858 job matcher din søgning 858 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Favrskov Provsti Provstisekretær

Favrskov Provsti, Hadsten

Er du klar til at bidrage med overblikket i et moderne og yderst velfungerende provsti, hvor du både får fleksible rammer og mulighed for indflydelse.

Et stort og dynamisk provsti søger en ny tovholder og dygtig, professionel sekretær til sekretærteamet. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Som provstisekretær deler du team med en god kollega med samme titel som dig. Provsten og den anden provstisekretær er nærmeste kollegaer. Provsten er leder for sekretærteamet. Det er jeres opgave at støtte provsten og provstiudvalget i det daglige, ligesom I også tilbyder rådgivning til menighedsrådsmedlemmer og præster i provstiet. Arbejdets formål er at give gode arbejdsvilkår for folkekirkens mange aktører, såvel de ansatte, menighedsråd og andre i provstiet.

KAB Specialkonsulent med solid projektledererfaring inden for strategisk udvikling

KAB, København

Har du erfaring med at designe, facilitere og lede større strategiske projekter? Kan du gå analytisk til værks og sikre inddragelse af mange interessenter i organisationsudvikling? Så er du måske vores nye specialkonsulent.

Dine opgaver bliver i samarbejde med dine kollegaer og ledelsen

 • At designe og facilitere processer for udviklingsprojekter med mange interessenter
 • At være driver og projektleder i implementering af udviklingsprojekter i 3B’s lokale drift
 • At være en del af en organisation, der kan levere nye ledelsesredskaber baseret på data

Du bliver en del af et udviklingsorienteret kundecenter, som servicerer Boligforeningen 3B – den største boligforening i KAB-fællesskabet.

Standesign A/S Projektleder med fokus på messestande og messeagentur-backup

Standesign A/S, Nyborg

Vi søger en ny kollega til vores projektlederteam, som i samarbejde med teamet har ansvaret for projektledelse af messestande i Danmark, Europa og resten af verden samt vores to tyske messeagenturer.

Mersalg og rådgivning er en del af dig. Du er den, der kan lide at samle trådene og vil sørge for, at du og projektteamet leverer kvalitet og service til nye højder. Du er god til at styre projekterne sikkert, så kunden føler sig tryg før, under og efter messen.

OM DIG – det er afgørende, at:

 • Du skriver og taler tysk og engelsk på forhandlingsniveau.
 • Du er effektiv og arbejder målrettet og struktureret, også når der er travlt.
 • Du er positiv, serviceminded, teamplayer og kan navigere i forskelligartede opgaver.
Vejen Kommune Erhvervskonsulent søges til Danmarks mest erhvervsvenlige kommune

Vejen Kommune

Vil du være med til at sætte mere fart på erhvervslivet i Vejen Kommune? Kan du hjælpe med at fastholde Danmarks bedste erhvervsklima i Vejen? Kan du se dig selv som facilitator mellem kommune og virksomheder? Så har du nu mulighed for at blive en vigtig del af Vejen Kommunes erhvervsudvikling.

Du vil primært arbejde med tiltrækning af virksomheder, og du vil ofte være den første person fra kommunen, som virksomheder møder. Det er derfor dig, der tegner virksomhedens forventninger til kommunen, og dig som skaber den indledende gode relation. Konkret handler det både om opsøgende henvendelser, markedsføring og koordinering af information med udgangspunkt i virksomhedens behov.

Aarhus Universitet Nat-Tech Bygningsservice Aarhus Universitet søger maskinmester eller lignende

Aarhus Universitet

Vi søger en maskinmester eller lignende til Nat-Tech Bygningsservice, Aarhus Universitet. Nat-Tech Bygningsservice skal i de kommende år optimere den tekniske infrastruktur og sikre en større grad af behovsregulering af ventilation, vand, varme og elinstallationer. Der skal indføres en højere grad af automatisering og integration af forskellige bygningssystemer. Vi søger en medarbejder, som finder opgaven interessant, og som kan bidrage til vores lille team på syv medarbejdere.

Som medarbejder vil du blive en del af en stor, landsdækkende dynamisk arbejdsplads med en passioneret kultur og et godt sammenhold, hvor fællesskab og samarbejde prioriteres højt. Du vil få en kontorplads på Universitets Campus i Aarhus blandt dygtige og engagerede kolleger med forskellige faglige kompetencer.

Aarhus Universitet Bygningsservice ved Nat-Tech Aarhus Universitet søger driftschef

Aarhus Universitet

Bygningsservice ved Natural Sciences og Technical Sciences (Nat-Tech) søger en driftschef, som kan samarbejde i en organisation med fokus på retning, optimering og udvikling. I organisationen skal du arbejde på tværs af enheder med fokus på fælles løsninger, samarbejde og optimeringer.

Driftschefen står i spidsen for et hold af teamledere, som varetager den daglige rengøring og driften af bygninger og den tekniske infrastruktur i bygningsmassen. Medarbejderstaben i driften er på ca. 155 medarbejdere fordelt på mange fagligheder og funktioner.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Daglig ledelse af ledelsesteamet
 • Udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesplaner, herunder ansvar for bygningsgennemgang etc.
 • Optimering af projekt- og opgavestyring
Grøngas Partner A/S
QHSE-manager til GrønGas (Quality, Health & Safety, Environment)

Grøngas Partner A/S, Vrå

Unik mulighed for den rette person med driftsmæssig lederprofil, der ønsker at arbejde med mennesker, struktur og procesoptimering på tværs af forskellige virksomheder. Du bliver en del af en agil organisation med fokus på vækst i tæt samarbejde med direktør og ejere/bestyrelse.

Med reference til direktøren for GrønGas får du til hovedopgave at drive og udvikle QHSE-området med fokus på effektiv planlægning, systematik og løbende dataopsamling, så vi er på forkant med initiativer og indsatser i organisationen.

Du vil bl.a. arbejde med:

 • Projektledelse/projektstyring på implementering af interne IT-projekter
 • Kortlægge og optimere workflows ift. status som Risikovirksomhed
 • Udarbejde og gennemføre personalepræsentationer på ovenstående
Grøngas Partner A/S
RELOC A/S Projektkonsulent med stærke koordineringsevner søges

RELOC A/S, Rødovre

Drømmer du om at indgå i et stærkt team og samtidig være ansvarlig for dine egne projekter? Brænder du for rådgivning og koordinering, og er du klar til at gå ”that ekstra mile” for kunderne? Så er du måske RELOCs nye projektkonsulent.

RELOC A/S er en dynamisk og succesfuld konsulentvirksomhed, som rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder med en bred vifte af løsninger.

I tæt samspil med organisationens ledelse bliver du som projektkonsulent ansvarlig for at koordinere kundeprojekter fra A-Å. Du er kundens rådgivende sparringspartner og skal til en hver tid sikre et logistikoverblik og en gnidningsfri projektafvikling.

Fit A/S
IT-infrastruktur projektleder

Fit A/S, Sorø

Fit leverer IT-systemer og IT-service til forsyningsselskaberne i DK. Vi er 10 ansatte og leverer IT-systemer til ca. 500 kollegaer i forsyningsselskaberne, der også er vores ejere.

Vi er i gang med sammenlægning/konsolidering af IT-systemerne for Fors, Envafors og KLAR Forsyning. Derudover har vi flere projekter i gang og nye projekter kommer løbende til.

Vi har løbende IT-infrastrukturprojekter, hvor vi sammen med forsyningsselskaberne og vores outsourcingspartner gennemfører projekter. Det kan være opgraderinger af operativsystemer, applikationer, store AD-ændringer eller netværk, men også implementering af nye produkter eks. MS Intune, VPN-løsninger eller MFA.

Fit A/S
Chrøis & Lund ApS PROJEKTUDVIKLER

Chrøis & Lund ApS, Silkeborg

Chrøis & Lund udvikler og bygger bæredygtige lejeboligprojekter over hele landet. Som Projektudvikler siger du goddag til masser af spændende projektopgaver, sjove kolleger, en gennemsyrende entreprenørånd og rig mulighed for at forme din egen hverdag.
Lyder det som din næste karriereudfordring?

Din nye arbejdsplads ligger i nyistandsatte lokaler i Silkeborg, og det er herfra, du kommer til at drive projekterne. Du besidder evnen til, som bygherre, at lede interessenterne i et projekt igennem dets faser med fokus på de væsentlige detaljer, samtidig med at du holder fremdriften.

MT Højgaard A/S
Projektleder til garantiarbejde - Søborg

MT Højgaard A/S

Vi styrker vores fokus i MT Højgaard Danmark og søger derfor en projektleder til at håndtere vores garantisager indenfor nybyggeri.

Som projektleder i garantiafdelingen vil du aktivt få ansvaret for gennemførelsen af garantisager på vores projekter fra start til slut. Du vil blive en del af forretningsområdet i MT Højgaard Danmark, Byggeri Øst, der beskæftiger sig med byggeriopgaver, som bolig- og erhvervsbyggerier samt institutions- og skolebyggerier.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • gennemføre 1 og 5 årsgennemgange og øvrige reklamationsopgaver
 • forhandle med bygherrer, rådgivere og entreprenører
 • planlægge og koordinere garantiopgaverne samt følge op på kvalitet, tid og økonomi
Hansen Toft A/S Regional Operations Director, Nordics

Hansen Toft A/S søger for Lineage Logistics ApS i Vejle

En essentiel rolle i en vækstorienteret og fremadstormende virksomhed

Lineage Logistics søger en ny stærk leder, som skal understøtte og udvikle den nuværende forretning.

Du bliver ansvarlig for at sætte den strategiske retning for regionen og for at holde overblik, måle og monitorere på kølehusenes performance. Endelig bliver du ligeledes den regionsansvarlige for ’Health & Safety’ området.

Der er tale om strategisk projektledelse i samarbejde med lederteamet og især i tæt samarbejde med den anden Regional Operations Director.

Af nøgleopgaver kan nævnes:

 • Sikre og vedligeholde en effektiv monitorering af køledepoter
 • Sikre opnåelse af aftalte mål/KPI’er
 • Mitigere forretningsmæssige risici; herunder energioptimering
Hansen Toft A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
El-projektleder til spændende projekt

Kemp & Lauritzen A/S, Bagsværd

Kemp & Lauritzen

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Vi søger en el-projektleder som har lyst til at være en del af et stort tværfagligt team på Kemp & Lauritzens projekt i Bagsværd. Projektet omhandler opførelsen af en ny fabrik, som involverer alle kompetencer/fag i Kemp & Lauritzen - lige fra projektering til idriftsættelse.

Kemp & Lauritzen A/S
Danmarks Statistik Erfaren projektleder til Danmarks Statistiks internationale myndighedssamarbejde

Danmarks Statistik, København

Vil du være med til at styre Danmarks Statistiks internationale projekter sikkert og professionelt i mål?

Har du erfaring med at udvikle og drive projekter under Udenrigsministeriets ramme for myndighedssamarbejde? Trives du med en hverdag hvor koordinering og tæt samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere og organisationer fra ind- og udland går hånd i hånd med glæden ved, at vi kan hjælpe statistikinstitutioner fra andre lande med at blive bedre til at producere og have nytte af statistik?

Opgaverne bliver bl.a.:

 • Afrapportering til og samarbejde med Udenrigsministeriet i regi af MynSam 2.0.
 • Projektledelse af internationale projekter
 • Dagligt samarbejde med de lokale statistikbureauer og danske ambassader
Region Syddanmark
Erfaren generalist til strategiske og kommunikative opgaver (inden for grøn omstilling, byggeri og psykiatri)

Region Syddanmark, Vejle

Projektorganisation for Byggeri og Grøn Omstilling søger en specialkonsulent med uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og ikke mindst flere års erfaring fra arbejde på politisk-strategisk niveau i en offentlig organisation til varetagelse af planlægningsopgaver inden for afdelingens 3 opgaveområder: grøn omstilling, byggeri og psykiatri.

Afdelingen er en projektorganisation, der løbende tilpasses opgavernes omfang på de 3 områder, ligesom nogle opgaver afvikles over tid ikke mindst i takt med, at de store sygehusbyggerier færdiggøres.

Region Syddanmark
Region Syddanmark
Faglig leder, der kan sætte retningen for Region Syddanmarks grønne omstilling

Region Syddanmark, Vejle

Er du vores nye faglige fyrtårn, der kan sætte retningen for arbejdet med den grønne omstilling af regionens drift? Trives du med at arbejde i en politisk styret organisation, og har du lyst til at være den samlende kraft mellem regionshusets afdelinger og sygehusenhederne?

Som en del af hverdagen i en politisk styret organisation vil du få indflydelse på beslutninger gennem deltagelse ved de møder, hvor beslutningerne tages. Du vil også kunne påvirke og opkvalificere beslutningerne gennem mødeforberedelse, herunder udarbejdelse af dagsordener mv. Du får altså mulighed for både at lægge det faglige grundlag for beslutningerne og følge beslutningsprocessen til dørs.

Region Syddanmark
Conference Manager Tekniske projektledere og projektchef søges til udviklingsvirksomhed i vækst

Conference Manager, Virum

Du vil fra dag ét være udviklingschefens tætte sparringspartner, hvor I sammen får ansvaret for at omsætte vores udviklingsplaner til projekter og styre dem mod færdige løsninger.

Afhængig af din erfaring kan der blive tale om en ansættelse som projektchef, hvor du i parløb med udviklingschefen beslutningsmæssigt baner vejen for CMs tekniske fremtid.

Vi ser en kæmpe fordel i, at man som leder er en aktiv del af udviklingsprocessen. Kan du derfor den ene dag drøfte virksomhedens/afdelingens strategiske retning og den næste teste en ny feature eller implementere en procesforbedring i vores CRM-system, er det i vores optik en stor værdi.

Danske Shoppingcentre P/S Driftskoordinator

Danske Shoppingcentre P/S, Slagelse

Har du lyst til at være med til at varetage driften i VestsjællandsCentret? Er du fleksibel og arbejder selvstændigt samtidig med, at du værdsætter det gode samarbejde?

I stillingen som Driftskoordinator i VestsjællandsCentret, vil du blive del af et ambitiøst team, som på tværs af fagligheder, står for at skabe de bedste rammer for centrets mange kunder og lejere.

Som Driftskoordinator vil en af dine primære opgaver være at sikre, at vi bruger vores tid på den bedste måde og mest hensigtsmæssigt ift. centerets drift. Din arbejdsdag vil derfor spænde fra:

 • Koordinering af opgaver og rapportering i Dalux (FM-system)
 • Indhentning af diverse tilbud
 • Løse ad hoc-opgaver/forefaldende arbejde
Djøf Forlag Forlagsredaktør til Djøf Forlag (barselsvikariat i 15 måneder)

Djøf Forlag, København

Vil du være med til at udgive de bedste lære- og fagbøger inden for jura?

Vi søger nu en all-round forlagsredaktør, der med energi og sikker hånd kan redigere og producere juridisk faglitteratur samt tidsskrifter rettet mod de videregående uddannelser og det professionelle marked.

Forlagsredaktøren, der ansættes i et barselvikariat i 15 måneder fra d. 2. maj 2023, bliver en del af den juridiske redaktion og refererer til redaktionschefen for området.

JELD-WEN A/S
EHS Specialist

JELD-WEN A/S, Herning

Erfaren og hands-on EHS Specialist søges til JELD-WEN Danmark

Motiveres du af en stærk arbejdsmiljøkultur, hvor sikkerhed sættes øverst på agendaen? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som EHS Specialist til at drive EHS-forbedringer i produktionen på fabrikken i Herning.

I stillingen som EHS Specialist får du en central rolle på vores fabrik i Herning, hvor du er med til at fastholde og udvikle vores sikkerhed og arbejdsmiljøkultur. Du får ansvaret for at drive EHS-arbejdet i tæt samarbejde med JELD-WEN Danmark-organisationen.

Vi tilbyder et job i et socialt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med en frisk omgangstone. Samtidig vil du blive en del af en international organisation med et professionelt set-up, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV