35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 35 resultater.
Dansk Camping UnionDCU søger et – gerne erfarent – værtspar til vores vinteråbne campingplads i Odense – DCU-Camping Odense – snarest muligt

Dansk Camping Union

I bliver ansvarlige for den daglige drift af campingpladsen – herunder reception, lille kiosk, rengøring samt ansvarlig for, at campingpladsen altid fremstår pæn og indbydende.

Derudover er høj service til gæster/medlemmer, hyggelig stemning på pladsen og udbud af spændende aktiviteter, områder DCU har fokus på og sætter meget højt. I skal ligeledes medvirke til, at campingpladsen udvikles i overensstemmelse med DCU´s retningslinjer og den fastlagte målsætning. I bliver således en del af en forening og et fællesskab samt en del af et dynamisk hold på i alt 20 campingpladser.

Vi kan tilbyde et hovedkontor, som tager sig af økonomi, markedsføring og HR. Et spændende og udfordrende arbejde med personlige udviklingsmuligheder og med en alsidig hverdag samt stor indflydelse på arbejdsgangen.

Sydbank
Filialdirektør med pionerånd til ny filial i Nyborg

Sydbank

Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet?

Vi søger en dygtig og udadvendt filialdirektør, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som filialdirektør får du ansvaret for at starte en ny filial op for 4-6 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være kundernes sparringspartner via handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning.

Du og dit team forventes at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til kunderne, og via dit/jeres lokale engagement er du/I med til at styrke Sydbanks position som et stærkt og synligt pengeinstitut i Nyborg.

Sydbank
Eisbjerghus Internationale EfterskoleKøkkenleder til moderne efterskole med internationale relationer

Eisbjerghus Internationale Efterskole, Nørre Åby

Har du lyst til at fremstille masser af skønne måltider af årstidens friske råvarer og indgå i en dynamisk hverdag, hvor køkkenarbejdet udføres i et samarbejde mellem køkkenpersonale, skolens elever og skolens udenlandske gæster? Så skynd dig at søge denne spændende og attraktive stilling.

Til Eisbjerghus Internationale Efterskole søger vi en erfaren køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet, sikre stil og internationale miljø. Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af en kok og to køkkenassistenter. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde.

GældsstyrelsenKontorchef til Udlandskontoret i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du stå i spidsen for Gældsstyrelsens opgave med inddrivelse på tværs af landegrænser? Kan du skabe resultater og faglig sammenhængskraft i en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så er du måske vores nye kontorchef for det nyoprettede Udlandskontor i Middelfart.

Du kommer til at spille en væsentlig rolle i opbyggelsen og udviklingen af det nye kontor og i tæt samarbejde med ledergruppen i Tønder vil der være en opgave i at styrke fagligheden i driftscenteret og sikre fremdrift og resultatskabelse i forhold til inddrivelse på tværs af landegrænser.

Du skal bidrage til at sikre en bred kommunikation og involvering på tværs af hele Gældsstyrelsen, og i særdeleshed hvad angår driftsenhederne i Tønder skal du bidrage til opbakning og opbygning af kompetencer og sikre optimale ressourcer på området.

Gældsstyrelsen
Indrykket: 
Nordfyns Kommune
Nærværende og udviklende teamleder til Center for Læring og Trivsel

Nordfyns Kommune, Otterup

Drømmer du om at være faglig leder for en gruppe kompetente og nysgerrige fagpersoner, så er vi 20 medarbejdere som håber, at du vil være med til at understøtte den udvikling, som vi allerede er godt i gang med.

Vi er en gruppe medarbejdere bestående af psykologer, tale-høre-konsulenter, ergo- og fysioterapeuter, specialpædagog, sprogkonsulent, konsulent med ansvar for specialområdet og leder, og nu mangler vi bare dig som teamleder.

Vi arbejder konsultativt, udviklende og forbyggende, og iværksætter indsatser, der giver børn og unge de bedste muligheder for at udvikle sig. Vi har fokus på at styrke børne- og ungefællesskaber, så alle børn oplever at høre til og være en del af noget fælles. Dette gør vi i et tæt samarbejde med forældre, Skole og Dagtilbud, samt Børn- og Familieafdelingen.

Falsled Kro A/SHousekeepingchef søges

Falsled Kro A/S, Milinge

Vil du være en del af den sagnomspundne Falsled Kro, og er du Housekeepingchef helt inde i hjertet samt perfektionist helt ud til fingerspidserne, så har du nu muligheden for netop det, da vi søger en Housekeepingchef.

Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, men også mulighed for at præge og forme afdelingen fremadrettet i samarbejde med ledelsen. Elsker du orden, struktur og rene omgivelser? Og er du god til at forklare andre, hvad ”rent” er, samt hvordan man udfører opgaverne, så er du den rette til et job hos os.

Vi tilbyder:

  • En fuldtidsstilling, samt du bliver en del af ledergruppen og refererer til direktøren
  • Spændende forskelligartede opgaver samtidig med daglige rutineopgaver
  • Arbejdstider vagtplaneret på alle ugens dage i tidsrummet kl. 6.00-15.00
Assens KommuneAmbitiøs, visionær og fagligt stærk leder til Dagtilbud og Skole

Assens Kommune

Vil du stå i spidsen for Dagtilbud og Skole, og er du optaget af både dannelses- og uddannelsesopgaven? Har du mod og ambitioner til at realisere vores vision om, at alle børn og unge lykkes? Og vil du gøre det i en organisation, hvor der er hjerterum, humor og højt til loftet? Så er du måske vores nye leder for Dagtilbud og Skole.

Som leder for Dagtilbud og Skole har du ansvaret for kommunens 19 institutioner, der omfatter dagtilbud fra 0-5 år, skoler og ungdomsskole samt et administrationsteam på rådhuset. Dit samlede budgetansvar er i omegnen af 500 mio. kr.

Du bliver en del af et kompetent hold af ledere og medarbejdere, som hver dag gør en indsats for, at vores børn og unge får de bedste betingelser for at lykkes.

Indrykket: 
Odense Kommune

Assisterende rehabiliteringsleder til Åsumgruppen

Odense Kommune

Ønsker du en spændende, ledelsesmæssig udfordring inden for hjemmeplejen? Vil du lede og motivere udekørende medarbejdere, så de hver dag yder en uvurderlig indsats sammen med borgerne? Kan du sikre solid faglighed, høj etik samt trivsel for borger og medarbejdere? Har du en sundhedsfaglig baggrund som terapeut eller sygeplejerske og gerne erfaring med et af de specialiserede områder?

Hverdagen hos os vil byde på mange forskellige ledelsesopgaver, som kalder på gode ledelseskompetencer, og som du skal løse i et tæt samarbejde/partnerskab med rehabiliteringslederen, som du refererer til. Sammen skal I fortsætte arbejdet med at være kendt for en solid faglighed, høj etik samt trivsel for borger og medarbejdere.

Odense Kommune
Indrykket: 
Spectrum Therapeutics/Canopy Growth DenmarkHR Manager – barselsvikar

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark, Odense

Vil du stå i spidsen for HR i en spændende virksomhed, der opererer inden for et helt nyt medicinsk felt?

Som HR Manager vil du få ansvar for den daglige HR-drift og for at implementere den overordnede globale HR-strategi samt -initiativer på en måde, så det sikrer motivationen blandt de danske medarbejdere.

Med reference til den europæiske HR-direktør bliver du en nøgleperson i forhold til at sikre høj medarbejdertrivsel, -udvikling samt ikke mindst fastholdelse. Dette skal foregå i tæt samarbejde med både den europæiske HR-direktør og lederteamet på det danske site.

ORANA A/SGroup HR and CSR Manager

ORANA A/S, Rynkeby

Vi søger en åben og handlekraftig medarbejder, der har erfaring med personaleledelse, trives med administrative opgaver og brænder for en bæredygtig dagsorden. Du vil blive involveret i opgaver på tværs af vores selskaber – primært i Danmark, Egypten, Indien og Vietnam i tæt samarbejde med de lokale General Managers.

Dine arbejdsopgaver:

  • Sikre korrekt og sikker administration af personalejuridiske regler
  • Supportere ledere på flere niveauer med diverse HR-relaterede opgaver som rekruttering, løn m.m. (primært i Danmark)
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter, diverse politikker og interne memoer

Vi tilbyder en selvstændig hverdag med både rutinemæssige opgaver, samt opgaver af mere kompleks karakter.

Odense Kommune

Leder af SPPR og SR i Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse

Odense Kommune

Brænder du som leder for udvikling af Specialpædagogisk Psykologisk Rådgivning og Specialrådgivning for Småbørn? Er du optaget af at skabe sammenhæng på børne- og ungeområdet?

Stillingen som leder for en del af PPR i Odense, nemlig Specialpædagogisk Psykologisk Rådgivning og Specialrådgivningen for Småbørn, er ledig. Derfor søger Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse nu en ny leder til at lede psykologer, socialrådgivere, specialpædagogiske konsulenter og logopæder i SPPR og SR.

I tæt samarbejde med lederen af småbørns- og skolepsykologerne på almenområdet bliver du medansvarlig for den strategiske drift, udvikling og ledelse for det samlede PPR-område i Odense Kommune, herunder visitation til specialpædagogiske læringstilbud.

Odense Kommune
Indrykket: 
Nordfyns Kommune
Områdeleder til hjemmeplejen i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune

Hjemmepleje Øst består af 2 hjemmeplejegrupper beliggende i Søndersø og Otterup.

Den samlede personalegruppe er på ca. 100 fastansatte + afløsere og består fortrinsvis af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Derudover er der tilknyttet teamledere, vagtplanlæggere og gruppekoordinatorer samt administrative medarbejdere til de to grupper.

Kerneopgaven for Hjemmeplejen er at fremme den enkeltes mulighed for at leve et selvstændigt liv og de bærende principper i indsatsen er sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og inddragelse af velfærdsteknologiske løsninger. Kerneopgaven er rammesat i kommunes Velfærds- og Værdighedspolitik, samt de nationale krav til det nære sundhedsvæsen, demensområdet og den ældre medicinske patient.

SkattestyrelsenResultatorienteret driftsleder til Ejendomscentret i Svendborg

Skattestyrelsen

I Ejendomscentret er vi ambitiøse – både når det kommer til opgaveløsning, men ikke mindst på ledelse af vores enheder og vores medarbejdere. Vi har brug for en leder, der er stærk på medarbejder- og driftsledelse og motiveres af at udvikle og drive en enhed med arbejdsomme, specialiserede og dygtige medarbejdere.

Du skal lede én enhed af medarbejdere, som besvarer alle generelle henvendelser vedrørende ejendomsbeskatning i form af én til én-vejledning på telefon, mail og andre digitale platforme. Herudover varetager enheden administrative og faglige opgaver for at sikre korrekt datagrundlag.

Som funktionsleder har du det daglige ansvar for personale, udvikling samt planlægning, prioritering og styring i egen enhed. Du vil få en spændende og uforudsigelig hverdag, som spænder fra personaleledelse af op til 20 medarbejdere til mere strategisk sparring med den samlede ledergruppe i Ejendomscentret.

Skattestyrelsen
Indrykket: 
SkattestyrelsenLøsningsorienteret leder til Ejendomscentret i Svendborg

Skattestyrelsen

Vil du spille en nøglerolle i at løse sager med til tider stor kompleksitet, bl.a. ejendomme med ukendte ejerforhold, så vi i fremtiden kan sikre et korrekt grundlag for opkrævning af ejendomsskatter i Danmark.

Som leder i Ejendomscentret er det vigtigt at have fokus på fagligheden i opgaverne, den høje kvalitet i løsningerne og samtidig sikre fremdriften. Du formår løbende at tilegne dig ny viden til brug for sparringen med dine medarbejdere, så du hele tiden kan holde dig skarp på både den faglige og personlige udvikling af dine medarbejdere.

Som leder af EC Vejledning og sagsbehandling 3 bliver din primære opgave at understøtte en overordnet styring og opfølgning på vores opgaveløsning i Ejendomscentret i samarbejde med de andre ledere, så ressourcerne anvendes mest hensigtsmæssigt på tværs af opgaver og enheder.

Skattestyrelsen
Indrykket: 
GF Forsikring
HR-chef

GF Forsikring, Odense

Har du erfaring med hele HR-paletten på både strategisk, operationelt og taktisk niveau? Har du et solidt fundament at stå på og en hands-on tilgang? Vil du være med til at sætte retningen og videreudvikle HR-området i GF Forsikring? S

Vi søger en stærk og alsidig HR-chef til at lede og stå i spidsen for vores HR-afdeling, som består af 9 medarbejdere organiseret i et Akademi, et HR Partner team og et HR-jura & løn team. Du kommer til at referere til Stabsdirektøren. Her er jobbet til dig som:

  • Vil være med til at sætte retning og videreudvikle HR-området i GF Forsikring
  • Brænder for at være med til at sikre, at vi til stadighed kan rekruttere, udvikle og fastholde kompetente medarbejdere og ledere
GF Forsikring
Indrykket: 
Konsulenthuset ballisager A/SEr du en handlingsorienteret netværker med kommerciel tæft for vækst i lokale små- og mellemstore virksomheder og med øje for at servicere hele erhvervslivet?

Konsulenthuset ballisager A/S søger for ETKerteminde

Vi søger en medarbejder til en nyoprettet stilling i ETKerteminde, som er en selvstændig erhvervsdrivende fond i Kerteminde Kommune, hvor det lokale erhvervsliv understøttes med professionel hjælp til vækst.

Turisme- og erhvervsindsatserne i Kerteminde Kommune samles i én organisation, ETKerteminde. Som vores nye medarbejder, vil du få en aktiv rolle i opbygningen af en ny erhvervsservice i ETKerteminde.

Her er det vores opgave at forbedre erhvervslivets vilkår samt tiltrække nye virksomheder og attraktive events til kommunen med et fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed i de mange indsatser, vi laver.

EDC Poul Erik BechØnsker du at tage ansvaret som underdirektør for Bolig i Jylland og på Fyn?

EDC Poul Erik Bech

Vi søger en forretningsorienteret underdirektør til Jylland og Fyn, der i hverdagen skal være en motiverende sparingspartner for boligbutikkerne i området og medvirke til at skabe yderligere vækst.

Du bliver kontaktperson for boligbutikkerne i Jylland og på Fyn og skal hjælpe og motivere dem til at nå deres mål. I hverdagen er du dels i en boligbutik nær din bopæl, hvor du har en fast arbejdsplads og dels ude i butikkerne, hvor du skal hjælpe med at identificere forbedringsmuligheder, sikre deling af ”best practice”, sparre med den lokale partner om indsatser, marketing, økonomi, personale mv. Der må derfor forventes en del kørsel i jobbet.

For at få succes i en boligbutik skal man have det rette hold. Du skal derfor som underdirektør også hjælpe aktivt med at få sat holdet i de enkelte boligbutikker og være opsøgende i forhold til mulige kandidater i samarbejde med HR-afdelingen.

Indrykket: 
Alm. Brand
Kundecenterleder til salgs- og rådgivningsteam

Alm. Brand, Odense

Til vores salgs- og rådgivningsteam i Odense, søger vi en erfaren kundecenterleder for vores 17 dygtige forsikringsrådgivere.

Teamet foretager salg og service til private forsikringskunder primært inbound, men også outbound. I rollen som kundecenterleder, vil du både have ansvar for at skabe resultater gennem profitabel adfærd, samt være med til at bidrage til, at vi sikrer en høj arbejdsglæde blandt vores forsikringsrådgivere.

Du vil have ansvar for at drive et produktivt team med et stort salgsbudget.

Indrykket: 
Securitas A/S
Supervisor to lead our security operations at international data center in Odense

Securitas A/S

Are you passionate about motivating and developing people so they thrive in their work? Do you step up to the task and execute to agreed procedure? And do you find it easy to be hands on within basic technical areas? Then you might be our new supervisor within Security Operations, at our client in Odense.

You will be leading and motivating your team by example. You will be responsible for the daily supervision of the Security Team. You will be accountable for ensuring that the team carry out and fulfill all specified tasks as issued through the site Security Operations Manager. You will actively monitor, review and record daily performance of all security teams, identifying areas for improved operational effectiveness and staff engagement.

Securitas A/S
Odense Kommune

Kommunikationschef til Børn- og Ungeforvaltningen

Odense Kommune

Er du ambitiøs og idérig? Er du stærk i strategisk kommunikation og har politisk tæft? Trives du tæt på de politiske beslutningsprocesser, og vil du være med til at fortælle den gode historie om arbejdet med børn og unge i landets fjerdestørste kommune? Så er du måske vores nye kommunikationschef.

Som kommunikationschef i Børn-og Ungeforvaltningen vil du møde en hverdag tæt på topledelsen, hvor der ofte på en gang skal tages imod opkald fra journalister, rådgives i politiske sager med medieopmærksomhed, skrives en tale og lægges en kommunikationsplan.

Du vil blive leder af afdelingen Kommunikation og Rådgivning, som foruden dig består af fire dygtige medarbejdere, der varetager intern og ekstern kommunikation, web, sociale medier, presse, strategisk kommunikation og rådgivning.

Odense Kommune
Indrykket: