8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
JulemærkefondenAfdelingsleder til Julemærkehjemmet Hobro

Julemærkefonden

Da en af vores afdelingsledere går på efterløn, søger vi en afdelingsleder med ansættelse fra d. 1. december 2020.
Afdelingsledere indgår som en del af normeringen i arbejdet med børnene her.

Vi forventer af en kommende afdelingsleder, at du er ærlig og i balance med dig selv, at du trives med en meget travl hverdag med mange uforudsete aktiviteter i løbet af dagen, og at du evner at være anerkendende og tydelig over for børn, forældre og medarbejdere - også når de udfordrer dig.

Vi forventer, at du har styr på husets kalender, og din egen, samtidig med at du har mange bolde i luften ad gangen, og selvfølgelig evner at gribe de fleste af dem igen.

Du skal være uddannet pædagog og have erfaring med arbejdet som pædagog samt ledelseserfaring og kendskab til, hvordan en døgninstitutions liv og puls er.

TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGEs landbrugsafdeling søger afdelingsleder med branchekendskab

TECHCOLLEGE, Aalborg

Vil du være med til at udvikle vores natur-, dyre- og landbrugsuddannelser i en moderne, tværfaglig retning og vende den nuværende form og identitet på hovedet?

TECHCOLLEGE har med sin nye strategi sat en ny retning for skolen for blandt andet at sikre, at skolens 37 erhvervsuddannelser er med helt i front, når det gælder kvalitet af undervisningen, moderne udstyr og faciliteter, uddannelsernes indhold i forhold til arbejdsmarkedet m.m.

Som afdelingsleder af landbrugsuddannelserne skal du tage ansvar for at eksekvere det strategiske skifte, så vi får en ny identitet og form på landbrugsuddannelserne.

Herunder vil det være dit ansvar at:

  • have en god kontakt med erhvervslivet og praktikstederne.
  • prioritere markedsføring af det nye indhold på uddannelserne i samarbejde med TECHCOLLEGEs kommunikation og marketingsafdeling.
  • koordinere tværfagligt samarbejde med lederne på maduddannelserne.
TECHCOLLEGE
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Dagtilbudsdistrikt Øst

Frederikshavn Kommune

Afdelingsleder til spændende sammenlægningsopgave og ledelse af Børnehaven Spiloppen og Abildgaard børnehave, Frederikshavn.

Er du optaget af pædagogfaglig ledelse, faglig udvikling, relationer og det gode børneliv? Og har du en positiv energi og mod på en sammenlægningsproces? Så er dette måske noget for dig.

Vi står midt i arbejdet med en sammenlægningsproces mellem børnehaverne Spiloppen og Abildgård, der efter planen flytter sammen i nyrenoverede lokaler på Frydenstrand skolen i midten af 2021. Efter sammenlægningen er det forventede børnetal i institutionen gennemsnitlig ca. 80 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn. En stor del af din opgave som afdelingsleder i de første par år bliver, at arbejde med sammenlægning af de to institutioner til et fælles hus med fælles kultur og fælles personalegruppe.

Bækkebo søger forstander
Evner du at være overordnet ansvarlig for drift og udvikling og samtidig skabe tillid mellem dig, dine kolleger, de tilknyttede borgere og pårørende?
BÆKKEBO - helhedstilbud for mennesker med autisme, Nørager
Jobcenter
Viceskoleleder til Havbakkeskolen
Havbakkeskolen søger en ny viceskoleleder med tiltrædelse pr. 1. december 2020.
Mariagerfjord Kommune, Hadsund
Jobcenter
Klubleder til Hasseris og Nørholm Ungdomsklub
Er du parat til at gøre en forskel for de unge i Aalborg Kommune?
Aalborg Ungdomsskole, Aalborg
Jobcenter
Afdelingsleder Mariagerfjord 10. klassecenter og Sproghuset
Søndre Skole og Mariagerfjord 10. klassecenter (MF10) søger en ny afdelingsleder med stærke pædagogiske og faglige kompetencer.
Mariagerfjord Kommune, Hobro
Jobcenter
Klubleder til Sejlflod Ungdomshus samt Gudumholm Ungdomsklub
Er du parat til at gøre en forskel for de unge i Aalborg Kommune?
Aalborg Ungdomsskole, Aalborg
Jobcenter