10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
Fit-all ApS

Er du passioneret omkring vægttab og sundhed? Bliv en del af Fit-all som freelance vægttabscoach!

Vi har stor efterspørgsel på flere lokale afdelinger, og derfor søger vi lige nu freelance kollegaer til ugentligt at motivere og vejlede vores medlemmer.

Du bliver vores lokale ambassadør, der støtter medlemmer på deres rejse mod et varigt vægttab, med udgangspunkt i de Officielle Anbefalinger og vores gennemprøvede og lægegodkendte koncept. Du får adgang til en online platform, mødematerialer og markedsføringssupport.

Fit-all ApS
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Odense Skolefoto

Odense Skolefoto søger fotografer

Har du passion for portrætfotografiet? Og kan du få hele flokken til at stå skarpt på klassebilledet? Så kom og vær med til at sætte rammen om årets skolefotografering i Odense Skolefoto.

Stillingen som fotograf er normeret til 37 timer om ugen, og ansættelsesperioden er 2-3 måneder - i perioden 5/8-30/11. Om du søger som selvstændig eller lønmodtager er op til dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance interim bogholder til Jylland & Fyn

Vores associerede interim konsulenter yder regnskabsassistance, rapportering, kunderådgivning og sparring til mindre, mellemstore og børsnoterede virksomheder inden for regnskab/økonomi, løn og HR.

Du skal dermed løse vigtige opgaver onsite hos vores kunder og bliver samtidigt en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform, branche og er både danske og internationale virksomheder.

Du har mulighed for at beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance interim bogholder på Sjælland

Vores konsulenter yder regnskabsassistance, rapportering, kunderådgivning og sparring til mindre, mellemstore virksomheder inden for regnskab, løn, økonomi og skat.

Du bliver dermed en vigtig sparrings- og samarbejdspartner for vores kunder, der varierer i type, ejerform, branche og er både danske og internationale virksomheder.

Du kan beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede IT-konsulenter

Vi søger forretningsorienterede IT- konsulenter, der har et bredt kendskab til forskellige IT-værktøjer og har praktisk erfaring med at opsamle, bearbejde og analysere store mængder data.

Du skal løse alsidige og til tider komplekse opgaver onsite hos vores kunder, og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig i supplement til eventuelt andre opgaver.

Gem
Azets Insight A/S

Freelance associerede ESG-konsulenter

Azets søger ESG-konsulenter til interim opgaver hos vores kunder. Som konsulent kommer du til at løse forskellige typer af opgaver - og bliver samtidig en vigtig sparringspartner ude i virksomheden, der varierer i type, ejerform og branche.

Du har mulighed for at beholde din egen eksisterende kundeportefølje, mens du er tilknyttet Azets. Vi tilbyder dig freelanceopgaver, så du har mulighed for at arbejde det timeantal der passer dig.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Ud i Livet
Gem

Freelancekonsulenter søges

Frederiksberg

Ud i Livet søger flere freelance konsulenter til specialpædagogisk studiesøtte ved uddannelsesinstitutioner i Københavnsområdet.

Indrykket:
Gem

Freelance tolk til Sønderjylland og Herning området

Herning, Sønderborg

Vil du være med til at sikre forståelse mellem mennesker, ved at tilbyde den bedste tolkekvalitet på det danske marked?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV