17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Cerise ApSFESTLIG & KREATIV ILDSJÆL TIL EN TIDSBEGRÆNSET FULDTIDSSTILLING – ER DET DIG?

Cerise ApS, Støvring

Vi er CERISE – et festunivers i rivende udvikling! Vi tilbyder hjælp med planlægning, koordinering og dekoration til store og små fester – foruden salg af eksklusive festartikler på vores webshop. Derfor søger vi nu en medarbejder til en tidsbegrænset stilling, som kan hjælpe os med at tage fester til nye højder!

Ansvarsområder:

 • Udarbejdelse af kreative oplæg til kunder som visuelt præsenterer deres fest.
 • Kundemøder om behov for planlægning, dekoration og koordinering.
 • Praktisk hjælp med dekoration og koordinering af alverdens fester.

Du får en masse fede og festlige oplevelser med fantastiske mennesker og bred erfaring med planlægning, dekoration, koordination og salg.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Global Facility Support Specialist

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Siemens Gamesa

As our new Global Facility Support Specialist you will work close together with a 5-person team that design process equipment for our factories worldwide. The equipment is paint cabins, industrial ovens, technical supplies (electricity, water, air, humidification etc.), ventilation, high vacuum systems and cranes.

Together with your new colleagues, you will drive the project from start to end, including design, supervision of installation and final take-over and in cooperation with our Procurement department, you will find suitable suppliers and participate in the technical negotiation.

Your 3 main areas of responsibility will be:

 • New factories
 • Existing factories
 • Energy optimization.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Washpower A/SUdviklingschef

Washpower A/S, Bedsted Thy

Til nyoprettet stilling søger vi en dygtig og energisk udviklingschef til at varetage den daglig ledelse af udviklingsafdelingen.

Som udviklingschef vil du arbejde selvstændigt med reference til virksomhedens CTO. Du vil indgå i ledergruppen, der bl.a. varetager beslutninger vedrørende løbende udvikling og forbedring af virksomhedens produktportefølje og løsninger.

Dit ansvar vil være:

 • Daglig ledelse af mindre udviklingsafdeling på foreløbig 3 personer
 • Fungere som projektansvarlig for udviklingsprojekter med deraf løbende opfølgning
 • Sikre, at nødvendig produktdokumentation er udarbejdet, og at produktprogrammet overholder aktuelle myndighedskrav (f.eks. CE – UL – CSA)
THISTED KOMMUNE
Udbudsjurist til Center for Økonomi og Løn

THISTED KOMMUNE

Resultatorienteret og selvstændig udbudsjurist søges til Center for Økonomi og Løn

Vi er et center med ambitioner om at være på forkant inden for vores faglige felter og garanter for stabil og sikker drift. Vi har også ambitioner om at være organisationens strategiske samarbejdspartner og bidrage aktivt til udviklingen af Thisted Kommune.

Dine opgaver vil primært omfatte:

 • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud under forskellige former.
 • Som kommunens udbudsjurist giver du rådgivning til kommunens fagforvaltninger vedr. tilbudsindhentning, udbud, kontraktretlige forhold mv.
 • Projektledelse med ansvar for de kommercielle og strategiske aspekter af udbuddene.
TECHCOLLEGE
Udviklingsorienteret projektleder

TECHCOLLEGE, Aalborg

På TECHCOLLEGE arbejder vi strategisk med at styrke institutionens sammenhængskraft og udvikle organisationen som én fælles skole. For at understøtte denne strategiske bevægelse ønsker vi at styrke organisationens arbejde med interne og eksterne projekter og søger derfor en projektleder, der kan bidrage til både at udvikle, lede og implementere organisationens strategiske projekter.

Konkret vil du i den første tid varetage en række opgaver vedrørende projektledelse af to EU-projekter og være en central drivkraft i forhold til at udvikle og opbygge nye strategiske indsatsområder, der kan styrke vidensniveauet på TECHCOLLEGE til gavn for regionens virksomheder og erhvervslivet i Nordjylland.

Opgaverne er fortrinsvis:

 • Projektledelse af organisationens strategiske projekter og initiativer.
 • Idéudvikling og fundraising i forhold til udvikling af nye strategiske projekter i et tæt samarbejde med uddannelsesområderne.
TECHCOLLEGE
Blue Power Partners A/SPower-to-X Technology Lead

Blue Power Partners A/S, Aalborg

Would you like to help shaping a renewable future?

Blue Power Partners offers you a challenging job in an informal working environment. You will combine your technical and commercial knowledge of P2X process and technologies to lead advisory services and evaluate P2X projects for clients around the world. Further, as part of the role you will set the direction for our team of data scientists, mathematicians and electrical engineers with the aim of developing and maturing our methods to evaluate and model the commercial potential of P2X technology.

Your accountabilities are likely to vary, but as the P2X technology lead your main tasks include:

 • Technical due diligence of P2X projects
 • Preparation and presentation of decision-making material
 • Design and system configuration for P2X projects
GateHouse GroupTechnical Product Manager

GateHouse Group, Nørresundby

- til internationale B2B softwareprodukter

Hos GateHouse søger vi en stærk Product Manager til en central rolle i den fremtidige retning for vores produkter.

Med reference til vores CCO får du ansvar for vores produkt- og distributionsstrategier, og er derved en vigtig bidragsyder til at udvikle en kommerciel succes for vores produkter og services. Du skal sikre overensstemmelse mellem vores produkter og markedsbehov, og skal bl.a. medvirke til fastlæggelse af Value Propositions og Unique Selling Points – og det vil ligeledes være et naturligt element i dit arbejde at være den primære bidragsyder til marketingindsatsen.

Mercuri Urval
Process Improvement Engineer

Mercuri Urval søger for Hilding Anders Danmark A/S i Hurup Thy

Som process Improvement Engineer vil du blive tilbudt selvstændigt ansvar i den løbende optimering af supply chain på virksomhedens fabrik i Hurup, Thy

Du vil fungere i et tæt samarbejde med fabrikkens ledelse og specialister, og få en central rolle i at drive tværgående optimeringsprocesser. Projekterne kan både være af teknisk karakter, f.eks. automatisering på produktionslinjerne, og være mere procesorienterede med fokus på flow.

Du vil få mulighed for at sætte dit præg på komplekse udfordringer og arbejde mod bedre og enklere processer på tværs af teknologierne. Af centrale opgaver kan nævnes:

 • Identificere potentielle forbedringer, herunder optimering af både processer og tekniske projekter (f.eks. automatisering)
 • Indsamle data og producere målbare optimeringsanalyser
 • Udarbejde beslutningsgrundlag og business cases
Mercuri Urval
Hartmanns A/SProjekt Porteføljemanager til Nordjyllands Ressourcepark

Hartmanns A/S søger for Aalborg Forsyning

Har du erfaring med at styre større projekter fra et tidligt stadie til endelig afslutning? Kan du begå dig i en offentlig/kommunal verden med flere interessenter? Så kan dette spændende job med direkte reference til styregruppen være dit næste job.

Du vil referere direkte til en styregruppe bestående af direktionsmedlemmer og ledere fra Aalborg Forsyning og I/S Reno-Nord.

Dine primære ansvarsområder bliver

 • At tænke innovativt, visionært og sikre et endeligt projekt helt i front som "Nordjyllands Ressourcepark"
 • At sætte rammen for indhold i Nordjyllands Ressourcepark
 • At lægge et budget og en tidsplan for hele porteføljen af projekter – og følge projekterne helt til mål
NTG ProjectsProject manager

NTG Projects

Med ansvar for projektspedition i vækstvirksomhed

Er du drevet af at håndtere store projekttransporter via vej-, sø og luft til store dele af verden? Har du evnerne til at planlægge og følge udfordrende transporter til dørs? Og har du lysten til at sætte dit præg på den fortsatte vækst og udvikling i virksomheden? Så er du den project manager, vi søger til NTG Projects. Hovedkontoret ligger i Kolding, men arbejdspladsen er fleksibel blandt kontoerne i Kolding, Risskov, Hvidovre og Køge.

Selvstændigt ansvar for eksekvering af komplekse transportprojekter i store dele af verden Du bliver en del af et mindre team, hvor du selvstændigt får ansvar for at håndtere både små- og store transportopgaver.

Professionshøjskolen UCNErfaren ledelseskonsulent til UCN Sundhed

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Har du erfaring med ledelsesunderstøttelse og udviklingsarbejde i uddannelsesregi? Så er jobbet som ledelseskonsulent i UCN Sundhed (1) måske noget for dig.

Som ledelseskonsulent får du en central og betydningsfuld rolle i at understøtte på chefniveau i UCN Sundhed, så der sikres ledelsesmæssig sammenhæng, samarbejde og koordinering på tværs i såvel området som resten af organisationen.

Du vil i tæt samarbejde med uddannelseschefen i UCN Sundhed og sundhedsfaglig ledergruppe varetage afvekslende og varierende opgaver, der alle kræver overblik, selvstændighed og evne til at jonglere med mange forskelligartede projekter og opgaver på samme tid.

Projektleder til ITS
It Services på Aalborg Universitet (AAU) søger en projektleder til realiseringen af universitetets digitaliseringsstrategi.
Aalborg Universitet, Aalborg
Aalborg Universitet
Project Manager, Product Development
RTX A/S is a leading provider of wireless solutions - a growing business driven by digitalization and the demand for mobility and secure transmission.
RTX A/S, Nørresundby
Jobcenter
Spændende nyoprettet AC-stilling i Psykiatrien i Region Nordjylland
Vil du være med til at forberede Psykiatrien i Aalborg til at flytte ind i nyt psykiatrihospital?
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Udviklingskonsulent med fokus på arbejdsmiljø på socialområdet
Har du erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø og lyst til at være med til at udvikle arbejdsmiljøarbejdet på det specialiserede sociale område?
Region Nordjylland, Aalborg Øst
Jobcenter
Projektleder til Life Science
Ønsker du at gøre en forskel i det nordjyske sundhedsvæsen og brænder du for projektledelse?
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter