29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
TV 2 Danmark A/SProjektleder til TV 2, Digital Workspace image

TV 2 Danmark A/S

Stillingen er forankret i Forretningssystemer, som er en del af Digital Workspace på TV 2. Vi har ansvar for drift, udvikling og vedligehold af TV 2s fælles it-services. Teamet består af 9 fagligt dygtige medarbejdere fordelt på roller som projektleder, løsningsarkitekt, it-specialist og 2. linje support.

Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag på en fantastisk arbejdsplads. Der er højt til loftet og en uformel stemning præget af god kollegial sparring og høj selvstændighed.

Du har bl.a. ansvaret for disse funktioner og opgaver i forbindelse med projekter:

 • Analyse og kravspecifikationer
 • Oplæg til løsningsdesign
 • Fastlægge, beskrive og implementere roller og ansvar i projekter
TV 2 Danmark A/SProjektleder til TV 2, Digital Workspace

TV 2 Danmark A/S, Odense

Stillingen er forankret i Forretningssystemer, som er en del af Digital Workspace på TV 2. Vi har ansvar for drift, udvikling og vedligehold af TV 2s fælles it-services. Teamet består af 9 fagligt dygtige medarbejdere fordelt på roller som projektleder, løsningsarkitekt, it-specialist og 2. linje support.

Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag på en fantastisk arbejdsplads. Der er højt til loftet og en uformel stemning præget af god kollegial sparring og høj selvstændighed.

Vi søger en passioneret projektleder til it-projekter, og derudover vil der være ansvar for at sikre en model for implementering af strukturer, processer og styring omkring systemansvar.

EnvasesProjektleder til Group Technology

Envases, Odense

Har du erfaring som projektleder og brænder du for med din tekniske baggrund at stå i spidsen for ledelse af store teknologiske projekter? Så er du den nye kollega, vi søger til at drive vores spændende projekter med udvikling af state-of-the-art maskiner til vores fabrikker i Danmark og Sverige.

I Envases Europe, det tidligere Glud & Marstrand, søger vi en erfaren projektleder til at stå i spidsen for store teknologiprojekter. Vi tilbyder dig en super spændende hverdag, hvor du får muligheden for at stå i spidsen for store teknologiske projekter, der skal være med til at sikre, at vi også fremover kan levere bæredygtige emballageløsninger i høj kvalitet.

Med reference til vores Group Technology Director bliver dine primære opgaver som projektleder bliver at:

 • lede teknologiprojekter i forhold til kapacitetsoptimering og produktivitet
 • udarbejde investeringsoplæg, tekniske analyser og forretningsplaner
expuriProjektleder med min. 5-10 års erfaring med projektledelse af totalentrepriser søges til 5E Byg A/S

expuri søger for kunde i Odense

Vores kunde 5E Byg A/S blev etableret i 2007. Fem ildsjæle, Per Jørgensen, Torben Nielsen, Morten Vibæk, Allan Østergaard og Kresten Andreasen slog sig sammen i entreprenørvirksomheden med Per og Torben i spidsen. Deraf navnet 5E Byg.

Hos 5E Byg arbejder nogle af landets dygtigste total- og hovedentreprenører. Virksomheden er på 10 år gået fra 14 til ca. 50 medarbejdere.

Projektlederen varetager, i henhold til projekt- eller byggepladschefens anvisninger, ansvaret for byggeriet, herunder byggeledere og dermed ansvaret for fremdriften af byggesagen.

Projektlederen er således bindeleddet mellem sagens samlede projektorganisation og de udførende entreprenører.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

OrifarmProgram Manager

Orifarm, Odense

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk, internationalt og ambitiøst miljø? Har du et kommercielt mindset kombineret med god procesforståelse? Så er du måske Orifarm Generics nye Program Manager.

Igennem de seneste 18 måneder har der været arbejdet på at implementere et programkontor til at varetage virksomhedens pipelineprodukter – fra kvalificeringsfasen til lancering af produktet. En del af denne proces er indførelsen af en ny stagegate projektmodel, samt et PPM-system der understøtter kontoret og Programlederne. Som Program Manager for vores inlicenserede portefølje, er du overordnet ansvarlig for projektet (tidsplan, økonomi og risiko) med en månedlig rapportering til en styrekomité. Hovedparten af tiden bruges således på den overordnede projektledelse med koordinering af det tilkoblede core team – frem til succesfuld markedslancering.

Orifarm
Hansen Toft A/SSustainability Manager

Hansen Toft A/S søger for kunde

Vores kunde har lagt en ny og ambitiøs vækststrategi, hvor Sustainability og opnåelse af FN’s verdensmål er centrale punkter på dagsordenen.

Stillingen er nyoprettet, og det forventes, at Sustainability Manageren i kraft af sin faglighed og personlighed positionerer sig som virksomhedens go-to-person inden for Sustainability og skaber respekt på tværs af alle lag i organisationen og ift. eksterne nøgleinteressenter.

Hovedopgaverne forventes at være følgende:

 • Skabe øget system og overblik ift. Sustainability performance og opstille klare fremtidige succeskriterier.
 • Data Management: Indsamle, validere, analysere og rapportere data fra produktionsenhederne på tværs af landet
Studievalg DanmarkFaglig konsulent

Studievalg Danmark, Odense

Vil du være med til at skabe fremragende studie- og karrierevejledning til unge og voksne i hele Danmark? Har du solide faglige kompetencer på vejlednings- og uddannelsesområdet? Brænder du for vejledning om erhvervsuddannelser og videregående uddannelser? Og har du erfaring som projektleder og et stærkt blik for processer? Så har vi en spændende stilling i Studievalg Danmark.

Som faglig konsulent bliver din overordnede opgave at udvikle vejledningen i Studievalg Danmark i meget tæt samarbejde med studie- og karrierevejledere og ledere. Du får et særligt ansvar for at udvikle og implementere vores vejledning om erhvervsuddannelserne, men du skal også være en del af andre videns- og udviklingsopgaver inden for vejledningsfeltet. Vi er allerede dygtige, og du skal hjælpe os med at blive endnu skarpere på vores opgave. Du bliver samtidig sparringspartner for direktøren og den øvrige ledelse.

PopulosAfdelingschef til el-entrepriseafdeling – Sydjylland

Populos søger for kunde

Har du en el-teknisk baggrund og lyst til at projektlede større projekter og entrepriser i en af landets mest succesfulde byggevirksomheder? Og vil du have ansvar for 6 medarbejdere samt bane vejen for en fremtid i en virksomhed med særdeles gode udviklingsmuligheder?

”Du bliver en del af ledergruppen hos en af Danmarks førende teknikentreprenører, så der er mulighed for at sætte et solidt aftryk på komplekse teknik- og anlægsentrepriser og virkelig vise sit værd i en performanceorienteret kultur,” fortæller Rikke Krogh, chief advisor hos Populos – et moderne rekrutterings- og konsulenthus.

Stillingen giver dig en solid mulighed for udvikling inden for teknikentreprenørsegmentet i en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af teknikentrepriser med vidt forskellig kompleksitet og omfang.

ERIK arkitekter A/S
Projektleder til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Du får ansvar for at vores projekter bliver leveret til tiden og har den rigtige vægtning af arkitektur og socialt overskud. Du vil være frontperson i flere projektteams og sikre, at det bedste argument altid vinder. Som projektleder i ERIK vil du derfor få en væsentlig rolle, som ambassadør for vores værdier overfor kunder og dine kollegaer. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du deltager i den faglige udvikling og fastlæggelse af arkitektur og byggetekniske mål for projekterne.

ERIK arkitekter A/S
ERIK arkitekter A/S
Markeds- og projektchef til Fyn

ERIK arkitekter A/S

Vi leder efter en, som har sine rødder i den fynske rådgiverbranche, og som vil være en del af ERIK arkitekters fortsatte udvikling.

I ERIK lever vi af vores projekter. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at alle i ERIK har en berøring med vores projekter. Som markeds- og projektchef i ERIK vil du derfor varetage flere forskellige roller. Vægtningen af de enkelte roller og det tidsmæssige forbrug på dem vil variere over tid og i takt med projekterne, men den vigtigste rolle af dem alle, vil altid at være som ambassadør for vores værdier. Vi er altid lokalt forankret og i øjenhøjde med kunderne.

Du får ansvar for salg på hele Fyn. Du planlægger selv dit opsøgende salg til kendte og nye kunder og dine lokale kontakter.

ERIK arkitekter A/S
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde i Middelfart

Ingeniør med lederpotentiale - spildevand

Projektledelse * Budgettering, planlægning, projektering * Renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver

Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og med reference til direktøren, samt i tæt samarbejde med en kompetent stab, får du ansvar for virksomhedens renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Budgettering, planlægning, projektering og hands-on projektledelse, herunder også styring af udbud og kontrahering med underentreprenører, tilsyn, budgetlægning og budgetopfølgning.
 • Opfølgning på nøgletal generelt, herunder med fokus på tilstand, overløb og uvedkommende vand, således at dine analyser og løsningsforslag kan danne grundlag for planlægning og iværksættelse af renoveringsaktiviteter og handlingsplaner.
Odense Bygningsservice A/SPROJEKTLEDER TIL OPGAVER PÅ FYN

Odense Bygningsservice A/S

Vi har travlt hos Odense Bygningsservice A/S og søger snarest muligt en engageret projektleder til en helt særlig stilling, hvor du får indflydelse på vores byggerier og du bliver en del af en entreprenørvirksomhed med store visioner for fremtiden.

Dine primære opgaver bliver at kalkulere, stå for indkøb og styring af fagentrepriser og bistå i entrering med bygherre. Du vil være tilknyttet kontoret i Odense, hvor du skal sikre projekterne ift. indkøb, bemanding, styring, planlægning og koordinering af arbejdsopgaverne - men din daglige gang vil primært være på byggepladserne.

Opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kalkulation
 • Sagsstyring, planlægning og tilsyn med vores håndværkere
 • Ledelse af byggeledere og timelønnede
JORTON A/S
Region BRO, søger entrepriseleder til trafikopgaver i forbindelse med udbygning og renovering af infrastrukturen i Danmark

JORTON A/S

Vil du have indflydelse på udfordrende anlægsprojekter hvor du skal bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde under frie rammer med alsidige trafikopgaver i en virksomhed med et rigtigt godt ry i branchen?

I langt størstedelen af dagligdagen er du synlig på byggepladserne og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende opgaver, men vigtigst af alt DU BRÆNDER for opgaven.

Som entrepriseleder for trafikopgaver kan du forvente:

 • at deltage i strukturering af byggepladsen i dagligdagen
 • at deltage i afsætning og opsætning af diverse afspærringsopgaver
 • optegne afmærkningsplaner til brug for diverse godkendelser.
JORTON A/S
Fyns Smedejerns Trapper A/SIngeniør/Produktionsteknolog/Projektleder

Fyns Smedejerns Trapper A/S, Broby

Er du klar til en dagligdag med fart på og hvor du i samarbejde med et dynamisk, ungt team er i kontakt med landets førende arkitekter og ingeniører og omkring designet på de mest spændende byggerier i DK?

Jobbeskrivelse

 • Projektering af stålkonstruktioner, trapper, altaner, og et utal af andre ting til byggeriet i Danmark, Island, Færøerne, Tyskland og Norge.
 • Kontakt til og vejledning af værksted og montageafdeling.
 • Projektstyring af dine egne projekter.
 • Kontraktforhandling.
 • Indkøb af dele som indgår i dine projekter.
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SErfaren og dygtig OHS-koordinator/AMK-B søges

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S, Odense

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at klientens opgaver i konstruktionsfasen overholdes. Det inkluderer også at man bliver tildelt og får indarbejdet viden fra designfasen af AMK P. Derudover skal AMK B sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
Np-Stål ApSProjektleder

Np-Stål ApS, Ringe

Med baggrund som enten ingeniør, produktionsteknolog eller bygningskonstruktør

Trives du i en hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften i tæt samarbejde med Danmarks førende arkitekter og ingeniører? Så er det måske dig vi søger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Overordnet styring af interne/eksterne projekter.
 • Projektering af egne projekter.
 • Udarbejdelse af dokumentation.
Alumeco A/S
Projektkonsulent, byggebranchen

Alumeco A/S, Odense

Er du en ildsjæl inden for bygningskonstruktion og klar til at præge fremtidens byggeri sammen med vores kunder? Hvis ja, så kan du være vores nye kollega til vores hovedkontor i Odense.

Aluwind

Vi har en klar ambition om at blive endnu stærkere inden for løsninger i aluminium, kobber og messing til byggebranchen og søger derfor en kollega, som motiveres af at præge fremtidens byggeri med ekspertviden.

Som projektkonsulent vil du gennemføre projektsalg til kunder, hvor du bearbejder målgruppen, yder teknisk sparring og rådgiver kunden om løsningsmuligheder med Alumeco koncernen som leverandør. Målgruppen er entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører og private bygherrer i hele Danmark.

Alumeco A/S
Arkitektfirmaet Arne BirkProjektleder og Energikonsulent 2

Arkitektfirmaet Arne Birk, Svendborg

Hybjerghus Optimering søger for Arkitektfirmaet Arne Birk i Svendborg en Projektleder med fokus på udarbejdelse af byggeansøgning, udbudsmateriale samt tilsyn.

Ansvarsområder:

 • Din primære opgave er at løse traditionelle projekteringsopgave fra mindre om- og tilbygning samt større nybyggerier.
 • Herudover er det væsentlige, at du kan udarbejde energimærker for store ejendomme – energikonsulent 1-2.
 • Certificeret brandrådgiver til minimum brandklasse 2 er et plus men ingen betingelse for din ansættelse

Med reference til direktøren tilbydes du et spændende job med masser af muligheder for at udfordre dig selv og din faglighed samt uddanne dig yderligere

FRONTPEOPLE A/SErfaren projektleder til bygherrestilling

FRONTPEOPLE A/S søger for Civica på Odense

Civica står overfor en række store projekter de næste mange år. Der er tale om renovering og nybyggeri for mange milliarder. Bygherre-funktionen i disse projekter varetages af Civicas egen byggeafdeling, og hertil søges en erfaren projektleder til en bygherrestilling.

Du kommer til at varetage bygherre-rollen på nybyggerier og store renoveringsopgaver – helhedsplaner – på Fyn.

Det betyder:

 • styring og tilsyn på byggeprojekter, herunder økonomi, tid, proces og kvalitet.
 • gennemførelse af analyser, prioriterer og planlægge kommende nybyggerier og større renoveringsopgaver.
 • udbud og kontrahering med rådgivere, entreprenører og leverandører.