29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
RelateIT A/S
Vil du være vores nye afdelingschef i Aalborg?

RelateIT A/S

RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg, og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateIT's tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg og forventer, at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.

RelateIT A/S
Amanda Seafoods A/SLageransvarlig

Amanda Seafoods A/S, Frederikshavn

Med reference til virksomhedens fabrikschef søger Amanda Seafoods en dygtig lageransvarlig med et godt overblik.

Som lageransvarlig får du det daglige ansvar for Amanda Seafoods’ lager:

 • Planlægning af opgaver og ledelse af ca. 5 medarbejdere samt vikarer i spidsbelastningsperioder. Det forventes, at du selv arbejder med som en del af teamet.
 • Daglig styring og kontrol af pakning af salgsdisplays samt modtagelse af handelsvarer og forsendelse til danske og eksportkunder.
 • Kontrol og styring af optællinger.
 • Styring af LEAN-tavlemøder.
Danske BankInspirerende og energisk teamchef til Service Direkte

Danske Bank, Aalborg

Trives du med udfordrende og hektiske arbejdsdage? Går du forrest og inspirerer dine medarbejdere til at skabe sublime kundeoplevelser? Så kan det være, at du skal være vores nye teamchef.

Du bliver del af et lederteam med 10 andre teamchefer fordelt i Århus og Høje Taastrup, så du får masser af muligheder for aktiv sparring med kolleger og feedback.

Du er en energisk leder, som trives med ledelse og forandringer. Vores altoverskyggende fokus er at give sublime kundeoplevelser og samtidig have øje for drift og tilgængelighed for kunderne i en god balance. Sammen med dine teamchefkolleger har du ansvaret for at udleve vores strategi i taktiske og operationelle handlinger og ud fra dette sikre vores daglige drift og opgaveløsning.

Randstad A/S
Compliance and Legal Manager

Randstad A/S søger for CEGO A/S og Spilnu.dk i Aalborg

På vegne af vores kunde CEGO A/S og Spilnu.dk søger Randstad en erfaren Compliance & Legal Manager. Som Compliance & Legal Manager bliver du bindeleddet mellem back-end, front-end og compliance. En af dine væsentlige opgaver bliver, at skabe struktur og sætte retning i organisationen. På kontoret i Aalborg er der på nuværende tidspunkt omkring 90 personer ansat, som beskæftiger sig med alt fra spiludvikling, webudvikling, spildesign, lyddesign, grafik og kundeservice til serveradministration.

Du vil fungere som leder af afdelingen og skal have det brede overblik over alle emner inden for compliance i ind- og udland. Compliance-delen for denne rolle er noget tungere end Legal-delen, og du skal kunne sætte dig ind i lovtekst og agere derefter. Du bliver ansvarlig for alt internt juridisk arbejde og vil stå for dialog med evt. eksterne advokathuse.

Skatteministeriet
Styrelsesdirektør til Motorstyrelsen i Aalborg

Skatteministeriet

Vil du stå i spidsen for at sikre rammerne for korrekt og effektiv registrering og afgiftsberegning af alle køretøjer til gavn for både forhandlere og bilejere? Så er du måske den nye styrelsesdirektør for Motorstyrelsen.

Motorstyrelsen er ansvarlig for at sikre, at alle motorkøretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag. Motorstyrelsens kerneopgaver omfatter bl.a. håndtering af registreringsafgiftsloven, korrekt registrering af køretøjer i det digitale motorregister, samt at understøtte korrekt beregning af registreringsafgift.

Motorstyrelsen skal være fremsynet og handlekraftig i forhold til udviklingen på motorområdet, og en central opgave for Motorstyrelsen er derfor at følge nye tendenser på området, herunder være i løbende dialog med motorbranchen.

Hansen Toft A/SSupply Chain Manager

Hansen Toft A/S søger for Geia Food i Aalborg/Skælskør

Kan du sikre optimering og udvikling af supply chain setuppet hos en dynamisk fødevarevirksomhed, er her et spændende job med rig mulighed for indflydelse.

Som Supply Chain Manager bliver din overordnede opgave at drive, optimere og udvikle et effektivt supply chain-netværk med fødevarer fra hele verden til Danmark. Geia Food er inde i spændende udvikling, og du får dermed en afgørende rolle i at udvikle supply chain-funktionen, så den understøtter den videre vækst endnu bedre.

Der er en høj grad af frihed i stillingen, og du vil få rig mulighed for at bringe dine erfaringer inden for optimering og effektivisering i spil til gavn for både virksomhed og kunder.

Hansen Toft A/S
PowerbyMedarbejdende Murerformand

Powerby søger for Kaj Bisgård ApS i Aalborg

KAJ BISGÅRD ApS er en velkendt entreprenør og murervirksomhed, der udfører fag og totalentrepriser indenfor privat, offentligt og erhvervsbyggeri. KAJ BISGÅRD ApS har siden etableringen i 1977 gennemgået en positiv udvikling og ønsker nu at styrke holdet med en dygtig arbejdende formand for murerafdelingen.

Du får ansvaret for ledelse og drift af murerafdelingen, samt ansvaret for planlægning af afdelingens opgaver. Du deltager aktivt på byggepladserne, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer sikrer høj kvalitet og den forventede indtjening på de enkelte opgaver. Bemandingsplanlægning, tids- og materialestyring bliver en del af hverdagen, og i tæt samarbejde med direktøren deltager du i tilbudsgivning samt løser enkelte administrative opgaver. .

DESMI Pumping Technology A/SEr du vores nye Global Supply Chain Director

DESMI Pumping Technology A/S, Nørresundby

Erfaren leder der evner at drive det både strategiske og operationelle ansvar inden for global produktion, logistik og indkøb.

DESMI vækster markant og til fortsat at lede os hen imod World Class Manufacturing, søger vi en erfaren leder, som er vant til at begå sig internationalt, og har Supply Chain erfaring fra maskinindustrien.

Med reference til Managing Director, vil du få

 • Ansvaret for koncernens globale logistik, indkøb og outsourcing. I samarbejde med lederne for logistik og indkøb at sikre optimal udnyttelse af ressourcer på tværs af organisation og geografi.
 • Ansvar for optimering og udvikling af den globale produktionskapacitet og kompetence, således produktionen altid er konkurrencedygtig på det globale marked.
 • Det overordnede ansvar for produktionen i DESMI i Danmark, som skal løftes til ”Next level”
GældsstyrelsenFunktionsleder til Gældsstyrelsen i Thisted

Gældsstyrelsen

I Gældsstyrelsen er vi ambitiøse – både når det kommer til opgaveløsning og til ledelse af vores driftscenter og vores medarbejdere. Vi har, til vores driftscenter i Thisted, brug for en leder, der er stærk på medarbejder- og driftsledelse og motiveres af at udvikle og drive en enhed med arbejdsomme, specialiserede og dygtige medarbejdere.

Som leder i Driftscenter Grenaa-Thisted-Randers er det vigtigt at have fokus på den dybe faglighed i opgaverne og den høje kvalitet i løsningen. Du formår løbende at tilegne dig ny viden i sparringen med dine cirka 25 medarbejdere i enheden, så du hele tiden kan holde dig skarp på både de faglige udfordringer, medarbejderne står overfor, samt den personlige udvikling af dine medarbejdere.

Gældsstyrelsen
The Assessment Company
DIGITAL MARKETING DIRECTOR

The Assessment Company recruiting on behalf of Bodylab ApS in Hadsund

Operational – Management skills - Impact

As Digital Marketing Director, your mission is to develop and execute Bodylab’s operational marketing strategy aiming to boost the impact of external marketing initiatives and campaigns through relevant, timely and attractive communication.

The main objectives are to increase web traffic and sales, as well as improving customer experiences and customer satisfaction. To be successful, you are expected to combine solid leadership skills with operational excellence to navigate Bodylab on its digital and ecommerce journey to become Scandinavia’s most innovative and preferred brand Fit Lifestyle brand.

The Assessment Company
Brønderslev Kommune
Leder af Borgerservice

Brønderslev Kommune

Vil du være med til at drive og udvikle Borgerservice i Brønderslev Kommune?
Vi søger en leder for Borgerservice med start den 1.8.2020.

Borgerservice er en afdeling, der både skal sikre en stabil drift, i forhold til borgernes henvendelser, men er også en afdeling, der gennem en årrække, har været under udvikling, og er stadig under udvikling. I forbindelse med udarbejdelsen og implementeringen af vores udviklingsstrategi ”Fremtidens Borgerservice”, er der fortsat fokus på udvikling af opgaveløsningen, organiseringen samt kompetenceudviklingen i afdelingen.

Du bliver en del af Digitalisering, Borger- og Ejendomsservice, som er en del af Staben i Brønderslev Kommune, og du vil blive den daglige leder af 14 dygtige medarbejdere i Borgerservice.

Region Nordjylland
Visionær chefkok/cheføkonoma søges til køkken og kantine på Aalborg Universitetshospital

Region Nordjylland

Køkkenets kerneydelse er mad af højeste kvalitet, og som vores nye chef skal du stå i spidsen for en transformation frem mod gourmetmad, hvor patienterne fremover selv kan vælge det måltid, de ønsker at spise, når de er indlagte på hospitalet. Vores køkken skal være serviceminded og åbent for ideer, lige meget hvem vi samarbejder med. Denne kultur skal du arbejde med, forme og videreudvikle frem mod udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital i 2022. Du skal være med til at skabe et køkken, der er omstillingsparat og som griber nye muligheder, fx i form af digitalisering.

Du bliver en del af ledergruppen i Serviceområdet, og har mange samarbejdsrelationer med Service- og rengøringsafdelingen, der fortsat skal udvikles, så vi udnytter potentialet i løsningen af vores opgaver.

ALDI DanmarkHR Business Partner

ALDI Danmark, Nørager

Er du drevet af at skabe godt solidt HR-arbejde? Og kunne du tænke dig at bidrage til den nationale HR-udvikling i en international detailkæde? Så er du måske den nye HR Business Partner, der med drive, gennemslagskraft og godt lederskab er med til at forme fremtidens HR i ALDI Danmark.

Som HR Business Partner har du ansvaret for at drive strategisk og operationelt HR i vores region Haverslev. Rollen byder på mange forskellige typer HR-opgaver både lokalt på regionskontoret og rundt ude i regionen helt tæt på driften. Derudover har du ligeledes lederansvar for en Junior HR Business Partner, hvor I spiller en væsentlig rolle i opbygningen af HR i regionen. Dine arbejdsopgaver vil derudover bestå af bl.a.:

 • Support og rådgivning af ledere i HR-relaterede forhold
 • Udføre strategisk HR gennem bl.a. procesudvikling, kommunikation og deltagelse i regionens ledermøder
 • Afholde træning og workshops for både ledere og medarbejdere
THISTED KOMMUNE
Områdeleder til Dagtilbud

THISTED KOMMUNE

Områdeleder med skarp hjerne og varmt hjerte søges til dagtilbudsområdet i Thisted Kommune

Vi søger en kompetent områdeleder som kan sætte sig ind i området, og fortsætte arbejdet med at videreudvikle og kvalitetssikre kommunens dagtilbud i samarbejde med den øvrige ledelse på området.

Dine primære opgaver vil være ledelse og koordinering af opgaver, der er udlagt til Dagplejen, jf. aftaler med forvaltningen, lovgivningen, overenskomster og Thisted Kommunes politikker. Du skal medvirke til strategisk udvikling af det samlede dagtilbudsområde i Thisted Kommune.

Dine opgaver består af

 • Du bærer det overordnede ansvar for implementering af den styrkede læreplan, samt at sikre høj forældretilfredshed og fagligt stærke læringsmiljøer hos dagplejerne.
 • Du har ansvar for strategisk udnyttelse af den samlede budgetramme for området, hvilket indebærer ansvar for administrative opgaver, såsom lønadministration og budgetstyring.
GML-HR A/STeamleder Supply Chain, Aalborg

GML-HR A/S søger for Geia

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden.

Udover at du bliver en aktiv del af de operationelle opgaver, bliver du leder for Supply Chain afdelingens 9 medarbejdere. Som Teamleder for Supply Chain afdelingen sikrer du effektiv ressource allokering og du bliver det koordinerende bindeled til Geia Food's indkøbs- og salgsafdelinger, samtidig med at du sikrer et effektivt og gnidningsfrit samarbejde med såvel kunder, transportører, lager og andre eksterne samarbejdspartnere. Du får en international kontaktflade, og du kommer til at arbejde på dansk og engelsk.

GML-HR A/S
Mercuri Urval
CEO

Mercuri Urval søger for Energy Cluster Denmark

Energy Cluster Denmark søger en CEO med stor indsigt i energisektoren og de fremtidige udfordringer industrien står overfor. Den nye CEO skal være bindeleddet mellem den akademiske verden, industrien og myndighederne.

I en nyoprettet stilling som CEO for Energy Cluster Denmark får du ansvaret for at skabe et innovativt økosystem inden for energi fra produktion til forbrug med fokus på den fremtidige retning for industrien og de udfordringer, man står overfor.

Med reference til bestyrelsen og i tæt samarbejde med bestyrelsesformanden vil du holde bestyrelsen orienteret omkring industrirelevante emner og sikre en fælles forståelse omkring retning og fremdrift for innovationsprojekter. Du får ansvaret for økonomien og vil også rapportere til bestyrelsen i denne sammenhæng.

Mercuri Urval
Universitetsdirektør til Aalborg Universitet
Som nyskabende og innovativ institution søger Aalborg Universitet (AAU) en ny universitetsdirektør med solid topledererfaring til at bidrage...
Aalborg Universitet, Aalborg
Aalborg Universitet
Afdelingsleder, Børne- og Familierådgivningen.
Vi søger en ny ildsjæl til en dynamisk og udviklingsorienteret afdeling.
Familieafdelingen, Aalestrup
Jobcenter
Teamleder for ungdomsklubber, skoletilbud og fritid i UngAalborg
Brænder du for de unges liv, læring og udvikling?
Aalborg Ungdomsskole, Aalborg
Jobcenter
Assisterende leder til Udviklingscenter Aalborg
Indfrier dine medarbejdere kerneopgaven?
Udviklingscenter Aalborg, Aalborg
Jobcenter