46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 46 resultater.
HTH
Filialchef

HTH, Esbjerg

Brænder du for at skabe vækst i et konkurrencepræget marked, og samtidig få det bedste frem i dine medarbejdere? Så er du måske vores nye filialchef hos HTH Esbjerg!

HTH

Du vil få det overordnede kommercielle ansvar for alle salgsaktiviteter i butikken i Esbjerg. Med reference til vores Salgschef, bliver du ansvarlig for at lede butikkens dygtige salgsteam bestående af 12 medarbejdere.

Visionen for vores salgsorganisation er et konstant fokus på en professionel indsats og synlige resultater. Vi vil være på forkant med udviklingen på markedet, og det stiller krav til vores medarbejderes initiativ og engagement. Som filialchef bliver det dit ansvar at skabe de ønskede resultater gennem ledelse, udvikling og motivation af salgsteamet i bu­tikken.

HTH
Indrykket: 
ALDI Danmark1. assistent Kolding

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
REMA 1000Salgsleder

REMA 1000, Vejle

Vi søger lige nu en offensiv og engageret salgsleder/1. mand til vores REMA 1000 Skibet ved Vejle - er det dig vi mangler?

Som salgsleder hos REMA 1000 Skibet ved Vejle bliver du tilbudt et selvstændigt og udviklende job i et forretningskoncept, hvor dit arbejde og din person vil blive værdsat, og hvor der vil være mulighed for at afprøve egne idéer i praksis.

Du skal brænde for Frugt- og Grønt-afdelingen, da den vil blive dit primære arbejdsområde. Du skal hver dag ville arbejde for at skabe områdets flotteste og mest inspirerende Frugt- og Grønt-afdeling. Dine andre arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af disponering og eksponering af varer, samt ledelse og motivation af vores dygtige medarbejdere.

Indrykket: 
KvicklySouschef søges til Kvickly Tønder

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en mulighed for at:

 • tage næste skridt i din karriere og videreudvikle din leder-værktøjskasse
 • prøve kræfter med alle ledelsesmæssige udfordringer
 • få erfaring med alle aspekter af butiksdrift

Som souschef har du et tæt parløb med varehusdirektøren, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Du vil selv have hovedansvaret for Frugt og Grønt og det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig. Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach.
 • Deltage i salgs- og ressourceplanlægning.
 • Være med til at ansætte nye medarbejdere.
Indrykket: 
Lidl Danmark K/S
Souschef - Sønderborg

Lidl Danmark K/S

Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Lidl Danmark K/S
Souschef - Aabenraa

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Løvbjerg Supermarked A/SSouschef - Kolonialchef

Løvbjerg Supermarked A/S, Vejen

Løvbjerg Vejen er i en markant positiv udvikling, til at understøtte den udvikling skal vi bruge en souschef til butikken. I den forbindelse søger vi det skarpeste hoved, der har flair for butiks drift, godt købmandskab, medarbejder-udvikling og som vil være med til at drive vores værdier videre.

I Løvbjerg har du enorm indflydelse på butikkens drift. Der er stor mulighed for at lave lokale tiltag og ægte købmandskab. Du har også stor indflydelse på både indkøb, sortiment og markedsføring. Naturligvis vil en stor del af din tid gå med både varer og kunder

Sammen med Købmanden, er du ansvarlig for ledelse og drift af butikken. Det betyder at du sikrer at butikken fremstår velopfyldt og indbydende for kunderne, ligesom du varetager den daglige ledelse af butikkens medarbejdere.

GML-HR RetailButikschef Vejle

GML-HR Retail søger for DESIGNA

Vi søger en fagligt dygtig butikschef til DESIGNA i Vejle, der vil sikre fortsat lønsom vækst baseret på et stærkt koncept på både erhvervs- og privatmarkedet.

Som Butikschef hos DESIGNA forventer vi, at du er en fagligt dygtig sælger, der mestrer salg til både privat- og erhvervskunder. Med stort personligt initiativ går du forrest i salget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så de går ud ad døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formår at lande ordren.

Du har en stærk personlighed og har samtidig så meget orden og styr på alle detaljer før, under og efter salget, at du har potentialet til at blive butikschef i DESIGNA Vejle.

GML-HR Retail
Indrykket: 
KvicklySlagtermestersvend, Kvickly, Nordborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 70 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere slagterafdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening i afdelingen
 • Medansvar for at afdelingen lever op til de stillede hygiejnekrav
 • Overholdelse af aftalte deadlines
Indrykket: 
ALDI DanmarkSouschef - Rødekro

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Rødekro.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer, at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
ALDI DanmarkButikschef - Rødekro

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre, at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
føtexTeamleder til Service - kiosk, posthus og kasselinje - Haderslev

føtex

Vil du styrke din lederprofil i en virksomhed, hvor vi er fælles om at levere en højere kvalitet?

Som teamleder har du det overordnede ansvar for serviceområdet, der inkluderer kiosken, posthuset og kasselinjerne. Her løser du mange forskellige opgaver på lige fod med dine medarbejdere, men dit vigtigste ansvar er at være rollemodel for dine kolleger.

Nøglen til denne stilling er samarbejde. For godt nok er det dit ansvar at sikre, at vi leverer et højt serviceniveau og gode salgsresultater, men vejen til succes finder du gennem uddelegering, samarbejde og kommunikation, og som en integreret del af varehusets ledergruppe kommer du helt tæt på beslutningerne.

Indrykket: 
fakta a/s
Souschef, Fakta, Oksbøl

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Indrykket: 
Synoptik A/SButikschef til Fredericia

Synoptik A/S

At stå i spidsen for en Synoptik-butik kræver en butikschef, der brænder for salg, motivation og ledelse – med mod på at indfri en ambitiøs mission. Vi søger nu en butikschef, der vil være med til at skabe endnu bedre resultater i en topprofessionel virksomhed, men lige så meget for kundernes syn.

Hvis du deler vores ambition, har mod på en hverdag med masser af ansvar og generelt lever for det øjeblik, hvor du og dit team gør en positiv forskel for kundens liv, så er det måske dig, vi søger som butikschef i Synoptik.

Som butikschef i Synoptik er det din opgave at sørge for at realisere målene for din butik. Du har selv en aktiv rolle på salgsarealet og kommer ikke til at bruge din tid på kontoret. Du vil have et tæt samarbejde med regionschefen om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater.

FDB Møbler A/SButikschef til ny FDB Møbelbutik i Vejle centrum

FDB Møbler A/S

Vil du være med til at sælge danske designklassikere fra FDB-Møbler?

FDB-Møbelbutikken bliver centralt placeret i Vejle centrum i helt nye lokaler. Butikken åbner omkring marts 2021.

I den anledning søger vi en initiativrig og meget kundeorienteret Butikschef til at drive vores nye butik i det centrale Vejle.

Du vil stå for den daglige ledelse af et lille dedikeret og passioneret team, som du sikrer selv brænder for at sælge mange danske designmøbler.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Salg, salg, salg og kundebetjening
 • At butikken altid fremstår salgsklar og indbydende
 • Arbejdsplanlægning og personalehåndtering.
ALDI DanmarkSouschef

ALDI Danmark, Grindsted

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Grindsted.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer, at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
fakta a/s
Souschef, Fakta Vejle og omegn

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Indrykket: 
Silvan A/S
Varehuschef til Esbjerg - Spil en nøglerolle i Silvans fremtid

Silvan A/S

Som Varehuschef kommer du til at spille en helt central rolle hvor dine succeser skabes sammen med dine medarbejdere. Du skal have en positiv indstilling, vindermentalitet og være drevet af at skabe resultater. Du bliver ansvarlig for dit eget varehus og medarbejdere. Din opgave bliver at lede medarbejderne og forretningen ud fra Silvans strategi og koncepter.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre opnåelse af fastsatte mål og KPI'er i dit varehus.
 • Supportere og styre en kompleks forretning ud fra et ensrettet koncept.
 • Implementering af, eksekvering og opfølgning på tiltag og koncepter.
 • Være en aktiv del af varehusets daglige drift, herunder salgsklar butik, bemandingsplanlægning, sikring af vare flow og -opfyldning samt optimering af processer.
 • Sikre talentudvikling, trivsel og fastholdelse af medarbejdere.
Silvan A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Varde

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Meny
Udadvendt leder til forområdet

Meny, Haderslev

Tør du tage ansvar? Har du et overblik udover det sædvanlige? Og har du evnerne til at skabe samarbejde på tværs af funktioner? Så er det måske dig vi leder efter!

Du vil få det overordnede ansvar for vores forområde, hvilket omfatter kasse, kiosk og posthus. Her skal du håndtere mange forskellige opgaver sammen med de øvrige medarbejdere. Du får dermed et stort ansvar for, at kunderne får en god serviceoplevelse i dit område. Du skal således gå forrest i opgaver og på service, og være den der viser vejen for dine øvrige kolleger i butikken.

Ansvarsområder

 • Bestilling af tobak, bærerposer og håndkøbsmedicin
 • At ugebladene bliver sat op og sendt retur efter gældende regler
 • Udlevering af pakker
Indrykket: