9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Vores lærere kan frit opstille deres egne tidsplaner, hvilket gør det til det perfekte job for alle, der søger fleksible arbejdstimer. Du fastsætter frit dine egne priser og arbejdsmængde, om end du vil undervise fysisk eller tilbyde undervisning online for hele Danmark.

Superprof
Gem
Lavendla
Bliv begravelsesrådgiver i Aarhus området - og gør en forskel for andre

Lavendla

Drømmer du om at gøre en forskel for familier og pårørende der har mistet? Så har du her muligheden for at indgå i et samarbejde med Lavendla.

Som begravelsesrådgiver er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der afklarer, hvad de pårørende har brug for, planlægger forløbet sammen med dem og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver.

Du skal altså være projektleder, koordinator, ide-bank, planlægger og samtidig den, der udfører de praktiske opgaver og holder styr på, at alle detaljer er på plads.

Lavendla
Dynamica Ropes ApS
Teknisk tegner – Deltid I Freelance I Konsulent

Dynamica Ropes ApS, Fredericia

Dynamica Ropes – en af verdens førende producenter af kundetilpassede løfteslings til Offshore Energy sektoren, søger en medarbejder til udarbejdelse af tekniske tegninger.

Du kommer til at varetage:

  • Produktions- og kundetegninger i Inventor (2D + 3D)
  • Vedligeholdelse af vores tegningsstruktur/bibliotek
  • 3D-illustrationer til sociale medier

På fabrikken i Taulov er vi 30 dedikerede medarbejdere i en flad organisation – der er højt til loftet og plads til et godt grin og vi hjælper hinanden. Du vil blive placeret i projektafdelingen og få berøringsflader i huset med både produktion, salg og marketing.

Dynamica Ropes ApS
Topas Travel Turleder

Topas Travel, Ry

Topas Travel har siden 1973 arrangeret aktive rejser i hele verden. Langt de fleste af vores rejser er vandreferier, men de seneste år er aktiviteter som cykling, langrend og yoga også at finde i vores program.

Til den kommende sæson (2023/2024) har vi brug for nye turledere med situationsfornemmelse, engagement, et godt menneskekendskab og begge ben plantet på jorden. Evnen til at holde hovedet koldt i uventede situationer er en nødvendighed.

Din rolle som turleder er meget alsidig. Du skal styre dagene og aktiviteterne samt sørge for, at alle deltagere kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet og har en god oplevelse undervejs.

Jobbet forudsætter også, at du på forhånd vil sætte dig ind i destinationens historie, kultur og andre særegne træk, så du formår at dele både din viden og begejstring for destinationen og dermed kan bidrage til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Gem
AS3 Work&Care FREELANCE JOBCOACH TIL ONLINE RÅDGIVNING

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care er vi specialister i at hjælpe mennesker med fysiske og/eller psykiske problemstillinger med at forblive i eller vende tilbage til job. Grundet vækst inden for pensions- og forsikringsområdet søger vi lige nu flere jobcoaches til at blive en del af vores stærke tværfaglige setup.

Som jobcoach er din vigtigste opgave at hjælpe vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet gennem et længerevarende forløb med en tværfaglig indsats, som bliver sammensat på baggrund af behovet.

I samarbejde med et stærkt team, som eksempelvis kan bestå af psykologer, fysioterapeuter, speciallæge i medicin og speciallæge i psykiatri, vil du have kandidater i forløb med eksempelvis stress, angst, depression og andre psykiske/fysiske problemstillinger.

Gem
Lavendla
Bliv begravelsesrådgiver – og gør en forskel

Lavendla

Drømmer du om at gøre en forskel? Vi søger dig, som vil med på vores rejse.

Vi er pt. fungerende på Sjælland i Københavnsområdet, og har nu brug for flere begravelsesrådgivere i Storkøbenhavn, Køge, Roskilde og Frederikssund.

Som begravelsesrådgiver er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der afklarer, hvad de pårørende har brug for, planlægger forløbet sammen med dem og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver. Du skal altså være projektleder, koordinator, ide-bank, planlægger og samtidig den der udfører de praktiske opgaver og holder styr på, at alle detaljer er på plads.

Lavendla
Sofacompany Performance Marketing Manager

Sofacompany, Ringsted

Are you passionate about performance marketing and get motived by working with data to optimize return on investment? SOFACOMPANY is looking for a performance marketing manager (time limited contract for the period April 2023-January 2024). We are open for both freelance contract or regular employment (time-limited).

SOFACOMPANY is an omni channel company, but the position is primarily to create quality traffic to our (currently) 8 international websites, vs key defined metrics. You will also work closely with both the branding team and the national country managers, to make sure we communicate with our brand but still in a manner, where the customer is the priority.

World of Adventure A/S Freelance event- og teambuildinginstruktør

World of Adventure A/S, Kolding

Som freelancer er du med til at sikre at vores arrangementer lever op til vores værdier, nemlig høj kvalitet, sikkerhed samt at arrangementet stemmer overens med kundens forventninger hertil.

Du vil møde sjove og alsidige opgaver, hvor du er med til at give vores kunder fantastiske oplevelser, samtidig med at du indgår i et stort instruktørteam, hvor samarbejde er i højsædet.

Om jobbet:

  • Du indgår i et team, hvor I sammen har ansvaret for at et arrangement forløber planmæssigt. Enten som den ansvarlige for det hele, som instruktør eller eventmedarbejder
  • Dine primære arbejdsopgaver som instruktør er klargøring, afvikling og afslutning af arrangementer
Aarhus Kommunes Tolkeservice søger Freelancetolke
Hvad vil de sige at være freelancetolk?
Aarhus Kommune, Risskov
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV