2 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2 jobannoncer

Gem
NORDEX FOOD A/S

Skarp Projektleder til Innovation

Dronninglund

Se video om NORDEX FOOD A/S som arbejdspladsTil vores nye afdeling for Marketing & Innovation søger vi en ny kollega til en nyoprettet stilling. Vi søger en skarp og driftssikker projektleder, der med rette energi og troværdig gennemslagskraft kan lede og styre vores mange innovationsprojekter.

Arbejdsopgaver

  • Styring af vores front-end idegenerering på tværs af organisationen.
  • Bindeled til salgsteamet for håndtering af forespørgsler. Koordinere NPD projekter og formidle indsigter herfra til effektiv forståelse for alle stakeholders.
Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV