21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
CPH Cirkel Fitness ApS
Centerleder søges til nyt LOOP-fitnesscenter i Helsingør

CPH Cirkel Fitness ApS

Du er den person, som tænder på at drive et fitnesscenter, hvor medlemmerne primært er almindelige mennesker, som du og jeg, og som kan lide, at træningen er nemt og ukompliceret.

Du får ansvaret for at sikre god vækst i antallet af medlemmer, og at de medlemmer, vi har, har lyst til at træne i mange år fremover i LOOP-konceptet. LOOP-fitnesskæden er i stor vækst i hele landet, og du vil få stor grad af frihed til at sætte det præg på centeret, som vil føre os i mål og give os tilfredse medlemmer.

Et udpluk af opgaverne for centerlederen/manageren vil være:

 • Marketing via sociale medier og stor synlighed i lokalområdet
 • Drift og gode medlemsaktiviteter i centret så målsætningerne og budgettet nås
 • Personaleledelse af ca. 5 medarbejdere
Jobindex A/S
Lagerchef til central rolle i virksomhed med high-tech-produkter

Jobindex A/S søger for XO CARE A/S i Hørsholm

Er du klar til at blive vores nye lagerchef og påtage dig ansvaret som spillende træner?

Som lagerchef kan du se frem til at få ansvar for 2 medarbejdere samt deltage i samtlige af lagerets opgaver. Det indebærer, at du blandt andet står for:

 • Ansvar for ansættelser, afskedigelser og udviklingssamtaler m.m.
 • Pakning og forsendelse af komponenter, forbrugsvarer og komplette tandlæge-units.
 • Intern transport mellem vores bygninger (truckkørsel)
  ”Det er en god mulighed for at sætte et solidt aftryk på lageret og udvikle og effektivisere vores daglige processer,” fortæller Operationsmanager, Torben Hansen.
Jobindex A/S
Hillerød KommuneLeder til Hillerød Jobcenter

Hillerød Kommune

Brænder du for ledelse og for at stå i spidsen for den videre udvikling og drift af sygedagpenge- og jobafklaringsindsatsen samt for driften af kommunens rehabiliteringsteam og pensionsafgørelser?

Du får ansvaret for at sektionen ”Fastholdelse” kan levere en kvalificeret og resultatorienteret service til de mange borgere og virksomheder, som Jobcenteret samarbejder med. Samtidig skal du sikre, at Fastholdelse er velfungerende både indadtil og udadtil samt har fokus på resultatopfølgning og brugertilfredshed.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte den overordnede faglige og strategiske drift i forhold til borgere på sygedagpenge- og jobafklaring. Du skal stå i spidsen for en gruppe fagligt dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere og du vil blive personaleleder for en gruppe medarbejdere, der forventer, at du er god til at sætte rammer og retning i en inddragende ånd.

Quickpoint A/SSouschef

Quickpoint A/S, Birkerød

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinere medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil værkstedschefen er tilbage.

Thorups Bageri ApSMestersvend

Thorups Bageri ApS, Gilleleje

Da vi åbner en butik mere, mangler vi en ansvarsbevidst og effektiv mestersvend til vores natproduktion.

Vi er et lille team, som brænder for bagerfaget og for det gode brød, så for os drejer det sig om dedikation. Om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at prøve nye ting.

Ole Thorup åbnede forretningen i 2005, og sidenhen har hans søn Peter Thorup overtaget. Da vi bruger rigtig meget af vores tid på vores arbejde, er det vigtigt for os, at det er et dejligt arbejdsmiljø. Vi ønsker, at vores virksomhed er et sted, hvor man kan se sig selv være i mange år og et sted hvor man kan få lov til at udvikle sig.

Vi tilbyder:

 • Nogle søde og stabile medarbejdere.
 • Et spændende og udviklende job.
 • Gode arbejdsforhold.
Egedal Kommune
Teamleder til ”1Plan” – et team på tværs af arbejdsmarkeds- og socialområdet

Egedal Kommune, Ølstykke

Brænder du for at skabe helhed og sammenhæng i borgerforløb, har du en solid faglig ballast fra ét eller begge områder, og har du lyst til at stå i spidsen for en ny enhed?

Du vil få ledelse af et lille team med en stor gejst for opgaven og en stærk holdånd. Udvikling og drift går hånd i hånd. Udvikling af nye metoder, værktøjer, arbejdsgange og mindset er i højsædet, hvor teamet finder nye veje, indgange og løsninger på tværs af systemer og fagområder.

Dine hovedopgaver bliver blandt andet:

 • Personale og faglig ledelse af teamet.
 • Tværgående og strategisk ledelse - du skal sikre fremdriften i udviklingsforløb og samspillet mellem fagcentre på hhv. arbejdsmarkeds-, social- og sundhedsområdet, eksterne samarbejdspartnere og borgerne.
 • Opsøge og involvere relevante ressourcepersoner og ledere ift. sparring og udvikling.
Egedal Kommune
GML-HR A/STeam Leader til Customer Support

GML-HR A/S søger for Nordic Houseware Group A/S i Nærum

Nordic Houseware Group A/S søger en erfaren Team Leader til Customer Support. Du får ansvar for et team af dygtige medarbejdere der servicerer kunderne i virksomhedens to selskaber; Plast-Team og Room Copenhagen.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af afdelingen der består af 6 medarbejdere. Opgaven består blandt andet i at opbygge og vedligeholde et højt fagligt niveau, sikre implementering af nye processer og motivere og udvikle teamet. Du er, som Team Leader, selv ”hands-on” på opgaverne, og vil derfor også selv i høj grad indgå i driften og have ansvar for support af kunder.

Du tilbydes et bredt ansvar og en høj grad af frihed i en spændende vækstvirksomhed. Virksomheden holder til i attraktive lokaler i Nærum, tæt på motorvej og offentlig transport.

GML-HR A/S
Hansen Toft A/SCEO med stærke lederegenskaber

Hansen Toft A/S søger for Stjernegaard Rejser i Lyngby

Er du den ildsjæl, der kan tage et velkonsolideret dansk rejsebureau til nye højder?

Stjernegaard Rejsers nuværende CEO forlader virksomheden ved årets udgang, og derfor er vi nu på udkig efter en stærk leder, som kan manøvrere Stjernegaard Rejser sikkert gennem corona-krisen og skabe vækst i de kommende år.

Stjernegaard Rejser har dygtige, engagerede medarbejdere med en stor viden om markedet, og det er væsentligt, at den nye CEO kan fastholde og udvikle medarbejdernes kompetencer og den i forvejen stærke virksomhedskultur.

CEO’en står i spidsen for den kommercielle udvikling af forretningen bl.a. gennem udvikling af nye destinationer, udnyttelse af digitale muligheder og synergier mellem selskaberne i Aller Leisure gruppen.

Hansen Toft A/S
Danmarks Tekniske UniversitetDirector UNEP DTU Partnership

Danmarks Tekniske Universitet, København and Kongens Lyngby

The UNEP DTU Partnership (UDP) is a UN Environment Programme (UNEP) collaborating centre and a leading international research and advisory centre on energy, climate, and sustainable development.

The Partnership is anchored at the Department of Technology, Management and Economics at the Technical University of Denmark (DTU) and constitutes a large part of DTU’s engagement in international research based advisory services.

DTU is seeking an outstanding individual, who can lead the UNEP DTU Partnership and continue the strategic development of the Partnership, including the focused development of the portfolio of activities, strengthening the value formation based on DTU’s research and innovation and ensure intensified communication about UDP’s project results

Bang & Olufsen A/S
Manager, Supply Planning

Bang & Olufsen A/S, Struer or Lyngby

Would you like to join us to:

 • Influence our ways of working with supply planning in an iconic, innovative company?
 • Manage a group of experienced specialists as you make your mark on our supplier collaboration?
Then click here to read more about this opportunity.
KLK
Leder af tværgående forebyggelsesteam (PPR)

KLK søger for Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune står over for at skulle ansætte en ny leder af tværgående forebyggelsesteam, som består af Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) og logopædisk og motorisk rådgivning. En stilling for dig med faglig indsigt, som ønsker stor indflydelse og spændende arbejdsopgaver på området for børn og unge med særlige behov.

Som leder af tværgående forebyggelsesteam får du ansvaret for at sikre rådgivning, vejledning og forebyggende indsatser for børn, unge og familier med særlige behov.

Du har en inddragende ledelsesstil og sætter en dyd i at finde de bedste løsninger i samarbejde med medarbejdere og borgere. Samtidig er du tydelig i din ledelse og formår at trække beslutninger og processer, så ingen er i tvivl om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.

KLK
FUGL LEONHARDTNordsjælland kalder på F&B Foodie, der kan lede og få det bedste frem i alle samt holde et skarpt øje på økonomien

FUGL LEONHARDT søger for kunde

For os betyder glade gæster alt - vores hjerter brænder også for lækker mad, bagværk, skønne salater og godt fællesskab kollegerne imellem.

… og det er her, du kommer ind i billedet
Som F&B Foodie har du en stærk lederprofil - du får det overordnede ansvar for den gastronomiske oplevelse og værtskabet. Du er stærk, når der skal genereres holdbare økonomiske resultater og tænker naturligt madspild og bæredygtighed ind. Du ved hvordan motivationen, engagementet og gæste- & medarbejdertilfredsheden holdes i top.

Dine vigtigste opgaver er at sikre, at vores madkoncept er af høj kvalitet. 80% af din arbejdsdag er i drift.

 • Kvalitetssikring herunder egenkontrol og fødevaresikkerhed, madspild
 • Effektivisering af arbejdsgange, så de tilpasses huset
 • Ansvarlig for træning/oplæring af medarbejdere i nye tiltag
Totem Search & Selection ApSManager for lager, logistik og back-office

Totem Search & Selection ApS søger for Trolle Company A/S, Allerød

Du er manager for vores lager i Allerød, hvorfra vi servicerer vores skandinaviske og finske B2B-kunder, B2C-kunder via tre webshops, samt vores to danske og en svensk salgskonsulent.

På lageret har du både helt fysisk hands-on og er samtidig en tydelig og nærværende leder, der forstår at samle dit team omkring dig og give en klar retning. Du implementerer forandringer ved at involvere både dine medarbejdere og det interne salgs- og serviceteam. Samtidig har du et sikkert blik for købmandskab, og sikrer, at lageret leverer et solidt bidrag på bundlinjen.

Ansvar og opgaver

 • Ledelse af lager og logistik for 2 medarbejdere udover dig selv.
 • Udpege – og implementere – forbedringsområder i hele lager-, logistik- og udsendelsesprocessen.
 • Ansvarlig for det samlede bidrag til fakturering for lageret og dermed bidrag omkring finansiel månedsrapportering.
Frederikssund Kommune
Bibliotekschef til Frederikssund Bibliotekerne

Frederikssund Kommune

Vores bibliotekschef har valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny chef til Frederikssund Bibliotekerne. Det er en spændende stilling med ansvar for både drift og udvikling i en veldrevet og udviklingsorienteret organisationen. Vi har mange spændende muligheder, udfordringer og dygtige og engagerede medarbejdere.

Du skal formå både at have styr på driften og sikre bibliotekernes fortsatte udvikling. Det indebærer, at du har styr på den samlede økonomi, som er på ca. 19 mio. kr. Samtidigt skal du sætte den udviklingsmæssige retning, som sikrer et tidssvarende og moderne bibliotekstilbud, der lever op til brugernes behov, og som formår at udnytte fremtidens digitale muligheder. Du skal bl.a. være med til at konkretisere kommunens nye Fritidspolitik fra april 2020.

PersonaleBørsenTeamleder til biogasvirksomhed

PersonaleBørsen søger for kunde

Vi søger en teamleder til en global koncern, der servicere og producerer biogas-anlæg.

De servicerer anlæg i hele Europa, Nordamerika og Asien. I denne stilling vil fokus udelukkende være på DK. Vi søger en selvstændig og struktureret profil, der er vant til planlægge og koordinere sin egen og andres hverdag.

Du får til ansvar at drive den danske service-afdeling, som består af 3 service teknikere, hvor du b.la skal stå for den daglige planlægning, af de forskellige service opgaver, samt give teknikerne den rette information herom.

Du vil være en del hos kunderne, hvor du har hovedansvaret for kundepleje og forhandling af nye serviceaftaler. Derfor er det vigtigt at du formår at skabe og vedligeholde den gode relation til kunderne. Der vil også være teknisk sparring med kunderne i forbindelse med servicering af deres anlæg.

CB Svendsen A/SLeder med fokus på indkøb og lager, samt produktionsplanlægning inden for elektronikbranchen

CB Svendsen A/S, Værløse

CB SVENDSEN A/S, som er en førende virksomhed inden for udvikling og produktion af elektronik, søger en person til at varetage indkøb og lager samt produktionsplanlægning og koordinering.

Som leder vil du skulle koordinere, motivere og udvikle de ansatte inden for de tilhørende afdelinger. Du kommer til at samarbejde tæt med projektlederne med planlægning af de individuelle produktioner både i Danmark og udlandet.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team af udviklings- og produktionsmedarbejdere i et uformelt miljø.

Afdelingssygeplejerske med interesse for ledelse og udvikling til Ambulatorium for større børn B393
Region Hovedstaden Har du lyst til at være en central drivkraft i den fortsatte udvikling af et velfungerende ambulatorium med dedikerede medarbejdere?
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Afdelingsleder til Hjemmeplejen aften. Lyngby-Taarbæk Kommune
Afdelingsleder, der tænker ud af boksen – er det dig?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Administrationschef med passion for forandring og ledelse, Lyngby
Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.
Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Kgs. Lyngby
Newsec Property Asset Management Denmark A/S
Chairman of the Board
ProInvent A/S has now reached a turnover of DKK 80 million annually and 65 progressive inventors are working constantly with integrated product- and technology development.
PROINVENT A/S, Hørsholm
Jobcenter