204 job matcher din søgning 204 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Evida

Talent Acqusition Specialist

Viborg

Se video om Evida som arbejdsplads Evida har store ambitioner for fremtiden, og som vores nye Talent Acquisition Specialist vil du spille en afgørende rolle i at identificere og tiltrække talenter for at understøtte vores udviklingsrejse.

Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at få en karriere hos et førende energiforsyningsselskab og får et meningsfuldt arbejde i en organisation med et inspirerende formål.

Evida
Kohberg Bakery Group A/S

Fleksibel barselsvikar til lønbogholderi og HR-afdelingen

Bolderslev

Brænder du for at arbejde med bogholderi, lønadministration og HR-opgaver? Trives du med at være specialist og tage ansvar indenfor dit område?

Du kommer til at veksle mellem arbejdsopgaver i de to afdelinger, så det er vigtigt, at du har lyst til at fordybe dig i bogholderiopgaverne den ene dag - og arbejde med alsidige HR-opgaver den næste.

Vikariatet forventes afsluttet 30. november 2024 – men hvis det viser sig, at du er det rette match, er der mulighed for fastansættelse.

Kohberg Bakery Group A/S
Enemærke & Petersen A/S

Vil du skabe gejst for et sikkert arbejdsmiljø, så det føles umagen værd at opgradere de daglige vaner?

Ringsted

Hvis du kan flytte bjerge med din vedholdenhed og evne til at inspirere andre til at handle på selv de små risikofaktorer i hverdagen, så kom og gør en forskel hos Enemærke & Petersen A/S.

Din rolle bliver at styrke og udvikle vores mindset og praksis, der sikrer et endnu bedre arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk. Målet er at engagere medarbejderne, så de selv tager ansvar for at sikre hinanden, når du har forladt byggepladsen.

Enemærke & Petersen A/S
Kildehaven A/S

Centerleder - Der har fokus på trivsel, samarbejde og velfungerende personalegrupper

Svinninge

Kildehaven er dedikeret til at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives, og hvor vi opnår succes sammen.

Som Centerleder på Kildehaven vil dine ansvarsområder omfatte:

 • Personaleleder for ca 150 medarbejder
 • Udvikling og implementering af trivselsprogrammer og initiativer.
 • Styring og udførelse af rekrutteringsprocessen, herunder udarbejdelse af jobannoncer og interviews.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed, der vægter medarbejdertrivsel højt samt mulighed for at påvirke og forme HR-processer og -initiativer.

Medarbejderne

Personalekonsulent/Salgsbackup til Medarbejderne ApS

Aalborg

Har du en ambition om at kombinere din erfaring eller interesse for HR med din sælgende personlighed?

Du får en central og en vigtig rolle, idet det bliver dig, der har den daglige kontakt med vores kunder og vikarer. Et af de vigtigste parametre, du bliver målt på, er den rådgivning og kvalitet, du leverer, således vi har tilfredse kunder og vikarer!

Du skal sørge for, at der er vikarer, der matcher dine kunders behov. En anden vigtig del af jobbet bliver at interviewe vikarer, så du sikrer det rigtige match mellem kandidat og kunde.

Gem
JobTeam

Franchisepartner hos JobTeam inden for jern- og metalområdet

Er du interesseret i at blive franchisepartner hos JobTeam?

Vi er på udkig efter partnere (franchisetagere), der kan opbygge et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau, som specialiserer sig i metalbranchen. Du skal have en passion for at være selvstændig, have et stærkt netværk og den relevante faglige baggrund fra metalbranchen.

Som partner hos JobTeam får du mange fordele:

 • Du får et velafprøvet koncept
 • Vi står for løn og fakturering
 • Du får en grundig uddannelse
Babcock & Wilcox A/S

Operation Support Engineer for Renewable Service Projects

Holsted

We are currently looking for highly skilled and dedicated Operations Support Engineer to handle the daily operational management of our Renewable Service blue collars, and sub-contractors to execute projects in mainly northern Europe and the UK.

The Operations Support Engineer will as part of the team, work to ensure our projects are always manned with competent crew while complying with local regulation requirements and company procedures.

Babcock & Wilcox A/S
Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Jurist med blik for løsninger til HR-området

København K

Har du lyst til at sætte dine juridiske kompetencer i spil i en stilling, hvor du også får mulighed for at arbejde bredt med HR?

Vi tilbyder en stilling, som vi tør love dig, du får rig mulighed for at udvikle dig i.

Du bliver vores primære HR-jurist i departementet og afhængigt af din erfaring, vil de kernejuridiske opgaver fylde cirka halvdelen af dit arbejde, og HR-opgaverne vil fylde den anden halvdel.

Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet
American Embassy

HR Admin. Assistant (American Services), U.S. Embassy, Copenhagen – join our international team

Are you looking for new challenges? Do you want to work in an international environment and gain experience working in an Embassy?

The American Embassy in Copenhagen, Denmark is seeking eligible and qualified applicants for the position of HR Assistant within the Human Recourses Office – this is a unique chance to learn more about diplomacy.

Some of your tasks include:

 • Manage American Programs in support of American Diplomates, before, on arrival, during their assignment and through departure.
 • American payroll and allowances.
Akademikernes A-kasse

Karriererådgivere til vores regionskontorer

Aalborg, Aarhus C, Odense M, Esbjerg, Herning

Vil du være med til at hjælpe akademikere godt videre i arbejdslivet – og har du solid erfaring med rådgivning af medlemmer eller kunder gennem fx 1-1-sparring, etablering af netværk eller fysiske eller digitale workshops?

Som karriererådgiver er din kerneopgave at afholde individuelle karrieresamtaler og andre former for møder med vores ledige medlemmer. Det omfatter varetagelse af myndighedsrollen, og administration og dokumentation er en fuld integreret del af opgaven.

Akademikernes A-kasse
ActivCare A/S

Kommunikations- og rekrutteringschef

Aarhus

Har du en passion for kommunikation og rekruttering? Og vil du sammen med os udvikle og drive vores fremtidige kommunikations- og rekrutteringsområde?

Du får ansvaret for at videreudvikle vores brandprofil, relationsaktiviteter og eksterne kommunikation på alle relevante platforme, samtidig med at du leder vores rekrutteringsafdeling. Sammen skal vi udbrede kendskabet til vores services inden for rekrutteringer og vikariater til social- og sundhedssektoren samt positionere vores virksomhed som den ledende og nyskabende indenfor vores område.

Gem
Demant

HR-Business Partner for Demant - Global Quality

Smørum

Would you like a career that truly matters? A career where you contribute to bringing sound to the millions of people worldwide living in silence, and where a strong sense of purpose is driving you and your colleagues.

You will be supporting our Hearing Aid Quality Function across our sites in DK and Poland and become part of an organization where delivering flawless solutions is at the essence of reaching our business ambitions.

Demant
HR International Consulting ApS søger for Imerys Industrial Minerals Denmark A/S
Gem
HR International Consulting ApS

HR-Manager Nordics

Fur, Nykøbing M

Brænder du for HR? Og er din store passion at sikre fastholdelse af medarbejdere ved at fokusere på medarbejder- og kulturudvikling samt employer branding?

Vores nordiske/danske forretningsenhed består af ca. 100 personer, og som vores HR-Manager kan du se frem til at være i kontakt med hver og en af os i en selvstændig hverdag.

I denne rolle bliver du bannerfører for Employer branding og rekruttering i vores danske forretningsenhed. Din indsats får derfor stor betydning, da du arbejder med en spændende blanding af operative og strategiske HR-opgaver.

Copenhagen Business School

HR-jurist med interesse for jura såvel som de opgaver, hvor juraen ikke er hele svaret

Frederiksberg

Motiveres du af en hverdag, hvor du yder rådgivning, sparring og administrativ støtte til dine kollegaer på tværs af organisationen? Vil du være med til at understøtte arbejdet med diversitetsdagsordenen både juridisk og strategisk? Så kan en stilling som HR-jurist i CBS HR & Legal måske være noget for dig.

Sammen med CBS’ øvrige HR-jurister skal du bl.a.:

 • Samarbejde og sparre med kollegaer i HR & Legal og på tværs af CBS om administration og udvikling af HR-området på CBS
 • Rådgive og sparre med ledere og andre kollegaer om personalejuridiske spørgsmål
 • Sagsbehandle inden for det personalejuridiske område, herunder håndtere svære personalesager
Alm. Brand Group

Senior HR-udviklingskonsulent til ledelsesudvikling

København

Brænder du for udvikling af ledere og talenter? Og har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i rivende udvikling? Så er du måske den ildsjæl, som skal være med på holdet i Alm. Brand Group.

Som Senior HR-udviklingskonsulent i HR Centre of Excellence kommer du til at spille en vigtig rolle i udvikling og eksekvering af forløb og initiativer inden for ledelsesudvikling. Du vil være del af HR Centre of Excellence teamet, og Alm. Brand Groups HR-afdeling.

Alm. Brand Group
PROSPIRA søger for kunde
Gem
PROSPIRA

HR-chef

Motiverer det dig at sætte retning og skabe rammerne for at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere? Er du klar til at levere viden og være operationel på HR-projekter? Vil du være med til at videreudvikle en kultur der fremmer arbejdsglæde, og trivsel, professionalisme?

For vores kunde søger vi en dygtig HR-chef, der vil drive udviklingen og implementeringen af HR-strategier i overensstemmelse med organisationens overordnede forretningsmål.

Virksomheden opererer i et vækstmarked og oplever stigende efterspørgsel. Det er en dynamisk arbejdsplads med høj faglig integritet, gode medarbejderforhold, høj medarbejdertilfredshed og et godt arbejdsmiljø.

Myextensions

Head of Operations

Aalborg

Myextensions er en succesfuld scale-up virksomhed, som er på en spændende international vækstrejse.

Vores mål er at blive Europas største spiller i vores branche. I den forbindelse vil virksomheden opgradere fokus på administration, HR & rekruttering samt daglig ledelse, som hidtil har været varetaget af virksomhedens CEO og ejer.

Som Head of Operations får du en unik mulighed for at sætte dit solide aftryk på virksomhedens ambitiøse vækstrejse. Du vil opleve korte beslutningsveje og handlekraft i et uformelt miljø, i en virksomhed, hvor der er højt til loftet.

Nordic Medicare Group A/S

Som socialpædagog kan du nu blive specialkonsulent

Rungsted Kyst

Er du uddannet socialpædagog, og brænder du for at gøre en stor forskel indenfor socialpsykiatrien? Har du evnerne og overblikket til at koordinere en indsats overfor både kunder, vikarer og borgere?

Som specialkonsulent hos Nordic Medicare vil du varetage rekrutteringer til sundhedssektoren i Danmark samt sikre de faglige indsatser, i din egenskab som socialpædagog.

Vi forventer ikke, at du som socialpædagog har et indgående kendskab til rekrutteringsbranchen – dette kendskab skal vi nok give dig igennem et introduktionsforløb til stillingen.

Gem
BESTSELLER

HR Specialist

Brande

Motiveres du af en rolle, hvor du giver forretningen kompetent support og sparring på overenskomstmæssige forhold, tidsregistreringssystemer, og personalejura generelt?

Din rolle vil indebære et tæt samarbejde i dit team og med vores PEOPLE Business Partnere, der fronter PEOPLE overfor forretningen generelt, og PEOPLE Services, som håndterer standardkontrakter, pensions- og forsikringstilmelding, arbejds- og opholdstilladelse mv.

Gem
EIFO

Er du vores nye HR-partner?

Nordhavn

Vi søger en forretnings- og udviklingsorienteret HR-partner, der kan varetage kompetent og proaktiv sparring og rådgivning af vores ledere samt udvikle og implementere koncepter, drive centrale HR-processer og sikre eksekvering i organisationen.

Vi er ambitiøse med fokus på at levere strategisk stærke HR-leverancer til en nyligt sammenlagt organisation på i alt 500 medarbejdere.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en kundeorienteret og resultatskabende statslig finansiel virksomhed, der bygger på engagement, faglighed og troværdighed.

EIFO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV