9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Odense Skolefoto

Odense Skolefoto søger fotografer

Har du passion for portrætfotografiet? Og kan du få hele flokken til at stå skarpt på klassebilledet? Så kom og vær med til at sætte rammen om årets skolefotografering i Odense Skolefoto.

Stillingen som fotograf er normeret til 37 timer om ugen, og ansættelsesperioden er 2-3 måneder - i perioden 5/8-30/11. Om du søger som selvstændig eller lønmodtager er op til dig.

Gem
Lavendla

Sommervikariat Begravelsesrådgiver / Bedemand (m/k)

København K

Drømmer du om at gøre en forskel for familier og pårørende der har mistet? Og har du mulighed for at arbejde hele sommeren? Så har du her muligheden for et sommervikariat hos Lavendla fra 1. juli - 1. september.

Som begravelsesrådgiver i Lavendla er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der i tæt samarbejde med de pårørende, planlægger afskedsceremonien og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver. Du skal altså være både projektleder og koordinator, ide-bank og udfører af de mange praktiske opgaver og detaljer. Under hele processen er du samtidig en vigtig samtalepartner for de pårørende.

Lavendla
Gem
Azets Insight A/S

Freelance interim bogholder på Sjælland

Vores konsulenter yder regnskabsassistance, rapportering, kunderådgivning og sparring til mindre, mellemstore virksomheder inden for regnskab, løn, økonomi og skat.

Du bliver dermed en vigtig sparrings- og samarbejdspartner for vores kunder, der varierer i type, ejerform, branche og er både danske og internationale virksomheder.

Du kan beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede IT-konsulenter

Vi søger forretningsorienterede IT- konsulenter, der har et bredt kendskab til forskellige IT-værktøjer og har praktisk erfaring med at opsamle, bearbejde og analysere store mængder data.

Du skal løse alsidige og til tider komplekse opgaver onsite hos vores kunder, og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig i supplement til eventuelt andre opgaver.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede ESG-konsulenter

Azets søger ESG-konsulenter til interim opgaver hos vores kunder. Som konsulent kommer du til at løse forskellige typer af opgaver - og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Du har mulighed for at beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Gem
Dansk Tolkebureau ApS

Freelance tolke

Vi er på udkig efter kvalificerede freelance tolke fra hele landet, som kan hjælpe os med at fremme kommunikation på tværs af sprogbarrierer på forskellige sprog.

Dine opgaver inkluderer:

  • Tolkning mellem dansk og dit andet sprog.
  • Arbejde på ad hoc basis i forskellige miljøer såsom lægeklinikker, hospitaler, skoler, daginstitutioner og jobcentre.

Vi tilbyder attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

Gem
Fit-all ApS

Er du passioneret omkring vægttab og sundhed? Bliv en del af Fit-all som freelance vægttabscoach!

Vi har stor efterspørgsel på flere lokale afdelinger, og derfor søger vi lige nu freelance kollegaer til ugentligt at motivere og vejlede vores medlemmer.

Du bliver vores lokale ambassadør, der støtter medlemmer på deres rejse mod et varigt vægttab, med udgangspunkt i de Officielle Anbefalinger og vores gennemprøvede og lægegodkendte koncept. Du får adgang til en online platform, mødematerialer og markedsføringssupport.

Fit-all ApS
Vietthai v/Lai Thi Nga
Gem

Negletekniker søges til Nail Salon Deluxe på Østerbro i København

København Ø

Vi søger dygtige negleteknikere til fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV