159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 159 resultater.
Sundhedsdatastyrelsen
Afdelingschef i Sundhedsdatastyrelsen - Brænder du for ledelse, sundheds-it og samarbejde på tværs?

Sundhedsdatastyrelsen, København

Vi søger en visionær og ambitiøs afdelingschef til Udvikling, Strategi og Arkitektur (USA), som sammen med ledere og medarbejdere i afdelingen samt vores mange samarbejdspartere på sundhedsområdet kan bringe digitaliseringen af sundhedsområdet videre.

Som afdelingschef har du mulighed for at sætte et tydeligt præg på den fortsatte udvikling af tværgående digitale løsninger i sundhedsvæsenet.

Som afdelingschef skal du i samarbejde med sektions- og teamledere varetage den overordnede ledelse og udvikling af afdelingens aktiviteter i tæt koordination og dialog med direktion, andre afdelinger og Sundheds- og Ældreministeriets departement.

Kingo-Samuel SognAdministrationschef (daglig leder)

Kingo-Samuel Sogn, København

Menighedsrådet ved Kingo-Samuel Sogn søger en administrationschef, der som daglig leder kan stå i spidsen for samarbejdet om opgaverne i kirken og sikre gode arbejdsforhold mellem medarbejderne og i samarbejdet med menighedsråd og præster.

Administrationschefen har følgende hovedopgaver:

 • Daglig ledelse af kirkens medarbejdere, herunder indstilling vedr. ansættelse og afskedigelse, afholdelse af MUS, medvirken til god trivsel og understøttelse af de enkelte medarbejdere og medarbejdergrupper i deres opgaveløsning
 • Servicering og rådgivning af menighedsrådet, herunder forberede sager, varetage sekretærfunktionen på menighedsrådets møder og bidrage til implementering og udmøntning af politiske og administrative beslutninger
Quickpoint A/SSouschef

Quickpoint A/S, Birkerød

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinere medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil værkstedschefen er tilbage.

VellivAfdelingsleder for Forsikringsteknik og Specifikation

Velliv, Ballerup

Velliv søger en ambitiøs, forretningsorienteret og stærk faglig leder til afdelingen for Forsikringsteknik og Specifikation.

Som afdelingsleder for Forsikringsteknik og Specifikation får du personaleansvaret for 10 dygtige medarbejdere. Du skal bidrage til at udvikle afdelingen i forhold til den valgte arbejdsmetode (agil og SAFe) samt sikre den faglige udvikling af medarbejderne, så afdelingen altid lever op til Vellivs mål.

Som afdelingsleder får du også det formelle ansvar for de aktuarmæssige beregninger i IT-systemerne, og at fx grundlag er korrekt implementeret. Du bliver som fagligt ansvarlig også involveret i konverteringen af vores gennemsnitsrentebestand.

JKSHungarian speaking Team Leader

JKS recruiting on behalf of Viebke & West Malerfirma in Copenhagen

Hungarian and English-speaking administrative Team Leader wanted for Danish painting company. Do you have excellent organizational skills and an eye for quality? Can you manage 28 skilled and dedicated painters? If so, we may have just the job for you!

Viebke & West Malerfirma A / S is a healthy and well-consolidated painting company with approx.

We have a team of 28 Hungarian painters for which we need an administrative Team Leader who can take care of all the administrative tasks related to the paint projects. Viebke & West offers a versatile workday with a lot of responsibilities.

Your tasks will include:

 • Being point of contact to construction managers etc.
 • Ensuring that the budget goals of each project are reached
 • Ensuring that the schedules are adhered to
PFALeder af kundeteam i PFA's rådgivningscenter

PFA, København

Vil du være leder for et af PFA’s helt centrale kundeteams i Rådgivningscenteret, der håndterer mere end 300.000 kundekontrakter årligt? Kan du – som os – se vigtigheden i at PFA’s kunder føler sig trygge og velinformerede, når de er i kontakt med os?

Som leder af Kundeteam 4 får du en lederkarriere med mere mening, plads til at udvikle dig i rollen og alle muligheder for at gøre en forskel for medarbejdere og kunder.

”Vi har brug for en leder, der udstråler glæde, gejst og motivation, og som samtidig er teamets klippe i den til tider hektiske hverdag. Du har blik for, hvordan man udvikler den enkelte medarbejder, teamet og de unge medarbejdere, der er under oplæring. Vi er klar på at blive udfordret af dig og vil meget gerne inspireres til nye veje,” siger Mette Risom, der er rådgivningschef i Rådgivningscenteret.
Operaid ApSDriftschef til vores afdeling i hovedstadsområdet

Operaid ApS søger på vegne af CC Rengøring i Herlev

Motivereres du af at skabe resultater gennem mennesker, og trives du i et dynamisk miljø, hvor ingen dage er ens, så er du måske den, vi søger.

CC Rengøring oplever stor vækst, og med en målrettet udviklingsstrategi søger vi en ambitiøs driftschef, som med sin motiverende lederstil kan tage ejerskab og sikre kvalitet til vores private kunder såvel vores erhvervskunder og samtidig arbejde målrettet mod at skabe resultater.

Som driftschef skal du have det store overblik og planlægge driften fra A-Z for vores afdeling i hovedstadsområdet. Du skal kunne håndtere vores kunder professionelt og sikre en høj kvalitet og samtidig sørge for, at dine medarbejdere trives og leverer et perfekt resultat hver gang.

Dragør KommuneOmrådeleder

Dragør Kommune

Ser du dig selv som en energisk, autentisk og inddragende leder, der kan stå i spidsen for den opgaveflytning som det nære sundhedsvæsen tilskynder? Kan du være med til at sikre at Dragør Kommune er på forkant? Så er du måske den områdeleder, vi er på udkig efter.

Som områdeleder for sygeplejen får du ansvar for

 • En gruppe på 10 sygeplejersker om dagen og en døgnpleje bestående af en tværfagliggruppe på fremmøde á 9 medarbejdere aften og 2 medarbejdere nat (sygeplejersker, sosu-assistenter og sosu-hjælpere).
 • At sikre en sammenhæng i den sygeplejefaglige indsats for borgeren på tværs af kommunale tilbud, såvel som sektorer og døgnplejen sikre sammenhæng for borgere hele døgnet.
 • At sikre, at velfærdsteknologiske løsninger tænkes ind i den daglige drift hvor det giver mening.
Politiets EfterretningstjenesteServiceledere til insourcing og daglig drift af rengøringsfunktion i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Hvordan sikrer man, at insourcingen af en rengøringsfunktion bliver en succes og indfrier alle de forventninger, som ledelse, medarbejdere og organisation har til rengøringskvalitet, ressourceoptimering og mange andre målsætninger? Hvis du kan svare på det spørgsmål og har engagementet og kompetencerne, der sikrer, at det lykkes, så er det dig vi leder efter!

Den primære opgave vil indledningsvist være selve insourcingen af rengøringsfunktionen hvilket indebærer:

 • budgettering af rengøringsfunktionen i samarbejde med relevante interne aktører
 • udarbejdelse af standarder, beskrivelser og dokumentation af rengøringsløsninger og kvalitet i en organisation, der fungerer i døgndrift
 • rådgive om, sikre og dokumentere at PET som arbejdsgiver lever op krav og lovgivning indenfor rengøringsområdet
 Falck Danmark A/S,
Operativ Leder

Falck Danmark A/S, Ballerup

Er du en faglig velfunderet og respekteret ambulanceredder? Har du lyst til at arbejde med personaleledelse og derigennem sætte dit præg på udviklingen og retningen i ambulancetjenesten i Region Hovedstaden?

Som Operativ Leder vil du få ansvaret for den nære og lokale ledelse, hvor medarbejdertrivsel, kommunikation og understøttelse af vores medarbejderes dagligdag vil være i absolut fokus. Hertil vil du som Operativ Leder indgå i den regionale ambulanceledelse, hvor du vil få ansvaret for en række ressortområder. Du vil således blive en vigtig del af et professionelt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor kommunikation og videndeling er essentielt for vores daglige virke.

Falck Danmark A/S
Region Hovedstaden
Sektionsleder til HR og Arbejdsmiljø i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Vi søger dig, som har en personalejuridisk uddannelse (f.eks. cand.jur), samt bred og dyb erfaring med HR og arbejdsmiljø på strategisk, taktisk og operationelt niveau til at lede vores HR/Arbejdsmiljøsektion.

Er du en stærk leder, som evner at lede nedad, på tværs, opad og indad, og som har et knivskarpt blik for udvikling af organisationen som hele, så kan det meget vel være dig, vi søger – men kun hvis du også har et smil på læben!

Som sektionsleder for HR/Arbejdsmiljø får du med reference til enhedschefen for Patientforløb og Organisation en helt central rolle i at sikre, at Akutberedskabet har styr på de 3 M’er

 • Mennesket, Medarbejderen og Målsætningerne.
Region Hovedstaden
British American Tobacco Denmark
Digital Manager

British American Tobacco Denmark, Copenhagen

Are yOu passionate about digital marketing? And do you embrace fast pace and a changing environment? Do you have experience with building strong activation plans? And are you eager to develop your skills further and to be challenged? Now is your chance!

You will help deliver our strategy of shifting the business from a traditional tobacco company to a provider of next generation nicotine products. Your knowledge and passion are what matters, because that’s what will shape our future.

As Digital Manager you will be responsible for a team of 3 people, with capabilities and responsibilities within e-commerce and digital campaign activation.

British American Tobacco Denmark
Landau HeadhuntingUNDERDIREKTØR: LEDELSE AF OVERENSKOMSTER OG JURA

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Arbejdsgiverne i Glostrup

Vi søger en underdirektør til Danmarks tredjestørste arbejdsgiverorganisation: TEKNIQ Arbejdsgiverne

Har du erfaring med ansættelsesret og overenskomster, og har du lyst til at lede et team af specialister med høj faglighed og stort engagement? Er du en dygtig forandringsleder med stærke samarbejds- og kommunikationsevner og en sund forretningssans? Vil du være en del af en ny ledergruppe, og har du lyst til at gribe en unik chance for at sætte dit præg på udviklingen af en ny-fusioneret virksomhed, hvor den grønne omstilling og digitalisering står højt på dagsordenen?

Som underdirektør for Overenskomster og Jura får du, foruden ansvaret for afdelingens daglige drift, rig mulighed for at påvirke udviklingen i den ny-fusionerede virksomhed, hvor rigtig mange bolde er i luften, og hvor forandringsledelse bliver én af dine fornemmeste opgaver.

Jobindex A/S
Activity Manager - marketingprofil med grafisk ansvar for produktkatalog

Jobindex A/S søger for Peter Justesen Company A/S i Hellerup

Vil du være med til at sikre, at vores visuelle udtryk går op i en højere enhed på tværs af print og online? Og kunne du tænke dig at have det overordnede ansvar for alle vores printproduktioner - både for processen og det økonomiske?

Vores hovedkontor ligger i Hellerup. Her får du 30 gode kolleger, og i dit nye team arbejder du tæt sammen med 3 category managers og 1 masterdataansvarlig, ligesom du får ledelsesansvar for vores grafiske assistent.

I denne rolle er du både inde over produktion, markedsføring og salg. Du sørger for, at vi holder den røde tråd i vores grafiske arbejde alle de steder, vi udkommer – både i vores trykte medier og online. Og så bliver det din opgave at vedligeholde og udvikle, så vi altid møder kundernes behov.

Jobindex A/S
GML-HR A/STeam Leader til Customer Support

GML-HR A/S søger for Nordic Houseware Group A/S i Nærum

Nordic Houseware Group A/S søger en erfaren Team Leader til Customer Support. Du får ansvar for et team af dygtige medarbejdere der servicerer kunderne i virksomhedens to selskaber; Plast-Team og Room Copenhagen.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af afdelingen der består af 6 medarbejdere. Opgaven består blandt andet i at opbygge og vedligeholde et højt fagligt niveau, sikre implementering af nye processer og motivere og udvikle teamet. Du er, som Team Leader, selv ”hands-on” på opgaverne, og vil derfor også selv i høj grad indgå i driften og have ansvar for support af kunder.

Du tilbydes et bredt ansvar og en høj grad af frihed i en spændende vækstvirksomhed. Virksomheden holder til i attraktive lokaler i Nærum, tæt på motorvej og offentlig transport.

GML-HR A/S
Løgismose Meyers
FAGLÆRT BAGERSVEND MED STOR KÆRLIGHED TIL HÅNDVÆRKET

Løgismose Meyers, København

Er du en passioneret og fagligt dygtig bager med sans for kvalitet og godt arbejdsmiljø? Så er det måske dig vi søger til jobbet som ledende bager i et af vores bagerier.

Som ledende bager har du ansvaret for den daglige produktion og rengøring i et vores 4 bagerier, ligesom du også vil være ansvarlig for at sikre, at vores bagerelever får den bedst mulige uddannelse. Det er derfor vigtigt, at du er stolt af dit håndværk og trives med lære fra dig.

Løgismose Meyers
Hansen Toft A/SCEO med stærke lederegenskaber

Hansen Toft A/S søger for Stjernegaard Rejser i Lyngby

Er du den ildsjæl, der kan tage et velkonsolideret dansk rejsebureau til nye højder?

Stjernegaard Rejsers nuværende CEO forlader virksomheden ved årets udgang, og derfor er vi nu på udkig efter en stærk leder, som kan manøvrere Stjernegaard Rejser sikkert gennem corona-krisen og skabe vækst i de kommende år.

Stjernegaard Rejser har dygtige, engagerede medarbejdere med en stor viden om markedet, og det er væsentligt, at den nye CEO kan fastholde og udvikle medarbejdernes kompetencer og den i forvejen stærke virksomhedskultur.

CEO’en står i spidsen for den kommercielle udvikling af forretningen bl.a. gennem udvikling af nye destinationer, udnyttelse af digitale muligheder og synergier mellem selskaberne i Aller Leisure gruppen.

Hansen Toft A/S
Danmarks Tekniske UniversitetDirector UNEP DTU Partnership

Danmarks Tekniske Universitet, København and Kongens Lyngby

The UNEP DTU Partnership (UDP) is a UN Environment Programme (UNEP) collaborating centre and a leading international research and advisory centre on energy, climate, and sustainable development.

The Partnership is anchored at the Department of Technology, Management and Economics at the Technical University of Denmark (DTU) and constitutes a large part of DTU’s engagement in international research based advisory services.

DTU is seeking an outstanding individual, who can lead the UNEP DTU Partnership and continue the strategic development of the Partnership, including the focused development of the portfolio of activities, strengthening the value formation based on DTU’s research and innovation and ensure intensified communication about UDP’s project results

Flying Tiger Copenhagen
Head of Category, Create and Play

Flying Tiger Copenhagen

Do you have a visionary mindset combined with outstanding commercial leadership? Are you motivated by driving product performance? Do you like identifying opportunities in customers’ needs and translate that into a high performing category range that encourage play, creativity and social activities?

We are looking for an experienced Head of Category for one of our most-fun and best performing categories: Create & Play! In this exciting leadership role, you will have the unique opportunity to shape the category strategy, define its roadmap to ensure execution, drive its performance as well as take end-to-end ownership for product development and innovation.

Managing an ‘ecosystem’ consisting of both direct-report Product Managers and Product Coordinator team, as well as indirect and extended teams, you will be one of the key players to deliver and implement our commercial strategy.

Inpay A/S
Head of Payment Operations

Inpay A/S, Copenhagen

Can you lead with enthusiasm, empathy and structure? Do you have a strong analytical and data-oriented approach to your job? Do you have experience with AML operations, compliance and customer satisfaction? Then you might be Inpay’s new Head of Payment Operations.

You will lead our Payment Operations team, in which we carry out AML and KYC screening (including sanctions), handling of customers inquiries and broader safeguarding of regulatory compliance related to our obligations under the Danish FSA.

From competitive salaries and flexible working hours, to professional development and health insurance, we strive to offer one of the best working environments around.

Inpay A/S