17 job matcher din søgning 17 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Lidl Danmark K/S Distriktschef

Lidl Danmark K/S

Vil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at flytte dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag?

Som District Manager foregår din dagligdag ude i butikkerne, hvor du er til stede for at understøtte Lidls overordnede strategi, som du er ansvarlig for at formidle til ledelsesteamet i butikken og sikre implementering af.

Din allervigtigste opgave bliver at fastholde og udvikle vores dygtige medarbejdere - en rolle, der kræver, at du ser værdien i at skabe tillidsfulde relationer.

Lidl Danmark K/S
Hansen Toft A/S HR Manager

Hansen Toft A/S søger for Halberg A/S i Svendborg

Kan du understøtte en ambitiøs koncern med lokal forankring og stor social ansvarlighed?

Du bliver sparringspartner med Koncernchefen, de ansvarlige direktører og ledere i udarbejdelsen af en forretningsunderstøttende HR-strategi for koncernen.

Personligt vil du skulle sikre, at HR-afdelingen matcher organisationens behov for service, udvikling og support gennem tiltag, der gør hverdagen lettere for de enkelte forretningsområder og som højner leveringskvaliteten på HR-området f.eks. at støtte de ansvarlige management teams og chefer i daglige rekrutteringsopgaver, udvikling af de enkelte ledere og ledergrupper m.m.

Alt sammen i bestræbelsen på at støtte den planlagte udvikling af forretningen.

Hansen Toft A/S
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Faglig konsulent søges til Marselisborg Work & Life Ringe og Faaborg

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden

Vi søger medarbejde som kan undervise på vores holdforløb for ledige, sygemeldte og udsatte borgere samt holde jobrettede samtaler med selvsamme målgrupper. Vores holdundervisning indeholder såvel undervisning i jobsøgning og CV som undervisning i metakognitive processer for sygemeldte.

Udover holdundervisning skal du afholde empowerment baserede samtaler med kandidaterne med det formål at bringe dem tættere på arbejdsmarkedet. Du skal desuden have mod på at ringe kanvas ud til arbejdsgivere for at finde ledige jobs og praktikker til dine kandidater.

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Micro Matic A/S Lønansvarlig og adm. assistent til verdens førende leverandør af fadølsudstyr (barselsvikariat, 30-32 timer ugentligt)

Micro Matic A/S, Odense

Vi søger en barselsvikar til vores lønfunktion. Jobbet indeholder en bred vifte af opgaver og kontakt til organisationen i Danmark. Hovedopgaven er at afvikle månedsløn til funktionærer og funktionærlignende ansatte i Danmark, p.t. 92 personer, dette i tæt samarbejde med Visma.

Jobbet indebærer en del HR- og lønrelaterede opgaver som f.eks. besvarelse af lønspørgsmål fra organisationen, kontraktskrivning, koordinering og søgning af refusioner ved sygdom og kurser, lønafstemning til revision, indberetning til EASY, søge A1 samt administrative opgaver som f.eks. administration af forsikringer, mødeindkaldelser til SU, administration af medarbejdersommerhus, bestille kontorartikler, indberetning af statistikker, opsætning af rejseafregning etc.

Gem
JobTeam
Selvstændig inden for fabrik/lager

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder efter at starte egen virksomhed, men mangler ideen. Vi har ideen og forretningskonceptet, der kan give dig succes og god indtjening. Konceptet er afprøvet med succes, men et godt resultat afhænger af dig og din indsats.

For at få succes er det nødvendigt, at du er god til at skabe relationer og har erfaring med opsøgende salg. Både til kunder og til kandidater. Og så skal du have gåpåmod og vilje til en stor indsats – specielt i starten. Du bliver chef i dit eget salgsdistrikt og en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver. Du skal koncentrere dig om salg og rekrutteringsydelser til kunderne. Arbejdsopgaver:

 • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet fabrik/lager
 • Salgsbesøg hos nye potentielle kunder og med tiden eksisterende kunder
 • Opbygning af gode, langvarige kunde- og kandidatrelationer
Energi Fyn
HR- og rekrutteringskonsulent til HR

Energi Fyn, Odense

Vil du sidde i en nøglefunktion, som understøtter Fyns største energivirksomhed med at skabe succes og resultater? Brænder du for rekruttering, fastholdelse og sygefravær? Så er du måske vores nye HR-konsulent.

Som HR- og rekrutteringskonsulent får du selvstændigt ansvar for at drive en række rekrutteringsprocesser og varetage alle elementer forbundet med den enkelte rekruttering. I tæt dialog og samarbejde med organisationens ledere og chefer skal du udarbejde kravspecifikationer, skrive stillingsopslag, screene kandidater, gennemføre og give feedback på tests, afvikle samtaler samt udarbejde ansættelsesbreve.

Energi Fyn er på en spændende rejse: alene i 2023 forventer vi at vækste med ca. 30 nyansættelser, og dertil kommer den almindelige personaleomsætning – en opgave, du skal løfte i tæt samspil med vores rekrutteringskonsulent.

Energi Fyn
Lærernes a-kasse
Lærernes a-kasse i Odense søger engageret job- & karrierekonsulent

Lærernes a-kasse

Kan du hjælpe vores medlemmer til det helt rigtige arbejde, og brænder du for at understøtte og motivere den ledige i jobsøgningen? 

Vil du være med til at styrke og udvikle jobindsatsen for lærere og undervisere på Fyn? 

Så er du måske netop den nye kollega, vi søger.

I Lærernes a-kasse er det vores kerneopgave at sikre et professionelt og økonomisk sikkerhedsnet for vores medlemmer. Vi hjælper det ledige medlem hurtigt i arbejde med relevant jobrådgivning, og vi klæder de beskæftigede medlemmer på, så de mindsker risikoen for at blive ledige.

Igennem en aktiv jobindsats hjælper du den ledige til det rigtige job. Du er ansvarlig for de ledige medlemmers kontakt- og vejledningsforløb. Du sikrer korrekt vejledning i forhold til gældende lovgivning samt afholder løbende og rettidige samtaler i ledighedsperioden.

Patriotisk Selskab
Udadvendt løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver

Patriotisk Selskab, Odense

Vil du være med til at udbygge vores lønteam, som administrerer løn for vores kunder og rådgiver om løn og personaleforhold? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en erfaren og professionel løn- og HR-rådgiver, som trives i en udadvendt funktion. Du bliver en del af en fagligt stærk og socialt velfungerende afdeling, hvor der er fokus på din trivsel og udvikling.

Som den ene af tre medarbejdere i vores lønteam kommer du til at rådgive vores kunder i løn- og personalespørgsmål og administrere lønnen for deres ansatte. Med tiden får du din egen portefølje af kunder, og foruden at sikre deres medarbejdere den rigtige løn til tiden hjælper du også med bl.a. skat, refusion, feriepenge, orlovsydelser, overenskomster og pension.

Mercuri Urval
CHEF FOR HR OG MARKETING

Mercuri Urval søger for Syddansk Erhvervsskole i Odense

Er du en skarp HR-profil, der også interesserer sig for god kommunikation og marketing? Og er du draget af at arbejde i et dynamisk miljø med unge mennesker og idealistiske undervisere? Så er du måske vores nye Chef for HR og Marketing.

Som Chef for HR og Marketing bliver du den øverste chef dels for HR-afdelingen, dels for et nyetableret marketingteam. I både HR-afdelingen og i marketingteamet er der en teamleder, der har ansvaret for den daglige drift, men du har det overordnede ledelsesansvar ift. at sikre, at såvel HR-afdelingen som marketingteamet til hver en tid arbejder ud fra de rammer, som lovgivningen og skolens strategi, vision og mission udstikker. Du bliver en del af skolens udvidede chefgruppe, hvor det forventes, at du er de øvrige lederes sparringspartner og rådgiver i ansættelsesspørgsmål.

Mercuri Urval
Gem
Dansk El-Forbund
Medlemsagitator med gode formidlingsevner

Dansk El-Forbund

Brænder du for at formidle fagforeningens budskaber til unge? og forstår du at sælge budskaberne?

Så er du måske lige den medlemsagitator, vi søger i Dansk El-Forbund.

Agitation er en af Dansk El-Forbunds kerneopgaver. Agitatorens hovedopgave er at organisere på erhvervsskoler og akademier primært i Jylland og Fyn.

Som agitator skal du:

 • kunne agitere/organisere på erhvervsskoler og akademier, via oplæg omkring arbejdsmarkedet og overenskomster.
 • medvirke til udvikling af agitationsmaterialer til organisering samt tiltag for fastholdelse af vores unge medlemmer.
 • deltage i arrangementer, som der afholdes for vores unge medlemmer.
Dansk El-Forbund
Hansen Toft A/S HR Business Partner - global virksomhed med passion for mad og mennesker

Hansen Toft A/S søger for Uhrenholt A/S i Middelfart

Spændende og omfavnende job hvor fokus bliver at støtte udviklingen af forretningen og bidrage til at udvikle HR-funktionen til det næste niveau

Du bliver en del af HR-teamet, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver inden for såvel HRM som HRD.

Med reference til Chief Human Resource Officer bliver du som Business Partner ansvarlig for dine egne områder af forretningen. Du bliver sparringspartner og omdrejningspunkt for HR-relateret støtte i den løbende udvikling af forretningen. Herudover bliver du ansvarlig (center of excellence) for udvalgte fagspor i HR-afdelingen, hvor du som faglig specialist skal støtte og bidrage bredt i forretningen. Fagsporet vil afhænge af din hidtidige erfaring og hvad du brænder for.

Hansen Toft A/S
Gem
Netto HR Business Partner til Region Syd

Netto

I Netto har vi arbejdet intenst med vores nye strategi og nye koncept, og vi har sat sejl til en ambitiøs rejse både i forhold til kundeoplevelsen, men også i forhold til medarbejderoplevelsen for vores mange ansatte.

Som HR Business Partner bliver du ansvarlig for HR-relationen til og samarbejdet med Nettos ledere og medarbejdere i region Syd, som dækker Sønderjylland, Fyn og det sydlige Sjælland og øer. Det er et stort geografisk område, så du skal kunne lide at køre bil og formå at bruge tiden i bilen produktivt.

Dine primære samarbejdspartnere vil være regionschefen og distriktscheferne. Din rolle vil være at fungere som en solid, forretningsdrevet HR Business Partner for ledere på et højt niveau.

Gem
JobTeam
Vil du være selvstændig igen som partner i et af Danmarks største rekrutteringsbureauer?

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau op. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv.

Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om rekrutteringsydelserne til kunderne. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for fagområdet Industrien eller inden for dit fagområde
 • Opbygning af gode langvarige kunde- og kandidatrelationer
 • Rekruttering af egnede kandidater til try & hire
Curia Konsulent til Business Support

Curia søger for JFM i Odense

Har du talent for at udvikle mennesker gennem dialog og konstruktiv, motiverende feedback, og kunne du tænke dig at skabe forandringer i en stor organisation med en bred berøringsflade?

Din nøglerolle bliver at understøtte salgsorganisationen ved at sætte fokus på salgsperformance og træningskultur i JFM. Du får således en betydelig rolle i at udvikle, påvirke og inspirere salgsorganisationens ledere/sælgere, og ansvarlig for implementering og træning i relevante projekter.

Du bliver dermed teamets sparringspartner, og ud fra en observerende og coachende tilgang bliver din fornemste opgave at understøtte:

 • salg af tværmedielle løsninger (radio, print og digital) med afsæt i kundens behov
 • Commercial Excellence Program i hverdagen
 • værdibaseret salg med udgangspunkt i Pricing
Ossiform ApS Jurist / PA

Ossiform ApS, Odense

Ossiform, We Print Bone™, en hurtigt voksende og dynamisk medicotech virksomhed, bestående af et engelsk moderselskab og et dansk datterselskab, søger en dygtig og engageret jurist/direktionssekretær med særligt blik for detaljen til at varetage juridiske og IR-opgaver samt funktionen som direktionssekretær.

Jobbet er særdeles alsidigt og vil kræve både handlekraft og evnen til at holde mange bolde i luften på én gang. Du vil være medvirkende til at sætte kursen for vores juridiske afdeling, bistå med at varetage investorrelationer samt hjælpe direktionen med diverse opgaver og gøremål. Du er som person initiativrig, systematisk og positiv.

Du kan se frem til at arbejde med:

 • Juridisk administration og kontraktudarbejdelse
 • Styring af dokumenthåndteringssystemet
 • Bestyrelsesarbejde og -planlægning
Gem
Ambulance Syd søger arbejdsmiljøkonsulent
Region Syddanmark Vores arbejdsmiljøkonsulent skal snart på barsel, og derfor søger vi en barselsvikar.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Indrykket:
Barselsvikariat som lønkonsulent i HR og Løn
Har du lyst til at arbejde med løn- og personaleadministration i den kommunale sektor, hvor vi har fokus på løn til tiden og vægter...
Langeland Kommune, Rudkøbing
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV