21 job matcher din søgning 21 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland Personalekonsulent til Koncern HR, Løn og Forhandling, Regionshuset i Sorø – barselsvikariat

Region Sjælland

Er du klar til spændende juridiske opgaver på personaleområdet?

Vi kan tilbyde afvekslende opgaver i en hverdag fuld af ansættelsesretlige og personalejuridiske udfordringer.

Region Sjælland

Du skal bruge din faglighed på HR-driftsopgaver, juridisk rådgivning, bistå chefer i Region Sjælland, når de står med vanskelige personalesager, hvor du fortrinsvis vil have opgaver med sagsbehandling og deltagelse i samtaler, der omhandler tjenstlige forløb, fx advarsel, afskedigelse og bortvisning.

Vi har et godt arbejdsmiljø med god stemning, respekt og en tværgående og fleksibel opgaveløsning, hvor vi hjælper hinanden.

Region Sjælland Juridisk konsulent til Koncern HR, Løn og Forhandling, Regionshuset i Sorø

Region Sjælland

Er du klar til spændende juridiske opgaver på personaleområdet? Så er du måske den juridiske konsulent, vi søger til forhandlingsteamet.

Region Sjælland

Du vil indgå i et team af 14 fagligt dygtige kolleger med mulighed for sparring, udvikling og indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse. Vi prioriterer trivsel, kommunikation, vidensdeling og kompetenceudvikling.

Du vil blive kontaktperson for egne afdelinger, hvor du får mulighed for at bruge din faglighed på juridisk rådgivning til ledere, sagsbehandling af vanskelige personalesager, lønforhandlinger og øvrige forhandlinger på personaleområdet.

Gem
Lidl Danmark K/S District Manager

Lidl Danmark K/S

Vil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at flytte dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og har du en nyerhvervet akademisk baggrund? Så er du måske vores nye District Manager!

Som District Manager foregår din dagligdag ude i butikkerne, hvor du er til stede for at understøtte Lidls overordnede strategi, som du er ansvarlig for at formidle til ledelsesteamet i butikken og sikre implementering af.

Din allervigtigste opgave bliver at fastholde og udvikle vores dygtige medarbejdere - en rolle, der kræver, at du ser værdien i at skabe tillidsfulde relationer.

Lidl Danmark K/S
Dansk Sygeplejeråd
Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland søger faglig konsulent

Dansk Sygeplejeråd, Borup

Som faglig konsulent i Kreds Sjælland varetager du primært opgaver som rådgiver, sparringspartner og sagsbehandler i forhold til vores medlemmers faglige, løn-, ansættelses- og arbejdsmiljømæssige forhold. Du vil blandt andet skulle varetage forhandlinger, sagsbehandling af person- og arbejdspladssager, overenskomstfortolkninger, og du vil skulle deltage i møder på arbejdspladserne.

Du vil få en hverdag, hvor sparring med kolleger og faglig udvikling vil præge din dag med stor respekt for, at du har brug for introduktion og oplæring. Du vil desuden have et tæt samarbejde med de tillidsvalgte på arbejdspladserne.

Dansk Sygeplejeråd
Professionshøjskolen Absalon
HR-udviklingskonsulent til HR og Organisation

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Har du erfaring med organisationsudvikling og planlægning af personaledage? Er du vant med processtyring koblet med et godt blik for nytænkning i opgaveløsningen, så har du mulighed for at blive del af en spændende arbejdsplads på Professionshøjskolen Absalon.

Vi søger en HR-udviklingskonsulent, der sammen med dygtige kolleger i HR og Organisation løfter en bred variation af HR-opgaver.

Du får en vigtig opgave i at projektlede processer, der er forankret i HR og Organisation med inddragelse af direktion, chefer, ledere og kolleger på Absalon.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Er du vores nye HR-koordinator?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk

Kan du se dig selv i en formålsdrevet børsnoteret virksomhed med historisk vækst og korte beslutningsveje? Vi udvider med en dygtig HR-koordinator, der dedikeret kan understøtte vores HR-processer, data og drift.

Som HR-koordinator får du det fulde ansvar for en stor del af vores uddannelsesplanlægning og certificeringer inden for vores forskellige fagområder. Du skal have kontakten til vores uddannelsescenter og være ansvarlig for vores uddannelsesmodul, herunder kompetenceafklaring, certificeringer og efterfølgende dokumentation.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Løn- og personalemedarbejder

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Har du lyst til at arbejde med løn- og personaleopgaver hos Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution?

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser søger pr. 1. april 2023 en løn- og personalemedarbejder. Som vores nye medarbejder bliver du en del af et team på i alt tre ansatte, der arbejder tæt sammen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Løn- og personaleadministration indenfor statens område
 • Oprettelser af nye medarbejdere i vores systemer, SLS og Ludus
 • Håndtering af ferie/barsel/omsorgsdage m.m.
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter, tillægsbreve mv.
Andel Holding A/S
Udviklingskonsulent – med fokus på medarbejder- og lederudvikling

Andel Holding A/S, Svinninge, Haslev, Virum eller Kalundborg

Bliv en del af en ambitiøs HR-dagsorden, hvor du er med til at præge vores fælles kultur og øge arbejdsglæden gennem udviklingen af Andels ledere og medarbejdere.

Vi er i fuld gang med at introducere og forankre en ledelsesfilosofi med mennesket i centrum, så du får direkte indflydelse på at udvikle og styrke ledelseskraften i Andel,” forklarer afdelingsleder Grane Gregaard Rasmussen.

Andel Holding A/S
Falck Danmark A/S
Virksomhedskonsulent til Falck Quick Care

Falck Danmark A/S, Slagelse

Vil du være med til at hjælpe borgere videre på arbejdsmarkedet og have kontakt til lokale virksomheder?

Til vores afdeling i Slagelse søger vi en stærk og kommunikativ virksomhedskonsulent med baggrund inden for beskæftigelsesområdet og erfaring med etablering af ordinære jobs, løntilskud og lønnede timer. Vi søger en, som har erfaring med anden aktør branchen, fra et rekrutteringsbureau, jobcenter eller lignende, til en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Falck Danmark A/S
Region Sjælland Løn- og HR-konsulent

Region Sjælland, Næstved

Har du lyst til at være en del af en spændende arbejdsplads, hvor formålet er at udføre en bred vifte af løn- og HR-relaterede opgaver?

Region Sjælland

Koncern HR Løn er en del af Region Sjælland, og vi varetager drifts- og rådgivningsopgaver på løn- og personaleområdet for alle regionens ansatte.

Vi er et løncenter, hvor medarbejderne trives og hvor vi gennem vores servicemål og høje faglighed leverer et højt serviceniveau.

Du sidder i dag i en stilling med lignende opgaver og søger nye udfordringer, eller du er nyuddannet og har lyst til at lære vores ”håndværk” fra bunden.

Ringsted Kommune Attraktiv stilling som arbejdsmiljøkonsulent

Ringsted Kommune

Vi søger en arbejdsmiljøkonsulent med solid erfaring i arbejdet med både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø

Ringsted Kommune består af en række meget forskellige arbejdspladser, med vidt forskellige psykiske og fysiske arbejdsvilkår. Vores ledige stilling giver derfor god mulighed for at beskæftige sig med en mangfoldighed af forskellige arbejdsmiljøfaglige problemstillinger.

Din overordnede opgave bliver at understøtte kommunens mange arbejdspladser i arbejdet med at forebygge såvel som afhjælpe forskellige psykiske og fysiske arbejdsmiljøproblemstillinger. Ansvaret for arbejdsmiljøet er naturligvis forankret hos den lokale ledelse og de respektive MED-udvalg (arbejdsmiljøgrupper), men din fornemmeste roller bliver at hjælpe og understøtte dem.

Gem
JobTeam
Selvstændig inden for fabrik/lager

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder efter at starte egen virksomhed, men mangler ideen. Vi har ideen og forretningskonceptet, der kan give dig succes og god indtjening. Konceptet er afprøvet med succes, men et godt resultat afhænger af dig og din indsats.

For at få succes er det nødvendigt, at du er god til at skabe relationer og har erfaring med opsøgende salg. Både til kunder og til kandidater. Og så skal du have gåpåmod og vilje til en stor indsats – specielt i starten. Du bliver chef i dit eget salgsdistrikt og en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver. Du skal koncentrere dig om salg og rekrutteringsydelser til kunderne. Arbejdsopgaver:

 • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet fabrik/lager
 • Salgsbesøg hos nye potentielle kunder og med tiden eksisterende kunder
 • Opbygning af gode, langvarige kunde- og kandidatrelationer
FORS A/S
Administrativ medarbejder til HR & Arbejdsmiljø

FORS A/S, Roskilde

Har du sort bælte i administration og IT-systemer? Og vil du være med til at gøre en forskel for din omverden? Så er du måske vores nye kollega i HR & Arbejdsmiljø.

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

Du får en arbejdsdag med mange forskellige opgaver, og du bliver vores administrative blæksprutte, som har styr på de mange vigtige detaljer.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • At være superbruger på vores administrative systemer og at oprette og vedligeholde data, så der er styr på vores sager
 • At supportere os i vores vigtige onboarding af nye medarbejdere ved fx at varetage IT-brugeroprettelser, så vi altid er klar til at tage imod nye kolleger fra første færd
FORS A/S
Gem
Netto HR Business Partner til Region Syd

Netto

I Netto har vi arbejdet intenst med vores nye strategi og nye koncept, og vi har sat sejl til en ambitiøs rejse både i forhold til kundeoplevelsen, men også i forhold til medarbejderoplevelsen for vores mange ansatte.

Som HR Business Partner bliver du ansvarlig for HR-relationen til og samarbejdet med Nettos ledere og medarbejdere i region Syd, som dækker Sønderjylland, Fyn og det sydlige Sjælland og øer. Det er et stort geografisk område, så du skal kunne lide at køre bil og formå at bruge tiden i bilen produktivt.

Dine primære samarbejdspartnere vil være regionschefen og distriktscheferne. Din rolle vil være at fungere som en solid, forretningsdrevet HR Business Partner for ledere på et højt niveau.

Sjællandske Medier A/S
Medarbejder til HR-afdeling i Ringsted

Sjællandske Medier A/S

Sjællandske Medier søger snarest muligt en HR-sekretær med solide kompetencer indenfor administrative funktioner.

Du bliver en del af vores HR-team, som sætter faglighed, engagement, trivsel og dialog i højsædet. Vi kan tilbyde et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hverdag sammen med hjælpsomme og gode kolleger.

Du vil som administrativ HR-medarbejder varetage bl.a. følgende opgaver

 • Diverse administrative opgaver i relation til rekruttering af nye medarbejdere
 • Besvarelse af diverse personaleforespørgsler
 • Overblik og administration af restferiesaldi
 • Ajourføring af stamdata i HR-system
Sjællandske Medier A/S
Gem
JobTeam
Vil du være selvstændig igen som partner i et af Danmarks største rekrutteringsbureauer?

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau op. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv.

Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om rekrutteringsydelserne til kunderne. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet Industrien eller inden for dit fagområde
 • Opbygning af gode langvarige kunde- og kandidatrelationer
 • Rekruttering af egnede kandidater til try & hire
Socialpædagogernes Landsforbund Socialpædagogerne kreds Storstrøm søger en faglig konsulent

Socialpædagogernes Landsforbund

Socialpædagogerne Storstrøm er en mindre arbejdsplads med politisk valgte samt faglige og administrative medarbejdere. Vi har en fælles opgave i at repræsentere, bistå og varetage kredsens medlemmers interesser bedst muligt.

I dit daglige arbejde repræsenterer du Socialpædagogerne.

Du bistår det enkelte medlem, når medlemmet har brug for rådgivning/hjælp i forbindelse med sygdom, advarsler, afskedigelse, forhandling af løn med meget mere. Du forhandler forhåndsaftaler i samarbejde med de politisk valgte med det formål at forbedre rammer og vilkår for vores medlemmer og styrke den faglige opgaveløsning.

Du understøtter kredsens dygtige tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i deres arbejde på de enkelte arbejdspladser ved for eksempel at deltage i medlemsmøder, netværksmøder, TR møder m.v.

Rekrutteringskonsulent til Jobcenter Slagelse
Virksomhederne har fortsat behov for arbejdskraft og de ledige behov for job, så derfor søger vi en ny rekrutteringskonsulent til at styrke indsatsen.
Slagelse Kommune, Slagelse
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Afdelingschef søges til JKS Næstved
JKS Ser du en fordel i fleksible bemandingsløsninger for danske virksomheder, og vil du være med til at styrke vores kunders...
Næstved
JKS
Indrykket:
HR Konsulent til international rekruttering i Region Sjælland
I Region Sjælland har vi stor succes med at rekruttere internationale speciallæger til vores sundhedsvæsen.
Region Sjælland, Sorø
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV