46 jobannoncer matcher din søgning 46 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MAKEEN Energy

Dygtig HR-konsulent til international koncern

Randers SV

Søger du en mulighed for at bidrage til udvikling og eksekvering af en bred HR-funktion i et internationalt miljø, hvor høj faglighed går hånd i hånd med stærke værdier?

Du vil indgå i et ambitiøst, agilt og velfungerende HR-team med en meget varieret hverdag og bred kontakt til både medarbejdere og ledere på tværs af organisationen. Vores verden er meget dynamisk og der vil være en del daglige ad hoc-opgaver.

Vi er en koncern i vækst med en ambitiøs forretningsstrategi, og der vil være rige muligheder for at udvikle sig i jobbet og på sigt få ansvar for andre HR-relaterede opgaver og projekter.

MAKEEN Energy
Antalis A/S

HR-assistent

Holstebro

Leder du efter en administrativ HR-stilling, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt? Så har du mulighed for det i en HR-assistent-stilling hos os.

Du vil få en bred kontaktflade i den danske organisation, og dine opgaver vil primært være administrative HR-opgaver, f.eks. ift. on-/offboarding, rekruttering og HR-rapportering samt intern kommunikation.

Du kan lide at samarbejde og går naturligt i dialog med andre samt besidder en høj grad af selvstændighed og integritet. Da vi er et lille team med en stor kontaktflade, er videndeling vigtig, så vi forventer, at du deltager aktivt dialogen i afdelingen. Vi stræber efter at kombinere høj kvalitet og faglighed med trivsel og godt humør.

Gem
ENABL A/S

Global Mobility Specialist

Hedensted, Bulgaria, Ukraine, Hungary or Portugal

Do you enjoy solving problems and working with data management? Are you precise in your work and work well in diverse teams? Would you like to explore working within a Global HR team focusing on Legal/Mobility – then we might have the Internship for you!

In this interim role, you will have the opportunity to gain hands-on experience in global mobility and contribute to the success of our international operations. As a Global Mobility Partner, you will support our team in managing mobility processes.

ENABL A/S
Dansk Metal

Dansk Metal søger en ledelses- og udviklingskonsulent med erfaring inden for forandringsledelse og rekruttering

Vi søger en engageret ledelses- og udviklingskonsulent med ekspertise og erfaring inden for forandringsledelse og rekruttering til at styrke vores team.

Som ledelseskonsulent vil du skulle rådgive og støtte den lokale ledelse i Dansk Metals 29 lokalafdelinger. Du vil spille en central rolle i rådgivningen gennem komplekse forandringsprocesser, transformationsprojekter og strategisk rekruttering.

Dansk Metal
Gem

HR-lønmedarbejder søges til MENY Søndervig

Ringkøbing

Vi søger en engageret og erfaren HR-lønmedarbejder, der vil være ansvarlig for forberedelse af løn, pension og refusion. Stillingen er på 25-30 timer ugentligt, med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Du får mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk butikskæde, som giver mulighed for personlig og faglig udvikling.

Meny
Gem
JYSK

JYSK Danmark søger HR Business Partner til Region Syd

Brabrand

Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer og højt tempo – både i butikkerne, på kontoret og på en af vores mange uddannelser?

Du får en central rolle som sparringspartner for District Managers og Retail Manager samt ansvaret for flere af vores træninger.

Vi tilbyder muligheder for udvikling og et internationalt perspektiv på din karriere. I en attraktive lønpakke hører der også en firmabil til.

JYSK
Gem
ENABL A/S

Researcher

Aarhus N

Your primary task will be, together with the TA team, to ensure the influx of qualified candidates for our many recruitment tasks. This implies that you attach great importance to analyzing the market based on the specific recruitment task, after which you work actively to contact potential candidates and create relationships with them.

In this role, you get the opportunity to work in a team where cooperation, responsibility, and flexibility are mutual and very important for our teamwork to be successful.

ENABL A/S
GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Business partner med fagansvar for rekruttering og employer branding

Viby J

Drømmer du om at være drivkraft for forandring og værdiskabelse gennem mennesker i en levende organisation, hvor kulturen er visionær og fremtiden grøn?

Du bliver HR Business Partner for forretningsområderne Energiteknik og Supply Chain. Du bliver ledernes sparringspartner i alle HR-discipliner, og får en tæt tilknytning til ledergrupperne i forretningsområderne.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Business Partner med fagansvar for Compensation & Benefit

Aarhus C

Kan du sikre praksisnær og stærk HR Business Partnering i et af landets største energiselskaber og samtidig lede implementeringen af en ny stillings- og kompensations-struktur i OK?

Du bliver en del af en spændende og udviklingsorienteret virksomhed med et stærkt brand og tydelige værdier som holdånd, handlekraft, ansvarlighed, mod og tillid. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med god mulighed for at tilrettelægge din egen tid.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for OK a.m.b.a.
Gem
GML-HR A/S

HR Manager - HR Services & Learning

Aarhus C

Som HR Manager bliver du en central figur i at sikre en god HR-drift, der er klar til fremtiden. Du bliver leder for otte dedikerede medarbejdere, der med forskellige fagligheder favner en stor del af HR-agendaen.

Teamets ansvarsområder spænder bredt over HR-systemer og masterdata, arbejdsmiljø, ansættelsesvilkår og personalejura samt læringsaktiviteter og rekruttering. Du får en bred kontaktflade til ledere og medarbejdere i koncernen og indgår i HR-lederteamet med HR Business Partnere og HR-direktøren, som du også vil referere til.

GML-HR A/S
VIA University College

HR-chef VIA University College

Aarhus N

VIA søger en energisk, inspirerende og retningssættende chef, der vil tage ansvaret for HR-området på en af landets største videregående uddannelsesinstitutioner.

Du træder ind i en velsmurt HR-afdeling, hvor de ca. 25 medarbejdere løser opgaver på hele HR-paletten, og hvor alle deler ambitionen om at have stor forretningsindsigt og håndtere udfordringer på en proaktiv måde.

Du bliver en del af en god og velfungerende chefgruppe, der bl.a. prioriterer tid til ledelsesudvikling og strategisk udvikling, og hvor der også er et godt, konstruktivt og opgaveorienteret samarbejde.

VIA University College
Gem
twoday A/S

People & Culture Business Partner

Du får en central rolle som ledelsens sparringspartner samtidig med, at du eksekverer på praktiske opgaver i dagligdagen. Du supporterer alle opgaver inden for HR-paletten, hvor både store såvel som små opgaver skal løses.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, så der er mulighed for hjemmearbejde afhængigt af, hvordan det passer ind i dine opgaver.

twoday A/S
Gem
ENABL A/S

TA Consultant

Hedensted, Ikast or Aarhus N

You will be responsible for recruitment across all business areas. You will drive your own portfolio of hiring, help define requirements, build effective recruitment processes, and act as our managers highly qualified sparring partner throughout the process, while simultaneously ensuring a positive candidate experience.

In this role, you get the opportunity to work in a team where cooperation, responsibility, and flexibility are mutual and very important for our teamwork to be successful.

ENABL A/S
Gem
itm8

Teamlead for People Operations

Herning

Kunne du tænke dig at sætte nye standarder og udvikle vores nuværende set-up og måden, vi arbejder med HR Operations på samtidig med, at du selv drifter en række opgaver? Og vil du med din solide Operations værktøjskasse være med til at sikre, at vores processer og arbejdsgange udvikles og strømlines, mens vi går fra 13 separate brands til én virksomhed?

Så kom og bliv en del af vores People Operations-team i Herning – og en virksomhed, som er på en rejse, hvor vi ønsker at gå fra GOOD to GREAT og blive en toneangivende nordeuropæisk spiller.

itm8
Gem
Flair

HR-support

Åbyhøj

Er du nysgerrig, og trives du med at skabe synlige resultater inden for HR og professionel rekruttering? Kan du sætte dig ind i lovgivning på vores område, og har du lyst til at sikre effektive og smidige HR-driftsprocesser?

Som HR-supporter kommer du til at arbejde med administrative processer og opgaver med varierende omfang og kompleksitet. Du bliver HR-supporter for teamet i staffing Århus.

I et tæt samarbejde med teamet vil du understøtte og give sparring til teamet i personaleforhold, især i ansættelsesprocesser af både faglærte og ufaglærte medarbejde og teknisk administrative medarbejdere.

Danske Fragtmænd

Lønadministrator - Odense eller Aarhus (Åbyhøj)

I stillingen som lønadministrator vil du sammen med dine kolleger få ansvaret for alle opgaver relateret til lønudbetalingen til vores i alt ca. 700 timelønnede medarbejdere under ATL-overenskomsten med forskellige lokalaftaler.

Fælles for afdelingen er, at vi har et miljø, hvor vi værdsætter sparring, godt kollegaskab, god service højt samt har optimering af arbejdsprocesser for øje.

Du har mulighed for selv at tilrettelægge dine arbejdstimer mandag til fredag i tidsrummet kl. 07-17.

Danske Fragtmænd
Rhenus Warehousing Solutions Denmark A/S

HR Coordinator

Horsens

Er du interesseret i at spille en central rolle inden for HR i en innovativ logistikvirksomhed i rivende udvikling?

Du vil spille en afgørende rolle i at understøtte Rhenus Warehousing Solutions Denmarks HR-funktion ved at koordinere en bred vifte af opgaver og processer. Du vil være ansvarlig for at sikre, at HR-aktiviteter udføres effektivt og i overensstemmelse med det internationale moderselskabs samt Rheus WS Denmarks politikker og procedurer.

Gem
Evovia ApS

Teamkoordinator

Aarhus C

Vil du være med til at levere support og understøtte customer succes hos vores kunder?

Du skal koordinere opgaver og udvikling i vores customer succes team, som er forankret på vores kontor i Aarhus C. Ved siden at koordinatoropgaven vil du også selv skulle varetage en rolle som Customer Succes Manager og løse opgaver for vores kunder.

Du vil blive medspillende teamkoordinator for et kompetent, velfungerende og fællesskabsorienteret team, der allerede høster stor ros fra vores kunder.

Evovia ApS
Gem
Evovia ApS

Customer Succes Manager

Aarhus C

Vil du være med til at levere support og understøtte customer succes hos vores kunder? Evovia udvikler og leverer digitale ledelsesredskaber, som gør det nemmere for ledere at udøve den ledelse, som de ønsker.

Du vil blive en del af vores customer succes team, som er forankret på vores kontor i Aarhus C. Din overordnede opgave bliver at understøtte, at flere ledere bliver bedre ledere gennem vores digitale ledelsesplatform.

Evovia ApS
People Company søger for Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden
Gem
People Company

Chef for økonomi, administration og HR

Holstebro

Kan du arbejde med en bundlinje for økonomisk bæredygtighed?

Med reference til den administrerende direktør bliver du chef med ansvar for bl.a. følgende:

  • Økonomi
  • Strategi- og forretningsudvikling
  • Administration og ledelse

Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser, og hvor alle giver en hånd med, når der er behov for det.

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

    Opret CV