2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAR+CO
Digital Økonomichef/CFO

KAR+CO søger for kunde i Trekantsområdet

Med bred interesse for forretning/drift - Makkerskab med CEO

I denne stilling får du en central post hos en international nicheleverandør, hvor du, med reference til og i et tæt makkerskab med CEO´en, tager del i den daglige ledelse og styring af virksomheden, sammen med resten af ledergruppen. Vi søger en fagligt meget kompetent økonomiprofil, der har udpræget flair for IT og digitalisering, og som har lyst til at udvikle sig ledelsesmæssigt og successivt påtage sig et større ansvar som ”nr. 2” i virksomheden.

Du har hovedfokus på at drive og videreudvikle de administrative funktioner (Økonomi, IT og HR) og gøre dem til værdifulde sparringspartnere for forretningen, samtidig med, at du konstant overvåger mulighederne for at digitalisere og trimme arbejdsgange og processer på tværs af organisationen, udvikle/anvende smarte løsninger såvel internt som imod kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

KAR+CO
Indrykket: 
PopulosØkonomichef

Populos søger for kunde i trekantsområdet

Vil du være strategisk sparringspartner for den øverste ledelse? Brænder du for den grønne omstilling?

Sammen med dit økonomiteam varetager I en vigtig strategisk rolle for fremadrettede aktiviteter og initiativer.

Det stiller krav til dine analytiske kompetencer. Du tænker strategisk, er hurtig og skarp til at se forretningsmæssige muligheder, risici og konsekvenser. Du motiveres af – på en konstruktiv måde – at udfordre ledelsen, stille spørgsmålstegn og komme med nye perspektiver og indsigter.