32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KFUM's Sociale ArbejdeEngageret frivilligkoordinator til Ballast

KFUM's Sociale Arbejde, Thisted eller Brovst

Til Ballast i Thisted og Brovst søger vi en frivilligkoordinator med ansvar for flere forskellige opgaver, som udover koordinering af frivillige bl.a. indebærer administrations- og kommunikationsopgaver, assistere i gruppebehandling samt praktiske opgaver.

Målgruppen i Ballast er børn og unge fra 5 til 25 år, der er vokset op i familier med misbrugsproblematikker. Målet er at give disse børn og unge mulighed for at få behandlet de traumer, deres opvækst har givet dem.

Vi søger en kollega med socialfaglig baggrund, som skal indgå i et meningsfyldt kollegafællesskab sammen med vores dygtige behandlere i Ballast, som varetager den professionelle behandling, der foregår i grupper og individuelle forløb. Rollen som koordinator er bl.a. at støtte op om behandlingen og have ansvaret for de frivillige, som også er en central del af Ballast.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Super Dæk Service
Afdelingsleder

Super Dæk Service, Hjørring

Vil du være en del af Danmarks førende kæde indenfor dæk- og autoservice? Er du leder med ambitioner og har du næse for forretningsdrift?

Så har du nu mulighed for at blive vores nye leder i ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde, SDS.

Super Dæk Service

Som afdelingsleder har du det overordnede ansvar for den forretningsmæssige drift af afdelingen nærmere bestemt:

 • Ledelse og udvikling af teamet
 • Ansvar for afdelingens daglige drift samt sikre kontinuerlig udvikling og effektivisering
 • Lokalt salgsansvar
Super Dæk Service
DigitalLeadER DU DIGITALLEADS NYE ERFARNE OG AMBITIØSE ØKONOMI- OG ADMINISTRATIONSCHEF?

DigitalLead, København, Aalborg eller Aarhus

Som økonomi- og administrationschef hos Danmarks digitale klynge, DigitalLead, får du en central placering med ansvar for ledelse og udvikling af DigitalLeads samlede økonomi-, IT- og HR- administration.

Din opgave i en kompleks organisation, der er delvist finansieret af medlemsbidrag og delvist af offentlige bevillinger, er at holde fuldt fokus på, at indtægter og udgifter stemmer i hele organisationen. Du skal kunne arbejde på tværs og sikre, at konkrete indsatser nøje er koblet sammen med styring af økonomi og strategiudvikling.

Ansvarsområderne i stillingen består bl.a. af følgende:

 • Overordnet økonomistyring
 • Administration og styring af indtægter fra offentlige bevillinger
 • Løn, ferie og HR-opgaver
Accobat A/SHead of Service Desk

Accobat A/S, Aalborg

'You manage things; you lead people'

Plejer det at være dig, der har overblikket og kan prioritere, men som også selv kan træde til, når det virkelig brænder på?

Vi leder i øjeblikket efter en Head of Service Desk som, når du kommer ombord, bliver sat i spidsen af et alsidigt og kompetent team af problemknusere, som brænder for BI, og for at gøre en forskel hos nogle af Danmarks mest datadrevne virksomheder.

Dit og dit teams hovedansvar er, at hjælpe vores kunder med at takle de udfordringer, der må være omkring deres data- og analytics løsninger. Derudover har du en afgørende rolle, når vores kunders BI-løsninger skal opgraderes.

Hotel Bramslevgaard ApSOldfrue

Hotel Bramslevgaard ApS, Hobro

Herregårdshotellet BramslevGaard er indbegrebet af landlig idyl. Siden begyndelsen af 1800-tallet har den historiske bygning prydet vores store område, der byder på noget af Danmarks flotteste natur.

Du har erfaring med rengøring og øje for detaljerne. Arbejdstiden er i tidsrummet 6.00 til 15.00. Du behøver ikke at have personaleerfaring, men det er et krav, at du er udadvendt og kan kommunikere på dansk og engelsk. Det er naturligvis en fuldtidsstilling, men er der ønske om reduceret tid, kan vi tale om det.

Hotel Bramslevgaard ApSPassioneret køkkenchef til hotel i Nordjylland

Hotel Bramslevgaard ApS, Hobro

Kan du lede et køkken, så dit personale stortrives, og hvor dit fokus er på at være kulinarisk kreativ? Og trives du med også selv at gribe kniven i køkkenet og være hands-on?

”Vi har et velfungerende køkken og restaurant – både i forhold til belægning, personale, lagerstyring og økonomi, så du får fornøjelsen af at kunne fokusere på det helt centrale: maden og teamet,” siger Gert Ingemann.

Læs mere og søg jobbet her

Jensens Bøfhus
Regionschef Jylland

Jensens Bøfhus

Regionen består af 9 restauranter fordelt over hele Jylland. Hver restaurant ledes af en restaurantchef som referer direkte til Regionschefen. Regionschefen har det operationelle og økonomiske ansvar for regionens restauranter og referer direkte til vores Markedschef.

Som Regionschef forventer vi at

 • Du er handlingsorienteret og sikrer implementering og forankring af Jensens Bøfhus koncept og strategi i de enkelte restauranter.
 • Du er ansvarlig for, at regionens restauranter leverer de aftalte resultater.
 • Du gennem daglig sparring og udvikling af dine restaurantchefer sikrer høj service samt optimal medarbejder- og gæstetilfredshed.

Vi tilbyder

 • En spændende stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Regionschefen er en del af kædens ledergruppe og deltager naturligt i udvikling af kæden og kædens koncept.
Jensens Bøfhus
Centrica Energy Trading A/S
Head of Intraday Power Prop

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

Do you want to Head up one of the absolute best Intraday Prop teams, in the industry? Do you have the capabilities to challenge trading decisions from some of the best and most passionate trader in the business? And do you have the drive, ambition, and talent to become the best managers Intraday ever seen?

Experience and a proven record in the European Intraday power markets is required. You might come from a similar position or you might be an extremely skilled Intraday trader, ready to take the next step in your career.

Job responsibilities will include:

 • You will take active part in the trading and the shift rotation
 • Actively manage, challenge and develop a team of 10 people.
 • Accurate and timely trade reporting, transaction initiation, and position management
Centrica Energy Trading A/S
Power People Danmark ApSSouschef med passion for mad og service

Power People Danmark ApS søger for Arena Nord i Frederikshavn

Power People søger for sports- og kulturcenteret Arena Nord i Frederikshavn, en souschef til kulturhusets køkken.

Du er en kommunikerende kok, gerne med autoritet og gennemslagskraft – Men samtidig besidder du en god portion humor. Du hviler i dig selv - og du går op i at du og dine kollegaer, kommer til at yde deres bedste som en helhed.

Souschefen har ansvaret for ledelse af køkkenet, når der er større arrangementer i huset. Dette omfatter både gæster, men også forplejning af artister. Det er ligeledes souschefens ansvar at planlægge indkøb af råvarer, samt at sammensætte menuer. I husets café kører man med dagens ret ud af huset, og her er man også en vigtig del af planlægningen.

Anklagemyndigheden
Advokaturchefer til Sydøstjyllands, Midt- og Vestjyllands, Nordjyllands, Syd- og Sønderjyllands og Fyns Politi

Anklagemyndigheden

Rigsadvokaten søger advokaturchefer til hhv. Sydøstjyllands, Midt- og Vestjyllands, Nordjyllands, Syd- og Sønderjyllands samt Fyns Politi. Stillingerne er ledige til besættelse 1. september 2021.

Advokaturchefen refererer til chefanklageren og indgår i den lokale anklagemyndigheds ledelsesteam, der har ansvaret for, at straffesagerne behandles på et højt fagligt niveau og med den fornødne hurtighed, og at prioriteringen af sagerne sker i overensstemmelse med de krav, der fastsættes af politidirektøren på baggrund af mål- og resultatkrav for politikredsen.

Advokaturchefen skal organisere advokaturens opgaver, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i advokaturens arbejde og have fokus på, at advokaturens medarbejdere trives og udvikler sig.

TECHCOLLEGE
Afdelingsleder til HR og løn

TECHCOLLEGE, Aalborg

TECHCOLLEGE søger en afdelingsleder til HR- og lønafdelingen med stærke juridiske kompetencer. Du bliver en spillende træner med personaleansvar for 6 engagerede og kompetente medarbejdere med særligt fokus på løn og overenskomster, sygefravær, ansættelse og rekruttering, rådgivning om og behandling af personalejuridiske problemstillinger samt personaleadministrative opgaver.

Du vil som afdelingsleder for HR- og lønafdelingen få stor indflydelse på afdelingens varetagelse af ovenstående opgaver. Det er derfor vigtigt, at du har en juridisk baggrund, brede og stærke faglige kompetencer til at kunne understøtte og udfordre skolens ledelse på en fast og respektfuld måde samt sikre, at afdelingen leverer professionelle ydelser rettidigt.

TECHCOLLEGE
ISS Facility Services A/S
Head of Food Products & Performance

ISS Facility Services A/S

As our Head of Food Products & Performance you will drive the strategic Food agenda for DK in close collaboration with the local Business Units and Commercial, as well as your peers in other ISS countries and Group Food Products & Performance.

You will participate in a global ISS Food network and will share knowledge, service concepts, local rollout strategies and local competences.

With your two teams “Product Performance Management” and “Costing & Productivity” your key responsibilities and tasks will be:

 • Development and deployment of Food service products and best practices, delivering targeted outcomes.
 • Solution design and costing of local bids for Food services
 • Performance (quality & compliance) monitoring of existing contracts and performance improvement initiatives
 • Benchmark of productivity across the portfolio
ISS Facility Services A/S
CuriaMarketingansvarlig

Curia søger for Nibe Festival

Her er muligheden for et spændende og udfordrende barselsvikariat (12 mdr. med mulighed for forlængelse) for én af Danmarks største musikfestivaler med en ambitiøs vækststrategi.

Nibe Festival har en ambitiøs udviklingsplan, der indeholder en række spændende tiltag for festivalens udvikling. Du bliver en naturlig del af arbejdet omkring eksekveringen af denne plan, og du bliver en nøglespiller i brandingen af Nibe Festival. Du får stor indflydelse på udviklingen af dit område, hvor du har ansvaret for festivalens marketing og samtidig leder den frivillige kommunikationsgruppe.

Nibe Festival har allerede sat en række spændende processer i gang omkring digital marketing. Du er bekendt med ord som Facebook Business Manager, kampagneplanlægning og brugerrejser. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i Wordpress og kan udføre små grafiske opgaver.

Mercuri Urval
Product Portfolio Director

Mercuri Urval recruiting on behalf of LOGSTOR in Løgstør

Are you interested in taking the product portfolio in LOGSTOR to the next level?

Large energy islands, Power-to-X and green biogas. It will be the future with a new Climate Agreement, where district heating helps to tie it all together and ensure a new efficient energy sector in the future. The district heating companies are potentially facing a conversion wave from gas to green heat for very many households. It is a green agenda that LOGSTOR, as the world's leading supplier of pre-insulated pipe systems, is a part of.

To support this agenda, we seek you who can lead the product management across industries and drive a product range strategy that balances customer and competitive differentiation needs as well as profitability.

Mercuri Urval
Comwell Hvide Hus AalborgKøkkenchef

Comwell Hvide Hus Aalborg

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som køkkenchef bliver det din opgave at videreføre og videreudvikle den gastronomiske profil med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Du får ansvaret for et dynamisk, engageret og uformelt køkkenteam, der er vant til at præstere på et højt niveau. Du vil, sammen med den øvrige ledergruppe, spille en central rolle i den fortsatte udvikling af hotellet samt være medvirkende til, at vi fastholder vores position som byens bedste full service hotel.

Louis Nielsen A/S
Head of Product

Louis Nielsen A/S, Aalborg

Is it you who will drive the product strategy for Louis Nielsen’s spectacles and contact lenses? And would you like to be part of a business that genuinely work to make people’s lives better?

Louis Nielsen A/S

Then we believe we have the perfect position for you! At our Louis Nielsen support office in Aalborg, we’re looking for a new Head of Product to join our fun-loving people and management team to lead all aspects relating to the products in our Louis Nielsen stores.

Reporting to the regional Product Director, as our new Head of Product, you will lead a team of 3 talented people to improve our product performance, quality and style perception in Denmark. Collaborating with the regional product team you will input into and subsequently execute the product strategy into the Danish marketplace.

Louis Nielsen A/S
Skive Køletransport A/SFacility og Fleet Manager

Skive Køletransport A/S, Hobro/Horsens

Har du erfaring med transportbranchen, bred viden om lastbiler og har du kendskab til flådestyring? Så er du muligvis vores nye kollega. Vi søger en kollega, der i samarbejde med vores disponenter kan varetage en Fleet management-funktion.

Som Fleet Manager hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring.

De primære opgaver vil indebære:

 • Varetagelse af skader registreret på virksomhedens eget materiel
 • Generelt løbende kontrol og periodisk gennemgang af biler og trailere inklusive syn og service heraf
 • Kontrol af fakturaer vedrørende skader samt reklamation heraf
CuriaDivisionsdirektør

Curia søger for Intelligent Systems i Hadsund

Som direktør for Core Business, står du i spidsen for at eksekvere en ambitiøs vækststrategi for kerneforretningen, hvor forventningen er en fordobling inden for en kort årrække.

Med direkte reference til CEO får du fuldt værdikædeansvar inden for Core Business forretningen, der dækker projekt- og konsulentforretning omkring udvikling og levering af software og løsninger til styring af automatiseret logistik samt serviceydelser i form at hotline og andre supportydelser.

Kunderne er typisk større integratorer og leverandører af turnkey-løsninger over hele verden samt store produktionsvirksomheder med internationale produktionsfaciliteter og hospitaler.

Kunderne er dine strategiske samarbejdspartnere, og du varetager både udviklingen af etablerede kunder og samtidig opdyrker du nye potentielle forretningsmuligheder.

Comwell Hvide Hus AalborgOvertjener

Comwell Hvide Hus Aalborg

Dedikeret ildsjæl med lederambitioner

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som overtjener hos Comwell Hvide Hus Aalborg vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Ud over at sikre en høj kvalitet i vores service, skal du i tæt samarbejde med dit team samt i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i særdeleshed køkkenet være med til, at vi fastholder vores placering, som byens bedste full service hotel.