39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 39 resultater.
DANISH CROWN A/S
Udbeningsmester

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Trives du i en aktiv rolle i produktionen? Er du en handlekraftig leder, som skaber resultater gennem dine medarbejdere?

Du får en central rolle i slagteriets udbeningsafdeling, der søger for, at delstykkerne af grisen er klar til videre forarbejdning og trimning. Du vil blive en del af et større lederteam på 14 medarbejder, som i tæt samarbejde dagligt sørger for, at produktionen kører bedst muligt.

Dit primære ansvar er at sikre den daglige motivation blandt dine medarbejdere samt sikring af bemanding, samt løbende opfølgning og optimering af produktionen. Du får ansvaret for 70 medarbejdere i udbeningsafdelingen.

Derudover bliver dine opgaver:

 • At skabe kvalitet og gode økonomiske resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Sikring af produktions KPI’er
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner
DANISH CROWN A/S
ToldstyrelsenLeder til enheden for kontrol af kopivarer i Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Køge

Er du handlekraftig, og brænder du for ledelse og drift? Og kan du motivere medarbejderne, så de hver dag leverer sagsbehandling af høj kvalitet, samtidig med at I overholder fristerne?

Som funktionsleder i Toldstyrelsens enhed for kontrol af kopivarer (intellectual property rights) får du ansvaret for at lede en fagligt specialiseret gruppe af medarbejdere, der dagligt gennem effektiv kontrol beskytter borgere, virksomheder og samfund mod ulovlige og potentielt farlige varer, der truer såvel rettighedshavere i erhvervslivet som sikkerhed, sundhed og miljø.

Din opgave er at motivere medarbejderne til at yde deres bedste og samtidig have et stort fokus på at sikre, at I som enhed når at behandle sagerne inden for de fastsatte frister. Du skal mestre driftsledelse, så opgaven løses så effektivt som muligt.

Toldstyrelsen
Jobindex A/S
Vil du være daglig leder af en luksusbiograf?

Jobindex A/S søger for Movie House Ringsted

Jobbet som biografchef, i en af Danmarks lækreste biografer, er det perfekte match for dig, hvis du:

 • har erfaring fra retail, en café eller fx. et eventsted
 • har lokalt kendskab og meget gerne et netværk i byen
 • går rundt med en leder i maven
 • har forståelse for de sociale medier

Og det er det perfekte sted, hvis du vil være med til at forme strukturer og arbejdsgange, som skaber en god arbejdsplads og de bedste oplevelser for biografens gæster.

Er du klar? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Vordingborg KommuneBorger- og Arbejdsmarkedschef

Vordingborg Kommune

Forventningerne er lige så høje som Gåsetårnet til, at du kan gøre os endnu bedre.

Vi forventer, at du i samarbejde med en erfaren og visionær ledergruppe og kompetente medarbejdere kan sikre, at flere af vores ledige borgere får uddannelse eller arbejde.

Du skal evne, i et godt samarbejde med et meget engageret politisk udvalg, at sikre, at strategierne bliver ført ud i livet. Og stå i spidsen for at vi i samarbejdet med borgerne udvikler vores myndighedsrolle til et partnerskab.

Du skal særligt støtte op om vores nyetablerede ungecenter således, at det i samarbejde med alle aktører succesfuldt får flere unge i uddannelse og fastholder dem i uddannelse.

SøfartsstyrelsenKontorchef til Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik

Søfartsstyrelsen, Korsør

Vil du være med til at sikre, at Danmark fortsætter udviklingen som en af verdens førende søfartsnationer? Så er du måske vores nye kontorchef for maritim erhvervs- og vækstpolitik.

Du får ansvaret for enheden maritim erhvervs- og vækstpolitik. Her arbejder vi med maritim erhvervs- og vækstpolitik i bred forstand både nationalt og internationalt. Vi står blandt andet for den internationale skibsfartspolitiske indsats, herunder opfølgning på maritime samarbejdsaftaler med andre lande samt sektorsamarbejde på det maritime område.

Vi arbejder med maritime rammevilkår og erhvervspolitik i bred forstand, hvilket indebærer analyse, politikformulering, ministerbetjening og meget andet. Endelig har vi ansvaret for udarbejdelsen af Danmarks første havplan. Deltagelse i internationale møder og udvikling af netværk i forhold til erhvervet og andre ministerier vil være en væsentlig del af arbejdet.

Hotel Saxkjøbing A/SGÆSTECHEF

Hotel Saxkjøbing A/S

TIL SMUKT 200 ÅR GAMMELT NYRENOVERET HOTEL PÅ SMUKKE LOLLAND

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads med høj aktivitet, varierende udfordringer, stort vækstpotentiale, store personlige udviklingsmuligheder, gode kollegaer og godt humør, Med Claus Meyer i ejerkredsen, bliver du en del af et stærkt brand og et ambitiøst hus, hvis mål er at skabe de bedste oplevelser for vores gæster fra nær og fjern. Velsmagende, personligt og jordnær mad og varmt værtskab.

Som gæstechef har du ansvaret for alle daglige arbejdsopgaver tilknyttet vores reception, modtagelse af huset gæster, hvor du sætter en ære i at varetage alle henvendelser på et højt serviceniveau og med professionalisme.

Orkla Foods DanmarkPlanlægningschef

Orkla Foods Danmark, Skælskør

Kan du sikre høj planlægningseffektivitet og stabil leveringsevne i en hektisk fødevareproduktion? Har du dybdegående kendskab til SAP og kan du drive og udvikle planlægningsprocessen?

Vi søger en struktureret planlægningschef, der kan udvikle både personale og processer i overensstemmelse med vores overordnede strategi.

Vores fabrik i Skælskør er i en positiv udvikling, og vi er i den forbindelse ved at omstrukturere planlægningsafdelingen. Som Planlægningschef bliver du ansvarlig for at drive planlægningsprocessen, og kommer til at arbejde tæt sammen produktionsledere, Demand Planning og øvrige funktioner.

Som Planlægningschef har du det direkte ansvar for afdelingen, som består af 4 planlæggere, der varetager opgaver vedrørende planlægning og disponering. Planlægningschefen indgår i fabrikkens ledergruppe, som udgøres af de ansvarlige for produktion, lager/logistik, teknik og kvalitet foruden planlægning.

Bring
Selvstændig vognmand/distriktsleder

Bring, Greve

Selvstændig vognmand/distriktsleder med eget team af 7-10 chauffører søges til Bring.

Opgaven består i at lede og drive en selvstændig forretningsenhed med 7-10 ansatte chauffører som står for distribution og afhentning af pakker til private og erhverv. På Sjælland vil kørslen ske fra vores helt nye moderne terminal i Greve. Du vil få kontorplads sammen med øvrige vognmænd, og have din daglige arbejdsgang på terminalen. Vi har et højt fokus på, at kunder og modtagere får landets bedste service og leveringskvalitet.

Vi tilbyder:

 • Et spændende partnerskab i en kraftigt ekspanderende virksomhed
 • Stor frihed under ansvar, i form af høj grad af fleksibilitet og egen planlægning
 • Muligheden for at blive din egen lykkes smed
Bring
Sunset BoulevardFremtidens Restaurantchef – start som Assistant Manager, og få mere ansvar

Sunset Boulevard, Greve

Du har allerede erfaring med ledelse og et stærkt konkurrencegen. Nu søger du en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig, og hvor du får en masse ansvar. Du har ambitioner om at blive den nye restaurantchef.

På en typisk vagt varetager og udvikler du restaurantens daglige drift. Du sørger for, at gæsterne får lækker mad på mindre end 5 minutter. Hver dag tager du dig af de administrative opgaver som løn, varebestilling og vagtplaner.

Når du starter, får du grundig oplæring, og vi sørger for, at du løbende får ledelsestræning, så du bliver endnu bedre til at drive og udvikle restauranten. Vi lægger ikke skjul på, at det er vigtigt, at du har mod på at overtage ansvaret som en af vores fremtidige restaurantchefer. Det her er nemlig en stilling, hvor du bliver en central del af restaurantens udvikling.

VurderingsstyrelsenEngageret leder til driftsenhed i Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen, Maribo

Er du handlekraftig og brænder du for ledelse og drift? Trives du med ledelse af fagligt dygtige medarbejdere, med at skabe strategisk retning under en stor omstillingsproces, og har du et stort driftsfokus? Så er du måske vores nye funktionsleder i Maribo.

Som leder har du en udfordrende hverdag, som spænder fra faglig ledelse over drifts- og personaleledelse til udmøntning af strategien – alt sammen for et stærkt hold af ca. 20 medarbejdere og i tæt samspil med den øvrige ledergruppe.

Som funktionsleder er du ansvarlig for, at:

 • sikre fokus på kvalitet og faglighed i enheden
 • bidrage til den tværgående koordinering og sparring
 • fokusere på og bidrage til stadig effektivisering af opgaver og processer i egen enhed.
Vurderingsstyrelsen
Greve KommuneEnhedschef til ejendomsområdet

Greve Kommune

Er du en dygtig leder, der kan udvikle og understøtte en organisation af fagligt dygtige medarbejdere i arbejdet med kommunens bygninger? Så søg stillingen som enhedschef på stabs- og ejendomsområdet.

Greve Kommunes Center for Teknik & Miljø er ved at ændre organiseringen på ejendomsområdet. For at styrke ledelsen af de mange vigtige opgaver, og for at udvikle den tværgående opgaveløsning, er det tidligere ejendomscenter blevet delt op i to nye enheder.

Du vil blive enhedschef for engagerede og motiverede medarbejdere i en udviklingsorienteret kommune, hvor nye ideer og høj faglighed er i fokus. Du vil møde en uformel tone og en flad struktur, med lyst til at samarbejde om opgaverne.

Greve KommuneEnhedschef til Ejendomsservice

Greve Kommune

Er du en dygtig leder, der kan udvikle og understøtte en organisation af fagligt dygtige medarbejdere i arbejdet med kommunens bygninger? Så søg en stillingen som enhedschef på ejendomsområdet.

Greve Kommunes Center for Teknik & Miljø er ved at ændre organiseringen på ejendomsområdet. For at styrke ledelsen af de mange vigtige opgaver, og for at udvikle den tværgående opgaveløsning, er det tidligere ejendomscenter blevet delt op i to nye enheder.

Du vil blive enhedschef for engagerede og motiverede medarbejdere i en udviklingsorienteret kommune, hvor nye ideer og høj faglighed er i fokus. Du vil møde en uformel tone og en flad struktur, med lyst til at samarbejde om opgaverne.

Professionshøjskolen Absalon
Bliver du motiveret af at få organisationen til at lykkes?

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Sorø

Vores teamleder har fået nyt job, og vi søger derfor en ny teamleder til Ledelsessekretariatet.

Har du erfaring med ledelsesunderstøttelse, det gode samarbejde på tværs af en stor organisation, og evner du at videreudvikle et arbejdsfællesskab med fokus på sparring og videndeling? Så er her måske en stilling for dig.

Dine opgaver fordeler sig overordnet i to dele. Du skal som ledelseskonsulent understøtte direktøren for Pædagogik og Ledelse, samt varetage tværgående opgaver.

Samtidig skal du være teamleder for syv løsningsorienterede og engagerede ledelseskonsulenter, der hver især understøtter en centerchef.

Lolland Kommune
Teamleder til Team Sygepleje i Maribo

Lolland Kommune

Er du en empatisk, fagligt kompetent og erfaren teamleder indenfor sygepleje? Kan du levere praksisnær ledelse af en velfungerende sygeplejegruppe på 33 sygeplejersker med høj faglighed og let til smil? Så har vi en ledig stilling som teamleder lige nu!

Som vores nye teamleder bliver du en del af det nære sundhedsvæsen, hvor kompleksiteten af sygeplejeopgaverne og behovet for en kvalificeret faglig indsats er stigende. Vi har fokus på at give borgerne faglig kompetent, individuel og helhedsorienteret sygepleje.

Som teamleder har du en synlig og nærværende ledelsesstil, og du har fokus på at fastholde vores gode arbejdsmiljø. Du er med til at styrke den enkelte sygeplejerske i rollen som faglig frontperson, og du udstikker rammer og retningslinjer for patientsikkerhed og kvalitetssikring.

Lolland Kommune
Teamleder til udekørende social- og sundhedsteam Nakskov Nord

Lolland Kommune

Kan du understøtte og løfte dine medarbejdere til at klare hverdagens udfordringer? Kan du samle trådende i en travl hverdag og kan du styre ressourcer og økonomi? Så er du måske vores nye teamleder til Team Nakskov Nord i Personlig & Praktisk Hjælp.

Medarbejdergruppen og dine lederkollegaer er kendetegnet ved deres engagement og vi har et godt arbejdsmiljø. Teamet står foran spændende implementeringsprocesser med virtuel pleje og digital rehabilitering, der procesunderstøttes af interne og eksterne konsulenter.

Du har ledererfaring og måske en lederuddannelse og ønsker at arbejde med faglig kvalitetsikring og -udvikling. Du synes at arbejde og ledelse i en offentlig kontekst er meningsfuldt og du har forståelse for det at arbejde i en politisk styret organisation, herunder at kunne ændre strategi for eget team jf. nye politiske beslutninger.

Mortalin
Faglig serviceleder

Mortalin

Vi søger en ny kollega til vores servicelederteam, der med øje for den enkelte medarbejder kan sikre faglighed og trivsel blandt vores serviceteknikere. Du bliver den faglige leder for ca. 25 serviceteknikere, hvor du er ansvarlig for den daglige drift med fokus på kvalitet og optimering.

Du får en dynamisk dagligdag, som er præget af foranderlighed og masser af kontakt både internt og eksternt. Din hverdag foregår primært iført arbejdstøj ude hos serviceteknikerne, hvor du bidrager med sparring i forhold til opgaveløsning og udvikling. Du bliver en del af servicelederteamet og I tager sammen ansvar for den samlede drift og støtter hinanden i det daglige. Din vigtigste opgave er ledelse og derudover vil du møde driftsmæssige udfordringer i relation til serviceteknikernes daglige opgaveløsning, vores kunder og vores aftaler med dem, samt regler og retningslinjer for vores bekæmpelse.

Ensemble Storstrøm S/I
Ensemblechef

Ensemble Storstrøm S/I, Toreby

Vi søger en udadvendt, kreativ, erfaren og ambitiøs chef med musikalsk viden og netværk samt politisk tæft til at videreføre og udvikle basisensemblet Ensemble Storstrøm som et førende kammerensemble på regionalt og nationalt niveau.

Som vores nye ensemblechef er du bl.a. ansvarlig for:

 • den daglige drift samt ledelse af ensemblets fastansatte personale, de administrative medarbejdere samt otte musikere
 • ensemblets budget- og økonomistyring
 • synliggørelse og markedsføring af ensemblet - du har et stærkt blik og forståelse for de digitale medier
Ensemble Storstrøm S/I
LejeVikar ApSRestaurantchef

LejeVikar ApS søger for Restaurant Sagafjord i Roskilde

Som restaurantchef får du ansvaret for, at den daglige drift af restauranten forløber uden problemer. Du bliver bl.a. ansvarlig for at ansætte det nye tjenerteam samt opvaskere til sæsonen, oplæring af disse og sørge for, at de kommer på de lovpligtige kurser.

Derudover bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

 • Bestilling af varer
 • Vagtplanlægning
 • Administration af kasseapparat – herunder afstemning, opdatering og oplæring
Lyreco Danmark A/S
RDC Manager

Lyreco Danmark A/S, Roskilde

Lyreco Danmark A/S

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred kontaktflade, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt, ligesom funktionen vil give dig et godt fundament for din videre karriere hos Lyreco? Så er jobbet som Manager for Lyrecos Regional Distribution Center i Roskilde måske noget for dig?

I jobbet som RDC Manager, får du en central rolle i Lyreco. Du bliver ansvarlig for RDC’et og skal dagligt tilsikre, at der bliver leveret pakker ud til Lyrecos kunder.

Som RDC Manager er det din opgave at lede og udvikle RDC’et. Du sikrer en effektiv operation med fokus på lead time, kvalitet og optimering af processer. Derudover har du ansvaret for videreudviklingen af en performance-drevet kultur, hvor stærk ledelse og løbende feedback vil være afgørende faktorer. I forlængelse heraf, vil der være rig mulighed for løbende at udvide dine kompetenceområder og samtidig kunne præge din stilling.

Kalundborg Kommune
Teamleder til PPR

Kalundborg Kommune

Vil du være en del af den ambitiøse udvikling i Kalundborg Kommune, når det gode børne- og ungeliv skal skabes?

I Kalundborg Kommune er PPR er helt fremme i forhold til den nationale dagsorden inden for blandt tidlig indsats og inkluderende fællesskaber. Med en ny Børne- og Ungepolitik sættes der yderligere klar retning for området, som du nu får mulighed for at stå i spidsen for.

Du får ansvar for drift og udvikling af det samlede PPR-område bestående af 22 medarbejdere fordelt på faggrupperne: psykologer, logopæder og inklusionsvejledere.

Med reference til centerchefen for Børn og Familie indgår du i et engageret ledelsesteam med 4 lederkollegaer, som har fokus på tværgående ledelse og en helhedsorienteret opgaveløsning.