2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

jem & fix A/SButikschef-Trainees til hele landet

jem & fix A/S

De kommende år vil vi fortsat åbne flere butikker. Hertil skal vi bruge de bedste butikschefer – med de skarpeste hoveder, der har flair for butiksdrift, det gode købmandsskab og kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi er ambitiøse. Vi vokser. Vi skaber resultater. Er det dig?

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering, og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige driftsfokuserede leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.

Du får:

  • Et intenst introduktionsforløb til stillingen, inkl. 11 kursusmoduler
  • Konkurrencedygtig løn
  • Pensionsordning jf. HK´s overenskomst
JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til JYSK i hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager Trainee, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

  • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
  • mulighed for udvikling, hvor dit mål er at blive Store Manager inden for 10 måneder - efter en intensiv periode med træning
  • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK