30 job matcher din søgning 30 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kohberg Bakery Group A/S

Fleksibel barselsvikar til lønbogholderi og HR-afdelingen

Bolderslev

Brænder du for at arbejde med bogholderi, lønadministration og HR-opgaver? Trives du med at være specialist og tage ansvar indenfor dit område?

Du kommer til at veksle mellem arbejdsopgaver i de to afdelinger, så det er vigtigt, at du har lyst til at fordybe dig i bogholderiopgaverne den ene dag - og arbejde med alsidige HR-opgaver den næste.

Vikariatet forventes afsluttet 30. november 2024 – men hvis det viser sig, at du er det rette match, er der mulighed for fastansættelse.

Kohberg Bakery Group A/S
Gem
JobTeam

Franchisepartner hos JobTeam inden for jern- og metalområdet

Er du interesseret i at blive franchisepartner hos JobTeam?

Vi er på udkig efter partnere (franchisetagere), der kan opbygge et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau, som specialiserer sig i metalbranchen. Du skal have en passion for at være selvstændig, have et stærkt netværk og den relevante faglige baggrund fra metalbranchen.

Som partner hos JobTeam får du mange fordele:

  • Du får et velafprøvet koncept
  • Vi står for løn og fakturering
  • Du får en grundig uddannelse
Babcock & Wilcox A/S

Operation Support Engineer for Renewable Service Projects

Holsted

We are currently looking for highly skilled and dedicated Operations Support Engineer to handle the daily operational management of our Renewable Service blue collars, and sub-contractors to execute projects in mainly northern Europe and the UK.

The Operations Support Engineer will as part of the team, work to ensure our projects are always manned with competent crew while complying with local regulation requirements and company procedures.

Babcock & Wilcox A/S
Akademikernes A-kasse

Karriererådgivere til vores regionskontorer

Aalborg, Aarhus C, Odense M, Esbjerg, Herning

Vil du være med til at hjælpe akademikere godt videre i arbejdslivet – og har du solid erfaring med rådgivning af medlemmer eller kunder gennem fx 1-1-sparring, etablering af netværk eller fysiske eller digitale workshops?

Som karriererådgiver er din kerneopgave at afholde individuelle karrieresamtaler og andre former for møder med vores ledige medlemmer. Det omfatter varetagelse af myndighedsrollen, og administration og dokumentation er en fuld integreret del af opgaven.

Akademikernes A-kasse
ZERIUS ApS søger for AG Electric A/S
Gem
ZERIUS ApS

Teamleder

Aabenraa

Til vores samarbejdspartner AG Electric A/S søger vi en engageret og kompetent teamleder med særlig interesse og ekspertise indenfor HR, lønadministration og digitalisering af processer.

Virksomheden er dedikeret til at skabe en positiv arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og udvikler sig.

AG Electric er en stærk el-installationsvirksomhed med 4 afdelinger fordelt i det meste af Sønderjylland.

Det Faglige Hus

Faglig konsulent med speciale i offentlig ansættelse

Esbjerg

Vi søger en kollega, der kan hjælpe og vejlede vores offentligt ansatte medlemmer, når de har problemer i deres ansættelsesforhold.

Se video om Det Faglige Hus som arbejdsplads

Dine sager vil fx omhandle ændringer i ansættelsesvilkår, manglende løn og feriepenge, forståelse af arbejdstidsaftaler, lønforhandling samt opsigelse og bortvisning.

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil.

Det Faglige Hus
Blue Water Shipping A/S

HR Legal Specialist

Esbjerg
Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Som HR Legal Specialist får du ansvaret for alle medarbejderkontrakter i Danmark og Europa, inkl. timelønskontrakter, og bliver ansvarlig for at sikre en global compliance for håndtering af kontrakter i Blue Water Shipping.

Du vil få mulighed for at præge jobbet og for at blive en succes i rollen, skal du være med til at sætte en klar HR juridisk retning i tråd med vores værdier og kultur.

Blue Water Shipping A/S
Gem
ABENA

HR konsulent med fokus på rekruttering af IT-profiler

Aabenraa

Vi har fuld fart på vores digitale agenda i ABENA, og det er dig skal vi bruge for at finde og rekruttere bl.a. de skarpeste og dygtigste IT-talenter inden for bl.a. eCommerce, ERP/WMS, Support, Projektledelse, Arkitektur og IT Sikkerhed.

Din vigtigste opgave bliver, gennem rekruttering og search, at sikre det rette match mellem kandidat og team.

ABENAs fortsatte udvikling afhænger af, at vi har de helt rigtige talenter med på holdet, og derfor søger vi dig, som brænder for rekruttering af specialister og ledere

Falck Danmark A/S

Jobformidler til Falck Quick Care Varde

Varde

Har du en beskæftigelsesfaglig baggrund og erfaring og vil du være med til at hjælpe borgere videre på arbejdsmarkedet?

Til vores afdeling i Varde søger vi en stærk og kommunikativ jobformidler med baggrund inden for beskæftigelsesområdet og erfaring med etablering af ordinære jobs eller lønnede timer.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Netværksskabende udplaceringskonsulent søges til Quick Care Syd- og Midtjylland

Har du flair for at tænke ud af boksen, finde kreative løsninger og åbne døre på virksomhederne?

I jobbet som udplaceringskonsulent er hovedopgaven at oparbejde, udbygge samt vedligeholde Quick Cares virksomhedsnetværk med henblik på, at etablere lønnede timer, fleksjobs og ordinære jobs.

Falck Danmark A/S
LEGOLAND ApS

HR-Coordinator (Barselsvikariatet)

Billund

HR gør en stor forskel for organisationen. De har føling med, hvad der foregår, og man kan altid få kvalificeret hjælp.”

Gør dette dig nysgerrig, er du måske vores kommende kollega?

Vi søger en HR-Coordinator til et barselsvikariat i HR-afdelingen i LEGOLAND, hvor vi støtter op om såvel LEGOLAND Parken samt vores 3 overnatningssteder. LEGOLAND er en stor og mangfoldig organisation, og HR-paletten omhandler alt indenfor medarbejderrejsen fra start til slut.

Vi lægger vægt på samarbejde og god stemning i teamet, hvor vi hjælper hinanden og løbende arbejder med sparring på tværs. I fællesskab sikrer vi HR-leverancer løses på højt niveau og med stor kvalitet.

LEGOLAND ApS
Gem
Energinet

Seniorprofil med interesse og evne for C&B, HR-rapportering og analyse

Fredericia

Vil du være med til at udvikle Compensation og Benefits-løsninger og styrke organisatorisk indsigt og datadrevet beslutningstagning i en organisation, som spiller en central rolle i Danmarks grønne omstilling?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vi leder efter dig, der kan sætte retning og tage ansvar for hele fagområdet og i tæt samspil med HR-organisation og relevante interessenter i koncernen fortsætte vores udvikling på området. Du kommer med solid forståelse for tendenser og behov i moderne organisationer, og din erfaring og viden gør dig i stand til at tage skridtet ind i en rolle med koncernansvar for området.

Energinet
LEGO® House

Learning & Development Lead

Billund

Do you have the skills needed to develop and implement a learning framework that enables delivery on the overall strategic direction, while inspiring others to grow?

The L&D Lead will be responsible for building a learning framework that is fit-for-purpose for the strategy of LEGO House and the different employee groups across all functions. This is an outstanding opportunity to be responsible for building an end-to-end framework for learning and development and have a big impact on the learning culture in a diverse organization.

LEGO® House
STILL DANMARK A/S

Assistent til Løn, HR og HSE

Kolding
  • Har du systematik og struktur i personale-penalhuset?
  • Sætter du en ære i en lean lønproces?
  • Er du den, der effektivt ordner administrative opgaver?

Så har vi en ledig stilling i STILL Danmark, der lige er noget for dig.

STILL DANMARK A/S
Temp-Team A/S søger for ALUNITED Denmark A/S
Gem
Temp-Team A/S

Selvkørende og personaleorienteret Payroll & HR Administrator

Tønder

Vi søger for vores kunde, ALUnited Denmark A/S i Tønder, en HR-administrator, som vil få en nøglefunktion i HR-afdelingen.

Hos ALUnited Denmark A/S bliver du en del af et engageret og kompetent team af medarbejdere i en virksomhed præget af stor arbejdsglæde og professionalisme.

Du vil få rollen som løn – og HR Administrator, hvor du bl.a. vil være ansvarlig for den daglige HR-administration samt lønansvarlig for deres 150 ansatte, hvoraf du skal kunne identificere og forstå udfordringer og problemstillinger relateret til HR og deltage i løsningen af disse.

Falck Danmark A/S

Jobformidler Falck Quick Care Aabenraa

Har du en beskæftigelsesfaglig baggrund og erfaring og vil du være med til at hjælpe borgere videre på arbejdsmarkedet?

Vi tager løbende folk ind til samtale, og stillingsopslaget lukkes ned, når den rette kandidat er fundet.

Om jobbet

Til vores afdeling i Aabenraa søger vi en stærk og kommunikativ jobformidler med baggrund inden for beskæftigelsesområdet og erfaring med etablering af ordinære jobs eller lønnede timer. Vi søger en som har erfaring med anden aktør branchen, fra et rekrutteringsbureau, jobcenter eller lignende, til en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Jobformidler til Falck Quick Care Haderslev

Har du en beskæftigelsesfaglig baggrund og erfaring og vil du være med til at hjælpe borgere i fleksjob?

Til vores afdeling i Haderslev søger vi en stærk og kommunikativ jobformidler med baggrund inden for beskæftigelsesområdet og erfaring med etablering af fleksjobs, ordinære jobs og/eller lønnede timer. Vi søger en som har erfaring med anden aktør branchen, fra et rekrutteringsbureau, jobcenter eller lignende, til en stilling på 30-37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Som jobformidler er du ansvarlig for borgers beskæftigelsesrettede forløb og skal derfor kunne håndtere en bred vifte af spændende arbejdsopgaver centreret omkring at få borgerne ud i fleksjob.

Falck Danmark A/S
Fertin Pharma

Senior Learning and Development Partner

Vejle

We are looking for a Senior Learning and Development Partner to play a key role in delivering these aspirations. You’ll be responsible for developing and implementing our L&D strategy and executing global L&D programs across the full global value chain.

We are looking for a Senior Learning and Development Partner to play a key role in delivering these aspirations. You’ll be responsible for developing and implementing our L&D strategy and executing global L&D programs across the full global value chain.

Fertin Pharma
GML-HR A/S søger for ONE A A/S
Gem
GML-HR A/S

Operationel Regnskabschef

Sønder Stenderup

Tænk nu, hvis du hver dag skulle arbejde med regnskab og HR for en virksomhed, der med minimalistisk og teknologisk avanceret indretning skaber visuel harmoni i danske og internationale hjem?

Denne mulighed venter dig hos One A, hvor du skal arbejde i spændingsfeltet mellem HR- og regnskabsopgaver, højteknologisk æstetik og internationale kontaktpunkter.

Du skal stå for regnskab, administration og personale i Danmark, Tyskland og Belgien. Dermed kan du forvente en varieret hverdag, hvor du jævnligt er i international kontakt med dygtige og passionerede mennesker.

GML-HR A/S
ETU Forsikring

HR koordinator til vores compliance team

Rødekro

Er du 100 meter mester i HR drift?

Vil du være med til at styrke vores HR-dagsorden? Er sikker dokumenthåndtering bare en af dine forcer? Og trives du med en varieret hverdag? Så er du sandsynligvis vores nye HR koordinator.

Som HR Koordinator bliver du en del af vores Compliance team. Sammen med en HR Partner sikrer du, at hele vores HR-område er dækket af, og du har ansvaret for den administrative del af vores HR-processer. Jobbet er en deltidsstilling fordelt på ugens 5 hverdage, og du vil arbejde på vores kontor i Rødekro.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV