15 job matcher din søgning 15 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Medarbejderne

Personalekonsulent/Salgsbackup til Medarbejderne ApS

Aalborg

Har du en ambition om at kombinere din erfaring eller interesse for HR med din sælgende personlighed?

Du får en central og en vigtig rolle, idet det bliver dig, der har den daglige kontakt med vores kunder og vikarer. Et af de vigtigste parametre, du bliver målt på, er den rådgivning og kvalitet, du leverer, således vi har tilfredse kunder og vikarer!

Du skal sørge for, at der er vikarer, der matcher dine kunders behov. En anden vigtig del af jobbet bliver at interviewe vikarer, så du sikrer det rigtige match mellem kandidat og kunde.

Gem
JobTeam

Franchisepartner hos JobTeam inden for jern- og metalområdet

Er du interesseret i at blive franchisepartner hos JobTeam?

Vi er på udkig efter partnere (franchisetagere), der kan opbygge et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau, som specialiserer sig i metalbranchen. Du skal have en passion for at være selvstændig, have et stærkt netværk og den relevante faglige baggrund fra metalbranchen.

Som partner hos JobTeam får du mange fordele:

  • Du får et velafprøvet koncept
  • Vi står for løn og fakturering
  • Du får en grundig uddannelse
Akademikernes A-kasse

Karriererådgivere til vores regionskontorer

Aalborg, Aarhus C, Odense M, Esbjerg, Herning

Vil du være med til at hjælpe akademikere godt videre i arbejdslivet – og har du solid erfaring med rådgivning af medlemmer eller kunder gennem fx 1-1-sparring, etablering af netværk eller fysiske eller digitale workshops?

Som karriererådgiver er din kerneopgave at afholde individuelle karrieresamtaler og andre former for møder med vores ledige medlemmer. Det omfatter varetagelse af myndighedsrollen, og administration og dokumentation er en fuld integreret del af opgaven.

Akademikernes A-kasse
HR International Consulting ApS søger for Imerys Industrial Minerals Denmark A/S
Gem
HR International Consulting ApS

HR-Manager Nordics

Fur, Nykøbing M

Brænder du for HR? Og er din store passion at sikre fastholdelse af medarbejdere ved at fokusere på medarbejder- og kulturudvikling samt employer branding?

Vores nordiske/danske forretningsenhed består af ca. 100 personer, og som vores HR-Manager kan du se frem til at være i kontakt med hver og en af os i en selvstændig hverdag.

I denne rolle bliver du bannerfører for Employer branding og rekruttering i vores danske forretningsenhed. Din indsats får derfor stor betydning, da du arbejder med en spændende blanding af operative og strategiske HR-opgaver.

Myextensions

Head of Operations

Aalborg

Myextensions er en succesfuld scale-up virksomhed, som er på en spændende international vækstrejse.

Vores mål er at blive Europas største spiller i vores branche. I den forbindelse vil virksomheden opgradere fokus på administration, HR & rekruttering samt daglig ledelse, som hidtil har været varetaget af virksomhedens CEO og ejer.

Som Head of Operations får du en unik mulighed for at sætte dit solide aftryk på virksomhedens ambitiøse vækstrejse. Du vil opleve korte beslutningsveje og handlekraft i et uformelt miljø, i en virksomhed, hvor der er højt til loftet.

GML-HR A/S søger for Geia Food A/S
Gem
GML-HR A/S

HR-administrator

Aalborg

Er du struktureret og god til at holde overblik? Har du styr på din personalejura, og er du klar til at blive en vigtig medspiller for en arbejdsplads fyldt med engagerede medarbejdere?

I en nyoprettet stilling som HR-administrator i Geia Food bliver du en central del af videreudviklingen af Geia Foods HR-struktur. Her vil du få ansvar for de HR-administrative opgaver med særlig fokus på personalejura, rekruttering samt kompetenceudvikling for vores danske kontorer. Hertil vil du være administrator på vores HR-systemer og politikker på tværs af landene i Skandinavien.

GML-HR A/S
Dansk Bilglas A/S

Digital marketinghaj med smag for HR

Nørresundby

Vi søger lige nu efter en specialist indenfor digital markedsføring, som også har lyst til at beskæftige sig med HR. Din primære opgave bliver selvstændigt, og i samarbejde med eksterne partnere, at udvikle og implementere strategier indenfor digital markedsføring.

Yderligere er der i stillingen et HR-spor, som udvikles undervejs. Opgaverne her består eksempelvis i udarbejdelse, indrykning og administration af jobannoncer, samt – på sigt - deltagelse i ansættelsessamtaler og øvrige HR-opgaver.

Dansk Bilglas A/S
Gem
MatchMind

Personale-/kundekonsulent

Aalborg

Brænder du for salg og service - og har du en rummelig og imødekommende personlighed? Trives du, hvor tempoet er højt, men er samtidig god til at skabe overblik - og har du lyst til at blive en del af et dynamisk team? Så er det dig vi mangler i MatchMind!

Du kommer til at udnytte dit talent for at koordinere og vise, at du kan bevare overblikket uden at miste sansen for detaljen. Du står for at matche jobs hos vores kunder med de helt rette vikarer og kandidater, og en stor del af din arbejdstid foregår på telefonen.

Dine arbejdsopgaver:

  • Søgning af ledige på Jobnet og i andre databaser
  • Gennemføre telefoninterviews og interviews på kontoret
  • Tæt kontakt til kunder ved afdækning af behov og præsentation af kandidater
Curia søger for Aalborg Lufthavn
Gem
Curia

HR-chef til Aalborg Lufthavn

Med reference til lufthavnsdirektøren, får den nye HR-chef en nøgleposition i en meget spændende service- og udviklingsorienteret organisation med stolte traditioner og stærke værdier. Du får, som medlem af ledelsesgruppen, værdifuld indsigt, og dermed stor indflydelse på organisationens fremtidige udvikling.

Du får det overordnede ansvar for tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere i Aalborg Lufthavn. Det bliver din opgave at sikre både professionel HR-drift og videreudvikling af HR-agendaen, så den understøtter lufthavnens strategiske udvikling.

Shaping New Tomorrow

HR Operations & Legal Specialist

Aalborg

We're looking for a dedicated HR Operations & Legal Specialist to ensure the smooth and compliant functioning of our HR department.

In this vital role, you'll provide essential support to our organization by managing operational and legal matters on a global scale, and fostering policy development, deployment and employee relations. You will be part of the HR Operations Team and report to the Head of HR Operations and Talent Acquisition.

Shaping New Tomorrow

HR-Medarbejder til Institut for Kemi og Biovidenskab

Aalborg

Vi søger en passioneret kollega til vores dynamiske HR team på Institut for Kemi og Biovidenskab.

Indrykket:

Personalejurist til Team HR Jura i HR-afdelingen på Aalborg Universitet pr. 1. december 2023

Aalborg

Er du en engageret og samarbejdsorienteret personalejurist?

Indrykket:

Controller og HR konsulent – Læsøfærgen / Læsø Kommune

Læsø

Læsø Færgen og Læsø Kommune søger snarest en Controler og HR konsulent.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Udviklingskonsulent der brænder for ledelses- og organisationsudvikling

Aalborg

Vil du være med til at sætte gode rammer for universitetets organisations- og ledelsesudvikling?

Indrykket:
Gem
JKS

Alsidig blæksprutte til markedsføring, kommunikation og HR-opgaver søges til vir

Nykøbing M

Brænder du for at være med på beatet med SoMe-opgaver?

Indrykket:
Hentet fra JKS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV