31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til Havecenteret

BAUHAUS, Holbæk

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden?

Som Afdelingschef bliver din primære opgave at skabe et team at højtkvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der kan give branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Derfor er det vigtigt at du har en solid ledererfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Dine opgaver som Afdelingschef vil bl.a. bestå af at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen til at hjælpe vores kunder
 • Sikre den løbende konceptopfølgning og høje butiksstandard i afdelingen
Biltema Danmark A/S
Souschef søges til Biltemas varehus i Holbæk

Biltema Danmark A/S

Skal du være med til at sætte kursen for Biltema Holbæk?

Vi søger en stærk, målrettet og resultatorienteret profil, der i samråd med varehuschefen skal være med til at sætte dagsordenen i vores varehus.

Biltema tilbyder:

 • En solid virksomhed i vækst
 • En spændende hverdag hvor du selv er med til at sætte dagsordenen
 • Mulighed for uddannelse via vores BILTEMA ACADEMY
 • Fleksible arbejdstider
Biltema Danmark A/S
ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Nørre Alslev

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Kalundborg

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Deputy Store Manager.

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Havdrup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
BAUHAUS
Kompetent leder til vores afdeling for erhvervskunder

BAUHAUS, Næstved

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en leder, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse.

Som en del af varehusets ledergruppe, vil du få et spændende og resultatorienteret job i en international virksomhed. En dagligdag, du selv kan præge, og som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for ledelsen af sælgerne i afdelingen for erhvervskunderne samt salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Dine opgaver vil primært bestå i ledelse af afdelingen samt rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning og rådgivning.

Vi kan tilbyde dig gode arbejdsvilkår og dygtige kolleger, personlige og faglige udviklingsmuligheder i en dynamisk virksomhed, hvor trivsel og arbejdsmiljø vægtes højt.

Normal A/SNykøbing F. - Butikschef søges

Normal A/S

Vi tilbyder dig et unikt job som butikschef. I NORMAL er der nemlig højt til loftet og faktisk også ret langt til siderne. Hos NORMAL har butikschefen stor handlefrihed og træffer selvstændigt beslutninger angående vareeksponering, salgsoptimering mv.

I NORMAL driver vi effektive butikker med højt varetryk og tilhørende aktivitetsniveau. Som butikschef sidder du sjældent stille og du skal trives i en hverdag med fuld fart på. Vi har fokus på kunderne, medarbejderne og hele indkøbsoplevelsen.

Vores ambition er, at kunderne får en indkøbsoplevelse i særklasse - hver gang. Det vil sige nye varer, spændende oplæg og overraskelser ved hvert besøg. Vores fokus på kunderne og butiksstandarden går hånd i hånd med glade medarbejdere, som både har ansvar, sammenhold og udviklingsmuligheder.

Dagli'BrugsenSouschef, Dagli'Brugsen, Lellinge

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • udvikle dig som leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop

Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparringspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • tager medejerskab og forpligter dig loyalt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
 • udvikler butikken og præger sortimentet
BilkaAfdelingsleder til servicelinjen - Greve

Bilka

Vil du tage næste skridt i din karriere som leder?

Som afdelingsleder for servicelinjen bruger du både din erfaring og din personlighed, når du får en dagligdag fyldt med travle perioder til at klappe.

Som leder af servicelinjen skaber du struktur og sætter rammerne for en travl hverdag. Der er altid nogen, som har brug for dit overblik, så du får en rolle, som er meget administrativ – men som i høj grad også handler om god kommunikation. Når du får puslespillet i kasselinjen til at gå op, sætter du tonen for resten af huset.

Du leder to teamkoordinatorer og har ansvaret for mellem 100 og 250 kasse- og servicemedarbejdere afhængig af varehusets størrelse. I Bilka kommer kunderne først, og alle samarbejder om at give den bedste service. Derfor vil du som leder også selv sidde ved kassen eller stå i kundeservice, hvis der er mange i butikken.

Normal A/SSouschef

Normal A/S, Slagelse

Vi søger en dygtig og erfaren butiksmedarbejder med detailerfaring, der skal fungere som souschef i vores spændende forretning i Slagelse.

Jobbet består bl.a. i, at du i samarbejde med butikschefen skal være med til at lede butikkens øvrige medarbejdere, og derfor er det en fordel, hvis du har ledererfaring fra en eller flere tidligere ansættelser, f.eks. som mellemleder. Vi har travlt, så du skal være indstillet på at tage ansvar og være parat til at yde en ekstra indsats. Du skal kunne arbejde målrettet med vores mange spændende varer, da vi lægger stor vægt på altid at kunne præsentere en velopfyldt og veltrimmet butik. Derudover er venlig og imødekommende kundebetjening og almindelige rutinemæssige opgaver også en naturlig del af dagligdagen.

NEYE A/S
Erfaren og ambitiøs souschef til vores butik i Waves

NEYE A/S, Greve

Til vores butik i Waves Shoppingcenter søger vi en stærk og motiveret souschef med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik for de kommende år.

Din rolle som souschef bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikslederen. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at motivere og inspirere dine kollegaer til at blive endnu bedre.

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus. Du vil have et tæt samarbejde med butikslederen og rig mulighed for medindflydelse. Vi er et team af engagerede kollegaer, der arbejder for fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

NEYE A/S
Jobindex A/S
Butiksbestyrer – udfold din kreativitet

Jobindex A/S søger for Fest & Farver v/Maiken Beck i Roskilde

Er du til mest til Oktoberfest, babyshower, temafester eller Fastelavn?

Eller lidt af det hele?

Så passer du nok lige ind hos os.

For hos Fest & Farver har vi lidt for enhver smag ...
… og som Danmarks største kostume- og festbutik står vi klar til at give den bedste rådgivning og service til vores mange forskellige kunder. Og vi mangler en butiksbestyrer til vores butik i Roskilde.

Er det lige dig? Så læs mere her og søg jobbet.

Jobindex A/S
CHANGE of Scandinavia A/S
Passioneret og resultatorienteret Senior Sales Coach søges til Sjælland/Storkøbenhavn

CHANGE of Scandinavia A/S

Har du solid erfaring med salg og personaleudvikling fra specialdetailhandel, og har du skabt ekstraordinære resultater? Er du selv en passioneret sælger, og kan du få et team til at performe på højt niveau – hver dag? Har du lyst til et job i en danskejet detailvirksomhed med succes i både Danmark og udlandet? Vil du have løn og udviklingsmuligheder, som du ikke kan få andre steder? Så er du måske vores næste Senior Sales Coach.

Du tilbydes en absolut nøglerolle, og vil være omdrejningspunktet for, at vores salgspersonale som minimum opnår – men helst overgår – salgsbudgettet hver eneste måned. Dette opnås ved besøg i ”dine” butikker, hvor du salgscoacher medarbejderne on-site. Du har forretningsforståelse og ved, at de små detaljer tæller. Du formår at gøre vores salgspersonale topmotiveret og klar til at tilbyde kunderne en helt ekstraordinær personlig købsoplevelse.

CHANGE of Scandinavia A/S
fakta a/s
Fakta søger Souschefer til Københavnsområdet

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
fakta a/s
fakta a/s
Fakta søger Souschefer til Sjælland

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
fakta a/s
fakta a/s
Fakta søger Butikschefer til Sjælland

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Helt konkret bliver det dit ansvar at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sørge for, at de udvikler sig igennem introduktionsforløb, feedback og PU-samtaler
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sørge for, at din butik når budgettet
fakta a/s
fakta a/s
Fakta søger Butikschefer til Københavnsområdet

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Helt konkret bliver det dit ansvar at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sørge for, at de udvikler sig igennem introduktionsforløb, feedback og PU-samtaler
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sørge for, at din butik når budgettet
fakta a/s
fakta a/s
Butikschef, Fakta Næstved Ringstedgade

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Som butikschef i Fakta kan du få stor indflydelse på din butik. Her belønner vi nemlig god ledelse og solidt købmandskab med frihedsgrader. For hver frihedsgrad, du gør dig fortjent til, kan du vokse som købmand og være med til at bestemme butikkens udstillinger, samt hvilke varer du kan bestille hjem.

fakta a/s
fakta a/s
Souschef, Fakta/COOP Hverdag, Ørslev

fakta a/s

Fakta/COOP Hverdag, står midt i at teste nye muligheder og løsninger, som kan være fremtiden for kæden. Er du interesseret i at være med til at have indflydelse på fremtiden, for hvad COOPs lavpris koncept skal bestå af, så er denne stilling lige noget for dig.

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
ALDI DanmarkButikschef

ALDI Danmark, Haslev

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum, i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre, at varer bliver disponeret, og de rette mængder er i butikken