78 job matcher din søgning 78 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 78 resultater.
VIA University College
Barselsvikariat Studiekoordinator, Professionsbachelor i skat, Herning

VIA University College

Professionsbachelor i skat er en ny uddannelse i VIA, der havde optag af studerende første gang den 1. september 2019. Der er for nærværende 22 meget motiverede studerende, som er ved at færdiggøre 2. semester, og vi forventer at modtage et hold nye studerende den 1. september 2020.

Den ene af uddannelsens to studiekoordinatorer går på barsel, og vi søger derfor en barselsvikar, der som stabsfunktion til uddannelseslederen skal medvirke til kvalitetssikring, udvikling og målopfyldelse i relation til uddannelsens opgaver og mål.

Dine nøgleopgaver
Ledelsesstøtte for uddannelsesleder bestående af en bred vifte af opgaver lige fra en række praktiske opgaver, sekretariatsmæssige opgaver til mere projekt-, proces- og analyseprægede opgaver.

VIA University College
Silkeborg Forsyning A/SProcesingeniør til renseanlæg og vandværker

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en kandidat med erfaring og ekspertise i primært bæredygtig spildevands- og slambehandling, men også gerne i drikkevandsbehandling.

Du bliver en del af en ambitiøs produktionsafdeling med ansvar for drift og udvikling af spildevands- og vandbehandling. Du får 25 dygtige kollegaer, der målrettet arbejder på klimaets vegne og på at skabe løsninger, der holder også for kommende generationer.

Som procesingeniør kommer du til at arbejde både med optimering af eksisterende anlæg og med at udvikle fremtidens spildevands- og drikkevandsbehandling.

Lige nu er vi i planlægningsfasen af etableringen af et nyt centralrenseanlæg med en kapacitet på 175.000 PE. Videre herfra får vi brug for din erfaring og aktive medvirken til ideudvikling, design, udførelse og til slut idriftsætning i forventeligt 2026.

Aarhus Vand A/SVandfaglig projektleder – forsyning i fremtid

Aarhus Vand A/S, Viby J

Vi har travlt med optimerings- og anlægsprojekter på drikkevandsområdet, og ønsker at styrke vores Team med en vandfaglig projektleder, der har indgående viden om drikkevandsforsyning, særligt forbedring af mekaniske anlæg og energioptimering.

Du vil være en del af et tværfagligt team på p.t. 10 medarbejdere, der tilbyder effektiv projektledelse og bidrager aktivt til den faglige udvikling; primært inden for drikkevand, spildevand og ressourcehåndtering. Her vil din stærke vand- og maskinfaglighed styrke teamets sammensætning.

Du skal varetage ledelsen af projekter, der understøtter implementering af vandstrukturplan og den omlægning fra beholderstyring til behovsdrevet trykstyring, vi er i gang med. Projekterne løses i samarbejde med andre afdelinger og – ofte i partnering – med eksterne rådgivere, universiteter, leverandører og entreprenører.

Vestas Wind Systems A/S
Specialist, Technical Lead

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus, Ringkøbing or Hamburg

Do you have solid technical understanding combined with significant knowledge of handling complex projects in a global environment? And are you used to handle a variety of stakeholders across all organisational levels? If this applies to you, we invite you to grow your career and join our dedicated team!

At Vestas, your achievements impact more than your career: Your efforts drive more clean energy for our planet and change the energy industry and our world for the better – because sustainable energy is all Vestas does.

You will become part of a highly professional environment with a strong technical commitment and the will to execute. You will use your skills to help Vestas solve one of the most important global challenges of our time – ensuring a more sustainable future.

Vestas Wind Systems A/S
KK Wind SolutionsTechnical Project Head

KK Wind Solutions, Ikast

Great wind turbine performance is all in the aftercare. Would you like to contribute to this – taking the technical lead on maintenance and special projects, reengineering solutions, one-off builds and more?

KK Wind Solutions

“Aftermarket services is one of our core functions and part of our huge success. This is the job for you if you are looking for a critical position with great variety and challenges,” says Service Engineering Manager Morten Tröster.

Ready for a career in wind power? Apply here!

BEUMER Group A/SR&D Project Manager – automation/robotics

BEUMER Group A/S, Aarhus

Har du solid PLC-erfaring og et innovativt mindset, og har du lyst til at varetage R&D-projekter fra start til slut i samarbejde med videnstærke specialister på tværs af organisationen?

Du bliver en del af en stødt voksende R&D-afdeling, hvor du kommer til at indtage en rolle som "spillende træner" – primært med fokus på at lede udviklingsprojekter inden for både airport og logistik, men også med ansvar for blandt andet medarbejdertrivsel og ressourcefordeling internt i teamet.

Som projektleder får du ansvaret for at gennemføre R&D-projekter efter vores processer, hvor vi lægger vægt på et agilt forløb, høj teknisk kompetence, kvalitetsbevidst adfærd og opfyldelse af kundernes behov.

KvadratSustainability Manager (Maternity Cover)

Kvadrat, Ebeltoft

Are you passionate about sustainability, corporate social responsibility and project management? Would you like to impact the future and drive the sustainability agenda in the Kvadrat Group? Then you might be the person we are looking for.

You will be responsible for the Sustainability strategy from development to deployment including target setting, strategic choices in terms of recommended activities based on their impact and required investment and sub-projects e.g. Carbon Neutrality, circularity. This besides driving the CSR agenda.

Besides the Sustainability strategy your responsibility will be to:

 • Own and execute the sustainability and CSR agenda including information sharing, training cross business functions, brands and production entities
 • Implement and maintain sustainability initiatives throughout the organization in close collaboration with key stakeholders
Lidl Danmark K/S(Junior) Project Manager Accounting, Finance and Tax

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Brænder du for at arbejde med projekter, IT-systemer og de daglige opgaver i Accounting, Finance og Tax? Og vil du sætte dit præg på udviklingen i afdelingerne på Lidl Danmarks hovedkontor? Så er du måske vores nye (Junior) Project Manager.

Om jobbet

 • Projektorienteret arbejde i Accounting og Finance
 • Test af SAP FI/MM system releases
 • Supportere og eksekvering af tekniske test

Vi tilbyder

 • Mulighed for at præge jobbet, virksomheden og din egen faglige udvikling
 • Grundig oplæring, herunder vil du blandt andet skulle én til to uger til Tyskland og et andet Lidl land i Europa på et introduktionsforløb
 • I Danmark vil du gennemgå grundig træning i de forskellige afdelinger, herunder Accounting, Finance og Merchandise Accounting. Dette vil sikre at du har de bedste forudsætninger for at fungere i krydsfeltet mellem afdelingerne
Lidl Danmark K/S
Birch GM Byg ApSVi søger Projektleder til Byggeafdeling

Birch GM Byg ApS, Silkeborg

Vil du være del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme i store dele af landet?

I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling/byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er i vækst og søger derfor en ny kollega til vores projekteringsteam i byggeafdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver som projektleder i projektering:

 • Sikre et gennemarbejdet og bygbart projektmateriale i samarbejde med rådgiverteam og den interne projektgruppe med særligt fokus i myndigheds- og hovedprojektsfaserne
 • Sikre ensartede og økonomisk korrekte konstruktionsløsninger
 • Deltage i projekterings- og opstartsmøder med rådgivere, entreprenører og interne byggeledere
Sparekassen KronjyllandProjektleder til Finans Udvikling & Administration

Sparekassen Kronjylland, Randers

Kan du både styre og lede projekter og samtidig forretningsudvikle? Og har du erfaring fra de finansielle markeder eller fra forretningsudvikling til dem? Så er du måske vores nye projektleder til Finans Udvikling & Administration på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.

Sparekassen kronjylland

Du vil få ansvaret for at drive projekter, som binder forretningsudvikling, lovgivning og it sammen inden for kapitalmarkedsområdet i Sparekassen. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med forretningsspecialister på tværs af Sparekassen og med vores datacentral SDC.

Sparekassen Kronjylland
Lidl Danmark K/SProject Manager med fokus på købmandskab og planlægning

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Lidl er i vækst og til vores hovedkontor søger vi en analytisk, energisk og struktureret Project Manager med flair for godt købmandskab til et barselsvikariat. Du bliver en den af kampagneafdeling tilhørende vores indkøbsafdelingen. Afdelingens overordnede mål er at skabe og planlægge Danmarks bedste tilbudsavis til vores kunder hver uge.

Om jobbet

 • Stillingen er i den nationale afdeling, hvor den primære opgave er at planlægge vores tilbudsavis, så planlægning skal være en del af dit DNA
 • Afdelingen arbejder med en langsigtet planlægningshorisont, så du skal evne at have mange bolde i luften på en gang
 • Du bliver ansvarlig for den overordnede planlægning, som bl.a. indebærer udvalg af produkter, beregning af mængder, fastlæggelse af salgspriser, opbygning af avisen ud fra de informationer, der er givet. Du skal agere som var det din egen ”købmandsforretning”
Lidl Danmark K/S
Favrskov KommuneSekretariatskonsulent til social- og sundhedsområdet i Favrskov Kommune (barselsvikariat)

Favrskov Kommune

Brænder du ligesom os for at være med til at give ældre, udsatte og syge borgere den bedst mulige hverdag? Motiveres du af at arbejde i en politisk styret organisation? Kan du bevare overblikket, og er du god til at følge op?

Du bliver faglig sparringspartner til handicap- og psykiatrichefen – bl.a. i arbejdet med strategier og projekter, der skal imødegå nogle af områdets udfordringer og sætte kursen for fremtiden. Borgerne på området har mere komplekse problemstillinger end før i tiden, og der ses en stigende efterspørgsel efter hjælp i dagligdagen. Dette udfordrer området både fagligt og økonomisk.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • At udarbejde politikker, handlingsplaner, budgetforslag og politiske sagsfremstillinger til Social- og Sundhedsudvalget samt Byrådet.
 • At varetage projektledelse af interne og tværgående projekter og undersøgelser.
Arensbach Tømrer & Entreprise A/SEr du vores nye projektleder til renoveringsafdelingen?

Arensbach Tømrer & Entreprise A/S, Aarhus

Hos Arensbach Tømrer & Entreprise A/S søger vi lige nu en ny projektleder med solid erfaring til vores renoveringsafdeling. Du vil komme til at arbejde selvstændigt med renoverings- og tilbygningssager i fag- og hovedentrepriser i en størrelse af DKK 0,5 – 7 mio., hvoraf ca. 80 % af opgaverne udføres som hovedentrepriser for privatkunder.

Du bliver ansvarlig for dine egne byggesager lige fra første møde med kunden til aflevering, dvs. kundebesøg, udbuds- og tilbudsproces, indkøb i forbindelse med leverandør og underentreprenør, planlægning og koordinering samt aflevering og slutopgørelser/efterkalkulationer.

Vi tilbyder frihed under ansvar, en flad ledelsesstruktur, firmabil til rådighed, frokostordning, indbydende omgivelser og ikke en mindst et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

As our Equipment project manager in the Offshore Engineering equipment PMO you will execute projects with responsibility for equipment development of key turbine components both for transport and installation.

As Project Manager you are part of scoping the projects and you establish and align deliveries with the key stakeholders throughout the project from start to delivered solution. Your key tasks are to ensure effective delivery of the right solutions in the right quality, motivate your team and perform overall scope management of your project.

  Siemens Gamesa
 • Execute the project within the defined requirements (e.g. budget, time, functionality).
 • Ensures business success and satisfaction of the customer and ensures professional stakeholder management.
 • Ensures timely decisions on open issues, escalating if necessary.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Keyselector
Product Manager – international virksomhed (Skanderborg-området)

Keyselector søger for kunde

Har du mod på at varetage det fulde porteføljeansvar for en af virksomhedens signatur-produktgrupper – så er hér en spændende mulighed.

Som produktchef får du det fulde porteføljeansvar for en af virksomhedens meget betydende tekniske produktgrupper. Ansvaret omfatter markedsovervågning, produkttilpasninger/-udvikling, marketing, sparring og samarbejde med interne og eksterne stakeholders – og naturligvis den administrative håndtering af porteføljen.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Ansvar for produktgruppen og dens livscyklus fra vugge til grav baseret på solid kommerciel indsigt.
 • Udarbejdelse af business cases i forbindelse med introduktion af nye produkter.
 • Udarbejdelse af specifikationer for nye produkter i samarbejde med R&D.
 • Gennemførelse af nødvendig produkttræning for salgsstyrken.
 • Løbende markedsovervågning.
Arla Foods
Consumer Scientist for world class dairy Innovation Centre

Arla Foods, Aarhus

Do you have a passion for consumer research in relation to product experience and are you curious about understanding creation of expectations as well as the consumer experiences?

We are looking for a Consumer Scientist to be part of this journey in our Sensory & Consumer Science team, at Arla Innovation Centre in Aarhus, Denmark – an international environment with 15 different nationalities inhouse. This is a great opportunity to be part of Arla’s innovation, working cross functionally and globally in the Sensory and Consumer Science team to deliver the insights needed to design desirable products and great consumer experiences.

As part of the global Sensory and Consumer Science team, you will

 • Apply consumer and sensory qualitative and quantitative tools to design and deliver clear and actionable recommendations to marketing and innovation
 • Stimulate consumer-oriented mindset within the organization
Arla Foods
Favrskov KommuneTekniker til matrikulære sager og vejjura

Favrskov Kommune, Hammel

Trafik og Veje har mange forskellige projekter på blokken og søger derfor en dygtig og engageret tekniker. Du kan være uddannet landinspektør, kort- og landmålingstekniker, ingeniør eller lignende – og har gerne med erfaring inden for proces- og projektstyring.

Du skal arbejde med ekspropriationer, matrikulære sager og vejjura samt bistå dine kolleger i forbindelse med anlægs- og driftsopgaver.

Favrskov Kommune er i gang med at opklassificere private fællesveje i hele kommunen. Opklassificeringsprojektet er sat i gang, men vi mangler dig, der kan køre projektet helt i mål og fortsætte arbejdet hos os efterfølgende.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
CSR Manager

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Are you an experienced and highly skilled project manager with a passion for sustainability? And do you thrive in an international environment with many stakeholders? Then you might be the CSR Manager, we are looking for, for a newly established position in our Danish Crown Foods headquarters in Randers!

Danish Crown is going to build a position for itself as the world’s leading producer of sustainable meat. This will be achieved by halving our climate footprint by 2030, the vision being a completely climate-neutral value chain by 2050.

As an integral part of the group’s processing business, Danish Crown Foods (former Tulip Food Company) holds a key role in contributing by offering new, innovative and sustainable products for costumers and consumers in Denmark and abroad.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
The Global Wind OrganisationTraining Project Manager

The Global Wind Organisation, Frederiksberg or Herning

Use your skills to support Global Wind Organisation (GWO) in creating training standards for a safer and more productive workforce.

Are you ready to take the next step and contribute with your experience from project management of training development to a non-profit organisation founded by leading wind turbine manufacturers and operators? Do you excel when ensuring that a diverse group of experts works in the same direction and can you step up to the plate when needed and present the completed work?

You will play a key role in the GWO Secretariat, incorporating your extensive knowledge of training, clear understanding of roles & responsibilities and your humble yet efficient and pleasant approach to stakeholders. Furthermore, you will be part of the zero-to-hero process when taking a project from scoping to implementation.

The Global Wind OrganisationProject Manager (maternity leave)

The Global Wind Organisation, Frederiksberg or Herning

Use your skills to support Global Wind Organisation (GWO) in creating training standards for a safer and more productive workforce.

Are you ready to take the next step and contribute with your experience from project management to a non-profit organisation founded by leading wind turbine manufacturers and operators? Do you excel when ensuring that internal and external project stakeholders work in the same direction and can you step up to the plate when needed and present the completed work?

You will play a key role in the GWO Secretariat, incorporating your project management skills, clear understanding of roles & responsibilities and your humble yet efficient and pleasant approach to stakeholders. Furthermore, it is key that you are comfortable with managing projects where your colleagues are amongst the contributors and stakeholders.