11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JobTeam
Partnere søges til et af Danmarks største rekrutteringsbureauer

JobTeam

JobTeam A/S er et danskejet rekrutterings- og vikarbureau med over 20 års erfaring og en omsætning over 100 mill. Vort mål er opstart af 20 nye partnere i 2021 indenfor kontor & økonomi, metal, byg og Industri og lige nu søger vi indenfor industriområdet. Markedet er fantastisk og tidspunktet for at starte egen forretning kan ikke være bedre JobTeam vil være din partner og sørge for uddannelse, sparring, rekrutteringsværktøjer og salgskurser m.m.

Du får dit eget rekrutteringsbureau og dermed den frihed og ansvar, der hører til. Din overordnede opgave er at hjælpe virksomhederne i dit eget salgsdistrikt med at finde den arbejdskraft, de efterspørger. Det er helt afgørende, at du finder de perfekte kandidater til jobbene.

Jobbet består primært af 2 arbejdsområder: Salg og rekruttering og lige nu udgør rekruttering den største del.

Rynkeby Foods A/SHR-KONSULENT

Rynkeby Foods A/S, Ringe

HR-konsulent en spændende og krævende HR-rolle i en organisation i udvikling

Du får spændende og varierede opgaver, med stor brede, lige fra strategiske til rent operationelle aktiviteter. Du vil være en sparringspartner for organisationen, og vil indgå i et HR Team på pt. 5 personer med reference til HR-direktøren.

Opgaver bliver bl.a.

  • Deltage i implementering af et nyt HR System, som understøtter vores HR Årshjul
  • Med afsæt i forretningsstrategien bidrage til at udvikle planer for kompetenceudvikling. Evt. bidrage til afvikling af kursusaktiviteter.
  • Strømline vores rekrutteringsindsats og sikre en god onboarding for alle nye medarbejdere,
Rynkeby Foods A/S
Interacoustics A/S
HR Business Partner

Interacoustics A/S, Middelfart

Er du på udkig efter en HR-stilling, hvor du for alvor kan bidrage til at gøre en forskel for tusinder af mennesker over hele verden? Drømmer du om en udviklingsdrevet HR-funktion, hvor der er fokus på sammenhængen mellem HR og forretningens nuværende og fremtidige behov?

Dit primære fokus vil være at sikre en fælles metodik og tilgang til udvikling af medarbejdere, ledelsesudvikling og løbende arbejde med ledelsen omkring organisationens udvikling baseret på forretningens behov.

Da Interacoustics er en del af Demant koncernen, vil du drive HR på baggrund af Demants globale HR-strategi, initiativer og processer, som du skal implementere og omsætte til organisationen i Middelfart. Tilknytningen til Demant betyder, at du bliver en del af et stærkt HR-netværk, som også har fokus på løbende at udvikle HRBP-rollen og kompetencerne.

Interacoustics A/S
MomentKonsulentchef

Moment søger for Protemp A/S i Odense eller Fredericia

Brænder du for ledelse samt udvikling og fastholdelse af kunder? Og vil du sikre fokus på høj kvalitet og service i alle processer? Så har vi jobbet til dig i Odense eller Fredericia.

Vi søger en konsulentchef til Protemp, som er en del af Moment Group, der er Danmarks største landsdækkende bemandingsvirksomhed. En position, der er opnået ved en målrettet vækststrategi, innovativ ledelse og hårdt arbejde.

I Protemp har vi fokus på opgaver inden for byg og anlæg og leverer mange forskellige håndværkere og øvrig arbejdskraft til kunder i hele landet - hver dag.

Du kommer til at indgå i en dynamisk hverdag, hvor vi arbejder fokuseret og i højt tempo, samtidig med at der er plads den gode stemning. Vi rykker hurtigt, når vi får gode idéer og sikrer, at de bliver implementeret i hverdagen, så vi kontinuerligt rykker os - og rykker vores kunder.

ISS Facility Services A/S
Bliv del af et stærkt HR-team som Business Partner i People & Culture i ISS

ISS Facility Services A/S

Er du en nysgerrig og forretningsorienteret ledelsesrådgiver med erfaring i organisationsudvikling og forandringsledelse?

Vi søger en erfaren kollega til en stilling som People & Culture (P&C) Business Partner til et af vores store forretningsområder i ISS. I stillingen får du mulighed for at bringe din faglighed og erfaring i spil, når du rådgiver vores ledere i organisationsudvikling og ledelsesudvikling og således bidrager til løbende optimering af samarbejdet både i egen organisation og på tværs i ISS.

Fra din plads i ledergruppen i en stor Key Account organisation understøtter du udviklingen af vores organisation og vores ledere. Du er synlig og støtter lederne i at optimere ressourcer gennem udvikling af deres teams og driftsorganisation samt effektivisere processer, så vi når vores overordnede forretningsmål.

ISS Facility Services A/S
JobTeam
Bygningskonstruktør/entrepriseleder søges til rekrutteringsbranchen inden for Byggeri

JobTeam

JobTeamByg ønsker at ekspandere i hele landet og søger derfor afdelingsledere, som har lyst til at drive afdelingen som sin egen. Vi er i et fantastisk marked, så der er vældig meget gang i forretningen. Største udfordring er at finde medarbejdere, men da JobTeam har været i branchen i 20 år, har vi specialiseret os i rekruttering. Så en stor del af uddannelsen vil lægge vægt på annoncering og CV-søgning på alle medier

En god forretning kræver at:

  • Du er struktureret i din rekruttering af medarbejdere
  • Du har et stort drive
  • Du er af natur udadvendt og god til at skabe kontakter
  • Du brænder for at være uafhængig og selv tage beslutninger
Mulighed for hjemmearbejde
DI Dansk IndustriErfarne arbejdsmiljøkonsulenter til SMV’er indenfor industrien

DI Dansk Industri, København

Dansk Industri søger konsulenter til ny opsøgende, virksomhedsrettet besøgstjeneste, hvis formål er at understøtte arbejdspladsnære aktiviteter omhandlende arbejdsmiljøforhold indenfor industrien. Besøgstjenesten er den væsentligste del af BFA Industris indsats i de kommende år i den nationale arbejdsmiljøindsats.

Du vil indgå i et team på 6 konsulenter, der parvis udfører opsøgende arbejdsmiljøarbejde målrettet industriens virksomheder. Hvert hold består af to personer: en arbejdsgiver- og en arbejdstager repræsentant.

Arbejdet består primært i at præsentere BFA Industris værktøjer til at få styr på arbejdsmiljøet og er en del af at nå målene i den nationale arbejdsmiljøindsats. Der er således ikke tale om en opgave som proceskonsulent i forhold til indsatsen på virksomhederne.

TEMP TEAM A/SØkonomi- og HR-chef med hands-on erfaring

TEMP TEAM A/S søger for Eldan Recycling A/S i Faaborg

Efter 32 år har den nuværende Økonomi- og HR-chef Karsten valgt at gå på pension, og Eldan Recycling har brug for dig til at videreføre stafetten. Du kommer til at overtage en særlig og anerkendt nøgleposition, hvor du vil få en stor berøringsflade med mange forskellige ansvarsopgaver.

Du vil få et meget selvstændigt og alsidigt job med reference til den svenske direktør Toni, som forventer en hands-on Økonomi- og HR-chef, som kan videreføre Karstens solide arbejde. Du vil derfor få en grundig introduktion og oplæring i den nye rolle sammen med Karsten.

Du får ansvaret for alle opgaver relateret til økonomi og regnskab - det gælder alt lige fra de generelle bogholderiopgaver, lønkørsel, budget og regnskabsudarbejdelse til detaljeret og rettidig rapportering til bestyrelsen og koncernen. Derudover skal du levere relevante analyser, nøgletal og forslag til forbedringer til bestyrelsen.

Birn & Partners ApSSenior Research konsulent

Birn & Partners ApS. Vejle eller Odense

Til vores kontor i Vejle eller Odense søger vi dig, fordi du motiveres af at være en del af et ambitiøst, dedikeret og dynamisk team, der arbejder tæt sammen og som hjælper hinanden. Og så naturligvis, fordi du brænder for at arbejde med research på C-level niveau og kan begejstres over at finde de helt rigtige kandidater.

Du bliver en integreret og essentiel del af research-funktionen, hvor du vil komme til løse opgaver inden for hele search-disciplinen. Du arbejder tæt sammen med vores øvrige researchere samt med husets konsulenter i forbindelse med generelle search-aktiviteter og forretningsunderstøttende aktiviteter – herunder bl.a.:

  • Strategiske search-processer
  • Udarbejdelse af kandidat- og virksomhedsprofiler
  • Kandidat- og kundepleje
Arbejdsmiljøkonsulent til industrirådgivning
Vi søger en konsulent til en nyoprettet, opsøgende og virksomhedsrettet rådgivningstjeneste, der understøtter arbejdspladsnære aktiviteter...
TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup, Odense M
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Indrykket: 
Kontoruddannet arbejdstidsplanlægger til døgntilbud på Fyn – 30 timer pr. uge
Region Syddanmark Har du lyst til at være med til at planlægge arbejdstiden for vores skønne medarbejdere på Kingstrup !
Region Syddanmark, Gelsted
Region Syddanmark
Indrykket: