49 job matcher din søgning 49 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 49 resultater.
Fonden For KFUM’s Soldatermission I DanmarkVeteranfaglig leder

Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark, Fredericia

Vil du være med til at styrke og videreudvikle veteranarbejdet i KFUM’s Soldatermission? Vil du have en central position i en spændende organisation, som dagligt gør en forskel for soldater med mén efter udsendelse? Vi ønsker at være blandt de primære aktører på veteranområdet og søger en dygtig veteranfaglig leder til at stå i spidsen for vores indsats.

Som veteranfaglig leder får du ansvaret for den faglige udvikling af KFUM’s Soldatermissions tilbud til veteraner og pårørende. Det bliver din opgave at kvalificere indsatsen på de lokale tilbud i samspil med soldaterhjemsledere og ansatte. Du får stor indflydelse i organisationen og bliver en del af den øverste ledelse i KFUM’s Soldatermission med reference direkte til generalsekretæren.

Koldingegnens Idrætsefterskole
Køkkenleder

Koldingegnens Idrætsefterskole

Vi søger en køkkenleder der

 • brænder for madlavning
 • har erfaring med og interesse i unge mennesker
 • har gode ledelses- og samarbejdsevner

Vi er 106 elever samt 21 medarbejdere, der glæder sig til at invitere dig med ind i livet på vores efterskole.

Vi er en Idrætsefterskole med et alsidigt idrætstilbud, og vi har derfor også et højt aktivitetsniveau i dagligdagen. Det kræver bl.a. en sund og alsidig kost, der både inspirerer, udfordrer, mætter og falder i god smag hos de unge.

Vi tilbyder

 • engagerede og kompetente medarbejdere som løfter i flok
 • en efterskole i udvikling
 • en skole med en sund økonomi
Koldingegnens Idrætsefterskole
Comentum ApSAfdelingsdirektør

Comentum ApS søger for kunde

På vegne af vores kunde, som er et af landets førende pengeinstitutter, søger vi en Afdelingsdirektør med erfaring fra generel bankdrift, kendskab til den finansielle sektors infrastruktur og solid ledelseserfaring.

Du får ansvar for at lede, motivere og udvikle en afdeling på 12 kvalificerede og erfarne medarbejdere, der står foran en spændende udvikling både forretningsmæssigt og teknologisk. Udover planlægningen og gennemførelsen af den daglige drift, bliver din opgave at gennemføre forandringer samtidig med at du sikrer trivsel og et godt samarbejde i afdelingen.

Der er tale om et job indenfor et strategisk vigtigt forretningsområde, som man vil udvikle yderligere over de kommende år. Du vil indgå i en ledergruppe på 6 mand og du får reference til en områdedirektør.

Indrykket: 
ROCKWOOL International A/SRegional Purchasing Manager NC&UK

ROCKWOOL International A/S, Vamdrup

How does strong leadership, change management and stakeholder relations sound to you? Will you thrive in a leading role where you have a great impact on the direction of the Nordics and UK Regions within ROCKWOOL?

As our new Regional Purchasing Manager for the Nordic countries and UK, you will be managing an experienced team of 4 purchasers located in Vamdrup, Denmark and 4 located in the UK. The team has an informal tone, and we work together purposefully to support the business in all matters related to purchasing.

The team is part of the Group Sourcing & Purchasing’s (GSP) Purchasing function within the NC&UK region and you will also be part of the Purchasing leadership team.

Indrykket: 
MUUSMANNDeponichef

MUUSMANN søger for Deponi Syd i Esbjerg

Deponi Syd er et fælleskommunalt affaldsselskab med hovedsæde i Esbjerg, ejet af kommunerne Billund, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Vejen og Vejle. Selskabet startede i 2011 og håndterer de seks ejerkommunernes deponiaffald – dvs. affald, som ikke kan genanvendes eller forbrændes.

Motiveres du af at lede og medvirke til løsningen af kritiske og vigtige samfundsopgaver indenfor deponering af affald som led i kommunernes fokus på ressourceudnyttelse, etablere et bredt og tillidsfuldt samarbejde med mange interessenter på affaldsområdet samt være en dygtig og tillidsvækkende sparringspartner for bestyrelsen og ejerkommunerne – så er det dig, vi søger til dette lederjob.

Opgaverne omfatter i hovedtræk følgende ansvarsområder:

 • Forsat effektivisering af administrationen og driften af deponi-enhederne
 • Lede den daglige drift og administration, herunder kundekontakt
CoreCompetence ApSWOCA Denmark søger ambitiøs og innovativ marketingchef

CoreCompetence ApS søger for WOCA Denmark A/S, Lunderskov

Marketingchefen refererer til direktøren og arbejder med afsæt i den lagte strategi. Det bliver opgaven at skabe marketingtiltag, der støtter og udvikler forretningen i tæt koordination med segmenterne i BTC og BTB både i Danmark og de internationale markeder. Marketingchefen udarbejder den kommunikation, der generer resultater, dataopsamling og sætter WOCA Denmark på skiven.

Marketingchefens primære opgaver bliver:

 • At udarbejde strategien for marketing, så denne omsættes til konkrete og målbare resultater.
 • Deltagelse i ledergruppen.
 • Ledelse og koordinering af medarbejdere og evt. eksterne leverandører på området således, at WOCA Denmark får optimeret hver investeret krone i marketing og konverteret disse til målbare resultater.
CoreCompetence ApS
Davidsens Tømmerhandel A/STeamleder til Disponering (Operationelt Indkøb/Supply Planning)

Davidsens Tømmerhandel A/S, Aarhus eller Vojens

Til en nyoprettet stilling søger vi en teamleder, som har modet og kompetencen til at udvikle vores operationelle indkøb, som hos os kaldes lagerdisponering.

Teamlederen får ledelsesansvaret for et team af syv disponenter, som alle sidder tæt på driften ude på vores lokationer, samt det faglige ansvar for at koordinere, udvikle og styrke vores disponerings set-up. En væsentlig del af din opgave bliver således at skabe fælles teamånd uagtet at dine medarbejdere sidder fordelt på forskellige lokationer.

I denne stilling får du ”stafetten” i forhold til at udvikle og optimere vores disponeringsteam og -processer. Du får en bred berøringsflade i vores forretning og en aktiv rolle i at sikre gode processer både i relation til indkøb, vores logistikcentre og forretninger.

Indrykket: 
G4S Security Services A/S
Afdelingsleder søges til Service erhverv, hos G4S, Jylland syd.

G4S Security Services A/S

Drømmer du om at skabe resultater og påvirke forandringer? Så er du måske den leder vores dygtige montører glæder sig til at få.

Du vil få en spændende og selvstændig stilling, hvor du som Serviceleder, ud over at have ”næse” for forretning også er en dygtig, engageret og motiverende leder for afdelingens 30 servicemontører, 1 driftsplanlægger og 1 kontorassistent.

Du får alle chancer for at påvirke og gennemføre forandringer og med din indlevende lederstil formår du , at få det bedste frem i dine medarbejdere som styrker samarbejdet på tværs af organisationen. Du er så heldig at få et tæt samarbejde med virksomhedens andre drifts- og salgsafdelinger således, at I sammen kan se mulighederne og optimere processerne mellem salg og drift.

G4S Security Services A/S
BESTSELLER
Logistics Operations Manager

BESTSELLER, Haderslev

Har du hvad det kræver at drive og udvikle ét af Nordeuropas mest avancerede distributionscentre? Er du samtidig en erfaren leder af ledere, der kan videreudvikle og lede en performancedrevet organisation på omkring 150 medarbejdere?

I jobbet som Operations Manager på Logistics Center North får du en central rolle i BESTSELLER Logistics. Du bliver ansvarlig for BESTSELLERs automatiske distributionscenter i Haderslev, og du indgår i BESTSELLER Logistics’ taktiske ledergruppe, sammen med Operations Managers fra andre lokationer.

Som Operations Manager er det din fornemste opgave at lede og udvikle BESTSELLERs Logistics Center i Haderslev. Du sikrer en effektiv operation med fokus på sikkerhed, lead time, kvalitet og optimering af processer. Derudover har du ansvaret for videreudviklingen af en performancedrevet kultur, hvor stærk ledelse og løbende feedback vil være afgørende faktorer.

Indrykket: 
TEMP TEAM A/SStruktureret og motiverende teamleder til engroslager hos DCT Vejle A/S

TEMP TEAM A/S søger for kunde

Motiveres du af at arbejde på lager og forstår du at kommunikere og samarbejde med en coachende lederstil. Er du god til det praktiske arbejde med at få et lager til at fungere optimalt?

Med reference til vores CEO bliver du som teamleder personaleansvarlig for et velfungerende og engageret team bestående af 4 ansatte i varemodtagelse/forsendelse.

Du bliver hovedansvarlig for at sikre effektiv plukning og ekspedition af varer/campingudstyr til vores nationale forhandlere samt til vores forhandlernet i Norge og Sverige.

Redoffice Scan Office A/SMarketingchef til Scan Office Group

Redoffice Scan Office A/S, Esbjerg og Herlev

Har du et stort drive, og er du god til at se markedsføring i et kommercielt lys?

Som marketingchef får du det daglige ansvar for marketing- og kommunikationsmateriale. Du vil i tæt samarbejde med virksomhedens CCO og den øvrige ledelse videreudvikle fra det nuværende niveau, så koncernen fremover står endnu stærkere i dialogen med deres kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en velkonsolideret virksomhed
 • Et job hvor du kan være med til at videreudvikle forretningen
 • Mulighed for at præge afdelingens udvikling
Indrykket: 
Hansen Toft A/SKommunikationschef

Hansen Toft A/S søger for SAGRO

Vil du være med til at sætte landet på den anden ende? Søg stillingen som kommunikationschef hos SAGRO med ansvar for kommunikation og marketing.

Du vil komme til at stå i spidsen for et dygtigt kommunikativt team på fire personer, som dagligt leverer historier til medierne, kunderne og potentielle nye medarbejdere. Desuden arbejder teamet med kampagner, grafisk materiale - både digitalt og trykt, sparring, idéudvikling til arrangementer og workshops, vedligehold og udvikling af platforme, produktion af film og strategisk planlægning.

SAGRO har tradition for at positionere sig markant og med kant, så hverdagen er aldrig kedelig.

SAGRO…

 • har 30.000 besøgende på hjemmesiden sagro.dk hver måned.
 • udsender nyhedsbrev til 7500 kunder hver uge.
 • stræber efter at være førende i branchen på de sociale medier.
Hansen Toft A/S
Indrykket: 
Ørsted
Manager for planning, risk, and integration management

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you motivate and lead a team of highly skilled employees working on our prestigious offshore wind projects.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • motivating and driving your department’s performance towards the company goals
 • ensuring that professional competences are maintained and developed, and that processes and tools are used to support the needs of the projects
 • providing expert knowledge and feedback for the projects and assuring the quality of work performed by own resources
Ørsted
Indrykket: 
Pay-Back specialist rekruttering ApSHR-chef

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Hartmann i Tønder

For Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en HR-chef, der vil få ansvaret for HR-funktionen for aktiviteterne i Tønder, hvor ca. 400 medarbejdere er ansat.

Som HR-chef får du et tæt samarbejde med fabriksdirektøren og bliver en del af ledergruppen.

Du vil få en stor kontakt- og berøringsflade i organisationen, dels til funktionschefer, dels til funktionærer og teamledere for timelønnede produktionsansatte, og du får ansvaret for at udvikle og forankre HR-funktionen i tæt samarbejde med koncern HR og fabriksledelsen.

Dine opgaver som HR-chef bliver bl.a. at:

 • effektivt eksekvere og facilitere alle HR-processer på fabrikken
 • medvirke ved rekrutteringsprocesser
 • rådgive, koordinere og medvirke ved forhold omkring samtaler, også de vanskelige, lønfastsættelse og afvikling af personale
Indrykket: 
Arkil A/S
Arkil søger formand til asfaltaktiviteter primært i Jylland og på Fyn

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores asfaltdivision og får udgangspunkt fra en af vores tre asfaltfabrikker i Skrydstrup, Skive eller Hasselager. Du bliver en del af et stærkt team, som vægter samarbejde og hjælpsomhed højt i dagligdagen, i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.

Du får en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver. Du bliver formand for fagligt dygtige kollegaer, der udfører asfaltopgaver. Du får et selvstændigt job, hvor du tager ansvar og sikrer kvaliteten i opgaven.

I Arkil er medarbejderne vores vigtigste ressource, og derfor investerer vi i din udvikling og efteruddannelse. Du aflønnes efter kvalifikationer og får sundhedsforsikring samt god pensionsordning.

Esbjerg Kommune
Chef for Hjemmeplejen

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune er landets 6. største kommune, Sundhed & Omsorg er en af kommunens 5 forvaltninger. Hjemmeplejen forestår Esbjerg Kommunes pleje af borger i eget hjem. Hjemmeplejen er en afdeling med 21 teamledere, og to konsulenter. I hjemmeplejen er der både social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og rehabiliterende terapeuter. I Esbjerg Kommune lægger vi vægt på, at borgerne kan leve et aktivt liv med livskvalitet, hvor de er i stand til at klare sig selv længst muligt. Borgernes sundhed og livskvalitet gennem livet er en kerneprioritet.

Arbejds- og ansvarsområde som chef for Hjemmeplejen:

 • Varetager det overordnede ledelsesmæssige, økonomiske, organisatoriske, personale- og driftsmæssige ansvar for Hjemmeplejen
 • Uddelegerer ansvar og opgaver til ledere samtidig med at der holdes fokus på organisationens mål og udvikling
 • Skaber rammer for innovation og kompetenceudvikling i Hjemmeplejen
Arctiko A/STeam Leader til vores serviceteam – med flair for teknik – søges (genopslag)

Arctiko A/S, Esbjerg

ARCTIKO er en specialiseret virksomhed i rivende udvikling. Vi producerer specialprodukter inden for køl & frys til medico- & lifesciencesektoren, samt kundetilpassede køle/fryseanlæg.

Som leder for vores serviceteam deltager du i de daglige rutiner omkring service/kundesupport.

Dine primære opgaver bliver:

 • Kundesupport.
 • Registrering og bearbejdning af claims.
 • Salg af reservedele, tilbud og ordrebehandling.

Vi tilbyder en spændende hverdag hvor vi selvfølgelig sørger for, at du bliver klædt godt på til jobbet.

Bring
Selvstændig Vognmand/Distriktsleder

Bring, Fredericia

Bring er i kraftig vækst og søger derfor en selvstændig vognmand med et team af 10-12 ansatte til pakkedistribution i den sydlige del af Jylland.

Opgaven består i at lede og drive en selvstændig forretningsenhed med 10-12 ansatte chauffører som står for distribution og afhentning af pakker til private og erhverv. Kørslen vil foregå fra vores helt nye moderne terminal i Taulov. Du vil få kontorplads sammen med øvrige vognmænd, og have din daglige arbejdsgang på terminalen. Vi har et højt fokus på at kunder og modtagere, får landets bedste service og leveringskvalitet.

Kunne du tænke dig at blive samarbejdspartner med en stor dynamisk koncern i en rivende udvikling med Danmarks bedste pakkenetværk?

Bring
Indrykket: 
Skare Meat Packers K/S
Transport- og logistikkoordinator

Skare Meat Packers K/S, Vejen

SKARE i Vejen søger en stærk og erfaren leder med internationalt mind-set til at stå i spidsen for vores logistik- og forsendelsesafdeling.

Kan du tilføre frisk energi til forsendelsesafdelingen og stå for at fragte højkvalitets okse- og kalvekød til internationale restaurant- og supermarkedskæder i DK, Europa og Mellemøsten, så er du måske vores nye kollega. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en afvekslende og udfordrende hverdag. Et godt team med uformel omgangstone. En attraktiv gage efter kvalifikationer.

Læs mere på vores hjemmeside

www.skare.com/dk/stillinger/jobopslag.asp?id=333
Skare Meat Packers K/S
 Falck Danmark A/S,
Afdelingsleder Quick Care Sønderborg

Falck Danmark A/S

Afdelingsleder med beskæftigelsesrettet erfaring og fokus på resultater og trivsel søges til Quick Care, Falck Healthcare i Sønderborg

Som afdelingsleder i Quick Care Sønderborg har du ansvaret for, at afdelingen performer i henhold til de aftaler, vi har med Sønderborg Jobcenter. Det er dit ansvar, at vores medarbejdere har de rette forudsætninger for at lykkes, og at de borgere, der er i forløb hos Quick Care, oplever et meningsfuldt forløb, der hjælper dem tilbage på arbejdsmarkedet.

Vi søger en leder, der kan løse følgende opgaver:

 • Fastholde og udvikle en stærk relation til jobcentret på ledelsesniveau
 • Driftstyre afdelingens ressourcer og kompetencer
 • Sikre medarbejderudvikling og trivsel i afdelingen
Falck Danmark A/S
Indrykket: