44 job matcher din søgning 44 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ipart ApS HR-specialist

Ipart ApS, Hammel

Er du en erfaren HR-specialist og kunne du tænke dig at få en central HR-rolle i en vækstorienteret produktionsvirksomhed? Trives du med alsidige HR-opgaver, -systemer og -drift, så læs videre her.

Ipart Group står overfor en spændende udvikling i de kommende år og har brug for en dedikeret HR-specialist, der kan favne alle opgaver i forhold til den operationelle drift.

Som HR-specialist vil du, med reference til vores CFO, få ansvar for at drifte HR-relaterede opgaver. Ipart Group har gennem de seneste år gennemgået en kraftig vækst, så dit fokus vil være på de grundlæggende processer, samtidig med at du vil skulle udfolde din erfaring i forbindelse med implementering af strategiske tiltag.

Ikast-Brande Kommune
Rekrutteringskonsulent til SOSU-uddannelserne

Ikast-Brande Kommune

I Ikast-Brande Kommune udfordrer vi vanetænkning. Vi finder løsninger sammen, og sammen gør vi en forskel. Det kalder vi HEDEKRAFT. Kan du se dig selv i vores DNA, og er du god til at se sammenhænge og arbejde tværfagligt. Befinder du dig godt i et selvstændigt felt med mange interessenter, og har du lyst til at arbejde med rekruttering af Social- og Sundhedselever, er du måske vores kommende rekrutteringskonsulent.

Vi søger en rekrutteringskonsulent, som kan implementere nye tiltag for rekruttering til SOSU-uddannelserne. 

Arbejdsopgaver:

 • Rekrutteringsindsatser med henblik på at øge interessen for vores elevstillinger
 • Administrative opgaver i forhold til rekruttering
 • Sikre implementering af de forskellige kommunale og nationale tiltag
Marel A/S
Talent Acquisition Specialist

Marel A/S, Støvring or Aarhus

As Talent Acquisition Specialist at Marel you are responsible for providing talent acquisition support and advice: from employer branding, sourcing strategies, diversity, talent pooling and recruitment process management. You will manage talent acquisition for Germany. You will attract, identify, source and select appropriately skilled candidates and communicate back to each candidate in a professional and timely manner in order to exceed the candidate and hiring manager’s expectations.

Your daily to-do list will look a lot like this:

 • Partner with hiring managers and HR on job descriptions, requisition creation, compensation and sourcing strategies.
 • Research and recommend new sources for active and passive candidate attraction.
Marel A/S
STARK Danmark
STARK-Huset søger HR-koordinator til barselsvikariat

STARK Danmark, Viby J

Har du et servicegen, der brænder for at hjælpe andre? Og er du tilfældigvis mester i at svare på spørgsmål omkring funktionærloven og overenskomster? Eller er du motiveret for at blive klogere på netop dét, som et led i at sikre din egen faglige HR-udvikling? Så er du måske skruen, der kan hjælpe med at få vores tandhjul til at dreje rundt.

Kort sagt bliver du en del af det team, der får tandhjulene i maskinen til at fungere, når I sammen løfter hverdagens uforudsigeligheder i fællesskab. Ca. én gang om ugen har du projektdag. Den giver dig mulighed for, at du kan fordybe dig i en opgave, som kræver særlig koncentration og ro, og du slipper derfor for at besvare telefonen og indkomne mails.

STARK Danmark
Danfoss A/S
Senior Specialist, Total Rewards (ID: 31044)

Danfoss A/S, Copenhagen, Nordborg, Silkeborg or Kolding

You will be responsible for effective process and project management with a global scope, including rewards strategy implementation, data gathering, auditing and analytics, global process administration, and general support in executing the Danfoss Total Rewards programs, initiatives, and strategic objectives across the organization.

As our new Senior Specialist in Total Rewards, you will report to the Head of Compensation & Benefits and Global Mobility within Total Rewards Center of Excellence; you will get a group of very helpful and engaging colleagues; you’ll enjoy an environment where continuous learning and growth are supported.

Danfoss A/S
Nordomatic A/S
HR-assistent

Nordomatic A/S, Herning

Trives du i en rolle, hvor der er mange forskellige, administrative opgaver og hvor du kan gøre en stor, daglig forskel for dine kolleger og for virksomhedens succes, så har vi jobbet til dig.

Du får en alsidig hverdag, som byder på mangeartede opgaver, og det er afgørende for os, at du går til opgaverne med stor energi, har fokus på den gode løsning og følger dine opgaver til dørs. Opgaverne vil primært relatere sig til People & Culture, men der vil også være opgaver, som skal løses for den øvrige organisation.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Support i forbindelse med rekrutteringer
 • Administrative opgaver i forbindelse med til- og fratrædelser
 • Bindeled mellem lærlinge og diverse skoler
 • Support i forbindelse med kontraktudarbejdelse og øvrig dokumentation
Gem
JobTeam
Selvstændig inden for fabrik/lager

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder efter at starte egen virksomhed, men mangler ideen. Vi har ideen og forretningskonceptet, der kan give dig succes og god indtjening. Konceptet er afprøvet med succes, men et godt resultat afhænger af dig og din indsats.

For at få succes er det nødvendigt, at du er god til at skabe relationer og har erfaring med opsøgende salg. Både til kunder og til kandidater. Og så skal du have gåpåmod og vilje til en stor indsats – specielt i starten. Du bliver chef i dit eget salgsdistrikt og en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver. Du skal koncentrere dig om salg og rekrutteringsydelser til kunderne. Arbejdsopgaver:

 • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet fabrik/lager
 • Salgsbesøg hos nye potentielle kunder og med tiden eksisterende kunder
 • Opbygning af gode, langvarige kunde- og kandidatrelationer
Wila A/S Erfaren bogholder med interesse for HR

Wila A/S, Silkeborg

Har du en solid baggrund indenfor økonomi & regnskab, og har du samtidigt interesse for HR – så er det måske dig, vi søger

Vi leder efter en ny kollega, der med sin faglighed og personlighed kan sætte sit eget præg på vores Økonomi- og HR-funktion og støtte vores videre udvikling og vækst. Du kommer til at være virksomhedens tovholder på en lang række opgaver i tæt samarbejde med øvrige kolleger. Afdelingen består udover dig af 1 bogholder og CFO’en.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.;

 • Ejerskab af finansbogholderiet og afslutning af månedsregnskab/årsregnskab
 • Lønbehandling for timelønnede og funktionærer (Zenegy)
 • Håndtering af personalejura og overenskomstforhold (vi er medlem af DI)
Grundfos A/S
Head of Country HR & HR Service Centers

Grundfos A/S, Bjerringbro

Looking for a position where you can utilize your extensive experience to lead the operational core HR deliveries in a global organization? Join one of the world’s most successful companies in the pump and water solutions sector.

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads The Country HR & HR Service Centers organization manages and executes requests from all Grundfos organizations of 19,000 people in more than 50 countries. In the Service Centers, the deliveries cover core HR processes related to the full employee life cycle as Onboarding, People Performance, Compensation & Benefits, Learning Administration and Offboarding. In each individual country where we operate, People & Culture deliveries also play an important role together with the activities related to compliance, labor relation or the more transactional HR activities.

Grundfos A/S
Career
Løn & HR-medarbejder

Career søger for VP Villy Poulsen i Skjern

Trives du med en bred vifte af forskelligartede HR-opgaver? Har du god erfaring med lønbehandling og trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Og kan du se dig selv i en virksomhed, hvor der er fokus på bæredygtighed og kvalitet?

Din dagligdag vil være på det lokale kontor i Skjern, hvor du med reference til virksomhedsejeren, vil få en central rolle med varierende arbejdsopgaver og en bred kontaktflade. Du vil få en alsidig hverdag, hvor du får ansvaret for lønbehandlingen, samtidig med at du kan bringe dine kompetencer inden for HR i spil.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Lønbehandling for funktionærer og timelønnede, herunder tidsregistrering
 • Koordinering af kurser i forbindelse med certifikater
 • Udarbejdelse af materiale til potentielle kunder
Gem
Dansk El-Forbund
Medlemsagitator med gode formidlingsevner

Dansk El-Forbund

Brænder du for at formidle fagforeningens budskaber til unge? og forstår du at sælge budskaberne?

Så er du måske lige den medlemsagitator, vi søger i Dansk El-Forbund.

Agitation er en af Dansk El-Forbunds kerneopgaver. Agitatorens hovedopgave er at organisere på erhvervsskoler og akademier primært i Jylland og Fyn.

Som agitator skal du:

 • kunne agitere/organisere på erhvervsskoler og akademier, via oplæg omkring arbejdsmarkedet og overenskomster.
 • medvirke til udvikling af agitationsmaterialer til organisering samt tiltag for fastholdelse af vores unge medlemmer.
 • deltage i arrangementer, som der afholdes for vores unge medlemmer.
Dansk El-Forbund
Grundfos A/S
Lead Leadership Development Expert

Grundfos A/S, Bjerringbro

In this position You co-create, design and implement corporate-wide people practices & interventions around leadership and talent development, and bring those to life by working together with key stakeholders, HR BPs, and people leaders.

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads You will act as an external trendspotter/lighthouse expert & thought leader in your field of expertise, and you actively participate in communities of practice- and knowledge-sharing across Grundfos in your expertise area.

Grundfos A/S
Grundfos A/S
Chief Culture & Leadership Expert

Grundfos A/S, Bjerringbro

You, as our most senior expert on leadership and talent development, play a crucial role facilitating work in this field by setting the future direction of our Grundfos-wide global approaches working together with our senior leaders, and shaping their leadership, talent and our overall Grundfos culture for the future.

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsWe aim to grow a customer-centric, innovative culture where Grundfos leaders live our values, and they build an environment where all employees can flourish. You empower and enable our leadership to provide direction and to strengthen engagement through continuous feedback loops whilst ensuring strong results, fast decision-making at the right levels and follow-through on priorities.

Grundfos A/S
InCommodities A/S
People Partner

InCommodities A/S, Aarhus

Can you see yourself in a role as a People Partner in an organization like that? We are expanding our People & Culture team and are looking for an experienced People Partner to join.

In this role, you will be a trusted partner to either our IT teams or trading teams. You will be responsible for identifying challenges and areas for improvement and delivering sparring and advice to leaders and teams to improve and overcome any obstacles. You will be working within the headlines of attract, retain and develop.

Besides being a People Partner to either IT or the trading teams, this role will also take an active part in developing our people development initiatives across the organization, ensuring that we can deliver a variety of development programs covering individual mastery, personal development, leaders, and much more.

InCommodities A/S
Grundfos A/S
HR koordinator, HR Service Center Dk

Grundfos A/S, Bjerringbro

Elsker du administrative opgaver og at yde et højt serviceniveau? 

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads”Grundfos’ HR Service Center i Danmark er et team af fantastiske kolleger, der hver dag er omdrejningspunktet for alt det vi kan i HR. Vi guider til viden, vi laver kontrakter og administrer kurser, vi finder løsninger på udfordringer og laver snorlige processer til hjælp for hele Grundfos. Du vil få fagligt dygtige kolleger, som sætter servicestandarden højt – og som altid har tid til dig.” Udtaler Manager, Country HR & HR SC, WE; Charlotte Helleshøj Buch. 

Baseret på din HR-erfaring vil du være med til at planlægge, koordinere og følge op på opgaver indenfor HR. Du vil løse opgaver og samarbejde med mange forskellige medarbejdere både indenfor og udenfor HR området. 

Grundfos A/S
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Faglig konsulent søges til Marselisborg Work & Life Randers

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden

Vil du være en del af et Marselisborg Work & Lifes fantastiske indsats, hvor vi hjælper borgere på kontanthjælp i arbejde i socialt belastede boligområder?

Så har du lige nu muligheden for at være med til at kickstarte en af vores nye fondsprojekter, hvor vi sammen med Randers Jobcenter, Landsbyggefonden, Den Boligsociale Helhedsplan og Den Sociale Kapitalfond sikrer effektfulde indsatser hen imod arbejdsmarkedet.

Marselisborg Work & Lifes vigtigste opgave er at sikre at skabe et sammenhængende forløb, hvor borgerne ser deres ressourcer, styrker og muligheder i forhold til arbejdsmarkedet også selvom, at der er lang vej derhen og mange udfordringer.

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Plantorama HR-chef

Plantorama, Lystrup

Brænder du for at udvikle og implementere HR-tiltag? Har du høje ambitioner, og ser HR som stærk medspiller i hele organisationen? Så er du måske vores nye HR-chef til Plantoramas hovedkontor i Lystrup.

Som HR-chef vil du have et stærkt team på 2 medarbejdere og refererer til vores strategichef. I stillingen som HR-chef er du hovedansvarlig for, at vores HR-processer fungerer optimalt og løbende bliver optimeret og videreudviklet for at understøtte centrene og hovedkontoret bedst muligt.

Sammen med dit kompetente team, er jeres primære fokus at understøtte lederne på hovedkontoret og i centrene i rekrutteringsprocessen med alt, hvad den indebærer fra jobopslag, kandidatsearch, interview, referencer og testtilbagemelding. Det andet store fokusområde i HR er kompetenceudvikling, og herunder uddannelsesårshjulet der dækker alle vores ledere og faglige medarbejdergrupper.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Global Mobility Partner

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Aalborg

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

In this position, you will work closely with other regional global mobility partners, HR business partners, managers, global mobility vendors, and global mobility corporate team. You will focus on coordination and provision of global mobility policies and process advice within our assigned geographic scope. You will be assisting business throughout the workforce planning process, providing specialist advice on mobility aspects (social security, PWD, immigration, etc.).

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
GML-HR A/S HRIS Specialist

GML-HR A/S søger for STARK Danmark i Viby J.

STARK er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med højt engagement og løbende udvikling vægtes højt. For STARK er det en passion at yde god service og salgsrådgivning til alle deres kunder. Der er fart på, men også holdånd, højt humør og fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø – og der tages altid varmt imod nye kollegaer, uanset hvem de er.   

Med reference til STARK Danmarks HR-Direktør vil du være systemansvarlig for Workday, herunder være ansvarlig for HR-masterdata samt ansvarlig og udførende på dokumentation, processer og test. 

Du vil have det overordnede ansvar for datakvalitet, integrationer samt systembrugervenlighed, ligesom du vil være ansvarlig for løbende at identificere forbedringsmuligheder, herunder procesoptimeringer tilknyttet Workday.

GML-HR A/S
Knowit Experience Aarhus A/S
HR-koordinator

Knowit Experience Aarhus A/S

Brænder du for HR, og vil du udvikle dine kompetencer inden for rekruttering, arbejdsmiljø og mennesker? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en HR-koordinator, der er motiveret for at tage førertrøjen på, hvad angår rekrutteringsadministration, employer branding, onboarding og diverse opgaver, der tilhører HR-paletten.

Som HR-koordinator bliver du ansvarlig for vores rekrutteringsadministration, onboarding og employer branding. Derudover vil det være dig, der sørger for at medarbejderhåndbogen er up to date, og at alle dine kolleger nemt kan finde svar på HR-relaterede spørgsmål. Således vil du bidrage til at skabe et godt og trygt miljø, hvor dine kolleger kan fokusere på at gøre det, de er bedst til.

Knowit Experience Aarhus A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV