83 job matcher din søgning 83 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
JobTeam

Franchisepartner hos JobTeam inden for jern- og metalområdet

Er du interesseret i at blive franchisepartner hos JobTeam?

Vi er på udkig efter partnere (franchisetagere), der kan opbygge et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau, som specialiserer sig i metalbranchen. Du skal have en passion for at være selvstændig, have et stærkt netværk og den relevante faglige baggrund fra metalbranchen.

Som partner hos JobTeam får du mange fordele:

 • Du får et velafprøvet koncept
 • Vi står for løn og fakturering
 • Du får en grundig uddannelse
Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Jurist med blik for løsninger til HR-området

København K

Har du lyst til at sætte dine juridiske kompetencer i spil i en stilling, hvor du også får mulighed for at arbejde bredt med HR?

Vi tilbyder en stilling, som vi tør love dig, du får rig mulighed for at udvikle dig i.

Du bliver vores primære HR-jurist i departementet og afhængigt af din erfaring, vil de kernejuridiske opgaver fylde cirka halvdelen af dit arbejde, og HR-opgaverne vil fylde den anden halvdel.

Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet
American Embassy

HR Admin. Assistant (American Services), U.S. Embassy, Copenhagen – join our international team

Are you looking for new challenges? Do you want to work in an international environment and gain experience working in an Embassy?

The American Embassy in Copenhagen, Denmark is seeking eligible and qualified applicants for the position of HR Assistant within the Human Recourses Office – this is a unique chance to learn more about diplomacy.

Some of your tasks include:

 • Manage American Programs in support of American Diplomates, before, on arrival, during their assignment and through departure.
 • American payroll and allowances.
Copenhagen Business School

HR-jurist med interesse for jura såvel som de opgaver, hvor juraen ikke er hele svaret

Frederiksberg

Motiveres du af en hverdag, hvor du yder rådgivning, sparring og administrativ støtte til dine kollegaer på tværs af organisationen? Vil du være med til at understøtte arbejdet med diversitetsdagsordenen både juridisk og strategisk? Så kan en stilling som HR-jurist i CBS HR & Legal måske være noget for dig.

Sammen med CBS’ øvrige HR-jurister skal du bl.a.:

 • Samarbejde og sparre med kollegaer i HR & Legal og på tværs af CBS om administration og udvikling af HR-området på CBS
 • Rådgive og sparre med ledere og andre kollegaer om personalejuridiske spørgsmål
 • Sagsbehandle inden for det personalejuridiske område, herunder håndtere svære personalesager
Alm. Brand Group

Senior HR-udviklingskonsulent til ledelsesudvikling

København

Brænder du for udvikling af ledere og talenter? Og har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i rivende udvikling? Så er du måske den ildsjæl, som skal være med på holdet i Alm. Brand Group.

Som Senior HR-udviklingskonsulent i HR Centre of Excellence kommer du til at spille en vigtig rolle i udvikling og eksekvering af forløb og initiativer inden for ledelsesudvikling. Du vil være del af HR Centre of Excellence teamet, og Alm. Brand Groups HR-afdeling.

Alm. Brand Group
PROSPIRA søger for kunde
Gem
PROSPIRA

HR-chef

Motiverer det dig at sætte retning og skabe rammerne for at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere? Er du klar til at levere viden og være operationel på HR-projekter? Vil du være med til at videreudvikle en kultur der fremmer arbejdsglæde, og trivsel, professionalisme?

For vores kunde søger vi en dygtig HR-chef, der vil drive udviklingen og implementeringen af HR-strategier i overensstemmelse med organisationens overordnede forretningsmål.

Virksomheden opererer i et vækstmarked og oplever stigende efterspørgsel. Det er en dynamisk arbejdsplads med høj faglig integritet, gode medarbejderforhold, høj medarbejdertilfredshed og et godt arbejdsmiljø.

Gem
EIFO

Er du vores nye HR-partner?

Nordhavn

Vi søger en forretnings- og udviklingsorienteret HR-partner, der kan varetage kompetent og proaktiv sparring og rådgivning af vores ledere samt udvikle og implementere koncepter, drive centrale HR-processer og sikre eksekvering i organisationen.

Vi er ambitiøse med fokus på at levere strategisk stærke HR-leverancer til en nyligt sammenlagt organisation på i alt 500 medarbejdere.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en kundeorienteret og resultatskabende statslig finansiel virksomhed, der bygger på engagement, faglighed og troværdighed.

EIFO
Kriminalforsorgen

Brænder du for HR- og personaleadministration af høj kvalitet?

København K

I Koncern Vilkår og Arbejdsmiljø i Direktoratet for Kriminalforsorgen søger vi en ny HR-konsulent, som har lyst til at blive en del af et ambitiøst og engageret team, og som arbejder målrettet for at levere høj kvalitet inden for HR- og personaleadministration.

Som vores nye kollega, vil du, sammen med de øvrige HR-konsulenter, få ansvaret for koordinering af kontorelever, sagsbehandling af barselssager samt sagsbehandling af jubilæum, fortjenstmedalje og ordner.
Din arbejdsdag vil også byde på øvrige HR-driftsopgaver som registrering af løndata, plustid, orlov mv.

Systematic A/S

Senior People & Culture Business Partner

Copenhagen

Keen to work with, advise, challenge and support our managers working with the People & Culture agenda to inspire and develop our business?

As a Business Partner, you will act as a key sounding board for the managers and the organisation you support on anything related to People & Culture. Specifically, you will focus on developing and maturing the P&C processes towards our managers. Furthermore, you will be responsible for developing and supporting the management team according to our yearly cycle P&C processes.

Systematic A/S
Lantmännen Schulstad A/S

HR- og lønmedarbejder (deltid)

Hvidovre

Holder du af struktur og klare processer, og har du erfaring med lønbehandling?

Vi søger en kollega, der har erfaring med lønadministration, men også har ønske om et alsidigt job, hvor administrative HR-opgaver indgår.

Lantmännen Schulstad A/S
Gem
Jeudan A/S

HR-chef

København K

Brænder du for ledelse, for at sætte retningen og skabe de rammer, som tiltrækker og fastholder de helt rigtige medarbejdere?

Du kan se frem til en alsidig hverdag med 9 engagerede og dygtige medarbejdere omkring dig.

Du og dine medarbejdere dækker alle områder inden for HR. Det gælder alt fra de personaleadministrative opgaver på tværs af Jeudans mange fagområder og overenskomster til rekruttering, medarbejdersparring og HR-udvikling.

Jeudan A/S
Kuehne + Nagel A/S

Administrativ HR- og lønmedarbejder

Taastrup

Se video om Kuehne + Nagel A/S som arbejdspladsVi søger en dygtig og engageret administrativ HR-medarbejder med erfaring inden for lønadministration. Hvis du har en passion for HR-processer, at yde god support og samtidig er en grundig og ansvarsbevidst person, så er dette job lige noget for dig!

Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med ansvar og gode udviklingsmuligheder.

Kuehne + Nagel A/S
EY
Gem
EY

HR Operations Assistant

Frederiksberg

Som HR Operations Assistant er dine primære opgaver at sikre at de daglige operationelle HR-opgaver bliver løst hurtigt og præcist.

Du har et varieret ansvarsområde, hvor du skal balancere din tid mellem:

 • Ansvar for oprettelse af nye medarbejdere i HR-systemerne
 • Udarbejdelse af tillæg til ansættelseskontrakter, orlovsaftaler mv.
 • Systemmæssig registrering af ændringer i medarbejdernes ansættelsesforhold
EY
Ritzaus Bureau A/S

HR-administrator til Ritzaus Bureau

København K

Har du erfaring inden for HR-administration, og har du interesse i at påtage dig rollen som nøglepersonen, der sikrer den daglige HR-drift i tæt samarbejde med Økonomifunktionen?

Vi søger en HR-administrator, som har en bred vifte af færdigheder og erfaring inden for HR-administration, herunder ansættelsesprocesser, håndtering af medarbejderdokumenter, udvikling og opdatering af HR-politikker og -producerer, herunder personalehåndbogen m.m.

Ritzaus Bureau A/S
Rigsarkivet

HR medarbejder

København V

Har du lyst til at være en del af et team med holdånd, nysgerrighed og høj faglighed? Er du serviceminded og har du flair for tal og systemer? Så vil vi gerne have dig med på holdet!

Du bliver en del af enheden HR og Jura. Her sætter vi fagligheden højt og lægger stor vægt på at yde god og effektiv service i hele organisationen.

Som HR medarbejder er dine hovedopgaver

 • personaleadministrative opgaver, herunder behandling af sager om rekruttering og ansættelse, lønberegninger, barsel, sygefravær, flexjob mv.
 • vejledning af ledere og medarbejdere i personaleadministrative spørgsmål
 • deltage i administrationen af HR og administrative systemer
Resources Consulting ApS

Researcher til førende konsulenthus

København Ø

Er du en proaktiv og dynamisk researcher, som behersker dansk i skrift og tale, og søger du en stilling med stor selvstændighed og en høj grad af fleksibilitet?

Som Researcher er du med til at sætte en høj standard for Research afdelingen, samtidig med at du arbejder selvstændigt med at researche efter de bedst egnede kandidater og konsulenter til vores kunder, primært indenfor økonomi, finans og BackOffice.

Du bliver en del af en virksomhed med høje faglige løsninger, hvor faglighed, teamwork og godt humør vægtes højt og, hvor du har mulighed til at præge din egen arbejdsdag. Vi har højt til loftet og en kort vej til beslutninger.

Resources Consulting ApS
Gem
Nykredit

Erfaren HR Businesspartner med rekrutteringsopgaver

København

Vil og kan du være med til gøre en forskel for et eller flere forretningsområder, hvor centrale opgaver vil være ledelsesrådgivning, udvikling af organisationen og rekruttering med øget fokus på intern mobilitet?

Vi søger dig, der kan yde ledelsesrådgivning lige fra rekrutteringsopgaver til mere strategiske spørgsmål indenfor ledelse, og som kan være med til at udvikle ledelseskraften i organisationen.

Nykredit
EY
Gem
EY

Workplace Experience Country Lead - EY Denmark

Frederiksberg

We have full internal regional and Global leadership support to pursue this, and to make it happen we must build the strongest and most innovative team in the industry and work closely with strategic external partners.

A key role within this team will be the Workplace Experience (WX) Country Lead for Denmark.

EY
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Er du verdensmester i at kommunikere interne historier, som styrker virksomhedskulturen på tværs af en organisation så…

Glostrup og Gilleleje

... bliv en del af Nordkystens HR-afdeling. Vi er nemlig på udkig efter en engageret relationsstærk kommunikations- og kulturmedarbejder som opstøver og formidler de gode historier i Nordkysten.

Dit primære ansvar vil være at kommunikere interne historier, som styrker og synliggør virksomhedskulturen i Nordkysten. Interessen for jobbet kan kun stige, når vi fortæller dig, at du desuden står i spidsen for at planlægge og koordinere interne arrangementer, som understøtter den sociale trivsel i dagligdagen.

Gem
Esoft A/S

HR Koordinator

København

Brænder du for HR-administration, og er du ivrig efter at lære? Leder du efter en enestående mulighed, som kan skubbe din karriere til det næste niveau?

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, hvor åbent og ærligt samarbejde er nøglen til at nå vores målsætninger. Nye ideer bliver budt velkommen og initiativ belønnet.

Du vil være en central person i at levere HR support til hele virksomheden, og din styrke vil være at få det administrative og systemmæssige til at fungere, samt at udvikle nye og optimere på eksisterende processer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV