38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
Power People VestsjællandTeamleder

Power People Vestsjælland søger for Stryhns, K-Salat i Havnsø

Til rengøringsafdelingen på Stryhns, K-Salat, søges snarest muligt en dygtig, engageret og erfaren teamleder med solidt kendskab til industri- og fødevarerengøring, hygiejne, sikkerhed og processer.

Du kommer til at referere til produktionslederen, og derigennem får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen.

Derudover vil dine opgaver og ansvarsområder bestå af:

 • Ledelse og kompetenceudvikling af 8 rengøringsoperatører
 • At lede og udvikle din afdeling ud fra en anerkendende ledelsesform
 • Opfølgning på rengøring samt selv være ”hands on”
PostNord DanmarkProduktionsleder søges til vores pakketerminal i Køge

PostNord Danmark

Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi oplever en stærkt stigende e-handel, der giver os en vigtig opgave i at sikre effektiv sortering og distribuering af pakker til den bedste kvalitet og med de laveste omkostninger.

Din primære opgave vil være ledelse af medarbejdere. Herudover vil du få ansvaret for udvikling og optimering af arbejdsgange, så vi får skabt et effektivt produktionsflow med trimmede processer. Jobbet indebærer også administrative opgaver som bl.a. opfølgning på en række KPI’er, samt afholdelse af ansættelsessamtaler, tavlemøder, performancesamtaler mv.

Du vil indgå i en ledergruppe med otte driftsledere, der har ansvaret for pakkesorteringen- og distribueringen, hvor vi i teamet har et tæt samspil, der er altafgørende for vores fælles succes. Herudover vil du have driftskoordinatorer i reference, der bidrager med planlægning og eksekvering af driften.

Power People VestsjællandLagerleder

Power People Vestsjælland søger for Stryhns K-salat i Havnsø

Er du på udkig efter en lederstilling, hvor du kan sætte dine kompetencer i spil? Og er du klar til at tage ansvaret i en professionel organisation, og for et lager hvor din hverdag blandt andet har fokus på kvalitet, teknik, pakkeri, logistik og planlægning? Så er du måske vores nye lagerleder til Stryhns, K-salat.

Derudover vil dine opgaver og ansvarsområder bestå af:

 • Ledelse og kompetenceudvikling af 15 medarbejdere
 • At lede og udvikle din afdeling ud fra en anerkendende ledelsesform
 • Sikre at dag- og aftenholdet har optimale arbejdsforhold, performance og attention
 • Daglig support af systemet og daglig drift af lager såsom: varemodtagelse, forsyning af råvarer til produktionen, sikre at der altid er orden på lageret, vareforbrug, udbytter, kvalitetskontrol etc.
Storm Group
Nyt job til dig med konkurrence-gen!

Storm Group, Aarhus, Kolding, Odense, Roskilde og København.

I din barndom dyrkede du masser af sport. Måske spillede du fodbold. Under træning og især kampe blev du voldsomt medrevet af stemningen. Du blev sur og frustreret når du, eller dit hold tabte eller præsterede dårligt. Og de gange du vandt, kunne du mærke suset i maven, du mærkede hvordan andre kiggede på dig og beundrede dit engagement og du kæmpede for at holde smilet tilbage. Du kunne alt!

Vi oplever i vores arbejde at folk med netop denne eller lignende baggrund har tendens til at slå igennem og blive topperformers hos Storm.

Trods at ens person har meget at sige, så er det forskelligt hvad drivkraften er. Måske knokler du for at tjene en bedre løn end dine kammerater. Måske vil du op ad karrierestigen og have en lederstilling indenfor 3 år. Måske vil du bare gerne levere det bedste stykke arbejde du kan til den kampagne du arbejder for – måske endda til et godt formål.

Vordingborg KommuneAssisterende distriktsleder søges til Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Da vores assisterende distriktsleder i ældreplejen, gennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi dig som vil komme og arbejde i vores velfungerende lederteam.

Vi tilbyder en spændende stilling som assisterende distriktsleder i vores ældrepleje, hvor relationer og samarbejde på tværs, er vigtige nøgleord.

Vi er et team bestående af 1 distriktsleder og 2 assisterende distriktsledere. Vi har et tæt samarbejde om at sikre høj faglig kvalitet, organisatorisk udvikling, en stabil drift med fokus på vores kerneopgave, hvor vi hjælper borgeren til at anvende egne ressourcer og leve et for dem, værdigt liv.

En effektiv vagtplanlægning og medvirken til at sikre optimal udnyttelse af de driftsmæssige ressourcer, vil være en vigtig del af din ledelsesopgave.

Lejre KommuneCenterchef, Center for Børn og Læring

Lejre Kommune, Hvalsø

Trivsel og Læring på Vores Sted

Lejre Kommune er en lille kommune med store ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi lægger vægt på fællesskaber og på, at løsninger skal findes i fællesskab. Vi arbejder innovativt med udvikling af kvalitet. Vores skoler og dagtilbud er alle vel forankrede i deres lokalsamfund og har selvstændige dygtige ledelser og engagerede medarbejdere.

Som centerchef evner du balancen mellem tydelige fælles mål og rum til det lokale særkende:

 • Du leder tætte faglige og tværfaglige samarbejder i fortsat udvikling af pædagogisk kvalitet fra 0-18 år, og
 • du fastholder den sikre styring og drift, som præger Centret og dets institutioner.
Fonden KoloniBarselsvikariat - Afdelingsleder til vores weekendkoloni for piger

Fonden Koloni, Ugerløse

Kunne du tænke dig at indgå i et dygtigt pædagogisk fællesskab, være fysisk aktiv, og sammen med ligesindede være med til at skabe rammerne for nogle børn, som har brug for din hjælp? Så har vi det perfekte job til dig.

Kolo9 er en social fond, som har specialiseret sig i børn og unge med autisme, ADHD, Tourette og Downs syndrom, og fungerer som weekendaflastning. Vi holder til mellem Sorø og Holbæk på tre smukke gårde.

I ferier og forlængede weekender tager vi ofte til vores sommerhus ved Gudmindrup Lyng – eller vores ødegård i Småland. Vi kan tilbyde ansættelse i en medarbejdergruppe med høj faglighed, kollegial supervision samt løbende mulighed for diverse kurser.

SøfartsstyrelsenVil du stå i spidsen for et af verdens førende skibsregistre?

Søfartsstyrelsen, Korsør

Kan du træffe skarpe afgørelser? Kan du skabe overblik, styre en drift og drive store udviklingsprojekter? Så er det måske dig, der skal være Skibsregistrator og lede Søfartsstyrelsens Skibsregister.

Skibsregistret er en af ”grundstenene” i de danske maritime rammevilkår og har en central rolle i arbejdet for at fastholde Danmark som en førende søfartsnation. Det Danske Internationale Skibsregister er i dag et af verdens førende registre.

Til vores skibsregister søger vi en kontorchef, som kan styre den daglige drift og samtidig sikre den forestående digitalisering af skibsregistreringen.

Du får ansvaret for at lede vores enhed i Skibsregistret, hvor alle danske erhvervsskibe registreres. Som kontorchef i Skibsregisteret udpeges du samtidig som Skibsregistrator, hvilket betyder, at du får det endelige ansvar på statens vegne for afgørelser om registreringer i det danske skibsregister.

BAUHAUS
Struktureret og engageret Logistikleder

BAUHAUS, Næstved

Har du erfaring med varemodtagelse og kendskab til detailhandel? Har du styr på detaljen og kan du lave kvalitetskontrol samtidigt med at du formår at begejstre andre?

Som Logistikleder bliver din primære opgave at sikre kontrol af vareleverancerne. Derudover er det dig, som får ansvaret i varemodtagelsen ved Varemodtagelseschefens fravær.

Dine opgaver som Logistikleder vil bl.a. bestå af at:

 • Varemodtage og kontrollere vareleverancernes kvalitet
 • Sikre at vi har de rigtige varer på hylderne
 • Udføre styk- og stregkodekontrol for at sikre at de modtagne varer, er de varer, som er bestilt

Som vores nye Logistikleder vil du få en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor du får ansvar og indflydelse i dine daglige arbejdsopgaver. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.

Lolland Kommune
Teamleder til social- og sundhedsteam med fokus på kvalitet og udvikling

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du gøre en forskel for borgere og medarbejdere, imens du udvikler dine evner og vokser i rollen som leder?

Uanset om du er ny eller erfaren i ledelse, så har vi både viden og ressourcerne til at gøre dig endnu bedre.

Hos Team Nakskov Nord glæder vi os til at byde dig velkommen til vores velfungerende plejegruppe. Vi består af 48 dygtige medarbejdere fordelt på to teams. Vi er specialiserede i den praktiske hjælp og pleje, som er afgørende for vores borgeres hverdage. Derfor består vores gruppe udelukkende af SOSU-hjælpere og -assistenter samt vores elever. Du bliver en del af vores lederteam sammen med to andre kolleger med samme titel.

G4S Security Services A/S
Teamleder til G4S kunde indenfor psykiatriområdet, Slagelse

G4S Security Services A/S

Her er muligheden for et spændende og udfordrende lederjob hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed - G4S. Har du mentalt overskud, brænder du for ledelse, og er du både fysisk og psykisk robust? Så er du måske vores nye teamleder til Care & Justice.

Du vil få en spændende og udviklende lederstilling, på et højsikret retspsykiatrisk hospitalsafsnit, hvor du fungerer som det koordinerende led mellem kunden, G4S og medarbejderne på stedet og indgår i tæt samarbejde med det sundhedsuddannede personale omkring løsningen af opgaven.

Som teamleder i psykiatrien, vil du i ca. halvdelen af din arbejdstid indgå i den lokale vagtplan, hvor du assisterer det stedlige personale med opgaver af sikkerheds- og praktisk karakter på afsnittet. Den anden halvdel af din arbejdstid vil være dedikeret til ledelsesopgaver, planlægning samt interne og eksterne møder.

G4S Security Services A/S
Holbæk KommuneBrænder du for at skabe de bedste rammer for vores ældre i Holbæk Kommune?

Holbæk Kommune

Til en nyoprettet stilling søger Holbæk Kommune en ny leder af ældreområdet – Pleje og omsorg.

Brænder du for at arbejde med visioner og strategi samtidig med at du spiller ledere og medarbejdere gode? Formår du at sætte retning og samle indsatser om demens- og rehabiliteringsstrategi i en sammenhæng med det nære sundhedsvæsen, ny sundhedsreform og sundhedspolitikken i kommunen? Formår du at samle hjemmeplejen samt pleje- og dagcentre til et nyt samlet område? Så er du måske vores nye leder af ældreområdet – Pleje og omsorg i Holbæk Kommune?

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:

 • Skabe en fælles retning for hjemmeplejen samt pleje- og dagcentrene
 • Sætte retning for at driften kører i alle enhederne
 • Skabe gode rammer for at lederne i dit område kan lede og udvikle deres enheder
Kalundborg Kommune
Leder til Børn og Unge-afdelingen

Kalundborg Kommune

Fagcenter Børn og Familie i Kalundborg, søger en fagligt stærk og ambitiøs leder til Vores Børn og Unge afdelingen

Afdelingen er kendetegnet ved høj faglighed, høj social kapital og medarbejdere der har et stort ønske om kontinuerligt at udvikle deres fag i tæt samarbejde med borgere, samarbejdspartnere, kollegaer og ledelse.

Med afsæt i Kalundborg Kommunes nye ledelses- og styringsgrundlag og strategiplakaten Fælles Retning, vil dine primære opgaver være:

 • At understøtte faglig udvikling og implementering af nye metodetilgange og tværgående projekter
 • Personaleledelse og herigennem at fastholde en høj social kapital
 • Økonomisk medansvar og sikre sikker drift
Region Hovedstaden
Erfaren leder til Velkomsthuset i den nye retspsykiatriske bygning Udsigten på Psykiatrisk Center Sct. Hans

Region Hovedstaden, Roskilde

På Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde er vi i fuld gang med at forberede ibrugtagningen af den nye retspsykiatri ”Udsigten”, og vi står og mangler en erfaren leder, der kan hjælpe os med at forberede ibrugtagningen af vores Velkomsthus. Måske det er dig?

Hvis du synes, det kunne være spændende at være med til at bygge en ny enhed op, der sikrer en professionel og serviceminded velkomst til alle, der kommer til vores retspsykiatriske afdeling og som samtidig lever op til vores høje sikkerhedsniveau, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning!

Region Hovedstaden
PeopleLinkCCO / Markedsdirektør

PeopleLink søger for Ortofon A/S i Nakskov

Globalt Hi-Fi brand kombineret med microtech b-t-b

Ortofon er aktiv inden for flere forskellige forretningsområder, der hver især byder på en række attraktive muligheder. Drevet af en innovativ og kommerciel tilgang har Ortofon skabt en global nicheposition inden for high end produkter til det private Hi-Fi segment henholdsvis til det professionelle DJ-segment.

Det andet væsentlige område i forretningen har afsæt i stærke teknologiske og ’microtech montage’ kompetencer. Ortofon har udviklet en kommunikationsløsning, der kan formidle lyd til en lang række specialbehov. Desuden er der et tæt supply chain samarbejde med andre teknologiske virksomheder, hvor Ortofon leverer komponenter og mikromontage services. Det vurderes, at der er et betydeligt vækstpotentiale inden for disse ydelser.

Selected Car LeasingErfaren værkfører til Selected Car Groups nye eksklusive bilhus

Selected Car Leasing, Køge

Er du energisk, struktureret og detaljeorienteret? Trives du med at arbejde selvstændigt, og vil du være med til at sætte holdet på værkstedet i Køges nye eksklusive bilhus?

Du vil blive ansat hos Selected Car Leasing, hvor vi tilbyder attraktive leasingløsninger til såvel privat- som erhvervskunder. Stillingen vil være fuldtid. Du kommer til at indgå i et team af kolleger som er fagligt dygtige, dedikerede og med et stort drive og ambitioner om at vækste på leasing-markedet.

Dine overordnede ansvarsopgaver vil være styring af vores nye værksted i vores bilhus i Køge. Du skal rumme alle opgaver omkring ledelse af personale, som du i høj grad selv vil være med til at finde. Du trives med at arbejde med mange forskellige opgaver, og du er ikke bleg for selv at stå ved liften når det kræves.

Selected Car Leasing
Faxe KommuneLeder til centerstaben i Center for Sundhed & Pleje

Faxe Kommune

Vil du være med til at præge udviklingen på et af de største og vigtigste velfærdsområder i en vækstkommune i rivende udvikling? Så kunne jobbet som leder af Centerstaben i Center for Sundhed & Pleje være noget for dig.

Leder af Centerstabens funktioner og opgaver vil blandt andet omfatte

 • At sætte retning for centerstabens opgaveløsning og fungere som direkte leder for centerstabens medarbejdere, sikring af overblik og fremdrift i centerstabens arbejdsopgave. Du vil som leder af centerstaben få det fulde personalemæssige ansvar for stabens medarbejdere.
 • Stå i spidsen – enten selv eller gennem dine medarbejdere – for de store udviklingsprojekter og analyser i Center for Sundhed & Pleje og understøtte en systematisk kvalitetsudvikling på centrets område. Det er forventningen, at du også kan gå forrest og selv udarbejde sagsfremstillinger, oplæg, notater mv. af høj faglig kvalitet
Carl's Jr.General Manager/Restaurantschef - Slagelse

Carl's Jr., Slagelse

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service - hver gang? Har du lederevner og masser af drive?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere, samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Som restaurantchef i Carl’s Jr. er du ansvarlig for al drift i restauranten fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring. Du refererer direkte til distriktschefen. Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

Vordingborg KommuneFaglig stærk teamleder til ydelseskontoret

Vordingborg Kommune

Er du god til at skabe fokus på at sikre kvalitet og udvikling i opgaveløsningen? Lægger du vægt på værdibaseret ledelse og høj faglig kvalitet? Så er det måske dig vi søger.

Som teamleder forventes du, at kunne give både faglig sparring til sagsbehandlerne, lave sagsgennemgange med den enkelte sagsbehandler, bistå afdelingens medarbejdere i særlig komplekse og akutte sager samt sikre, at sagsbehandlingen opfylder de forvaltningsmæssige krav og rammer. Som teamleder er du med til at udvikle eget område, men også udvikle samarbejdet på tværs med de øvrige afdelinger i Borger- & Arbejdsmarked.