10 job matcher din søgning 10 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Odense Kommune
Pædagogisk leder af indskoling og SFO til Risingskolens store børnemiljø

Odense Kommune

Kan du sparre, udfordre og samarbejde med dit ledelsesteam? Vil du arbejde professionelt, teambaseret, ansvarsfuldt og uhøjtideligt? Brænder du for at videreudvikle Risingskolens store og meget velfungerende børnemiljø?

Arbejdsopgaverne for den kommende afdelingsleder vil primært være at videreudvikle skolens børnemiljø gennem et tydeligt fokus på gode fællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle, så børn og voksne trives og udvikler sig fagligt.

Skolen rummer samlet set 850 elever, 100 pædagogiske medarbejdere og et velfungerende, erfarent ledelsesteam, der ud over dig består af souschefen (leder af ungemiljøet), afdelingsleder (leder af specialtilbuddet) samt skolelederen.

Odense Kommune
Region Syddanmark
Læreruddannet afdelingsleder til den sikrede døgninstitution Egely i Nørre Åby

Region Syddanmark, Nr. Åby

På Egely udgør du sammen med to kollegaer lederteamet. I har ansvar for den daglige drift, faglig ledelse og personaleledelse af ca. 80 ansatte, med alt hvad det indebærer.

Dine primære ledelsesområder er skolen og værkstederne, men du indgår i den samlede ledelse på Egely og bidrager ledelsesmæssigt også i forhold til boafsnittene.

Målgruppen er unge, som er kendetegnet ved at have vanskeligheder som udadreagerende og kriminel adfærd, misbrugsproblematikker og psykiatriske problemstillinger.

Region Syddanmark
Nordfyns Kommune
Distrikt Søndersøskolen søger afdelingsleder til vores afdeling i Særslev

Nordfyns Kommune, Søndersø

Som afdelingsleder bliver du en del af et ledelsesteam, som består af skoleleder, viceskoleleder og 2-3 afdelingsledere. Vi er et erfarent ledelsesteam, som stadig tør lære og tænke nyt.

Hvis du er på vej til at tage dine første skridt i ledelse, vil du komme til et ledelsesteam, der vil hjælpe dig godt i gang, og hvor hjælpen altid vil være nær.

Har du allerede erfaring, så lover vi at være nysgerrige på de ledelsesfaringer, du kommer med.

Odense Kommune
Autentisk assisterende rehabiliteringsleder til bofællesskabet NæsbyHus

Odense Kommune

Besidder du de rette kompetencer til at lede en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe, som stræber efter at støtte mennesker med erhvervet hjerneskade til øget mestring og livskvalitet?

Jobbet indebærer også, at

  • du tager medansvar for den faglige og tværfaglige ledelse af 30-40 medarbejdere, dag og aften
  • du spiller medarbejderne gode, så borgerne opnår de bedste forudsætninger for et meningsfuldt rehabiliteringsforløb.
Odense Kommune
CESA, Center for Socialt Arbejde Afdelingsleder til opholdsstedet Damkjærgård

CESA, Center for Socialt Arbejde, Ringe

Er du ledelsesmæssig stærk, er du autentisk i din tilgang, har du socialpædagogisk behandling i blodet og har du et stort fokus på personalets trivsel og udvikling – så er det lige dig vi søger.

Vi ønsker en leder, som kan være fyrtårnet for en dedikeret personalegruppe og som brænder for at skabe en tryg og stabil hverdag for vores børn og unge.

Fælles for husets børn og unge er, at de alle har brug for en massiv pædagogisk behandlingsmæssig indsats med fokus på deres følelsesmæssige udvikling og trivsel.

Odense Kommune
Dedikeret assisterende rehabiliteringsleder til Rehabilitering og Bostøtte

Odense Kommune

Er du fagligt optaget af Recovery og Rehabilitering? Har du en involverende ledelsesstil? Vil du være med til at lede en organisation, hvor vi kontinuerligt har fokus på at skabe indsatser og rammer, der fremmer borgernes livssituation og trivsel?

Vi tilbyder en lederstilling i et anerkendende og dynamisk arbejdsfællesskab, hvor vi er optaget af at afsøge og udvikle den praksis, der skaber den bedste effekt for borgerne.

Du får et arbejdsfællesskab, hvor trivsel og arbejdsmiljø har høj prioritet samt en grundig introduktion til organisationen og ledelsesopgaverne.

Odense Kommune
Habitus
Administrativ leder til HabitusHuset Hesselager

Habitus

HabitusHuset Hesselager er et nyopstartet botilbud på Fyn, og vi søger en Administrativ leder, som brænder for arbejdsplanlægning og det administrative arbejde i et botilbud, er strategisk tænkende og god til at skabe overblik.

Som Administrativ leder vil du være en nøgleperson for vores botilbud i forhold til at sikre og have overblikket over arbejdsplanerne og at sikre, at de lever op til regler og procedurer. Du vil have det ledelsesmæssige ansvar for afholdelse af administrativt afrapporteringsmøde, hvor du er mødelederen.

Habitus
Erfaren leder til skøn privat institution – Tinghøj Børnehave & Vuggestue
Vi er et lille hus med en børnehavegruppe normeret til 26 børn og en vuggestue normeret til 14 børn.
TINGHØJ BØRNEHAVE, Ringe
Jobcenter
Indrykket:
Afdelingsleder til Sletten Skole, afdeling Nordvest
Brænder du for nærværende, dialogbaseret og resultatorienteret ledelse?
Nordsfyns Kommune, Otterup
Nordfyns Kommune
Indrykket:
Forstander
Da skolens forstander efter mange år på skolen er gået på pension søges ny forstander.
Klintebjerg Efterskole, Nordfyn
Efterskolerne
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV