5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OTIS A/S
Major Project Manager

OTIS A/S, Herlev

OTIS A/S i Herlev søger en talentfuld Major Project Manager til håndtering af vores store og komplekse projekter.

Otis

Du vil blandt andet komme til at beskæftige dig med renovering af Rigshospitalet og Metro-byggeriet til Sydhavnen. Store projekter, som kræver en struktureret tilgang til opgaverne og erfaring med Contract Management og/eller Project Management for at kunne håndtere de problemstillinger, som opstår i projekterne.

Du bliver ansvarlig for, at projekterne bliver styret i mål fra kontrakt til aflevering. Ligeledes vil du få det overordnede ansvar for budgetter, tidsplaner og de kontraktmæssige forhold.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Sentia Denmark A/S
Bid Manager

Sentia Denmark A/S, Herlev, Århus eller Odense

Vil du være en del af en spændende vækst- og transformationsrejse? Evner du at udvikle Sentia’s Bid Management-forretning? Har du erfaring med offentlige og private udbud indenfor IT? Så leder vi efter lige præcis dig!

Som vores Bid Manager vil du spille en essentiel rolle i vores vækst-rejse og sikre at Sentia tager del i budrunder og vinder projekter og derved bidrager til Sentia’s vækstmål.

I stillingen vil du få mulighed for at sætte dit præg på processer og få ansvaret for at forme Sentia’s Bid Management-forretning i tæt samarbejde med Head of Presales.

Du vil blive ansvarlig for at identificere muligheder sammen med vores Account-team og indgå i komplekse budprocesser fra A- Z.

Sentia Denmark A/S
Hartmanns A/SSenior projektleder til Herlev eller Randers

Hartmanns A/S søger for NetNordic

Vi søger dig! Fordi du ønsker inspirerende og professionelle kollegaer, som hverdag gør en forskel og bidrager til banebrydende og samfundskritiske teknologiske løsninger. Med os får du et innovativt arbejdsmiljø, som sætter fart på vores vækst rejse, om at være den hurtigst voksende system integrator i Danmark.

Som senior projektleder får du ansvar for ledelse af mindre og større projekter i såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Du tager proaktivt ejerskab i projektet fra tilbudsfase frem til overlevering til drift. Sammen med dit projektteam imødekommes bedst muligt kundens tekniske og procesmæssige leverancer.

Azets Insight A/SProjektkoordinator til payroll

Azets Insight A/S, Herlev

Er du god til at bevare overblikket, og trives du i krydsfeltet mellem projektet, kunden og forretningen, så er dette måske jobbet for dig!

Vores projektteam oplever stor succes og vi ønsker nu at udvide med en dygtig projektkoordinator.

Vi søger en proaktiv projektkoordinator til at drive implementeringsprojekter, inden for løn/HR, og rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der bedst effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Igennem strukturering, styring og fremdrift er du med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter.