53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tomma ConsultingProjektkonsulent Jylland - vil du være en del af en virksomhed i vækst – og som har fokus på bæredygtighed og grønne certificeringer?

Tomma Consulting søger for Adapteo

Med reference til Head of Project vil du som projektleder få ansvar for projekter – fra handover fra dine salgskolleger til projektets afslutning, hvor materiellet skal returneres til virksomheden. Du vil være ansvarlig for projektøkonomien, tidsplaner og kvaliteten i dine projekter.

Ved byggesagens afslutning vil du i samarbejde med salgskolleger medvirke til returnering af materialerne og være ansvarlig for at udarbejde efterkalkulation og lukning af projekter.

Du tilbydes en konkurrencedygtig ansættelsespakke i en åben organisation, som er samarbejdsorienteret, og hvor der er korte beslutningsveje og fokus på værdibaseret ledelse og udvikling af medarbejdere.

Tomma Consulting
FOGH NISSEN ManagementErfaren bygningsingeniør

FOGH NISSEN Management søger for EKJ rådgivende ingeniører i Aalborg

Nordjylland/Aalborg – vækst og udvikling – veletableret rådgivningsvirksomhed – stor indflydelse og særdeles godt arbejdsmiljø

Hos EKJ i Aalborg har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter på vej ind. Vi søger derfor en stærk ingeniør, som kan indgå i både vores afdeling i Aalborg, og som har lyst til at være en del af en stor landsdækkende rådgiver.

Du vil primært være knyttet til de projekter, der er forankret i Aalborg, hvor du, som projekt- og projekteringsleder, vil arbejde på tværs af forskellige projekter og faggrupper. Kort sagt: Det er et bredt job med masser af muligheder – og stor indflydelse.

Per Aarsleff A/S
Erfaren projektleder til funderingsopgaver i Jylland

Per Aarsleff A/S

Vil du være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi med et stort innovations- og forretningsfokus arbejder med klassiske funderingsdiscipliner i et digitalt miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores projekter i Jylland søger vi en projektleder, der vil være med til at styrke sektionen. Du vil have fast base på vores kontor i Viby J, men din dagligdag vil i høj grad foregå ude på byggepladserne.

Som projektleder får du ansvaret for at opstarte og lede byggeprocessen. Her vil du i tæt dialog med fagdisciplinerne planlægge, styre og holde tilsyn med de byggepladser, som du har ansvaret for.

Per Aarsleff A/S
THISTED KOMMUNE
Sundhedsmedarbejder til Sundhed og Kvalitet

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommune, Sundhed og Kvalitet søger en sundhedsmedarbejder til sundhedsfremmende opgaveløsning med borgeren i fokus.

I Thisted Kommune vægter vi sundhedsfremme og forebyggelse højt og har et bredt udvalg af sundhedstilbud for både borgere og arbejdspladser i kommunen. Vi tilbyder bl.a. sundhedssamtaler, rygestopkurser, kurser i at takle sygdom samt hjælp til at forbedre mental sundhed.

Som sundhedsmedarbejder i Sundhed og Kvalitet skal du kunne omsætte sundhedsfaglig viden til rådgivning og forebyggende sundhedsindsatser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • tovholder for kommunens rygestopforløb
 • tovholder for forebyggende indsatser i forhold til rygning målrettet unge i samarbejde med skoler og uddannelsesinstitutioner
 • at indgå i arbejdet med de forebyggende sundhedstilbud alt efter, hvilke kompetencer du kommer med
PII HeadhuntingProjektledelse og rådgivning hos Nordens største

PII Headhunting søger for DS Stålkonstruktion A/S i hobro

Få central rolle i en af dansk byggebranches mest succesfulde virksomheder – projektansvar fra start til slut

Sverige er et vigtigt marked for DS Stålkonstruktion. Du bliver en del af en stærk afdeling med erfarne kolleger, som er rigtig gode til at sparre med hinanden. I stillingen udarbejder du tilbud, rådgiver kunder og bygherrer (pr. distance) samt driver dine egne sager fra projektering til aflevering i samspil med statik, fabrik, o.a. Du er både rådgiver og projektleder.

Projekterne varierer meget. Det kan være alt fra maskinhuse til landbrug til industri med lager og kontor i flere etager.

HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
Carsoe A/SWarranty Specialist

Carsoe A/S, Aalborg

Er du resultatorienteret og trives i en hverdag med stor frihed til at planlægge og eksekvere projekter, mens du samtidig skal have meget kundekontakt?

Til vores After Sales-afdeling søger vi en Warranty Specialist, som vil få ansvaret for garanti- og reklamationssager på større projekter i hele verden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Forhandling med kunder og leverandører
 • Overordnet ansvar, koordinering og egen deltagelse i udbedring af reklamationer
 • Kvalitetssikring

Vi forestiller os, at du bl.a. har en baggrund som konstruktør, og måske senere projektleder, og er vant til at arbejde og forstå store og komplekse projekter.

Carsoe A/S
NOPA Nordic A/SRegulatory Affairs Specialist til grøn kemivirksomhed

NOPA Nordic A/S, Hobro

Brænder du for at dokumentere den grønne udvikling, og har du en stærk baggrund inden for kemi? Er du vant til at arbejde med komplekse projekter, og motiveres du af at tage ansvar? Så har du nu muligheden for at blive en del af Dokumentationsteamet i Nopa Nordic.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • sikre, at produkter lever op til gældende lovgivning
 • styre kundeprojekter sikkert i mål inden for deadline
 • udarbejde ansøgninger om miljømærkninger i forskellige lande, bl.a. til Svanemærket og Ecocert

Stillingen er ideel for dig, der brænder for miljø, kemi og sikkerhed, og som gerne vil være specialist inden for feltet.

Pdm Technology ApSProjektleder/ingeniør til vores globale Bluestar PLM implementeringsteam

Pdm Technology ApS, Aalborg

PDM technology søger en projektleder til vores implementeringsteam.

Bluestar PLM er det førende state-of-the-art ERP-baseret PLM-system, som kombinerer data og arbejdsopgaver for ingeniører indeni Microsoft Dynamics ERP-system, der anvendes af en lang række globale produktionsvirksomheder.

Din rolle vil være at implementere vores Bluestar PLM-system hos vores kunder:

 • Projektledelse i forhold til implementering, fra ‘functional scoping’ til go-live i samarbejde med vores tekniske team.
 • Identificering af kundebehov i forhold til Bluestar PLM.
 • Installation og konfiguration af vores IT-system: Bluestar PLM.
Fibertex Personal Care
R&D Project Manager

Fibertex Personal Care, Aalborg

Vil du have ansvar for at udvikle vores produkt-efterbehandling både på eksisterende produktionsanlæg – og samtidig være opsøgende i forhold til nye teknologier?

Du kommer til at sidde i et åbent kontor sammen med dine R&D-kolleger, som er uddannede ingeniører inden for kemi, maskinkonstruktion og materialeteknologi. I refererer alle til vores R&D Director, som I også deler kontor med. Det er et yngre men erfarent team, og vi holder af både at lære fra os og tage imod nye input og idéer.

Din hverdag vil indeholde både projektledelse og praktiske opgaver i forbindelse med udvikling og forsøg. Du vil derfor få en bred kontaktflade internt til kolleger i produktion, planlægning, lab./kvalitet, salg – og eksternt til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

N1 A/SEr du vores nye dedikerede projektleder til højspændingsprojekter?

N1 A/S, Esbjerg eller Støvring

Vores ambition i N1 er at fastholde og udvikle vores position blandt Danmarks bedste elforsyningsselskaber. Derfor søger vi nu en dygtig projektleder, der kan være med til en effektiv gennemførelse af vores projekter på 60/10-20 kV hovedstationer og kabelanlæg.

Du vil blive en del af en velfungerende anlægsafdeling på 20, bestående af projektledere og specialister inden for 60 kV, der alle har høj faglighed og drive.

Du skal være indstillet på kørsel i hele N1’s forsyningsområde, men for at minimere vores kørsel vil du så vidt muligt få tildelt projekter omkring din primære lokation.

N1 A/S
Salling GroupDigital forretningsudvikler med marketing baggrund søges!

Salling Group, Nørresundby

Har du erfaring med digital forretningsudvikling af e-handelsvirksomheder samt E-commerce marketing, forstår du hvordan man driver en proces og trives du med at have mange bolde i luften på samme tid?

Skagenfood er i stor udvikling ift. det digitale setup. Du vil fra start blive kastet ind i en lang række igangværende udviklingsprojekter, hvilket naturligvis kræver at du kan administrere at have mange bolde i luften på samme tid og samtidig eksekvere de løbende arbejdsopgaver der måtte følge med indenfor følgende områder:

 • Projektstyring af den digitale forretningsudvikling hos Skagenfood
 • Planlægning af marketingaktiviteter på bl.a. Skagenfoods e-mailmarketing platform
 • Oprettelse af varer i Skagenfoods PIM og CMS-system

CUBIC-Modulsystem A/SBusiness specialist / Forretningsudvikler

CUBIC-Modulsystem A/S, Brønderslev

Som business specialist får du ansvaret for at optimere, kvalitetssikre og samordne CUBIC forretningsgange på tværs af afdelinger og selskaber i koncernen. Arbejdet skal ske i tæt samarbejde med ledergruppen i moderselskabet og ledelserne i vores datterselskaber.

Som business specialist forventes du med reference til den administrerende direktør at kunne arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne.

Blandt nøgleopgaverne i stillingen kan nævnes:

 • Flow-beskrivelser af relevante forretningsgange i moderselskabet og koncernen med udgangspunkt i processerne
 • Løbende sparring med funktionschefer og datterselskabschefer om optimering af forretningsgange
 • Deltage i ad hoc-opgaver
 • At ensarte og samordne processer i koncernen, på områder hvor dette er relevant
Wrist Ship Supply
Strategy & Business Transformation Manager

Wrist Ship Supply, Aalborg or Hvidovre

Do you dream of being involved with strategy? Then you cannot get closer to the strategy than being a key part of the Project Management Office.

This role will be responsible for gathering information, conducting thorough commercial analyses across all ongoing projects in the entire organization, formulating and testing hypotheses as well as developing and communicating recommendations.

The PMO shapes the overall strategy and ensures the completion of all ongoing projects, and in that capacity, the role will participate in status meetings with business leaders: keeping records, documenting progress and providing regular updates to leadership teams and board members, as needed.

Wrist Ship Supply
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Facility Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Do you see yourself as a highly energetic person with interest and flair for facility management, and project execution within the construction business?

Siemens GamesaAs the link between our technical outsourcing partners and our internal stakeholders, your main responsibilities will be to align with internal stakeholders in business units and corporate functions.

You understand business needs and delivering services accordingly within the existing framework and will lease Contract management in your region. You will also…

 • Be responsible for the facility management at our facilities in Aalborg.
 • Governance of the contracts with technical service suppliers (Hard Services).
 • Facility Management budget responsibility
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
DANISH CROWN A/S
Teknisk leder til vores fabrik i Sæby

DANISH CROWN A/S

Har du drivet og lysten til at lede mennesker, drift og vedligehold samt udvikling af proces- og produktionsudstyr? Og er du samtidig tillidsvækkende og forandringsparat? Så er du måske den tekniske leder, vi søger til Danish Crowns fabrik i Sæby.

Du bliver ansvarlig for den direkte ledelse af en gruppe af 15 teknikere i afdelingen, hvor du blandt andet skal stå for at planlægge, udarbejde og opdatere vedligeholdelsesplaner og -aktiviteter i samarbejde med produktionen.

Herudover bliver dine primære opgaver:

 • Systematisk at finde fejl og sparre om tekniske problemstillinger med andre teknikere
 • Dagligt at uddelegere opgaver til teknikere og opfølge op på udførelse
DANISH CROWN A/S
Arla Foods amba
CAPEX/Engineering Project Manager, Flexible location in Denmark

Arla Foods amba

We are currently looking to recruit a Capex Project Manager to join our Global Engineering & Technology team where you will be based in Denmark and travel to Arla production facilities around the country to deliver high profile engineering projects.

The CAPEX Project Manager role is responsible to support our supply chain organization with world class execution of CAPEX projects to deliver initiatives such as new product launches, ca-pacity increases and cost improvements across our manufacturing sites in Denmark.

Principal duties and responsibilities:

 • Define and drive alignment across key stakeholders for key project success criteria in terms of Productivity, Safety, Quality, Delivery and Cost
 • Develop, align and execute detailed project plans covering scope, schedule, cost, resource and risk to deliver the project success criteria
Arla Foods amba
Marel A/S

Project Manager to international projects

Marel A/S, Støvring

Are you a great communicator and do you have great stakeholder management skills? Do you have a solid Project Manager toolbox and are you looking for a job with international projects and network?

You will be a part of our sales operations team and be responsible for sales projects from contract signature to handover.

Main tasks:

 • Execution of projects (1-10 Mio. Euros) as primary contact from the kick-off meeting to project closure
 • Create and maintain overall project plan with input from various Marel functions
 • Keep stakeholders updated on progress, status and deviations from plan
Marel A/S
Centrica Energy Trading A/S
Business Manager for Renewable Energy

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

Are you interested in working in a business that moves the green transition forward? Are you eager to make things happen, and do you thrive in an international business environment with a high complexity and many stakeholders? That is what we do at Centrica Energy Trading.

We are looking for a Business Manager who knows the energy market and can use this knowledge to execute our transformation agenda in line with our strategic ambitions.

In this role, you will

 • be right at the intersect between supporting commercial strategy and ensuring we have an effective and scalable operational platform with which to support growth at a minimized cost to serve.
 • partner closely with the commercial and operational teams, ensuring a deep and detailed understanding of our products, systems and processes.
 • establish effective project governance and proactively manage delivery risk.
Centrica Energy Trading A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.