er mangeartede og af meget forskellig karakter og størrelse. Således vil din hverdag fx kunne omfatte fagledelse eller at være faglig medarbejder i store infrastrukturprojekter, større klimasikringsprojekter og gængse vejprojekter i forbindelse med byudvikling, trafiksaneringer m.v. Endvidere vil du kunne deltage i markedsføring og synliggørelse af kontoret.

Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af vejområdet og med din erfaring vil du selv være med til at sætte rammerne for dit arbejdsliv.

NIRAS
CAD Kompagniet A/SSenior Projektleder

CAD Kompagniet A/S søger for Coromatic A/S i Roskilde

Har du erfaring med erhvervsbyggeri og vil du lede komplekse tekniske projekter fra A-Z?

Efterspørgslen for Coromatics samlede løsninger og ikke mindst vores specialiserede projektledere, betyder at vi nu kan tilbyde en spændende mulighed for at træde ind i en nyoprettet stilling i Roskilde.

Vi giver dig både muligheder og ansvar for at gøre en markant forskel på vores mellemstore og store datacentre, serverrum og kritiske infrastrukturprojekter i alle dets faser. Her har vi brug for din meget erfarne tilgang til at lede og gennemføre udførelsesfasen af projekterne i overensstemmelse med aftalt omfang, kvalitet, tid og budget - og du kan dermed være med til at hjælpe vores kunder med at sikre deres kritiske virksomhed 24/7.

CAD Kompagniet A/S
Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S
Projektleder til byggestyring

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S, Næstved

Børge Jakobsen & Søn A/S har mere end 30 års erfaring med entreprenørarbejde. Vi bygger vores værdier på gode håndværkstraditioner og faglig stolthed.

Vi beskæftiger ca. 100 engagerede medarbejdere fordelt på projektledere, byggepladsledere, tømrer, murer, jord/beton og kloak samt administration.

Vores entrepriseafdeling har brug for en erfaren projektleder til snarlig tiltrædelse. Som selvstændigt kan styre entrepriser, udarbejde tidsplaner, følger op og reviderer efter behov, fører tilsyn med byggeriet, afholder byggemøder, er ansvarlig for projektets økonomi og sikre optimal udnyttelse af byggeressourcerne samt at projektet afleveres til rette tid og kvalitet.

Slagelse KommuneIntern tilsynsførende på vores byggerier – Bygherrerådgivning

Slagelse Kommune, Korsør

Vi søger en kompetent tilsynsførende, gerne med erfaring, der kan påtage sig ansvaret for bygherreledelse og tilsyn på vores bygge- og anlægsopgaver, sammen med et team af erfarne og dygtige bygherrerådgiver og driftfolk.

Du kommer til at arbejde i et tæt tværfagligt arbejdsmiljø og får gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Visionen i Center for kommunale Ejendomme lyder; ”Vi vil yde den bedste service for brugerne i kommunens ejendomme”, og derfor er udvikling af vores organisation og arbejdsmetoder en vigtig del af vores DNA.

Odsherred KommuneSundheden skal frem i Odsherred Kommune – Projektleder / Sundhedskoordinator søges

Odsherred Kommune, Nykøbing Sj.

Er du en skarp projektleder, brænder du for tværgående samarbejde og kan du bidrage til at få Sundheden frem i Odsherred Kommune, så er vi en dynamisk, faglig stærk og engageret afdeling, der lige står og mangler dig!!

Sundhedsafdelingen arbejder med både borger- og patientrettede tilbud til borgere - primært i aldersgruppen 16-85 år. Vi består af 3 teams – Træning (genoptræning), Sundhedsfremme og forebyggelse og Service. Vi er organisatorisk forankret i fagcenter Omsorg og Sundhed, og har fysisk base på Sundhedscentret i Nykøbing Sj.

Afdelingen er kendetegnet ved et tæt samarbejde, hvor videndeling, erfaringsudveksling, sparring, fleksibilitet og arbejdsglæde er vigtige værdier, og vi lægger vægt på at relationen til borgerne og vores samarbejdspartnere er imødekommende, anerkendende og lyttende.

Professionshøjskolen Absalon
Uddannelsesleder til ny maskiningeniøruddannelse i Kalundborg

Professionshøjskolen Absalon, Kalundborg

Har du modet og pionerånden til at bygge en ny uddannelse op? Er du selv ingeniøruddannet inden for maskinteknologi, elektro eller andre beslægtede uddannelser? Klør du på, selv når udfordringerne er store og ikke ligner noget du har prøvet før? Så er det dig, vi har brug for.

Uddannelseslederstillingen er ny, og du har derfor mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen . Du har erfaring med at opbygge og udvikle videregående uddannelser og gerne ingeniøruddannelser.

Ud over at være med til at implementere uddannelsen fra A-Z, vil dine arbejdsopgaver være:

 • Udbrede kendskab om uddannelsen til diplomingeniør i maskinteknologi.
 • Personaleleder.
 • Administrative og økonomiske driftsopgaver.
 • Kvalitetssikre uddannelsen.
Madesa ConsultingProjektleder til renoveringsentrepriser

Madesa Consulting søger for Hovedstadens Bygningsentreprise A/S i Greve

Vi søger en projektleder med gode menneskelige egenskaber til at varetage projekterne og sikre kvaliteten til glæde for vores kunder. Hovedstadens Bygningsentreprise A/S arbejder primært med hovedentrepriser inden for renoveringsområdet og har egenproduktion inden for tag, vinduer og facaderenovering.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed og kvalitet samt overholdelse af økonomi og tidsfrister.

Du vil få en bred kontaktflade og vil kommunikere og koordinere med bygherre, underleverandører, samarbejdspartnere og dine håndværkskolleger i produktionen, når du styrer dine projekter.

Du bliver ansvarlig for projekter med en entreprisesum på 10-90 millioner DKK, herunder igangsættelse og gennemførelse af projekter hen imod det endelige mål.

EnergiDataEnergirådgiver med stærkt kundefokus

EnergiData, Køge

Vil du være vores kunders sparringspartner og hjælpe dem med at reducere deres energiforbrug? Er energirådgivning, projektledelse og kursusledelse spændende områder for dig, og trives du med nøglekundeansvar, hvor det er vigtigt at skabe og vedligeholde stærke kunderelationer – så er du måske vores nye kollega hos danske EnergiData.

Konkrete opgaver:

 • Nøglekundeansvar for udvalgte kunder
 • Projektledelse af større EMS-projekter hos kunder
 • Screening af mulige energibesparelser hos vores kunder