55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 55 resultater.
Stouby MultihusHalinspektør og forpagter med visioner efterlyses til Stouby Multihus

Stouby Multihus

Stouby Multihus’ bestyrelse har en klar vision for de kommende år, hvor de fantastiske rammer skal udnyttes til at øge aktiviteterne. Vi søger en halinspektør og forpagter af café, som sammen med bestyrelsen vil medvirke til at gøre visionen til virkelighed.

Som halinspektør er du ansvarlig for den daglige ledelse af alle aktiviteter i Multihuset. Du har ansvaret for rengøring og vedligeholdelse af såvel udenomsarealer som indendørsfaciliteter. Du er i tæt samarbejde med bestyrelsen ansvarlig for Multihusets økonomi. Derudover laves en forpagtningsaftale på cafeen.

All Remove Danmark A/S
Er du vores nye erfarne rengøringsinspektør?

All Remove Danmark A/S, Risskov

All Remove Danmark A/S er en virksomhed, der udfører rengøring, ejendomsservice, vinduespudsning, anti-graffiti-bekæmpelse samt imprægnering af facader. Vi lægger altid stor vægt på at benytte skånsomme og miljøvenlige produkter i vores arbejde. Vi er 150 dedikerede kolleger fordelt i Glostrup, Odense og Aarhus.

Vi søger en erfaren rengøringsinspektør til vores afdeling i Aarhus.

Som rengøringsinspektør får du ansvaret for et hold af rengøringsassistenter, der hovedsagligt har trappevask og ejendomsservice som kerneområde. Du kommer til at arbejde selvstændigt og have den daglige kontakt med vores kunder og de rengøringsassistenter, der er tilknyttet de kunder. Du skal koordinere dagene for rengøringsassistenterne og sørge for, at der altid er veluddannet personale til opgaverne.

All Remove Danmark A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Team Lead Pre-Sales for Project Logistics Onshore Wind

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Hamburg

Project logistics starts in the sales phase to define the best transport concepts for onshore wind projects. These cover trucking of components (wind turbines blades, nacelles, towers), ocean freight and the on-site logistics.

Siemens Gamesa

As our new Team Lead Pre-Sales for Project Logistics you will have the full responsibility for defining logistic concepts for Onshore wind projects for instance:

 • Conduct road surveys, port surveys and obtain necessary transport permits
 • Define requirements, manage and monitor different transport suppliers and interfaces
 • Ensure every project has route survey and project specific transport quotes in place before contract signature
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
KFUM's Sociale ArbejdeKøkkenansvarlig til Café Parasollen

KFUM's Sociale Arbejde, Viby J

Vil du skabe værdi for mennesker i socialt udsatte livssituationer?

Den sociale Café Parasollen, Grundtvigsvej 4, 8260 Viby J, søger medarbejder til stillingen som køkkenansvarlig på 30/37 timer.

Café Parasollen er en anderledes café. Vi er en social alkoholfri café, hvis formål er at skabe værdige kår for mennesker i udsatte livssituationer.

Dit ansvarsområde:

 • Du får det daglige praktiske ansvar for køkkenets drift, organisering og udvikling, og det er dit fokusområde
 • Lederfunktion for frivillige og støtte til frivillige i køkkenet
 • Udvikling af café- og køkkenområdet
Elgaard Mancom
Medarbejdende teamleder, lager

Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S i Hinnerup

Hands on - Indkøb – Lager - Pakning

Med reference til direktøren bliver du ansvarlig for varemodtagelse, lagerstyring, ordreklargøring og -pakning samt forsendelse og deltager også selv i det praktiske arbejde. Du får dagligt ledelsesansvar for to faste medarbejdere og et antal tilknyttede efterlønnere.

Med løbende kontrol af følgesedler og registrering ved varemodtagelse og månedlig beholdningskontrol opretholder du en effektiv lagerstyring i systemet. Du koordinerer vareforsendelser til forskellige byggepladser i hele landet, samt forsendelse af varer til galvanisering.

Elgaard Mancom
MUUSMANNLeder til Job og Fastholdelse

MUUSMANN søger for Syddjurs Kommune i Ebeltoft

Vil du med på holdet af engagerede ledere, der sammen med chefen for Erhverv og Beskæftigelse sætter kursen for Syddjurs Kommunes arbejde med at bringe ledige og sygemeldte borgere ind på arbejdsmarkedet?

Job og Fastholdelse har et ambitiøst mål om at udvikle afdelingen, så resultaterne kommer i top, flere borgere kommer tilbage på arbejdsmarkedet og afdelingen overholder sit budget – samtidig med et fast fokus på afdelingens fortsatte gode trivsel. Vil du stå i spidsen for det – så har vi jobbet til dig!

Vi er allerede i fuld gang med en omlægning af indsatsen på området både som led i den nye lovgivning, ved implementering af ”best practice” og gennem en klar og tydelig retning for indsatserne og afdelingens arbejde. Din opgave bliver at gribe disse bolde og videreudvikle det, vi allerede har sat i gang.

Intercargo Scandinavia A/S
Er du en initiativrig og ansvarsfuld toldspecialist med en spirende leder i maven?

Intercargo Scandinavia A/S, Hadsten

Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger. Vi søger derfor en dygtig, ansvarsbevidst og engageret toldspecialist med en spirende leder i maven til vores hovedkontor i Hadsten.

Du vil blive en del af et alsidigt og stærkt team samt en del af en international virksomhed, der altid har kunden i fokus, hvor du kan forvente frihed under ansvar.

Vi søger en leder til afdelingen. Tidligere ledererfaring er ikke nødvendig, men du skal som person have et brændende ønske om at udvikle og lede på sigt, uanset dine kvalifikationer og din erfaring med at have ansvar for medarbejdere. Vigtigst er, at du i tæt samarbejde med din leder opnår enighed om forløbet.

Huset VentureHR-CHEF I FLEKSJOB – KAN MAN DET?

Huset Venture, Viby J

Ja – det kan man. I Huset Venture ved vi, at man sagtens kan være chef og alligevel være i fleksjob. Det er flere i vores ledelse i forvejen. Og i øvrigt også 95 % af vores 160 ansatte. Så vi søger dig, som tænder på at være en del af en unik virksomhed – i fleksjob OG som chef!

Som Huset Ventures nye HR-chef får du en ganske særlig arbejdsplads. Huset Venture har en unik social forretningsmodel, som i al beskedenhed gør verden til et bedre sted – da vi som virksomhed skaber arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne. Udover at gøre denne sociale og menneskelige forskel arbejder vi også værdimæssigt med genbrug, økologi, verdensmål, social ansvarlighed og cirkulær økonomi, men det kan vi fortælle dig meget mere om!

Vækstfonden
Souschef til Vækstfondens kontor i Randers

Vækstfonden

Med reference til erhvervskundedirektøren bliver du en del af et team på 22 engagerede medarbejdere, der leverer samlede finansieringsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Midt- og Nordjylland.

Jobbet byder på en spændende kombination af følgende opgaver:

 • Daglig personaleledelse af en del af teamet, herunder sikre motivation og trivsel, så det høje medarbejderengagement og tilfredshed fastholdes og udvikles
 • Videreudvikle den høje faglighed i teamet, herunder risikoforståelse, ved at sparre med kundechefer i konkrete sager og deltage som sekundær i udvalgte sager
 • Løbende opfølgning på afdelingens kredit- og complianceopgaver
 • Repræsentere Vækstfonden udadtil med fokus på at udbrede kendskabet til vores værditilbud og styrke partnerskaber med interessenter
Vækstfonden
Kelly Services
Branch Manager in Aarhus (m/f/d)

Kelly Services

As a branch manager you contribute significantly to our overall success. You are Kelly’s business card, you promote our image and supervise, manage and expand our branch in Aarhus. You will lead and train staff and grow branch revenue by ensuring the branch to utilise its full potential.

 • Build-up and development of the branch
 • Acquisition of new customers and support of existing customers
 • Convey the values and mission of Kelly to the staff
Kelly Services
Skive CollegeFaglærer til serviceassistentuddannelsen

Skive College

Vi søger en faglærer og timelærere til undervisning indenfor grundforløb 1 og 2 samt hovedforløbet på vores serviceområde.

Du skal kunne undervise i rengøring og i sygehusfagene på HSA-overbygningen. Det forventes, at du har erfaring med rengøring fra dit arbejdsliv, samtidig med at du har en relevant baggrund inden for det sygdomsfaglige f.eks. en assistentuddannelse eller en sygeplejerskeuddannelse.

Vi tilbyder et velfungerende og kollegialt samarbejde med fokus på kvalitet og udvikling, og hvor der er en stor villighed til vidensdeling og faglig udvikling på tværs af fag og faggrupper.

Nomeco A/SDriftsleder til Nomeco, Århus - aftenhold

Nomeco A/S

Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler – ligesom vi er lægemiddelindustriens foretrukne strategiske servicepartner. Vi er specialister i sundhedslogistik og sikrer, at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler.

Vi søger nu en driftsleder, der sammen med Århus-filialens øvrige ledere og medarbejdere, skal sikre en fejlfri og rettidig levering af varer til vores kunder.

Ud over at lede, inspirere og motivere teamledere og medarbejdere, bliver det dit overordnede ansvar at sikre en meget høj grad af kvalitet og service over for vores kunder. Overholdelse af fejlfri og rettidig levering til vores kunder har således højeste prioritet. Det er ligeledes dit ansvar, at driften kontinuerligt forbedrer sin effektivitet og produktivitet. Det forventes derfor, at du er i stand til at udvikle og optimere både lager og processer, opstille mål - og at indfri disse.

Mortalin
Leder til servicekontor

Mortalin, Brabrand

Til vores servicekontor i Brabrand søger vi en leder, der kan skabe struktur i en hverdag, hvor vi jonglerer med mange bolde, og hvor kundeservice hele tiden er i højsædet.

Du får en dynamisk dagligdag, hvor du hele tiden skal have fingeren på pulsen i forhold til opgaveløsningen på servicekontoret og blandt vores serviceteknikere. Din arbejdsdag er præget af foranderlighed og masser kontakt både internt og eksternt.

Din vigtigste opgave er ledelse af servicekontorets 12 medarbejdere samt samarbejde på tværs af organisationen for at sikre de bedste løsninger og gode processer. Det er afgørende, at du trives med rollen som leder, hvor du er den, der går forrest med det gode eksempel.

Struer Kommune
Dynamisk og engageret leder til TROIA

Struer Kommune

Er du en visionær, modig, kreativ, kompetent og lyttende leder, som brænder for ledelse TÆT på borgerne, TÆT på medarbejderne, TÆT på samarbejdspartnere og lokalsamfund, så har vi brug for dig på TROIA.

TROIA er et bo- og behandlingstilbud for voksne med psykiske lidelser, såsom skizofreni, borderline og bipolar lidelse. Vi er et hus med plads til 15 beboere, hvor der arbejdes med den enkeltes særlige udfordringer, og hvor der er fokus på ressourcer, trivsel og udvikling med det formål, at borgerne kan få det bedst mulige indhold i livet.

Som daglig leder af TROIA vil du få ansvaret for den faglige, økonomiske og strategiske udvikling af hele huset.

Boligkontoret DanmarkFællesdriftsleder til Midtjysk Boligselskab

Boligkontoret Danmark

Vi søger en fællesdriftsleder, der med tydelig ledelse, stor driftsmæssig faglighed og administrativ ekspertise, der kan gå forrest i denne proces.

Som fællesdriftsleder bliver dine primære opgaver en kombination af ledelse af boligselskabets ansatte, koordinering og uddelegering af daglige driftsopgaver, administrative opgaver samt projektstyring og fremdrift af projektet omkring styrkelse og optimering af driften. Du får ledelsen af boligselskabets 19 ejendomsfunktionærer, en driftsleder og en driftsassistent.

Det er væsentligt, at du i samspil med driftsarbejdet, har stort fokus på service og er god til at samarbejde og skabe relationer til både dine medarbejdere, boligselskabets bestyrelser og beboere.

Dansk Maskincenter A/S
ADMINISTRATIV VÆRKFØRER/LAGEREKSPEDIENT

Dansk Maskincenter A/S, Odder

På vores værksted for landbrugsmaskiner har vi travlt, og vi leder efter en kollega, som i et tæt samarbejde med vores nuværende værkfører, kan lede og fordele arbejdet og løse de administrative opgaver, der knytter sig dertil. Jobbet er primært et kontorjob og kun lidt praktisk. Du bliver et vigtigt bindeled mellem lager og værksted.

Dine opgaver bliver bl.a at.:

 • finde og pakke dele til montører
 • returnere og lægge på plads efter montører
 • ekspedere ved disk
 • afløse værkfører og lagerfolk
 • hjælpe til med afslutning af arbejdsordre og salgsordre

Du har baggrund og stor interesse i landbrugs- og/eller maskinbranchen, gerne uddannet landbrugsmekaniker eller med tilsvarende teknisk viden og erfaring.

Aarhus KommuneSektionsleder til Sekretariatet i Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

For at styrke den daglige ledelse af sekretariatet i Børn og Unge søger vi en sektionsleder til en nyoprettet stilling i sekretariatets afdeling på Grøndalsvej i Viby. Dette er muligheden for dig, som ønsker at udøve nærværende ledelse med et højt fagligt fokus i en politisk organisation, hvor trivsel, læring og udvikling for børnene og de unge er den drivende kraft.

Som ny sektionsleder vil du især få ansvaret for at betjene forvaltningsledelsen på Grøndalsvej samt de decentrale ledere i Børn og Unge.

Du vil møde en tværfaglig medarbejdergruppe, som har et højt engagement og tager stort ansvar for opgaveløsningen. Der er et vedvarende fokus på at skabe en fælles kultur og gode samarbejdsrelationer på tværs af sekretariatet, og det er derfor en oplagt opgave for den processtærke og nærværende leder.

Aarhus KommuneSundhedsplejeleder til område Vest

Aarhus Kommune, Viby J

Kan du gå forrest som rollemodel i ledelsen af tværfagligt samarbejde med fokus på det sundhedsfremmende og forebyggende men også med et stærkt blik på de sårbare familier? Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at videreudvikle Sundhedsplejen i Aarhus.

Børn og Unge søger en samarbejdende og visionær sundhedsplejeleder. Som sundhedsplejeleder i Vest får du ansvaret for sundhedsplejen i et område, der er kendetegnet ved stor socioøkonomisk diversitet og familier med forskellig kulturel baggrund.

Du er ansvarlig for at opstille klare mål og rammer for dit områdes bidrag til kommunens sundhedsfremme og forebyggelse. I din ledelse sikrer du tydelig prioritering af ressourcer og kompetencer i dialog med din chef, dine lederkolleger og medarbejdere. Du har tillid til dine medarbejdere, og du bidrager til, at der skabes synergi og fortsat samspil på tværs af områderne i Børn og Unge.

Viborg KommuneDriftsleder til affaldscenter og genbrugsstationer

Viborg Kommune

Revas søger en udadvendt og serviceorienteret driftsleder til affaldscenter og genbrugsstationer, der både kan sikre den daglige drift og være med til at udvikle affaldsområdet.

Som driftsleder får du ansvar for den daglige drift af Revas’ affaldscenter, genbrugsstationer og modtagestation for farligt affald. Det bliver din opgave at sikre den daglige udførelse og kontraktoverholdelse mv., da store dele af affaldscentrets og genbrugsstationernes drift foregår i et kontraktligt samarbejde med private aktører, som varetager udførelsen af diverse opgaver for Revas.

Du får personaleansvar for 24 dygtige og engagerede medarbejdere, og du bliver en del af en arbejdsplads, der har fokus på det gode arbejdsmiljø, hvor værdierne ligeværdighed, tillid og trivsel er et omdrejningspunkt for samarbejdet.

Carrier Refrigeration Denmark A/S
Warehouse Manager

Carrier Refrigeration Denmark A/S, Viby J

Carrier Refrigeration søger en Warehouse Manager til styring af vores 4 lagre.

Har du erfaring med lagerstyring herunder daglig drift, optimering og udvikling, international handel, tilbudsgivning, samhandelsaftaler med store kunder og en bred forståelse for prisberegninger og nøgletal, så er du den person vi søger lige nu.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvar for hovedlager i Aarhus samt lagre i Kolding, Hvidovre inkl. servicevogne og Sverige
 • Optimering og udvikling af vareflow og arbejdsgange
 • Indkøbsaftaler med leverandører
Carrier Refrigeration Denmark A/S