6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
Dansk Tolkebureau ApS

Freelance tolke

Vi er på udkig efter kvalificerede freelance tolke fra hele landet, som kan hjælpe os med at fremme kommunikation på tværs af sprogbarrierer på forskellige sprog.

Dine opgaver inkluderer:

  • Tolkning mellem dansk og dit andet sprog.
  • Arbejde på ad hoc basis i forskellige miljøer såsom lægeklinikker, hospitaler, skoler, daginstitutioner og jobcentre.

Vi tilbyder attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Odense Skolefoto

Odense Skolefoto søger fotografer

Har du passion for portrætfotografiet? Og kan du få hele flokken til at stå skarpt på klassebilledet? Så kom og vær med til at sætte rammen om årets skolefotografering i Odense Skolefoto.

Stillingen som fotograf er normeret til 37 timer om ugen, og ansættelsesperioden er 2-3 måneder - i perioden 5/8-30/11. Om du søger som selvstændig eller lønmodtager er op til dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance interim bogholder til Jylland & Fyn

Vores associerede interim konsulenter yder regnskabsassistance, rapportering, kunderådgivning og sparring til mindre, mellemstore og børsnoterede virksomheder inden for regnskab/økonomi, løn og HR.

Du skal dermed løse vigtige opgaver onsite hos vores kunder og bliver samtidigt en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform, branche og er både danske og internationale virksomheder.

Du har mulighed for at beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede IT-konsulenter

Vi søger forretningsorienterede IT- konsulenter, der har et bredt kendskab til forskellige IT-værktøjer og har praktisk erfaring med at opsamle, bearbejde og analysere store mængder data.

Du skal løse alsidige og til tider komplekse opgaver onsite hos vores kunder, og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig i supplement til eventuelt andre opgaver.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede ESG-konsulenter

Azets søger ESG-konsulenter til interim opgaver hos vores kunder. Som konsulent kommer du til at løse forskellige typer af opgaver - og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Du har mulighed for at beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV