25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
SocialstyrelsenVicedirektør til Socialstyrelsen - der kan og vil gøre en forskel på det sociale område

Socialstyrelsen, Odense

Som vicedirektør skal du medvirke til at kvalificere socialpolitikken og den sociale indsats og bygge bro mellem den politiske beslutningsproces og lokale praksis. Du vil få ansvaret for en række strategisk vigtige kommunerettede indsatser såvel som videreudviklingen af Socialstyrelsens arbejde med at sikre en mere data- og vidensbaseret socialpolitik.

Konkret skal du stå i spidsen for en velfungerende fagsøjle, der består af Center for Børn, Unge og Familier, Center for Handicap og Psykisk Sårbarhed samt Center for Udsatte Vokse.

Du får ledelsesansvar for fem kontorchefer og aktuelt ca. 183 dygtige og dedikerede medarbejdere og skal i samarbejde med ledere og medarbejdere styrke og videreudvikle den sociale indsats.

 TRAINING GALLERY ApSDynamisk centerleder til idræts- og kulturcentret Arena Assens

TRAINING GALLERY ApS søger for Arena Assens

Vil du være med til at udvikle Arena Assens til et sports- og kulturcenter, der summer af liv og aktivitet. Vores fokus er på sport og motion fra foreninger, skoler og private samt kulturelle aktiviteter som foredrag, teater, konferencer, messer og andre større og mindre arrangementer.

Brænder du for at sikre vores idrætsudøvere og -foreninger gode fremtidssikrede muligheder og faciliteter og for at igangsætte nye initiativer, der videreudvikler Arena Assens, så er dette job det helt rigtige for dig.

Ud over den daglige drift af Arena Assens’ faciliteter og aktiviteter er en vigtig del af din hverdag at udvikle, igangsætte og gennemføre nye ambitiøse aktiviteter.

Riwal Danmark A/SServiceleder til Teknisk Helpdesk

Riwal Danmark A/S, Odense

Har du erfaring med ledelse af montørteams, stor teknisk forståelse og lyst til nye udfordringer med at yde teknisk assistance til vores udlejningskunder? Så har vi en interessant nyoprettet stilling til dig i vores afdeling i Odense.

Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. I vores Tekniske Helpdesk, er du med til at sikre velfungerende og fejlfrit materiel under hele udlejningsforløbet samt optimal udnyttelse af de ressourcer der knytter sig til funktionen.

Som serviceleder hos Riwal leder du et team bestående af 10 udekørende montører og 3 helpdesk-medarbejdere.

Samtidig med at du sørger for effektiv administration og fordeling af afdelingens arbejdsopgaver, vil du indgå som medarbejdende del af det team, som varetager den telefoniske betjening af kundehenvendelser om driftsmæssige forhold eller om vejledning i brugen af det lejede materiel.

Odense Kommune
Ambitiøs og samarbejdsorienteret Rehabiliteringsleder til Genoptræning Nord

Odense Kommune

Har du lyst til at lede og motivere medarbejdere, der hver dag yder en uvurderlig indsats med genoptræning til borgere i Odense Kommune og som samarbejder på tværs af fagligheder for at støtte borgerne i at nå deres mål og skabe progression i borgernes genoptræningsforløb? Og brænder du for at samarbejde på tværs ind i en udvikling af genoptræningsområdet, så er du måske vores nye rehabiliteringsleder i Genoptræning Nord i Ældre- og Handicapforvaltningen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Personaleansvar samt ansvar for fagligheden i forhold til den enkelte medarbejder i Genoptræning Nord
 • Budgetansvar
 • Udvikling af genoptræningsområdet og genoptræningsindsatser
Odense Kommune
OrifarmTeamleder til Portfolio Specialist-teamet

Orifarm, Odense

Vi søger en teamleder med flere års ledelseserfaring af et mindre eller større team. Hvis du har et stærkt kommercielt mindset med fokus på den gode forretning, og hvis du vil være med til at forme virksomheden, kan du kan blive vores nye leder af Portfolio Specialist-teamet.

Teamlederen er en spillende træner, og du vil dermed også selv få ansvar for en del af vores aktive portefølje, hvor du skal følge ændringer i produkter, tilgang af varer og priser i et yderst dynamisk miljø, hvor konkurrencen på både indkøbs- og salgsmarkeder skaber megen volatilitet. Som teamleder med et stærkt kommercielt mindset er du være med til at forme en international virksomhed i vækst.

Som leder ved du, at vejen til succes er gennem medarbejderne. Du viser tillid og prioriterer involvering, og du er nysgerrig og undersøgende i din kommunikation med dit team. Du har fokus på og tidligere vist kommercielle resultater.

Orifarm
velas
Er du den, der kan du holde styr på alle vores bolde?

velas, Morud

Daglig leder til Højgård Hestehospital.

Vi søger en engageret og struktureret leder til at holde styr på medarbejdere, projekter og ejere i en virksomhed, der altid er på udkig efter det næste projekt.

Dine ansvarsområder vil omfatte det ledelsesmæssige ansvar for ca. 30 medarbejdere på kontor, stald og hospital. Opgaverne vil være afskedigelser, ansættelser, medarbejderudvikling, arbejdsplaner, ansvar for bygninger og udendørsarealer, lagerstyring mv.

Du vil indgå i Højgaards lederteam i en aktiv og ansvarlig rolle med direkte reference til bestyrelsen og deltagelse i bestyrelsesmøder.

Odense Kommune
Økonomisk og administrativ afdelingsleder til Center for Tandpleje

Odense Kommune

Har du praktisk økonomisk og administrativ erfaring? Har du indgående kendskab til kommunal økonomi?

Center for Tandpleje søger en økonomisk og administrativ leder til økonomistyring og daglig ledelse af administrationen. Du får ansvar for opgaver vedrørende økonomiske, administrative og personalemæssige forhold i Center for Tandpleje og bliver centerets bindeled til Økonomi og Styring i kommunens Børn- og Ungeforvaltning.

Du vil få personaleansvar for 7 kompetente og dedikerede medarbejdere, som alle arbejder selvstændigt med opgaverne. Personalet varetager opgaver inden for økonomi for alle områder i Center for Tandpleje, administration af it- og fagsystemer, håndtering af sygefravær, klargøring til lønforhandling og øvrige personaleadministrative opgaver, servicefunktioner i forhold til alle matrikler samt vareindkøb og borgerhenvendelser.

Nordfyns Kommune
Teamleder til Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø

Nordfyns Kommune

Brænder du for at bevare de ældres livskvalitet og værdighed, ønsker du at arbejde med ledelse, så er her mulighed for at søge en spændende lederstilling i Nordfyns Kommune.

Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø opnormeres med en teamlederstilling og søger derfor pr. 1. juli 2020 eller snarest muligt herefter en engageret teamleder, der ønsker at være med til at sætte retning for en hjemmepleje i udvikling.

Som teamleder indgår du i et ledelsesteam på 3 bestående af områdeleder og 2 teamledere. Teamet har det ledelsesmæssige ansvar for kommunens største hjemmeplejedistrikt bestående af to hjemmeplejegrupper placeret i henholdsvis Otterup og Søndersø.

Odense Sport & Event A/SHead of F&B

Odense Sport & Event A/S

Som led i virksomhedens overordnede strategi samler Odense Sport & Event nu vores Food & Beverage-aktiviteter i en ny stilling, med titlen Head of F&B under reference til CEO.

Enhederne, der sammenlægges, er Kai Thor, en forretning med fokus på frokost- og kantineordninger samt Event Catering, og OCC F&B, der håndterer al F&B til samtlige aktiviteter på Odense Congress Center og i Jyske Bank Arena.

Din primære rolle er:

 • At videreudvikle forretningens kommercielle aktiviteter og sikre fortsat vækst af frokost- og kantineordninger
 • Varetage netværk og relationer til de største kunder og samarbejdspartnere
 • På store events at være bindeled mellem kunde og køkkenchefer
Bayern AutoGroupEftermarkedschef

Bayern AutoGroup, Odense

Bring dit skarpe overblik og ledergen i spil og vær med til at styrke og udvikle driften af vores eftermarkedsaktiviteter. Bliv ansvarlig for de gode kundeoplevelser og bidrag til den videre succes på eftermarkedet.

Hos Bayern AutoGroup Odense søger vi en eftermarkedschef, som via høj kundetilfredshed og kundefokus skal sikre, at vi er den foretrukne samarbejdspartner i vores region på BMW.

Du vil få til ansvar at lede og sikre den daglige drift og højne effektiviteten i eftermarkedsafdelingerne, hvor du vil få personaleansvar for 26 medarbejdere – sammen skal I sikre, at der leveres en professionel og serviceminded kundemodtagelse, rådgivning samt tilbudsgivning til vores kunder, der således garanterer den bedste kundeoplevelse for vores kunder hver gang.

Nordfyns Kommune
Uddannelseskoordinator til SOSU-området

Nordfyns Kommune, Bogense

Stillingen som uddannelseskoordinator har et bredt og alsidigt opgaveindhold med omdrejningspunkterne rekruttering, uddannelse og fastholdelse af SOSU-elever.

Det er derfor vigtigt, at du brænder for at være med til at skabe gode og attraktive læringsrammer for elever og praktikvejledere. De pædagogiske opgaver vil være den overvejende del, mens der er hjælp til en del af de administrative opgaver.

Opgaverne som uddannelseskoordinator vil blandt andet være:

 • Ansætte elever sammen med ansættelsesudvalg.
 • Personaleledelse af SOSU-eleverne.
 • Praktikpladsfordeling af elever indenfor SOSU-området.
SocialstyrelsenSkarp, ambitiøs og dialogorienteret kontorchef til VISO

Socialstyrelsen, Odense

Kan og vil du være med til at løfte de socialfaglige kompetencer i kommunerne, så de kan træffe fagligt velfunderede valg til gavn for borgernes trivsel og udvikling? I så fald er du måske den nye kontorchef for VISO i Socialstyrelsen.

Du skal som kontorchef være strategisk og faglig sparringspartner for direktionen og de øvrige fagcentre i Socialstyrelsen samt være centralt bindeled mellem Socialstyrelsen og Social- og Indenrigsministeriet.

Du skal varetage den strategiske, faglige, driftsmæssige og personalemæssige ledelse af enheden sammen med din ledergruppe. Derfor skal du blandt andet:

 • sætte en strategisk retning i samarbejde med ledergruppen og vicedirektøren og formå at kommunikere retningen i et tydeligt sprog og ned i de konkrete opgaver.
 • påtage dig ansvaret for at sikre kvalitet og resultater og løbende følge op.
GLS Denmark A/S
Operations Supervisor, Night Shift - Depot Odense

GLS Denmark A/S

Som Supervisor på vores depot i Odense bliver dit succeskriterie, i tæt samarbejde med vores Supervisor på aften og distributionen, at få samspillet med dit multikulturelle team og resten af huset til at fungere optimalt.

Afdelingen har som sin vigtigste opgave at levere pakker til den rette tid, med omkostning og kvalitet for øje. Dette fordrer, at alle arbejder som ét hold. Arbejdstiden er i tidsrummet kl. 23.00-07.00 mandag til lørdag.

Ansvar og opgaver:

 • Du kommer til at spille en nøglerolle i forbindelse med at sikre struktur i vores planlægning og kommunikation samt overholdelse af deadlines.
 • Koordinerende rolle i daglig ressourcefordeling sammen med de øvrige ledere.
 • Du bliver endvidere ansvarlig for opfølgning på forecast.
GLS Denmark A/S
DeloitteAdministrativ Team Leader til central Audit Delivery Center

Deloitte, Odense

Til ét af vores administrative teams søger vi en Team Leader, som også deltager aktivt i opgaveløsningen

Du bliver teamleder for 23 dygtige og erfarne medarbejdere, hvoraf 7 er administrative assistenter og 16 er studentermedhjælpere. Vi har et stærkt fælleskab, som er præget af godt humør, gåpåmod og en rigtig sund kultur, hvor vi passer på hinanden.

Du får mulighed for at sikre den videre udvikling i dit eget team og sammen sikre både effektivitet og kvalitet. Du bliver også en vigtig del af vores lederteam på 4, hvor du får indflydelse på at sikre centrets fortsatte succes i Deloitte Revision.

Mercuri Urval
CEO

Mercuri Urval søger for Energy Cluster Denmark

Energy Cluster Denmark søger en CEO med stor indsigt i energisektoren og de fremtidige udfordringer industrien står overfor. Den nye CEO skal være bindeleddet mellem den akademiske verden, industrien og myndighederne.

I en nyoprettet stilling som CEO for Energy Cluster Denmark får du ansvaret for at skabe et innovativt økosystem inden for energi fra produktion til forbrug med fokus på den fremtidige retning for industrien og de udfordringer, man står overfor.

Med reference til bestyrelsen og i tæt samarbejde med bestyrelsesformanden vil du holde bestyrelsen orienteret omkring industrirelevante emner og sikre en fælles forståelse omkring retning og fremdrift for innovationsprojekter. Du får ansvaret for økonomien og vil også rapportere til bestyrelsen i denne sammenhæng.

Mercuri Urval
Centerchef til Region Syddanmarks Handicapcenter Fyn
Region Syddanmark Vil du stå i spidsen for at videreudvikle et center med en årlig omsætning på ca. 250 mio. kr.
Region Syddanmark, Nyborg
Region Syddanmark
Steno Diabetes Center Odense (SDCO) søger en klinisk velfunderet faglig leder til kompetenceudvikling
Region Syddanmark Steno Diabetes Center Odense (SDCO) har en stor opgave med at udvikle og tilbyde kompetenceudvikling inden for diabetespleje og -behandling...
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Daglig bestyrer af outlet og webshop
I starten af 2020 slog vi dørene op til vores outletbutik, der ligger på Ejlskovsgade – lige overfor Storms Pakhus i Odense.
KIMs Outlet, Odense C
Jobcenter
Afdelingsleder til Familiecenteret, Center for Børn, Unge og Familier, Svendborg kommune
Vil du stå i spidsen for Familiecenteret i Svendborg Kommune?
Svendborg Kommune, Svendborg
Svendborg Kommune
Organisationskonsulent og gruppeleder til HR-service, Organisation & Rekruttering
Brænder du for at facilitere organisatoriske og strategiske processer i komplekse, videnstunge og politisk styrede organisationer?
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter